I forbindelse med sygemelding har jeg følt mig virkelig godt hjulpet af social rådgiver Claus. Vi har haft løbende samtaler i forløbet og jeg har fået hjælp i partshøring ifht kommunen. Derudover har... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kære DSA. Jeg synes personligt, at jeres personale er hjælpsomme og søde — intet dér. Men jeres system og jeres ansøgningsproces kan virkelig bruge meget feedback. Jeg har været hos jer i omkr... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos DSA. Især Sannie har været en stor hjælp i forbindelse med min overgang fra studerende til nyuddannet sygeplejerske. Jeg har fået god vejledning, støtte og hjæ... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kære Sanne Jeg mødte Sanne til en samtale/gruppe møde på Bautavej i Aarhus og kan give hende min varmeste anbefaling. Hvorfor Sanne gør en forskel: Du vejleder på en utrolig menneskelig måde.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hos DSA får du en faglig og specialiseret a-kasse. Alle vores karrierekonsulenter har en sundhedsprofessionel uddannelse ligesom dig. Det betyder, at du får målrettet sparring på jobsøgning og karriere, uanset om du er ledig, studerende eller i job. Som en af få a-kasser har vi også socialrådgivere ansat og kan derfor tilbyde socialfaglig vejledning, hvis du bliver syg, skal på barsel, har behov for fleksjob, førtidspension eller andet. Har du spørgsmål eller feedback, er du altid velkommen til at kontakte os tlf. 33 15 10 66.
Vom Unternehmen geschrieben
Sankt Annæ Plads 30, 1013, København K, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Antwort von Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Efter over en måneds ventetid uden svar på mail med spørgsmål, ringer jeg ind og kan få at vide, at den afdeling, jeg skal bruge, er åben om 3 dage.
Rædderlig service.

Antwort von Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Hold op hvad skulle jeg gøre uden støtte og vejledning fra Dorthe, soc.rådgiver I DSA. Bedste konstruktive hjælp.
Af hjertet tusind tak !

Antwort von Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
God og kompetent vejledning til gennemgang af CV og ansøgning til job som radiograf.
Jeg snakkede med Sabine, som heldigvis er S-Radiograf, ligesom mig selv.
Det var en behagelig samtale med gode råd og feedback til mine indsendte dokumenter.
Jeg føler mig godt hjulpet på vej til forhåbentlig et nyt job.

Antwort von Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Jeg overvejer at melde mig ind, da jeg skal til at starte på sygeplejerske uddannelsen.
Jeg valgte at ringe ind, for at få vejledning om indmeldelse da jeg allerede er medlem ved en anden a kasse. Jeg fik talt med Murat, han var meget venlig og imødekommende, han besvarede alle mine spørgsmål (der var mange) uden følelsen af at det var for meget, alt i alt blev jeg godt behandlet.
Jeg vil helt sikkert anbefale jer.

Antwort von Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Tak til Marianne for at hjælpe med dagpengekortet.
Skønneste menneske og den bedste service, tog os godt i hånden fra første sekund og hjalp os i mål med et dagpengekort som ikke var udfyldt korrekt og hjalp os med at få pengene igen.
Vh Thilde og Daneshan

Antwort von Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
I forbindelse med at jeg er startet op i et deltids arbejde var der krav fra DSA om at få underskrevet en frigørelsesattest, for at kunne få supplerende dagpenge. Dygtige Lotte fra DSA kunne se at der først var krav om en frigørelsesattest efter en prøveperiode på 3 mdr, så jeg fik lige 3 mdr mere hvor jeg kan få mulighed for at bygge flere timer på og bygge egen virksomhed op. Det blev lige en meget bedre weekend

Antwort von Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Nærværende og kompetent rådgiver. Var konkret og fik givet nogle råd der kunne arbejdes videre med.

Antwort von Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Super godt og velstruktureret møde med Jette Aabenhus, som præsenterede al relevant information til alle mødedeltagere med omhyggelig hensyntagen og aldeles nyttige jobsøgningsredskaber til den enkelte. Et virkelig givende møde!

Antwort von Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Jeg har haft en lidt blandet oplevelse med DSA.
Efter at have været medlem i flere år med fast arbejde, har jeg grundet flytning valgt at hjemmepasse mit barn og er blevet gravid. Jeg kontakter DSA for at høre om det giver mening at beholde dem, mens jeg hjemmepasser og er gravid - de mener ikke det giver mening, men glemmer at informere mig om retten til barselsdagpenge gennem dem. Jeg finder ud af 1 måned efter udmeldelse at jeg burde have beholdt dem indtil barslen.
Jeg skrev desuden til dem 8 dage efter udmeldelse at jeg var i tvivl og ønskede vejledning fra dem. De ringede en måned efter og sagde at nu var det for sent at fortryde.
Efter at have skrevet denne anmeldelse, fik jeg dog kontakt til en meget imødekommende og hjælpsom medarbejder, der kunne fortælle mig at den medarbejder jeg tidligere havde snakket med, havde taget fejl og at jeg stadig kunne nå at fortryde.
Jeg er lykkelig for at kunne blive i a-kassen og meget glad for den hjælp jeg modtog af den medarbejder der fik løst mit problem, men er også lidt ked af den indledende oplevelse jeg havde med a-kassen og den stress det medbragte på det tidspunkt.

Antwort von Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Sød, venlig og hjælpsom sygeplejske jeg snakkede med.

Antwort von Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
God formidling af et lidt kompliceret stof. Fine oplæg og gode muligheder for at stille spørgsmål.

Antwort von Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
2 timer med gode øvelser og teori. Dygtig og erfaren instruktør. Anbefales.

Antwort von Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Godt indblik i efterlønsordningen og pension. God gennemgang.

Antwort von Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.