Har sendt 2 tlf ind og har efter 3 uger stadig ikke fået mine penge, har skrevet til dem flere gange, men intet svar!! Overvejer både politianmeldelse og konkursbegæring. Hvis bare jeg havde læst... Mehr ansehen
For mig virkede konceptet fuldstændig som lovet og uden prisreduktion eller forsinkelser af nogen grad. God information pr. mail undervejs, når enhederne blev modtaget, når de var gennemgået og nå... Mehr ansehen
Svindlerforretning! De modtog en telefon for lidt over to uger siden. De skrev at jeg vil modtage betalingen otte dage senere. Men en evighed senere, har jeg stadig ikke modtaget beløbet. Hold jer... Mehr ansehen
Jeg vælger at rette min anmeldelse, da jeg nu har fået hjælp af firmaet, der har modtaget min telefon og godkendt betalingen. Processen var desværre lidt lang, da GLS efter sigende havde fejl levere... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Sælg din brugte enhed og få kontant afregning På www.dropnshop.dk kan du med fordel sælge dine brugte mobiltelefoner, tablets og computere. Tjek hvad din enhed er værd. Send den til os. Vi overfører penge til din konto…
9330, Dronninglund, Dänemark
- support@dropnshop.dk
- www.dropnshop.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Super godt
Super godt. Det er super nemt at sende sine gamle mobiler til genbrug.
Dropnshop påstår stadig, at jeg har sendt dem en golfbold
Dropnshop påstår stadig, at jeg har sendt dem en golfbold i stedet for en mobiltelefon. Se min anmeldelse og dropnshop´s svar længere ned på siden. Da virksomheden nu er politianmeldt, vil jeg overlade bedømmelse af fup eller fakta til politiet.
Dropnshop påstår endvidere, at jeg er gået direkte til trustpilot i stedet for at kontakte dem, hvilket ikke er korrekt. Jeg har sendt 2 mails til firmaet, som ikke er blevet besvaret. Jeg har ikke svaret via firmaets svarside, da svarsiden kun giver mulighed for at besvare på følgende 3 måder:
1."Jeg godkender hermed det fremsendte tilbud" (tilbuddet var på 0 kr. i stedet for de lovede 127 kr.)
2."Jeg afviser hermed det fremsendte tilbud, jeg ønsker min enhed retur mod betaling af omkostninger". (Dropnshop forlanger 75 kr. for dette)
3. "Jeg accepterer hermed at i bortskaffer enhed uden omkostninger"
Dvs. at man ikke kan stole på det tilbud firmaet afgiver. Jeg havde meddelt, at der var tale om en defekt iphone og kunne derfor acceptere det først afgivne tilbud på 127 kr. At jeg skulle afsendt en golfbold er en meget fantasifuld undskyldning for ikke at betale, hvad man lover. Men, som sagt, det forhold må politiet bedømme
Super god service
Super god service. Kunne Ikke være mere tilfreds 😊
Nemt og hurtig afregning af gammel telefon.
Let måde at komme af med sin gamle telefon og så få penge for den samtidig. Nemt og hurtigt. Hurtig afregning. Gør det gerne igen med næste telefon.
Super service👍👍
Super tilfreds!
Det hele forløb ubeklageligt, der stod fra starten at der typisk ville gå 10 dage før man fik pengene. De hentede pakken med min Galaxy S6 igår, idag kl. 9:24 fik jeg besked om at de havde modtaget pakken, samme tidspunkt fik jeg en mail om at den var godkendt og at jeg ville få pengene indenfor 8 dage. Allerede kl. 12:19 fik jeg endnu en mail om at pengene er blevet udbetalt og at jeg vil have dem om 2-3 dage. Det er god service og hurtig behandling, er yderst tilfreds med forløbet. Den pakkelabel jeg fik tilsendt havde GLS tracking, så jeg kunne følge pakken fra afsendelse til afhentning i pakkeshoppen, super fint! Tak for handlen, både denne gang og sidste gang :)
Det går hurtig og det er nemt
Very easy and good way to get recycle …
Very easy and good way to get recycle your old phones :)
Det virkede dejlig nemt og hurtigt
Super hurtig respons og betaling før …
Super hurtig respons og betaling før lovet, så kan klart anbefales.
Supernem og hurtig måde at sælge sin …
Supernem og hurtig måde at sælge sin gamle mobil på - og samtidig støtte et godt formål!
En god oplevelse
En god oplevelse, hvor kontaktinfo var i orden. Det var dog ikke muligt at angive reg. nr. og kontonummer inde på hjemmesiden.
Jeg har solgt to af mine brugte …
Jeg har solgt to af mine brugte mobiler, kort efter de blev sendt har jeg modtaget besked om at jeg indenfor 2-3 dage vil modtage den aftalte pris for mine mobiler
God og hurtig betjening
Okay handel
Det Var en ok handel.. dog kunne man godt få en anelse højere beløb når skærmen kun er defekt
God oplevelse
Super koncept. Fik en god pris for min telefon.
Synes dog det havde været en bedre løsning hvis man fik tilsendt et blødt, beskyttet brev med label på, sol man kunne sende telefonen ind med. Så var man fri for selv at skulle købe pakke med beskyttelse og printe sit label ud.
Men alt i alt en rigtig god oplevelse.
Nemt og smart
Nemt og smart. Jeg havde ingen problemer og der gik relativt kort tid fra, at jeg sendte min telefon afsted til, at jeg fik udbetalt penge.
Super duber!
Super smart koncept, som virkede perfekt. Jeg kommer uden tvivl til at sende min næste "gamle" mobil ind til Dropnshop også.
Virkelig godt koncept!!
Virkelig godt koncept! Det hele er nemt og hurtigt og jeg fik pengene inden 5 dage. Kan varmt anbefaledes.
god oplevelse
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.