I rented a car for a month from Driveon.net. I had booked the smallest car but got Renault Clio IV. The car was really nice and economical, and driveon.net monthly rental very reasonable- actually... Mehr ansehen
Har tidligere været yderst tilfreds med driveon.net. Men nu er deres hjemmeside rodet og virkelig forældet, og åbningstiderne stærkt indskrænkede. Hvis man fx skal leje en bil over weekenden skal den... Mehr ansehen
✅Cheaper afternoon offer of 75km I just needed it after work. 💰⏰ ✅Easy All communication in English 🇺🇸 ✅Clean The employee was non-stop cleaning everything (car key🔑 pen 🖊) with a disinfe... Mehr ansehen
Vi har før lejet biler hos driveon og det fungere rigtig godt, nemt at bestille, forståelige priser (bortset fra kr 350 for at der var træk på!) og velfungerende modtagelse og aflevering af bil. V... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
driveon.net - gode tilbud på biludlejning i Danmark
Nyropsgade 6, 1602, København V, Dänemark
- info@driveon.net
- www.driveon.net
Super kompetent!
Stor ros herfra.
Jeg har lejet gennem Jer to gange, og havde i går fornøjelsen af at benytte en af Jeres nyere biler.
Kvaliteten af Jeres biler er i top, klargøringen gik efter bogen, prisen er super god, Jeres hjemmeside er dejlig overskuelig. Informationen og servicen fra Jeres medarbejdere er god. Ikke så meget pis - bare god konkret og relevant beskrivelse af hvordan tingene foregår.
Jeg tøver ikke med at anbefale Jer, og kommer helt sikkert til at benytte Jer igen.
Positiv oplevelse
Venlig og professionel betjening. Bilen kørte som den skulle. Lejen var billig og slutregningen lød på det aftalte beløb. Kan varmt anbefales.
God bil, god pris, ringe klargøring
Lejede bil for første gang for nogle uger siden, en Renault kassevogn. Fin bil, gode pris. Men... Det viste sig allerede på hjemturen (25km) at den ene bremselygte ikke virkede, samt at der intet sprinklervædske var på bilen. Samtidigt var viskerne så dårlige og slidte, at man intet kunne se i fugtigt vejr. Jeg gjorde opmærksom på dette ved returnering af bilen, men fik kun et skuldertræk tilbage, samt en ekstra regning på 80 kroner, for at have kørt 37km for langt...
Ringe behandling af medarbejder
Jeg fik en ret ærgerlig start på en god morgen af en sur Driveon medarbejder. Uvenligt og et eksempel på en rigtig dårlig service.
Har lejet bil gennem Driveon I mange år og egentlig altid været tilfreds indtil i dag. Blev mere eller mindre skældt ud for at ikke ha husket diesel bonnen fra tanken. Jeg anede heller ikke at jeg skulle aflevere den! Jeg har på ingen måde lyst til at blive mødt på den måde selv om jeg har lavet en fejl vedr en regel som jeg for øvrigt ikke var bekendt med. Denne medarbejder kunne måske i stedet have stillet sig spørgsmålet –hvordan kan jeg i fremtiden informere kunderne bedre så de husker bonnen.
Jeg tror jeg vælge et andet firma næste gang.
Gode oplevelser - hver gang
Har nu 3 gange lejet varebiler i Københavns afdelingen. Hver gang har jeg mødt hyggelige og servicemindede medarbejdere.
Bilerne er blevet afleveret udenfor normal åbningstid, og tidligt næste dag er der elektronisk kommet en fyldestgørende afregning, som passede med det aftalte.
Er ikke i tvivl om at jeg skal bruge DriveOn.dk næste gang.
Trækker penge på kreditkort uden at give besked
Har brugt driveon.net 2 gange.
Første gang rigtig fint.
2. Gang lejer jeg en "stor" bil og alt er fint.
14 dage senere kan jeg så se der er trukket 1500,- fra min konto uden jeg har fået besked herom.
Det ville klæde dem at sende en mail hvad denne ekstra regning dækker.
Efter kontakt til Driveon.net hævder de at der er kommet en ny ridse i bilen. Denne bule var der fra start og medarbejderen der udleverede bilen, noterede ridsen, dog 2 mm forkert.
Det er fup og svindel og forsøger at opkræve penge de ikke er berettiget til!.
God service, gode biler, og rigtig gode priser.
Har over en lenger periode brugt driveon.net både privat og som erhvervskunde og aldrig opplevet nogen problemer. Et godt konsept og gode priser.
Dårligt udvalg af biler
God service og god pris
Hvorfor skal biludlejning altid være så svært?!
Ovenstående myte blev kvalt af Driveon. Fine biler, fin service og gode priser.
Eneste der mangler er et loyalitetsprogram som de store udlejningfirmaer har. F.eks. Lej bil 5 gange og få 10% rabat.
[External link removed]gå hjem! Driveon giver nye biler til samme pris
Har lige afleveret en renault clio, som jeg lånte hele søndagen.
Bilen var ny, ren og helt igennem i orden. Afregningen lå i min indbakke 20 minutter efter at jeg stillede bilen - og var helt korrekt.
Og så var de rigtig flinke oveni.
Tilsyneladende en lille smule dyrere end de livsfarlige biler hos [external link removed], men med flere km inklusive og en meget mere økonomisk bil blev det samlede resultat præcis det samme - for en ny bil!
Dejlig virksomhed
Bestilte og betalte online så alt var klart da jeg skulle hente bilen.
Blev mødt af en flink ansat som hentede bilen til mig og gik over diverse skrammer sådan at jeg ikke ville skulle betale for noget jeg ikke havde gjort. Bilen var flot og ren lige som beskrevet, samt den køre rigtig fint.
Jeg læste selv trustpilot ført jeg booked, og syntes ikke de fortjener de lave anmeldelser. folk tager sig bare ikke tid til at læse hvilke betingelser der er, så som det extra gebyr hvis man ikke har fyldt bilen op før aflevering.
jeg kan varmt anbefale driveon.net
God service og godt tilbud
Jeg lejede i går en varevogn hos driveon.net, og havde en god oplevelse. Det hele gik smertefrit og perfekt, og receptionisten var venlig og hjælpsom. Jeg frygtede lidt nogle skjulte gebyrer, som jeg har læst i en anmeldelse herinde, og fordi de tilbyder biludlejning til utroligt billige priser, men der var absolut ingen gebyr udover det i forvejen aftalte.
Så jeg anbefaler varmt driveon.net til dem der gerne vil leje bil.
Sørgelig udvikling
Jeg har efterhånden benyttet mig af Driveon.net en hel del gange til leje af bil - både deres varevogne og personbiler. Jeg har været rigtig glad for Driveon.net og har anbefalet dem hver gang jeg fik mulighed for det. Deres biler kører godt, er altid i god stand og bestillingen foregår nemt. MEN...
De sidste 2 gange hvor jeg har lejet bil hos dem har det været en skuffelse. Begge gange har jeg oplevet at der pludselig er kommet gebyrer på regningen når man modtager opgørelsen. Når jeg har gjort opmærksom på det, har jeg begge gange fået et arrogant svar tilbage om at sådan var det. Så man kan bestemt ikke sige at de lever op til deres slogan: "Én bil - én pris - én kvalitet: God". Det burde være: "Én bil - Én pris (+ en masse gebyrer som vi bare hæver fra dit betalingskort uden du kan gøre noget ved det) - Én kvalitet: God".
Første gang virkede deres hjemmeside ikke, så jeg blev nødt til at ringe til dem for at reservere en bil. Jeg spurgte om prisen var den samme som på hjemmesiden, hvilket de bekræftede. Men da jeg skulle betale, var der kommet ekstra gebyr på for reservationen - hvilket de ikke oplyste. Anden gang jeg oplevede deres dårlige service, var da jeg havde lejet en varevogn. Efter brug, tankede jeg ved den tætteste tank og lod kvitteringen for optankningen ligge i bilen, som de kræver. Selvom displayet viste at bilen var 100% fyldt og selvom jeg ikke kunne få mere diesel på vognen, blev jeg opkrævet et gebyr for yderligere optankning, da de ud fra teoretisk udregning konkluderede at jeg havde kørt for langt på literen. Så selvom der ikke manglede diesel i bilen, blev jeg opkrævet et gebyr. Det er åbenbart sådan Driveon.net tjener deres penge.
Så fra at være et troværdigt og godt selskab, er deres forretningsmoral gået meget ned af bakke og de gør alt hvad de kan for at presse så mange penge ud af en som overhovedet muligt.

Antwort von Driveon.net
Super pris og fin service
Benyttede mig af fyraftenstilbuddet på en kassevogn. Nem afhentning og afleveringen var også ligetil, bilen var næsten spritny og kørte meget godt.
Meget tilfreds
Lånte en kassevogn en lørdag for at flytte. Fornem service + pris og bilen var iorden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.