I rented a car for a month from Driveon.net. I had booked the smallest car but got Renault Clio IV. The car was really nice and economical, and driveon.net monthly rental very reasonable- actually... Mehr ansehen
Har tidligere været yderst tilfreds med driveon.net. Men nu er deres hjemmeside rodet og virkelig forældet, og åbningstiderne stærkt indskrænkede. Hvis man fx skal leje en bil over weekenden skal den... Mehr ansehen
✅Cheaper afternoon offer of 75km I just needed it after work. 💰⏰ ✅Easy All communication in English 🇺🇸 ✅Clean The employee was non-stop cleaning everything (car key🔑 pen 🖊) with a disinfe... Mehr ansehen
Vi har før lejet biler hos driveon og det fungere rigtig godt, nemt at bestille, forståelige priser (bortset fra kr 350 for at der var træk på!) og velfungerende modtagelse og aflevering af bil. V... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
driveon.net - gode tilbud på biludlejning i Danmark
Nyropsgade 6, 1602, København V, Dänemark
- info@driveon.net
- www.driveon.net
Det fungerer bare!
Det fungerer bare. Virkelig god service, gode biler, også er de large med det meste. Kun bedste anbefalinger herfra!
Good
Good and useful service on a good price. Kind people in the office and on phone. Once I had some problem, but they solved it quickly.
God service ved afhentning og…
God service ved afhentning og aflevering dejlig personbil og til en meget fin pris
Easy, convenient, and cheap, with great service!
Easy to hire online, quick to pick up from depot, and convenient to drop off at any time within the rental period. Van was in great condition. Staff were very quick and friendly.
I left an item in the van, and when I went to collect it the next day, the lady that had served me recognised me immediately. Little details like that make the difference. A+ service!
Fremragende oplevelse
Fremragende oplevelse. Alt fungerede perfekt både bestilling, afhentning og aflevering. Venligt personale.
Jens.
Really big van for a nice price
Really big van for a nice price. The van had almost 3m of space, and for the best price I could find around.
My tip is when you are taking the car, notice every little detail and every little damage and point them out to the employee that is following you in the initial inspection. This way when you deliver the car back you will have no problems getting your deposit money back.
Alt fungerer fint
Alt fungerer fint - bestilling, afhentning og aflevering forløber hurtigt og problemfrit - varevognen er ny, kører godt og er godt udstyret med mediacenter og fartpilot - kan anbefales.
"Katten i sækken"
Jeg har lejet en fyraftensbil hos driveon igennem en del år. Og har altid været tilfreds. Min sidste leje virkede da også upåklageligt. Inden jeg fik bilen udleveret gennemgik jeg (som jeg plejer) bilen for eksisterende skader, buler og ridser med en driveon medarbejder. Listen med ridser og buler på bilen var lang. Ved aflevering næste dag blev jeg i parkeringsanlægget i Nyropsgade taget imod af samme driveon medarbejder med 18 års erfaring og et falkeblik der straks spottede en ridse bag en dør i passagersiden. Ridsen er fuldstændig usynlig udefra og kun
kunne ses når passagerdøren var åben. Jeg ved at ridsen ikke skyldtes mig, men den stod ikke anført på den seddel som jeg har skrevet under på. Jeg blev rimelig knotten fordi jeg som kunde ikke har en jordisk chance til at opdage den slags skjulte skader ved en overfladisk gennemgang på afleveringsdagen. Ikke medmindre
jeg skal kravle under bilen og tjekke alt. Den seddel som jeg skriver under på afspejlede IKKE bilens sande skadestilstand på udleveringstidspunktet. Og det viste udlejeren (driveon) godt.
Efter en ophidset debat, hvor den pågældende medarbejder truede mig med at sende en regning for skaden uden at kikke i arkivet "fordi jeg jo har skrevet under" (nok en tom trussel men alligevel), og en efterfølgende tur på kontoret samt et kik i en mappe med tidligere udlejninger, viste det sig også hurtig at skaden var anmærket i en tidligere udlejning. Så alt synes iflg. den erfarne driveon medarbejder jo at være i skønneste orden. "Sådan plejer vi jo at gøre. Og jeg har været i branchen i 18 år. Det kan ikke gøres anderledes."
Nej, jeg er uenig. Jeg mener at det er driveons pligt at påføre alle kendte skader på bilens skadesrapport forud for en leje. Så at når man gennemgår bilen sammen med kunden ved udlevering så tjekker man om der er yderligere skader ud over de kendte. Det er driveons pligt. Den eksisterende praksis giver ingen mening.
Kunden lejer "katten i sækken" og ved at skrive under på en skadesrapport kan man kun håbe at en kendt skade kan spores tilbage til en forrige lejer. Det virkede fint i mit tilfælde, med risikoen er kundens. Det er urimeligt og sandsynligvis juridisk uholdbart.
På vejen til Vesterport Station, og mens jeg fik min puls under kontrol, kom jeg i tanke om at man kunne bare ved rengøring af bilen gennemgå alle skader og lægge en skadesrapport
i handskerummet. Problem solved. Det vil så danne grundlag for-, eller bruges direkte, ved næste leje. Det tog ca. 5 min at finde en løsning. Men det er givetvis meget naivt at forestille sig at det kan lade sig gøre. Jeg har jo ikke en 18 års erfaring i branchen.
Alt kørte bare helt perfekt
Alt kørte bare helt perfekt, lige fra levering om morgenen, til den hurtige afregning. Ikke noget problem at bilen havde lidt buler, den var i tip-top stand
Vi har været faste kunder i 7 år og er fortsat super tilfredse
Vi har igennem mange år benyttet os af Driveon, når vi har brug for en personbil. Det er blevet til rigtig mange ture. Vi har altid være fuldt ud tilfredse med service - før, under og efter udlejning og har modtaget biler der er rengjorte og køreklar.
Bilen bliver altid grundigt gennemgået for evt. buler, skrammer, stenslag og lign. og vi føler os 100% trygge og sikre på ikke at blive opkrævet for skader vi ikke har påført bilen.
Vi har flere gange undersøgt andre alternativer - både andre udlejningsselskaber og delebilsordninger, men kommer hver gang frem til at Driveon er det økonomisk mest fordelagtige til vores behov, som er weekendudlejning og længere udlejning i ferieperioder.
Altid god service og lækre biler.
Altid god service og lækre biler.
Gode oplevelser med både at leje "den store" til flytninger og "den lille" til ferieture.
Annie
Det fungerer bare
Jeg har af flere omgange lejet bil hos Driveon.net - også selvom jeg til tider har ringet og skulle bruge en bil med meget kort varsel har de kunne hjælpe mig.
Der har aldrig været problemer med hverken afhentning eller aflevering - bilerne er altid blevet gennemgået grundigt sammen med mig når jeg har hentet dem og der har ikke været nogen skjulte gebyrer eller andre ting jeg pludselig skulle betale for efter endt lejemål.
De har altid været fleksible og hjælpsomme når jeg ikke vidste hvor længe jeg skulle bruge bilen og der har aldrig været problemer ved at ringe og forlænge et lejemål.
Kanon service, søde medarbejdere, aldrig problemer
Jeg har brugt Driveon til de ugentlige ølleveringer for Ølsnedkeren de sidste to år og har derfor lejet varevogne ved Driveon over 100 gange i den periode.
Flinke medarbejdere, dejlig kaffe til turen, god service - jeg har aldrig haft problemer, kun positive oplevelser.
GPS og bluetoothtelefoni fungerer upåklageligt og gør det nemt at finde rundt i KBH og klare lidt forretningsopgaver på telefonen i løbet af en leveringsdag.
You will be happy and satisfied for every single kroner you would pay
Perfect, Amazing. A very good company to rent a car with a very good price. Easy and fast process. Friendly staff and very nice and clean and new cars. I strongly recommand them.
Lej aldrig din bil her
Lej aldrig din bil her, kort og godt
Carsten Nilsson
Ok Jeg vil for en ordensskyld uddybe den her.
Driveon.net har nok tilfredse kunder, men jeg tvivler på at alle de gode anmeldelser her er autentiske, men produceret af dem selv.
Hvem har overskud til at skrive et positivt indlæg her i forbindelse med en stressende flytning som det ofte drejer sig om.
Driveon.net udlejer funktionsdygtige biler med buler og skader.
Det er der jo ikke noget i vejen med.
Godt tænkte jeg og tog nogle få billeder af de mange buler som bilen havde. Der er jo så meget i vejen i forvejen. Værre hvis den var helt ny.
Forkert. Det forholds sig lige omvendt.
Har helt sikkert IKKE bare været tæt på at lave en skramme.
Det påstod de dog alligevel. Et spejl med en ridse, en ridse eller noget hen af sidedøren, der kunne være lavet med en tush skulle jeg udfylde en skadelsanmeldese på.
Nægtet selvfølgelig. Parkeringsskade,,, utænleligt da den hvergang var parkeret op langs en mur på den højre side.
Deres dokumentation var billeder taget+ HVORNÅR?
Jeg ved at jeg ikke har lavet nogen skade og alligevel kommer de med erstningskrav for gamle skader.
Så hvis du vil leje en billig bil er det ikke her.
Dog fik jeg mit depositum tilbage, så den ene stjerne er fortjent, men kun efter trusler om politianmeldelse og at sprede dårlig omtale på sociale medier.
Carsten Nilsson, Natur Poteket
Det er helt tydeligligt at Driveon.net tjener deres penge på buler og ridser som lejere betaler og som alligevel aldrig bliver udbedret.
Hvorfor også udbedre skaderne.
Det kan bedre betale sig for dem at få de næste lejere til betale for de sammes kader eller skader på de samme dele igen og igen.
En ridse eller lille bule et sted der er kadet i forvejen bliver takseret som en n´
Jeg har truet dem med politianmeldelse og at4 jeg har 5000 følgere på facebook og instgram.
Så fik jeg mit depositum igen.
Ydermere lejer du til kl. 8 næste dag, du får tilbudt at stille bilen i deres garage om natten, for du gider ikke komme kl 8 i morgentrafikken til Nyrupsgade.
Det er dog dit ansvar fra om aftenen til kl 8 om morgenen.
Hvad der sker i den tid kan ses på deres videovervågning.
HAHAHA, deres egen videoovervågning kan de jo selv slå fra.
UHØRT Dårlig oplevelse.
Carsten Nilsson
PS læg mærke til hvor mange "GODE " anmelde
Tager man en bil og vil have lavet skader over det hele igen og igen over det hele overstiger det hele bilens værdi.
Det er hvad de lever af i Drivon.net: SKADER på skadede biler.
Således kan en ridse inbringe dem rigtig mange penge gang efter gang.
Bilens "værdi" bliver betalt af lejere igen og igen.
Den bil jeg lejede var fyldt med skader over det hele.
Jeg tænkte_ godt så bliver der ikke problem med en lille ridse, jeg tog grueligt fejl.
Ham der gennemgik bilen kunne slet ikke nå at registrere alt.
Heller ikke mit kamera.
Næste dag fik jeg "besked på" at udfylde en skadesanmeldelse!
Gør det ikke hvis du ikke kjan vedkende dig skaden!

Antwort von Driveon.net
Billigst
Billigst, men mest af alt bedst. Vi brugte den store, og den kørte som en drøm, og var helt ren og lækker. Personalet er venligt, prøver ikke at sælge en alt muligt andet, og stoler på en. Perfekt!
Kan varmt anbefales
Jeg har længe brugt Driveon. Men jeg havde en afstikker her i Pinsen hvor jeg brugte et andet selskab. Det har jeg i den grad fortrudt.
Hos driveon er de ærlige omkring deres priser der ikke nogen skjulte overraskelser. Derfor vender deres kunder tilbage:)
Altid god og flink service
Altid god og flink service. Jeg har været trofast kunde hos driveon.net i mere end 10 år. Har både lejet biler og varevogne adskillige gange og leaset bil igennem flere år.
Der har aldrig været problemer og de er altid hurtige til at hjælpe og servicere hvis der skulle opstå det mindste problem.
Billigt og nemt
Billigt, nye biler, nemt og hurtigt. Jeg vil leje igen fra driveon.
Pas på!
Driveon tilbyder uden tvivl en billig biludlejning, der dog hurtig kan komme til at koste en hel del mere, hvis man ikke er meget forpasselig ved kontrol-tjek inden man låner bilen. Som førstegangs-billåner har jeg smerteligt måtte erfare at de ikke er blege for at tage depositumet for skader mig og mine medpassagerer ikke kan gøre rede for.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.