Fik prøvet mit nye padeltøj i dag - og det er virkelig fedt. Fedt materiale og super pasform, der giver fuldbevægelse i spillet - og uden nogle irriterende syninger. Lommerne i shortsene er perfekte -... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Elsker T-shirten og shortsene. Materialet er ekstremt lækkert, åndbart og let - det er gået hen og blevet mit absolutte yndlingssportstøj til fitness og padel. 🎾👟
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har flere kortærmede T-shirts fra jer, som passer mig perfekt. Nu bestilte jeg langærmede T-shirts i samme størrelse og de er for små. Irriterende, at der er så stor forskel på størrelserne.
Unternehmen hat geantwortet
We are padelplayers designing padelwear. At the heart of our philosophy lies a simple truth: when you feel good, you play better. We believe that every player, regardless of playing level, gender, age, body shape, or size, deserves to experience the joy of the game to its fullest. Our vision is to design high quality padelwear that allows you to move freely on the court without worrying about your outfit. We are obsessed with all the small, functional and clever details that make you feel comfortable on the court – from ball pockets to skirts and shorts that stays where you need it. We also specialize in individualized teamwear. Together, let us improve your performance. Feel good, play better.
Alsvej 15, 5500, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Lækkert tøj. Er vild med det, men håber der kommer lidt mere i den tynde udgave. Det lidt mere kraftige er godt udenfor, men mange haller har det varmt.
Stort hurra for tøjet at man ikke føler sig gennem blødt af sved. Det føles dejligt ‘tørt’.
Stort klap for service. Hurtig ekspedition både ved køb og returnering. 😊

Antwort von DODOOC
For det første er det super dejligt at Dodooc har valgt at støtte min sønnike med han padel rejse. Det betyder enormt meget for os alle.
Samtidigt er det ganske enkelt det lækreste padeltøj jeg til dato har oplevet. Man kan stort set ikke mærke at man har det på, heller ikke når det er blevet gennemblødt af sved.
Jeg har flere kortærmede T-shirts fra jer, som passer mig perfekt.
Nu bestilte jeg langærmede T-shirts i samme størrelse og de er for små.
Irriterende, at der er så stor forskel på størrelserne.

Antwort von DODOOC
Hurtig levering- god kvalitet og ikke mindst god kundeservice
Super service - alle 5 stjerner værdig.
Tøjet har en perfekt pasform og er så lækkert at have på.

Vildt god pasform - det perfekte Padel-tøj

Antwort von DODOOC
Virkelig lækker kvalitet og pasform. Der er tænkt over mange detaljer som mærkes når det bruges, feks indershorts i både nederdel og shorts. Vild med udtrykket og farverne. Super service ved kontakt og spørgsmål. Vil klart anbefale Dodooc til høj/lav tyk/tynd og midt imellem👍

Antwort von DODOOC
Super kvalitet og god service.

Antwort von DODOOC
Mega god kvalitet. Sidder godt og fede detaljer!
Jeg bruger det både til almindelig træning, løb og Padel.
God kundeservice.

Antwort von DODOOC
Jeg har brugt Dodoocs padeltøj i længere tid nu - også i til andre typer træning. Min nye favorit må være den nye Tulis tank-top i den skønne blå farve.
Det er samme fede kvalitet og følelse, som jeg kender fra Dodooc.

Antwort von DODOOC
Jeg har brugt padeltøjet fra dodooc gennem længere tid – og jeg er virkelig begejstret! Tøjet har en rigtig god pasform, som sidder behageligt uden at stramme, og komforten er i top.
Kvaliteten imponerer mig – selv efter mange vaske holder materialet sig flot og funktionelt, uden at miste form eller elasticitet. Det føles gennemtænkt og slidstærkt.
Jeg kan varmt anbefale dodooc – ikke kun til padel, men også til løb, styrketræning eller anden aktiv træning. Det er tøj, man har lyst til at tage på – igen og igen!

Antwort von DODOOC
Mit firma, Kd Marketing Support, er tøjsponsor for et Lunar-hold i Middelfart – og til det formål ville jeg ha’ noget tøj, der bare spiller 💥 Lækkert look, høj kvalitet og noget, man har lyst til at tage på igen og igen.
DODOOC leverede 100%! Super god service hele vejen – især ift. valg af t-shirts, farver og placering af logo.
Kan kun sige: Kæmpe anbefaling herfra 🙌

Antwort von DODOOC
En dag bemærkede jeg min padel makker havde nyt træningstøj som osede af lækker kvalitet og et stærkt design. Ikke længe efter bestilte jeg et sæt shorts og T-shirt for at teste det af selv. Og det er lige så lækkert som det ser ud. Jeg har løbende suppleret og har efterhånden lidt af hvert. Alt er i stærkt design og en fornøjelse at spille i. Jeg har bemærket at boldene i shortsne er nemme at få fat i uden at der er risiko for at de falder ud. Kan kun anbefale at man prøver et sæt.

Antwort von DODOOC
Bedste kvalitet og fit af sportstøj jeg nogensinde har prøvet. Virkelig høj kvalitet. Det er svedtransporterende og hurtigtørrende (og blødt og elastisk) i en sådan grad at man nærmest ikke kan mærke at man har det på. Jeg bruger det til kickboksning og pilates.... og forhåbentlig snart også padel. Kan virkelig anbefale DODOOC som træningstøj!

Antwort von DODOOC
Jeg startede med at spille i en t-shirt og et Padel-skirt med korte ben. Udover jeg følte mig virkelig pæn og veltilpas i tøjet, mærkede jeg nærmest ikke, at jeg havde tøjet på, det føltes let og meget åndbart. Skirt 2-i-1 er i L & XL med en slids i siden, og det synes jeg klæder nederdelen, og så former indershorts/nederdelen sig også efter kroppen på en meget behagelig måde.
Vær opmærksom på at stoffet gir sig, når du bevæger dig og bliver varm, så køb ikke for stor en størrelse. Min T-shirt er en A form, som passer mig så fint, da jeg bedre kan li lidt løstsiddende over bryst og talje. Jeg har set, at der også er variant med tætsiddende, så det virker, som om tøjet er lavet med tanke på, at kvinder altså er bygget forskelligt, hvilket er et kæmpe plus i min bog!
Det er det lækreste padel tøj, jeg har spillet i, så derfor har jeg også allerede opgraderet med ekstra skirt, top med v-hals, og Tiago jacket unisize, som jeg kunne prøve ved et event i mit lokale Padelcenter, hvor de søde Dodooc damer var og viste sortimentet frem.
Jeg er happy, fede farver generelt, og jeg er ekstra vild med den flotte petroleum. Det ser også fedt ud med tryk foran, som jeg har fået.
Jeg vil uden tøven anbefale dette lækre tøj til kvinder i alle aldre og størrelser! Og jeg skal selvfølgelig have tøjet med på min næste ferie, også selvom jeg ikke skal spille padel, men fordi det bare er så skønt at have på🙏

Antwort von DODOOC
Virkeligt lækkert materiale !
Det er de bedste shorts jeg har haft til sport generelt. Toppen er lidt for lukket i halsen til min smag, men designet som sådan fejler ikke noget. Når man har det på, så mærker man det faktisk ikke :-)

Bedste pasform ever!
Lækkert lækkert materiale og kvalitet generelt.
Lommer mm ift bla bolde helt gennemtænkt!
TAK ! Jeg bruger til padel, men også tennis, golf og vandreture.
🌟🌟🌟🌟🌟🎾💫

Antwort von DODOOC
Ekstrem lækker kvalitet. Jeg har modtaget et par padel shorts og en t-shirt fra Dodooc (Garcia + Sanchez), og er meget tilfreds. Har ikke haft et lækrere sæt sportstøj - let, åndbart og pænt, og tøjet er på plads og aldrig i vejen. Jeg ved ikke hvad Q-dry er, men det virker.

Antwort von DODOOC
Lækkert sportstøj og ikke bare velegnet til padel, men også særdeles velegnet til spinning. Rigtig god pasform, også for folk der ikke er superatletisk bygget.

Antwort von DODOOC
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.