Jeg havde fået en padeltaske i gave for et års tid siden, som ved almindeligt brug desværre var gået lidt i stykker. Jeg forsøgte at sende dem en mail og havde egentligt forventet at skulle ig... Mehr ansehen
Hele garderoben er på kort tid udskiftet med Padel tøj fra Cuera. Fantastisk tøj både til banen, men også udenfor. Behageligt materiale, fedt design og super god kvalitet. Tørre hurtigt - så... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Opdatering: Premium brand, dårlige service. Deres lager har lavet en fejl og returvarer bliver ikke behandlet efter modtagelse. Vente tid var 2 og 1 måned (2 returneringer). Ingen undskyldning,... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Cuera® er et sports- og livsstils mærke med rødder i det spirende padel miljø. Cuera tilbyder moderne tøj og accessories til på og udenfor banen, og stræber efter at bringe en moderne etos til sporten og livsstilen omkring padel. Ved at finde balancen mellem holdbarhed og æstetik med inspiration fra sportens kultur og historie, tager Cueras kollektioner både design, komfort og ydeevne i betragtning.
Sankt Clemens Stræde 18, 8000, Aarhus C, Dänemark
- info@cuera.co
- cuera.co
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Jeg køber 3 sæt tøj hvor det ene sæt…
Jeg køber 3 sæt tøj hvor det ene sæt har fejl - jeg sender det retur men kan ikke få produktet byttet - taler med dem om det og bliver mødt af en flabet medarbejder
Kan ikke anbefale andre at handle med dem, sindssyg dårlig kundeservice og reklamationsret
Dårlig kundeservice ifm. kampagne
Jeg placerer en ordrer, og indenfor min returret opdager jeg, de kører en kampagne, der også ville gælde min ordre(ekstra produkter med i ordre). Jeg kontakter derfor kundeservice, for at finde en løsning, der kan undgå unødigt bøvl og besvær med, returnering, for blot at genbestille og bruge deres kampagne. For at undgå returnering for at genbestille (frem og tilbage af samme pakke) tilbyder jeg at betale den porto det ville koste mig at returnere pakken for de blot sender det ekstra produkt.
De vil gerne hjælpe med at oprette en returnering, men pga. ensartethed ville de ikke imødekomme løsningerne.
Jeg mener man blot kunne yde samme ens kundeservice, for alle der rækker ud og henvender sig på bagkant.
Har spillet i deres tøj og lige fået…
Har spillet i deres tøj og lige fået min pakke med endu mere, må bare sige det er det bedste jeg nogensinde har prøvet og de sødeste mennesker bag samt lynhurtig levering
Frustrerende oplevelse med Cueras kundeservice
Jeg har haft en ekstremt frustrerende oplevelse med Cueras kundeservice i forbindelse med en ombytning.
Handlingsforløb:
12/12: Ombytning oprettes, og varen sendes retur
16/12: Pakken ankommer til Cueras lager
23/12: Mail sendt: “Hvad er status på min ordre?” – intet svar
30/12: Mail sendt igen – intet svar
2/1: Ringer til kundeservice. Ingen konkret status, men medarbejderen lover at vende retur på mail samme dag – jeg hører intet
5/1: Ringer igen. Denne gang får jeg at vide, at pakken kan ses som ankommet, men at lageret ikke har registreret den som modtaget. Jeg får lovning på en opdatering og evt. refundering senest dagen efter.
6/1: Stadig intet svar. Sender mail og beder nu direkte om mine penge retur – ingen respons
At man kan lade en ombytning trække ud i ugevis uden kommunikation og samtidig ignorere kundens henvendelser, er helt uacceptabelt. Jeg har nu bedt om refundering, men har fortsat ikke fået nogen respons.
Meget god service.
Jeg forsøgte at sende dem en mail og havde egentligt forventet at skulle igennem alt muligt arbejde og frem og tilbage inden jeg ville kunne få den udbedret.
Cuera vendte lynhurtigt tilbage på mail og tilbød at bytte den til en ny i deres butik. Da jeg desværre ikke kommer i Aarhus, tilbød de blot at sende den samt en returlabel til min.
Total i orden service og markedets fedeste padeltøj og tilbehør.
Jeg har nu bestilt to gange hos Cuera…
Jeg har nu bestilt to gange hos Cuera Online, og begge gange har jeg efterfølgende modtaget en mail om, at de varer, jeg har købt, desværre er udsolgt. Det er virkelig ærgerligt som kunde at få den besked efter betaling.
Oveni det har jeg betalt med et gavekort, og derfor har jeg begge gange været nødt til at regne efter og bruge gavekortet på ny. Nu er jeg endt med at betale fragt to gange, fordi de ikke har haft de varer, jeg bestilte. Det er nu sket for anden gang, og jeg står for tredje gang med et dumt restbeløb og skal betale fragt igen. Det er virkelig dårlig kundeservice.
Desuden har de begge gange sendt ordren afsted uden at spørge, om jeg vil fortryde min ordre eller ændre den, når de ikke har alle de varer, jeg har bestilt. Jeg vil ikke anbefale dem.
Jeg er desværre meget utilfreds med min…
Jeg er desværre meget utilfreds med min oplevelse hos Cuera.
For det første fremgår det tydeligt på hjemmesiden, at der er fri fragt ved køb over 750 kr. – men det viser sig, at det ikke gælder, hvis Cuera vælger at sende fra to forskellige lokationer. Dette står ingen steder oplyst på hjemmesiden, og som kunde har man ingen chance for at vide det på forhånd. Det føles som vildledende markedsføring, når man reklamerer med fri fragt, men bagefter sender en regning alligevel.
For det andet fik jeg først en uge efter min bestilling besked om, at en af varerne var udsolgt. Det burde man få at vide med det samme, så man ikke går og venter på noget som ikke kommer.
Som prikken over i’et svarede kundeservice heller ikke på den opfølgende mail, jeg sendte til dem.
Alt i alt en meget skuffende oplevelse, og jeg vil være tilbageholdende med at handle her igen.
Hurtig levering og super kvalitet!
Bestilte padeltøj til konen og mig selv og er meget tilfreds. Leveringen var lynhurtig og problemfri, og produkterne levede helt op til forventningerne. Tøjet er super høj kvalitet, materialerne er ekstraordinære, og bare et virkelig flot design.
Alt i alt en super oplevelse – handler her 100% igen!
Compre una paleta que marcaba en stock
Compre una paleta que marcaba en stock, decía que en 1-2 días me llegaba, al 4to día de haberla comprado no me habían llegado noticias ni si la habían despachado, tuve que buscar su mail de contacto y escribirles para que me digan en qué estado estaba la orden porque no sabía nada, me dijeron que iban a investigar, al otro día les escribo de nuevo y me dicen que no la tienen en stock, y les pedí que me cancelen la compra, si yo no me comunicaba seguiría esperando sin novedades
Super lette shorts
Super lette shorts med gode lommer.
Masser af fleksibilitet.
Klart en god investering
Verdensklasse padeltøj
Jeg har været igennem mange forskellige brands indenfor tøj til padel, og må bare sige at Cuera er blevet mit go to. Det er god kvalitet, komfortabelt og så er det flot. Så hermed en anbefaling vidergivet, hvis man vil stå knivskarpt på banen og samtidig være iført tøj der er ultra behageligt fra start til slut i en padelkamp.
7 mdr. holdbarhed og ingen svar.
Jeg købte en padel taske i August 2024 hos Cuera i Aarhus.
Tasken er desværre gået i stykker i lynlåsen i skodelen på tasken jeg har sendt en video af det og da jeg intet hørte fra dem kontaktede jeg dem 2 gange telefonisk og talte med dem om problemet som begge herre jeg talte med mente at det skulle vi finde ud af, da den skulle holde længere, de ville kigge på det tilsendte og vende tilbage senere samme dag.
Jeg har stadig ikke hørt fra dem hverken på mail eller telefon, hvilken jeg ikke syntes der i orden, dårlig kundeservice og love tilmelding 2 gange og så ikke vende tilbage...
Hilsen en skuffende kunde, som i fremtiden vil prøve andre med padel udstyr..
Ole M.

Antwort von Cuera
Hvorfor kan man kun give 5?
Super fedt - købsflowet er nemt, trøjerne passer perfekt i størrelsen og noget rigtig lækkert stof at spille i. Kan klart anbefale!
Top produkt
Top produkt - top kundeservice og forsendelse. Ikke en finger at sætte på noget.
Super fedt design og kvaliteten...
Super fedt design og kvaliteten spiller! Ikke noget at sætte en finger på herfra. Desuden sindssyg fed butik i hjertet af Aarhus!
Bedste kvalitet af padeltøj
Bedste kvalitet af padeltøj, som jeg har prøvet
Padel tøjet er både stilfuldt og…
Padel tøjet er både stilfuldt og funktionelt med en let pasform, det giver maksimal bevægelsesfrihed på banen. Kæmpe anbefaling herfra!!
Stilrent topkvalitets tøj
Virkelig lækkert tøj i den bedste kvalitet! Utroligt svedtransporterende og kan nemt bruges flere gange på en ferie, hvis det får lov at tørre efter en aktivitet.
Klart det fedeste padel tøj på markedet!
Lækkert brand og tøj
Lækkert brand og tøj - kan varmt anbefales. Virkelig rart at spille i, og behøves ikke kun at blive brugt til padel
Varm anbefaling!
Høj kvalitet og lækkert tøj at spille i. Helt klart en varm anbefaling herfra.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.