Vom Unternehmen geschrieben
White Sport startede i 1964 som den første specialbutik indenfor ketchersport i Danmark. White Sport er kendt for sit store udvalg og ekspertise indenfor ketchersport. White Sport forhandler i dag et stort udvalg af artikler og beklædning til private, klubber og firmaer i Danmark. White Sport vil være Danmarks førende specialbutik indenfor tennis, padel tennis badminton, squash, løb og fitnes/aroebic og altid tilbyde konkurrencedygtige priser. White Sport vil gøre alt for at tilbyde branchens bedste service. Vi håber du er/bliver tilfreds med vores hjemmeside, produkter og service. Skulle der være noget du mener, at vi kan gøre lettere eller bedre, så send os gerne en mail på whitesport@whitesport.com Med venlig hilsen, White Sport Teamet
Østerbrogade 222, 2100, København, Dänemark
- 39203571
- whitesport@whitesport.com
- whitesport.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Elendig kundeservice
Jeg har aldrig modtaget så dårlig kundeservice som i White Sport! Personalet er arrogant og virker fuldstændig ligeglad med at hjælpe. Jeg var forbi for nyligt for at købe 2 ketsjere samt andet tennis udstyr, men den unge ekspedient kunne desværre ikke hjælpe mig med mine spørgsmål, og selvom han flere gange spurgte en ældre medarbejder til råds, kom den ældre medarbejder ikke hen til mig for at hjælpe, så det var en masse frem og tilbage for den unge medarbejder, ikke særlig professionel kundeservice. Jeg endte med at tage til Ketshop og handlede for mere end 4500 kr, hvor kundeservicen var i top!!
Ugidelig og inkompetent kundebetjening
Er lige begyndt at spille pedel og købte en 2000 kr. bat i Spanien. Fik at vide, at jeg bør indsætte noget rammebeskyttelsestape, hvorfor jeg gik ned i White Sport for første (og sidste gang). Der var flere ekspedienter, som tilsyneladende ikke var beskæftiget med arbejdsopgaver og henvendte mig til en af dem, som udleverede en pakke tape. Han ville ikke sætte det på battet, men forklarede, at det var supernemt. Hvis han havde tænkt sig om, kunne han formentlig se på mig, at jeg nok kunne blive en rigtig god kunde i butikken ift. fremtidige køb af bats og andre ting. Men hans aldeles ligegyldige optræden har selvsagt umuliggjort dette. I øvrigt viste det sig, at det tape, som jeg endte med at købe, nok er for smalt. Alt i alt en håbløs oplevelse.
If you have a masochistic desire for…
If you have a masochistic desire for dealing with preppy, entitled and arrogant “tennis experts” who are not good at what they do, this place will more than satisfy your each and every need. I have had my rackets restrung here several times over the past few years since I moved here, purely for lack of other options. Their snobby service is absolutely and consistently terrible and grossly overpriced. Last time, they had pre-teens stringing rackets for the store - not exactly experts as they advertise. And the subpar quality of the work was immediately noticeable, not to mention that it was the wrong strings they’d put in. At 250kr a pop, it’s just not good enough. These are not serious people. I’ll go the extra mile from now on and get my rackets restrung elsewhere.
Mega dårlig købsoplevelse
Efter at have bestilt en tennisketcher online, måtte jeg efter 1,5 uge rykke for leveringen. Så fortalte de at nu havde de sendt med GLS og pludselig var pakken væk og dukkede aldrig op. Det gjorde mine penge hellere ikke. Først efter ca. 5 uger, hvor jeg selv kontaktede dem, har de nu sat pengene til refundering inden for 10 dage. Er så første og sidste gang jeg bestiler her.
Har handlet flere gange med…
Har handlet flere gange med virksomheden- såvel i forretningen samt på nettet. Har altid fået en super god behandling. De bedste anbefalinger kan gives.
God pris og hurtig levering
God pris på varen. Bestilte mandag og havde varen tirsdag. Super hurtig levering og 5 stjerner herfra
Øv kundeservice
Super skuffet over modtagelse af varen i beskadiget emballage og forløb med returnering. Vare modtaget i beskadiget kasse, hvoraf emballagen var “brudt”. Varen ønskedes returneret men uden tilbagebetaling da emballagen var “brudt”. Super uhøflig personale i telefonen. Penge ud af vinduet. Køber aldrig derfra igen.
Elendig og arrogant kundeservice
De starter med at sælge mig et par Asics tennissko til fuld pris uden at fortælle mig at den nye model kommer dagen efter, hvorefter min model blev nedsat med 40%.
Da modellen jeg købte var for stor, tog jeg tilbage for at returnere den, men de nægtede at tage imod den, fordi jeg havde gået rundt i skoen.
Derudover anerkendte de, at de havde solgt mig en ketcher med for stort greb, men meddelte samtidig at det var min fejl, ikke deres.
Dermed har jeg endt med at bruge over 3,000 kr. på udstyr jeg ikke kan bruge. Samtidig blev jeg mødt med en arrogance og ligegyldighed, som man skal lede længe efter. Vil kraftigt anbefale alle at holde sig væk.
Dårlig kundeservice
Jeg købte en ketcher i webshoppen med strenge, men da jeg fik den var den uden strenge. Jeg henvendte mig til Whitesport i den forventning, at de ville tilbyde at strenge ketcheren op. Whitesport beklagede fejlen på nettet og ønskede mig god dag.
Det synes jeg ikke at det var, jeg følte mig snydt.
Arrogante ekspedienter giver forkert vejledning
Rigtig dårlig service, tonen er næsten altid arrogant, nedlandende og tilbageholdende. Der er en fornemmelse af at ekspedienterne ser sig for gode til at give venlig vejledning og jeg har flere gange været udsat for at ekspedienterne giver helt forkert vejledning omkring deres produkter. Ekspedienterne lader gerne kunderne vente længe selvom de er ledige til at betjene. Meget dårlig service, også ved reklamation.
Selve udvalget er noget af byens bedste indenfor tennis, men er samtidig meget meget dyrt sammenlignet med for eksempel internethandel eller andre butikker.
Kan ikke anbefale at handle her, med mindre du godt kan lide arrogant kundebetjening.
Fantastisk service
Havde fundet et par hvide sneackers, som skulle prøves størrelse på, inden køb. Jeg kørte derfor til butikken på Østerbrogade og, bortset fra at skoene ikke passede, fik jeg en helt unik og høj service i butikken. Der blev hentet sko, undersøgt størrelser og ringet til andre butikker, for at høre til deres lager…det endte med at vi kørte til en anden butik på ekspedientens anbefaling.
Dejlig oplevelse med hurtig levering og service
Må indrømme jeg var lidt skeptisk med at købe herfra grundet de forskellige anmeldelser men super god oplevelse. Fedt udvalg af varer, dejlig hjemmeside, hurtig levering, hurtig svar hvis man kontakter dem på mail, og kvalitet produkter. Køber helt sikkert herfra igen i fremtiden. Anbefales fra min side🙏🏽
Skuffende kvalitet og kundeservice hos Whitesport - Nike Tennissko
Købte Nike tennissko hos Whitesport i maj 2023. Inden for et år gik der huller i skoene, selvom de er meget begrænset brugt. Da jeg klagede, sagde Whitesport, det var normal slitage og afviste min reklamation. De ignorerer på arrogant vis forbrugerrettighederne, som siger, at de skal bevise, at det ikke er tale om en reklamationsfejl, når produktet er under et år gammelt. Skuffet over både skoenes kvalitet og særligt Whitesports kundeservice. Vil fraråde alle at handle der - der findes mange gode alternativer derude.
Gode konkurrencedygtige priser
Gode konkurrencedygtige priser. Jeg var i butikken idag og vejledning/service er meget professionel og imødekommende. Jeg kan kun anbefale White Sport og kommer helt sikkert igen.
Hold jer langt væk
Hold jer langt væk. BESTILTE squashbolde og blev ringet op for at tjekke ordren. Derefter modtager vi ugen efter besked om at disse ikke kan leveres. Altså noget som skal bestilles et eller andet sted inden de kan sælges....Rigtig godt eksempel på en forretning som bare sælger varer de ikke har på lager :( - beløbet er stadig blokeret på kreditkortet og endnu ikke frigivet selvom ordren er annulleret 14 dage efter....dårlig stil i den grad
Når du læser denne anmeldelse
Når du læser denne anmeldelse, så skal du virkelig overveje om du bare for en enkelt gang skyld i stedet skulle skyde et par time af på at besøge en virkelig skøn, autentisk og hyggelig forretning som Whitesport også er🏆
Man glemmer hvor dejligt det er at handle i en ægte butik med skønne mennesker der ved hvad de snakker om. De er fantastiske i Whitesport på Østerbrogade🤩
Tak for snakken, de perfekte tennissko inkl. specialsåler og den fantastiske service i leverer i Whitesport😍🏆🎾
Super arrogant og håbløs service.
Super arrogant og håbløs service.
Købte en ketcher med opstrengning, men strengene kartede rundt allerede ved første slag. Da jeg kommer tilbage sige ekspedienten at det jo er fabriksopstrengningen, og at jeg skal have en ny opstrengning, og den synes hun i øvrigt jeg skal betale for.
Så spørger jeg hvad idéen er med at sende mig ud af butikken med en ketcher som de på forhånd ved ikke kan bruges, og som jeg ikke kan gøre andet end at gå direkte tilbage ind i butikken og få en ny opstrengnig på?
Derfra var der kun arrogance og helt håbløs opførsel, hvor man konsekvent ikke ville svare på spørgsmål. Efter lidt palaver tilbød de mig en opstrengning til halv pris, men da jeg insisterede på at få pengene tilbage for ketcheren, tilbød de mig endelig en gratis opstrengning.
Der var dog stadig ingen indrømmelser, så de har sikkert tænkt sig fortsat at sælge ketchere med strenge i uden at oplyse at de slet ikke kan bruges.
Det er i forvejen super irriterende at skulle bruge tid på sådan noget, men at de ikke vil indrømme at det tåbelige i ikke bare fra starten at have oplyst om at ketcheren havde brug for en opstrengning er simpelthen for dumt.
Jeg kan se andre har haft problemer med reklamationer, så jeg må se om jeg kan lave efterfølgende opstrengninger et andet sted. I første omgang bliver det jo bare spændende at se hvilke strenge de sætter i :-)
Den fineste kundeservice du kan tænke dig!
White Sport har simpelthen den fineste kundeservice, jeg nogensinde har oplevet af en forretning! Ved min første ordre her under den seneste nedlukning lå der en lille fin håndskrevet hilsen til mig som kunde om, at mit køb hjalp mere, end jeg vidste, og de var meget glade for min hjælp i denne tid. Så lagde jeg en ny ordre på et par tights, men dem havde de desværre ikke længere i min størrelse. Så valgte White Sport i stedet med det samme at ringe til mig for at høre, om de måtte sende mig nogle alternativer med posten. De ville betale fragten. Så kunne jeg jo prøve dem og se, om der var noget, jeg gerne ville have i stedet, og returnere dem, jeg ikke beholdte. Jeg modtog en pakke med 8 forskellige tights, og jeg valgte at beholde et par, som er rigtig fede! Jeg tog forbi butikken med de resterende par og en lille hilsen fra mig som tak for den fine hjælp.
Jeg har kun oplevet, at kommunikationen med White Sport hele vejen igennem har været SÅ positiv og 100% kundeserviceminded og løsningsorienteret, og det har virkelig været en stor glæde og fornøjelse at handle hos White Sport. Det kan jeg kun stærkt anbefale andre at gøre, og jeg gør det meget gerne igen!
Jeg har lige modtaget bestilte varer…
Jeg har lige modtaget bestilte varer fra WhiteSport, go' hjemmeside, nemt at handle og ikke mindst hurtig og uproblematisk levering :) :)
Meget afvisende og arrogante ved…
Meget afvisende og arrogante ved reklamationer.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.