Das sagen Bewerter
Dziękuję panu Łukaszowi za pozytywne rozpatrzenie reklamacji. Jesteście cudownie i będę was polecać. Kupiłam korki dla syna ale niestety po pewnym czasie pękł materiał. Syn troszeczkę był smutny,... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Szeroka rozmiarówka butów w konkurencyjnych cenach, szybka dostawa. Profesjonalna obsługa posprzedażna-konsultant Łukasz szybko obsłużył naszą reklamację z zadowalającym dla nas rezultatem.
Nie polecam niestety. Czytałam opinie przed zakupem gdyż miałam wątpliwości czy produkt będzie w 100% taki jaki powinien być. Skusiłam się na zakup i to był mój błąd. Koszulka personalizowana Pedri 8... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
- Schuhgeschäft
- Sportbekleidungsgeschäft
- Geschäft für Streetwear
Vom Unternehmen geschrieben
Unisport działa od 1995 roku i jest jednym z największych sklepów piłkarskich online na świecie. Oferujemy koszulki, buty oraz sprzęt piłkarski. Szukasz koszulki Mbappé, najnowszych butów Messiego lub rękawic bramkarskich? W Unisport znajdziesz wszystko. Wspieramy piłkę nożną na całym świecie i wysyłamy prawie wszędzie. Unisport – Make Football Dreams Come True
Kontaktinformationen
Hat 75 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Świetny wybór
Świetny wybór, dobre ceny i błyskawiczna dostawa, czasami szybciej niż z polskich sklepów.
Produkt zgodny z zamówieniem
Produkt zgodny z zamówieniem , sprawna transakcja, przesyłka bardzo szybko , ze zwrotami też nie było problemów … śmiało polecam
Szeroka rozmiarówka butów w…
Reklamacja zaakceptowana w godzinę!
Reklamacja słusznie zaakceptowana w niecałą godzinę! Pani Luiza, która obsługiwała zamowienie była bardzo profesjonala, rzeczowa i tempo rozpatrzenia robi wrażenie. Jestem bardzo zadowolony z obsługi mnie jako klienta i z zakupów w sklepie.
Reklamacja
Świetna obsługa – szczególnie dziękuję Luizie za szybką pomoc.
Otrzymałem zamówienie na czas
Otrzymałem zamówienie na czas, ładnie zapakowane
RĘKAWICE BRAMKARSKIE
zepsuły mi się rękawice i złożyłem reklamację po kliku minutach dostałem powiadomienie o przyjęciu zwrotu a pieniądze przyszły w ten sam dzień jestem bardzo zadowolony i bardzo polecam tą stronę 😊
Wszystko w jak najlepszym porządku
Wszystko w jak najlepszym porządku.
Super wybór, szybka wysyłka.
Wygodne zwroty jeśli jest taka potrzeba.
Polecam!
Przyszła cała pognieciona koszulka przez sposób zapakowania
Wszystko jest idealnie oprócz faktu w jaki sposób przyszła paczka, przyszła w torbie kurierskiej i była bardzo pognieciona, lepiej by było gdyby paczka była kartonowa.
Profesjonalne podejscie do klienta
Firma bardzo szybko rozpatrzyla wniosek o reklamacje i bardzo profesjonalnie podeszla do tematu. Zawdzieczam to Lukaszowi jednemu z zespolu obslugi klienta. Profesjonalista
Szkoda czasu.....
Wysłali zupełnie inne buty niż zamawiałam.
Dziękuję panu Łukaszowi za pozytywne…
Kupiłam korki dla syna ale niestety po pewnym czasie pękł materiał. Syn troszeczkę był smutny, bo częściowo sponsorowała jego wymarzone korki.
Dzięki zwróconych środków zgodnie z metodą płatności przy zamówieniu będzie bardzo cieszymy się ponownie nowymi korkami.
Jesteśmy mega z Państwo zadowoleni z udzielonego wsparcia.
Dorota

Wszystko ok
Szybka dostawa w 3 dni. Towar oryginalny i nieruszany, co często się zdarza w innych sklepach, że wysyłają przymierzane buty lub ze zwrotów. Cena niższa niż Polsce, a ponoć ten sam właściciel co R-Gol.

Antwort von Unisport
Paczka nie opuściła magazynu przez 3…
Paczka nie opuściła magazynu przez 3 dni robocze. To nie wydaje się normalne. Nie polecam.
Super Sklep
Najlepsze ceny, szybka realizacja zamówienia, bardzo dobry kontakt oraz bardzo szybkie rozpatrzenie reklamacji.

Zgłoszenie reklamacji
Bardzo profesjonalna obsługa zgloszenia reklamacyjnego.

Antwort von Unisport
I bought football shoes from nike and I…
I bought football shoes from nike and I am satisfied with them

Antwort von Unisport
Wszystko w pełni profesjonalnie…
Wszystko w pełni profesjonalnie wykonane. Klasa sama w sobie .
A również dostawa bardzo szybka .

So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.