RS Components Denmark Bewertungen 182

TrustScore 1.5 von 5

1.6

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig kundeservice. Blei anbefalt et produkt som ikke passet sammen. Måtte selv stå for retur ordning og kostnader. MYE!! rot i ordre etter at jeg skulle få oversendt nytt produkt som skulle passe. D... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

As a non-account holder DIY'er, ordered a single item (PIR motion sensor) late afternoon, before the 8.30pm cut off for next day delivery. Delivery included in price. Item in stock, tracked delivery... Mehr ansehen

1. Softwareunternehmen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Danmarks største distributør af elektroniske og vedligeholdelsesprodukter. Vi dækker alle brancher med mere end 550.000 produkter fra mere end 2.500 leverandører. Bestil online i dag og få leveret i morgen. Fragtfri online levering ved ordrer over kr. 500.

1.6

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Firmaet drives aBTD byg/ved JohnAndersen

Firmaet drives af, inkompetente medarbejdere. Kundeservice er total fraværennde, når man henvender sig med sagsnummer eller ordrenummer, aner de ikke hvad du taler om. Når du skriver til dem svarre de aldrig..Udover dette anvender de naturligvis PostNord som er total uduelig, og fyldt med løgn " de siger altid, der var ingen hjemme", de leverer kun til pakke opsamlingstedere og ikke til virksomhedens adresse.
BTD byg
John Andersen

9. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg vil gerne dele min meget skuffende…

Jeg vil gerne dele min meget skuffende oplevelse med RS Components.

Onsdag kl. 15:30 kontaktede jeg deres danske telefonnummer, efter at have fundet de mini-relæer, jeg skulle bruge til min industriovn, på deres hjemmeside. Jeg kom igennem til en svensktalende medarbejder, og da jeg havde svært ved at forstå ham, skiftede vi over til engelsk. Jeg gjorde det helt klart, at det var afgørende, at jeg modtog relæerne senest fredag. Dette blev bekræftet som uproblematisk.

Fredag kom og gik – ingen levering. Lørdag – stadig intet. Først tirsdag modtog jeg pakken i en pakkeshop, hvilket i sig selv er uacceptabelt, når leveringstidspunktet var afgørende.

Da jeg åbnede pakken, viste det sig ovenikøbet, at jeg havde modtaget 2 stk. 8A-relæer med otte ben, selvom jeg havde bestilt 12A-relæer med fem ben. Altså både forsinket levering og fejllevering.

Onsdag kontaktede jeg support og talte med en medarbejder ved navn Viktoria, som lovede at tage hånd om sagen og vende tilbage hurtigt. Det skete aldrig.

Da jeg ringede igen dagen efter, kunne hun ikke huske samtalen, hvorefter jeg oplyste ordrenummeret igen. Herefter fik jeg oplyst, at relæerne skulle undersøges af deres teknikere, før de kunne gøre noget. Det var tilsyneladende ikke muligt blot at fremsende de korrekte varer – til trods for at fejlen lå hos dem – med henvisning til interne procedurer og lagerstyring.

Jeg valgte herefter at lukke sagen, da det stod klart, at der ikke var nogen reel vilje til at løse en fejl, som de selv havde begået.

RS-online fremstår som en professionel virksomhed, men min oplevelse har været præget af manglende ansvar, opfølgning og kundeservice på et niveau, der ikke er acceptabelt.

Jeg ærgrer mig over, at jeg ikke tjekkede Trustpilot før bestilling. Anmeldelserne afspejler desværre præcis den oplevelse, jeg selv har haft.

11. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

jeg ringer ind for at få hjælp til at…

jeg ringer ind for at få hjælp til at finde et specifik komponent. men da jeg ikke var registreret kunde, kunne hun ikke hjælpe mig, og så spurgte jeg om jeg så ikke kunne blive kunde, hvis de da gerne ville have kunder, og til det var svaret, at jeg kunne gå ind på deres hjemmeside og prøve at ansøge, og så måtte vi jo se om jeg kunne blive registreret. så da det er en hastesag finder jeg et andet firma der gerne vil have kunder, og evt. hjælpe dem igennem med ansøgningen. for mange andre steder i Danmark møder man heldigvis kanon god kundeservice!

23. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

meget godt

hurtig levering varen virker bare godt all around forstår ikke alle de dårlige anmeldelser

1. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Umuligt at afbryde en ordrer

Umuligt at afbryde en ordrer, efter den er placeret.
De påstår deres varehuse er fuldt automatiseret, og nægter at afbryde processen efter din ordre er lagt. Selvom ordren ikke engang er pakket til forsendelse endnu, bliver jeg fortalt at jeg først kan få lov at returnere den efter jeg har modtaget den.

Derudover er 2 mails blevet skrevet til kunde (at) rsonline.dk, og en automatiseret bekræftelse på at mails er modtaget er fået, men de har aldrig besvaret dem.

Deres Chat på deres website, tilbyder menneskelig service, men af lav kvalitet, hvor svarende gives og beskedtråden afsluttes før man kan nå at svare, selve svarende er kyniske og giver intet forsøg på at hjælpe. Derudover bruges der meget uprofessionelle forkortelser som 'plz' og 'pls', og op til flere stavefejl fremgår også.

Hvis du læser dette og overvejer at købe derfra:
LAD VÆRE!

Jeg afventer i øvrigt returnering, men det kan man vel ikke forvente af en sådan virksomhed.

10. Juni 2025

Dårlig service

RS slettede min restordre uden at oplyse om dette.
Skulle selv spilde tid på at komme i kontakt med dem.
Kommer ikke til at handle der igen, hverken privat eller gennem mit arbejde.

16. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har været en tilfreds RS kunde i…

Jeg har været en tilfreds RS kunde i mange år og har næsten kun oplevet kompetent service og gode varer til fornuftige priser.
Fakturaer bliver sendt samme dag man modtager varer, så alt har jo været godt.
Men i den sidste tid, efter at RS åbenbart har skiftet ERP system er der sket en mærkbar nedsmeltning i deres registrering af betalte fakturaer.
I de sidste 5 måneder har jeg oplevet at mine køb, hvor jeg betaler faktura samme dag eller dagen efter, får rykker efter rykker og til sidst en inkasso på samme betalte faktura. Det er ret belastende at skulle bruge tid på at ringe til deres kundeservice og få afklaret situationen, hvor standardsvaret er: Vi beklager rigtig meget, vi kan godt se, der ikke er noget udestående, men vi har fået et nyt system, der ikke virker helt endnu.
De første gange tænker man det er helt ok. Men efter 5 gange og måske flere fremtidige er det overhovedet ikke ok. Jeg fornemmer at slå i en dyne, hvor ingen tager ansvar for situationen.
For første gang i 25 år som kunde hos RS er jeg klar til at forlade dem.
Det er så ærgerligt.
Hilsen en ret utilfreds kunde
Freddy Albrektsen
Tau audio designs

11. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Endnu en som kører autopilot med 0 service.

Bestilte et relæ som viste sig ikke var egnet til opgaven, derfor annullerede jeg ordren før afsendelse, men varen blev alligevel sendt, og nu svarer de ikke på mine henvendelser.

Og jeg kan ikke finde produktet under “Mit RS” for at kunne påbegynde en returnering!

14. März 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bestilt 2671951 fejl foto i forhold hvad man får

Vare nr. 2671951. Foto viste den klokobling komplet med de mål jeg skulde bruge. Blev noget snydt. Da pakken kom var der kun 1/2 klokobling til en komplet sæts pris. Måtte en tur ud i byen efter resten fik et hel sæt til samme pris og samme indpakning så føler man sig lidt snydt. Men kunde service var flink at snakke med som ordblind må man kunde stole på hvad man ser når der foto af varen.

10. März 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pracują tylko z osobami prawnymi

Pracują tylko z osobami prawnymi, na stronie nie było napisane, złożyłem zamówienie, zapłaciłem, poprosili o NIP, powiedziałem, że nie ma, powiedzieli, że zwrócą pieniądze, czekałem 2 miesiące, nie Nie otrzymałem zwrotu pieniędzy, napisałem do nich w tej sprawie, a oni milczą. ROZWÓD I OSZUŚCI

20. November 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bestilte en vare til levering på en…

Bestilte en vare til levering på en anden adresse end firmaets. Fik også en bekræftelse på det, men ved afsendelsen skiftede de til firma adressen, hvor der ingen er til at modtage. Nu kan jeg så bøvle med at få den udleveret i en pakkeshop med en dags forsinkelse. Har ikke fået svar fra kundeservice, og nu er det lige meget, for kan se på overvågning at PostNord har forsøgt i dag. Æv

20. November 2024

Den dårligste kundeservice

Den dårligste kundeservice længe fra dansk firma.
Havde returneret 2 produkter efter aftale (RMA) som RS havde modtaget den 20/9/2024. Den 2/10 lykkedes det så at få en kreditnota fremsendt, med besked om at der kan gå op til 5 bankdage før mit tilgodhavende bliver udbetalt. Den 8/10 skulle jeg så sende en mail til deres bogholderi for at få mine penge . er spændt på om de nogensinde dukker op .

8. Oktober 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr