In het verleden een aantal maal spullen hier besteld, hetgeen snel werd geleverd. Nog nooit iets hoeven terug te sturen tot 2 weken geleden. 4 maanden geleden een batterij besteld voor mijn telef... Mehr ansehen
Heb er een duur leren hoesje gekocht dat na een half jaar kapot was. Toen ik het hoesje teruggestuurd heb duurde het weken zonder dat ik een bericht kreeg. Na meerdere mails kreeg ik het antwoord dat... Mehr ansehen
Waardeloze service en slecht bereikbaar. Via bol.com een draadloze auto-telefoonlader besteld, deze ging binnen de garantietermijn defect. Na meerdere keren mailen en een telefonisch contact kre... Mehr ansehen
Website ziet er ok uit, bestellen ging gemakkelijk maar bestelling is nog niet binnen. Zou netjes zijn om een verwachting aan te geven. Bij het product stond dat het ong. 5 werkdagen zou ku... Mehr ansehen
St. Jacobslaan 196, 6533 VN, Nijmegen, Niederlande
- tajeddien@digitalsonline.nl
- www.digitalsonline.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Geweldige snelle reactie!
Bestelling was binnen 2 dagen ontvangen.Perfect!
Lage prijzen & een snelle levering
Zelf ben ik ook in bezit van een webshop. Dus ik weet hoe belangrijk het is om een snelle levering te realiseren. Ik had daarom ook niets anders verwacht van Digitalonline. Vooral de prijs was zeer scherp. Ga vooral zo door en wellicht koop ik in de toekomst nog wel een keertje.
Nooit meer!
Originele accu gekocht voor mijn Samsung smartphone.
Uiterlijk in orde maar gewoon in een plastiekje verpakt.
Was sneller plat dan mijn oude accu (Houdt het net een dag uit met de WIFI uit en géén gesprekken)
Probleem opgelost
Na mijn kritische review van 4 februari heeft digitalsonline contact met mij opgenomen en alsnog een correcte oplossing gevonden voor het probleem.
Met het resultaat en de wijze waarop ik ben benaderd ben ik zeer tevreden.
Bestelling 32 md micro sd class 10
Goede prijs. Super snelle levering. Volgende aankoop zal zeker bij digitalsonline zijn. !
Waardeloos
Blackberry accu gekocht, lijkt goedkoop maar DigitalsOnline stuurt de verkeerde accu. Gereclameerd en accu retour via RMA. Tijdje niks gehoord, nog maar eens gemaild en na enige tijd ligt dezelfde accu weer in de bus.
Top service!
Ik vind het een top online winkel! Ik had per ongeluk een verkeerde postcode opgegeven, maar ik kreeg de dag erna meteen een mail of ik deze wilde aanpassen. De verwerking hiervan ging vrijwel direct en diezelfde dag hebben ze het nog opgestuurd. Helemaal top! Ook dat ze rekening hebben gehouden met mijn wens dat ik hem voor een bepaalde dag wilde hebben vanwege mijn vakantie.
Ik ben zeer tevreden en zal hier zeker vaker iets bestellen en deze website aanraden bij andere mensen!
Bedankt!
snel, goekoop en kwaliteit
Sluit mij volledig aan bij andere schrijvers. keurig, snel en goedkoop. Niets op aan te merken. voorbeeld voor anderen. Ga zo door
Transcend SDHC 32 GB Class 10
Beste prijs die op internet te vinden is, snelle levering en geen verzendkosten na betaling met Ideal
Een aanrader
Supersnelle levering
Een dag na mijn bestelling geleverd in stevige verpakking.
Ze doen wat ze beloven, wat mij betreft zien ze me vaker.
Een topper.
Hoge service en meedenken!
Vandaag hoesje en headset voor mijn samsung galaxy young besteld. Uurtje later wer d ik terug gebeld met de vraag of de headset wellicht ook bedoeld was geweest voor de galaxy young. De door mij gekozen headset was daar niet geschikt voor. Zonder problemen werd mijn bestelling aangepast en kon ik de duurdere headset zonder bijbetalen ontvangen. Dat is pas klantvriendelijk en meedenken met de klant!
een garantieclaim verloopt ook perfect!
vorige week begaf mijn geheugenkaartje van mijn gsm het.
ik heb contact opgenomen en kreeg vrijwel direct een mail terug of ik het artikel op wilde sturen ter controle.
ik heb het opgestuurd en kreeg na binnenkomst een mail met de bevestiging.
Tevens de vraag of men een vervangend (sneller) kaartje op mocht sturen. uiteraard heb ik hierop bevestigend geantwoord.
binnen een dag lag de nieuwe toen weer op de mat.
voor de service zou ik het ZEKER niet laten!
Voordelig en snelle levering!
Prima aflevering
Op zondag besteld en dinsdag al in huis. Kende dit bedrijf niet en ben verrast door de snelle verzending en service!
Helemaal tevreden
Snelle levering, groot assortiment en goede service! Een aanrader!
helemaal top!
Snel geleverd (binnen 1 dag) dus ze komen hun belofte na.
Ga zo door!
Perfecte service
Een nokia batterij besteld bij DigitalsOnline. De volgende dag al bezorgd, echter helaas bij aankomst DOA. Retouraanmeldingsformulier bij DigitalsOnline ingevuld, waarop direct reactie (RMA nr) werd toegezonden. Product gelijk teruggestuurd en na 1 dag alweer een nieuwe batterij in de bus. Prima service, zoals het hoort te zijn....
Een shop die doet zoals het hoort.
Op zondag een bestelling gedaan, dinsdag binnen.
Direct overal een bevestiging van, helemaal top.
Betrouwbaar en snel
Meerdere bestellingen geplaatst hier, altijd snel en correct. Scherpe prijzen, no nonsense: Betalen, zelfde dag versturen, dag erna in huis. Zo hoort het ook. Prima verzendkosten ook, fijn dat er een mogelijkheid is per briefpost te versturen!
Alleen jammer dat mijn laatste bestelling nu iets later lijkt te komen. Donderdagochtend besteld en betaald, en vrijdag kreeg ik 'pas' bericht dat de order verstuurd was, normaal is dit de dag zelf (product was ook op voorraad) en nu komt mijn bestelling waarschijnlijk zaterdag aan. Jammer, dit keer wordt het niet gehaald om mijn bestelling dezelfde dag nog te versturen.
Maargoed, deze shop blijft een verademing bij vele andere shops. Altijd snel en betrouwbaar, dus dat het nu een keer een dagje later wordt maakt mij niks uit. 2 van de 3 keer is mijn bestelling de volgende dag bezorgd en nu eenmaal doet hij er 2 dagen over. Kunnen veel winkels nog wat van leren!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.