Digitalsonline Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

In het verleden een aantal maal spullen hier besteld, hetgeen snel werd geleverd. Nog nooit iets hoeven terug te sturen tot 2 weken geleden. 4 maanden geleden een batterij besteld voor mijn telef... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Heb er een duur leren hoesje gekocht dat na een half jaar kapot was. Toen ik het hoesje teruggestuurd heb duurde het weken zonder dat ik een bericht kreeg. Na meerdere mails kreeg ik het antwoord dat... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Waardeloze service en slecht bereikbaar. Via bol.com een draadloze auto-telefoonlader besteld, deze ging binnen de garantietermijn defect. Na meerdere keren mailen en een telefonisch contact kre... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Website ziet er ok uit, bestellen ging gemakkelijk maar bestelling is nog niet binnen. Zou netjes zijn om een verwachting aan te geven. Bij het product stond dat het ong. 5 werkdagen zou ku... Mehr ansehen

Mangelhaft

Alle Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

SUPER!

Net als de meeste net snel voor de vakantie extra spulletjes bestellen, net voor 18u. Betalen en hop, de volgende dag in de bus.

Toppertje guys en girls. Mijn vakantie kan beginnen.

14. Juli 2011

Snel, heel snel

17:58 bestelling geplaatst, ondanks een probleem met iDeal (gelijk over gemaild) kreeg ik met 10 minuten al een mail met Track & Trace code. Ook vragen per e-mail werden binnen een uur beantwoord. Voortgang van de bestelling wordt duidelijk per e-mail gecommuniceerd. Top!

13. Juli 2011

snel en simpel

zondag avond bestelt en dinsdag ontvangen, gewoon zoals het hoort.
En een goed product geleverd. top

12. Juli 2011

Uitnodigende website

Ik heb nu driemaal een bestelling gedaan bij Digitalsonline en alle drie de keren is de levering stipt geweest. Ook houden ze je goed op de hoogte van de levering. Het is een plezier om hun website af te struinen op zoek naar produkten.

5. Juli 2011
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering door DigitalsOnline!

Voor 18:00 besteld is doorgaans volgende dag gelevert. Dat maakt DigitalsOnline waar!

Het product besteld en betaald om 17:50 ligt een dag later in de brievenbus.

Bij contact met klantenservice n.a.v. een vraag omtrent de levering werd de telefoon snel beantwoord en de vraag plezierig en correct beantwoord.

Dikke voldoende wat mij betreft!

5. Juli 2011

Perfecte nazorg!

De bestelling werd niet alleen de volgende dag geleverd, maar zeker ook 5 sterren voor de afhandeling!

In eerste instantie werkte de Jabra headset niet onder Windows7. Dit is netjes door Digitalsonline nagekeken en getest. Hierna werd ik keurig teruggebeld met een oplossing om de headset onder Windows7 wel werkend te krijgen.

Uitstekende service!

4. Juli 2011

Heeel tevreden!

Gisteravond om 20:30 uur heb ik mijn pouch ontvangen voor de Samsung Galaxy S2. Over TNT ben ik veel minder tevreden en geef TNT helemaal geen sterren...

29. Juni 2011
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Webwinkel goed, maar bestelling duurt langer dan verwacht

Zou netjes zijn om een verwachting aan te geven. Bij het product stond dat het ong. 5 werkdagen zou kunnen duren. Wellicht iets voor het bedrijf om te verbeteren.

Bij bestelstatus bijv.: in behandeling bij leverancier...ipv betaling binnen (indien het product niet voorradig is)

Bedrijf heeft inmiddels persoonlijk contact opgenomen. Nette afhandeling, reden uitgelegd. (ligt aan leverancier en niet aan digitals) en suggesties aanbevolen gekregen m.b.t. de order.

Indien het product netjes wordt geleverd verdient het 4 sterren.

25. Juni 2011

Uitstekend

Geheugenkaart (Sandisk) besteld 16.15u volgende dag12.00u binnen precies zoals website en reviews beloven.

23. Juni 2011

Super Winkel Top

Uitstekende Service , Sandisk micro sd 32 Gg goed verpakt .
Met adopter , wat er niet bij stond , Veel dank .
gewoon een ***** online winkel ,
Kijk eerst wel bij Digital online .
gewoon de Beste prijs en de beste Service , Nog maals Dank !

22. Juni 2011

Goed en snel

Een prima afhandeling van mijn bestelling. In dit geval een memory card voor mijn fotocamera. Duidelijke site en snelle levering.

22. Juni 2011

Correcte behandeling

Ik heb een 3-pack stylus(pennetjes) voor mijn smartphone besteld die op voorraad zouden zijn. Na enkele dagen was het nog niet geleverd. Dus geïnformeerd wat er aan de hand was. Bleek de laatste verpakking 2 ipv 3 pennetjes te bevatten. Ik kon de order compleet annuleren of 2 pennetjes krijgen voor de prijs van 1. Ik heb voor het laatste gekozen en had ze toen de volgende dag in huis en dezelfde dag ook het teveel betaalde alweer terug op mijn bankrekening. Al met al prima geregeld dus.

17. Juni 2011

Snel geleverd

Op tweede pinksterdag een usb stick besteld voor een lage prijs. Op woensdag was het al binnen. Heb al eens eerder bij Digitals besteld.
Wat mij betreft is dit bedrijf oke.

15. Juni 2011
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

ZEER SLECHTE AFTER SALES - GARANTIE BEPALING

Verkoop en verzenden was top en erg snel..... Helaas blijf het daarbij.
Mijn headset van nokia gaf al snel storingen en problemen. Digital besteed eea uit aan servicebedrijf Dynafix. Op sturen dien je aangetekend te doen !!! GARANTIE !!! Over vergoeding van deze kosten praat men niet.
Via andere weg weet ik dat nokia eea zo omruilt voor nieuw apparaat echter beide bedrijven DIGITAL ONLINE EN DYNAFIX laten hier steken vallen. 20 mei is headset naar dynafix verstuurd, vandaag mail dat ze headset niet in reparatielijn kunnen vinden omdat ze geen imei of rma nummer vinden.
Repareren is niet nodig in dit geval aangezien de garantie bepaling van nokia voldoende zijn om eea gewoon om te ruilen!!!

Met andere woorden wordt vervolgd maar voor mij krijgen beiden bedrijven de zogenaamde koude douche en ik zal ze nergens aanbevelen tenminste niet voor de na-service want daar heeft men echt geen kaas van gegeten

14. Juni 2011

Makkelijk, snel en goed!

Via Tweakers.net als goedkoopste naar voren gekomen; makkelijkse snelle webshop en een uur later al mail dat hij op de post zat. Volgende dag ook keurig in huis, dus helemaal super!

29. Mai 2011

Th. M. te Amsterdam

Geweldige eerste ervaring met DigitalsOnline.
Gisteren besteld en betaald met IDeal en vandaag keurig met de post bezorgd, toppie.

28. Mai 2011

Snelle service

Gisteren een bestelling geplaatst, snelle betaling via ideal, direct bevestigingen en bestelling volgende dag al binnen. Super!

26. Mai 2011
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr