I appreciate the assistance from DIBS Support. It is important as it makes it possible to deal with sales and customer service on our side.
Vi har en lille webshop som hovedsageligt sælger gennem homeshopping events - vi er ude hver aften og sælge med forhandlere som er 100% provisions lønnet af aftenens salg. Forestil jer fustrationen nå... Mehr ansehen
Værste virksomhed jeg nogensinde har handlet med. De har ikke styr på hvad de sælger. de ansvarfralægger sig alt og holder os som kunder som gidsler og pålægger os som kunder ekstra udgifter for... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
NETS Easy til lille webshop: 1. Binding 3 måneder for lille webshop, ikke acceptabelt da der står "ingen binding" på deres hjemmeside. Gør skift utroligt svært og endnu værre, svært for kommende... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
DIBS laver online betalingsløsninger til virksomheder og webshops. Vi har 20 års erfaring med e-handel og tilbyder løsninger til alle størrelser af virksomheder. I dag er vi repræsenteret i 20 lande med over 15.000 kunder og har mere end 2 milliarder transaktioner på bagen. Vi har lokale eksperter i de nordiske lande og er altid klar på at hjælpe kunder med at optimere deres betalingsflow og checkout.
Arne Jacobsens Allé 13, 1 sal, 2300, København S, Dänemark
- 70 20 30 77
- support@dibs.dk
- www.dibs.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Har op til en måneds svartid på deres …
Har sendt forespørgsel omkring fejl i Mobilpay i sidste uge. Rykkede for svar via telefon i går, og DIBS oplyser at de har travlt og der kan gå op til en måneds før vi hører noget fra deres support. Det er ikke ok. Kan bestemt ikke anbefale dem til andre.
Kanon personlig support
Trods små opstarts-problemer, har vi fået en super god og personlig support fra Markus.
Selvom vi var ret så utålmodige, så var Markus hele tiden ved telefonen og klar til at guide os igennem hvad problemet kunne være og hvordan vi fik det løst.
Tak!

Kan anbefales
God service og fantastisk fleksibel backend system, der har masser af konfigurations muligheder. Jeg har især haft kontakt til Rex Andersen og Morten Krøll som er yderst kompetente og service minded.
Erol Eskici, Tech lead og system udvikler hos Alm Brand

Antwort von DIBS
Super god og hurtig hjælp!
Jeg har fået god og hurtig service fra DIPS. Jeg har fået hjælp fra Markus Kofoed Brunke (fra DIBS), han er super hjælpsom! Kan stærkt anbefales!!

Effektiv og hurtig hjælp
Jeg har kun oplevet god og hurtig service fra DIPS. Særligt har jeg været i dialog med medarbejderen Markus Kofoed Brunke og han har været meget god og tålmodig i alle mine mange henvendelser. Har han ikke kunnet svare med det samme er han altid vendt tilbage efterfølgende.

Fungere perfekt
God service og hurtigt at installere
Great service
Great Service and even greater contact/help support with immediate response! Special appreciation to Markus Kofoed Brunke who helped me a lot, answered always extremely quickly!
Kludder dibs
Kludder ved betaling på CBB-mobil over flere dage. Ingen forklaring, da det endelig lykkedes.

Behagelig og professionel behandling
Tak til DIBS for god behagelig og professionel behandling af vores ansøgning, du er cool Krøll.
Vh
ejuice4you
Særdeles hjælpsom service hos DIBS
Problemer med Klarna Fakturabetaling sendte mig videre til DIBS (efter at have snakket med Klarna). Supporten var meget hjælpsom og et opkald samt et par mails senere, fandt vi ud af, at fejlen lå hos Klarna og ikke DIBS, som først antaget af Klarna!

Antwort von DIBS
Super service - fik hjælp og svar på mine spørgsmål med det samme.

Hurtig og professionel
Jeg har haft kontakt med DIBS både via telefon og email. Det var kun et par sekunders ventetid på telefon, og de svarede alle mine mails indenfor en time hver gang. Det var dygtige og venlige medarbejdere som løste mine problemer på meget kort tid. Vil absolut anbefale DIBS til andre.

God support
God og hurtig support, også hvis man har flere spørgsmål.

Antwort von DIBS
Rask og effektiv opprettelse av avtale
Vi starter ny virksomhet i Danmark, og hadde behov for å få opprettet betalingsløsning i nettbutikken. Dibs var svært serviceinnstilte og effektive og fikk avtalen raskt opp å stå. Vi er veldig fornøyde med oppfølgingen.

virkelig god support
De har en virkelig god support
Men deres nye hjemmeside er vildt indviklet iforhold til den gamle , hvor alt hang bedre sammen. Den nye er mainstream og kedelig.

Antwort von DIBS
MobilePay integration: Virkelig god support og vejledning
Vi talte med en medarbejder fra DIBS i forbindelse med nogle spørgsmål til vores betalingsgateway til vores webshop
Spørgsmålene blev besvaret til vores fulde tilfredshed og der blev sendt flere mails med dokumentation. DIBS foreslog at vi implementerede MobilPay Online og vi hoppede med på ideen, da vi synes at MobilePay er en spændende udvikling i betalingsløsninger og så kun udfordringer i forbindelse med kobling til vores webshop. Vejledningen i forbindelse med dette, klarede DIBS til 5 stjerner og der gik en time eller to, så var vi oppe og køre uden problemer. Tak for god vejledning og et godt produkt DIBS.

hurtig gennemførsel af betaling
Jeg har foretaget adskillige online-køb hvor Dibs har være brugt til at modtage betalingen fra mit dankort, de er alle blevet gennemført hurtigt og uden problemer.

Antwort von DIBS
Kan ikke betale pga manglende opdatering hos DIBS
Firmaer som bruger betaling via DIBS kan bestemme at de kun ønsker at modtage betalinger fra DK, hvilket jo kan være fornuftigt nok.
Teknisk sker det så via en såkaldt geolocation af Ip-nr'et.
Problemer er bare at DIBS ikke opdatere deres geolocation tabeller særlig ofte, hvilket betyder at min ip nr hos DIBS er i Rumænien, men officielt er det i DK. Det er utroligt dårligt.
Det er nu lykkes mig at få DIBS til at opdatere tabellerne.
Reelt er det kun til en maks 2 stjerner, men jeg synes jeg har fået god feedback fra Martin fra DIBS's, så jeg giver nu 3 stjerner.
Manglende information ved fejl
I går svarede DIBS server pludselig ikke. Der stod da også på deres driftstatus at der var fejl. Vi ventede på information pr. mail som vi plejer at få. Der kom intet. Vi skrev til kundeservice, vi tweetede, vi ringede (i håbet om info på telefonsvareren)... men der var ikke hul igennem overhovedet. Nu 24 timer efter, står der stadig fejl på hjemmesidens driftstatus, og vi har stadig intet fået på mail. Alting lader dog til at virke, men som kunde efterlades man i et dumt vakuum hvor man ikke rigtig ved om tingene kører som de skal eller ej.
Redigeret 20/4 - 2015
Jeres svar til mig er ganske enkelt ikke korrekt. Der blev IKKE sendt mail ud pga en menneskelig fejl, hvilket kundeservice har bekræftet over for mig i telefonen i dag. Jeg fik også af vide at mange kunder har ringet omkring dette.
Iøvrigt... Fejlen har stået på Jeres driftstatus-side fra fredag til mandag, på trods af systemet kørte normalt igen allerede fra fredag ved 16-tiden.

Antwort von DIBS
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.