Designfund.dk

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Generelt en god oplevelse. Varen var defekt, alle fire ben på bænken var flækket. Bænken blev byttet og fra bestilling til modtagelse af ny og hel varer gik der højest en uge. Den defekte varer bar d... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vender ikke retur på reklamationer. Har den seneste måned forsøgt at skrive dem til, men får ikke svar retur. Hvorfor har i ikke også et telefon nr man kan kontakte jer på?

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde bestilt nogle marmor bogstøtter hjem fra designfund, som skulle bruges til en fødselsdagsgave! Transporten gik rigtig stærkt, men desværre var en af støtterne knækket under transport. Da der va... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Martin gav den bedste service! Jeg havde bestilt nogen stole helt tilbalge i december fra en anden forhandler, hvor der var 20 ugers ventetid på stolene, men eftersom denne forhandler kun havde... Mehr ansehen

1. Innenarchitekt

Vom Unternehmen geschrieben

Bag Designfund står selskabet Pathos ApS som ejer og driver flere webshops med designvarer til hjem og have. Du er derfor altid sikret en professionel og god håndtering som kunde hos os!

Alle Bewertungen

(1'259)

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Nul service ...

Jeg bestilte en lagervare den 13. dec.

På hjemmesiden står der, at leveringstiden er 3-5 dage. Jeg spørger derfor ved bestillingen, om de vil være søde at afsende allerede samme dag eller dagen efter, da jeg skal bruge varen som en gave. Til det svares følgende :

Varen, som du har bestilte i dag har 3-5 hverdages leveringstid. Så vi forventer at sende, når der er gået mellem 3-5 hverdage. Altså enten fredag i denne uge, eller primo næste uge. Så for sælger er "Leveringstid" = "pakketid". Der til skal så ligges leveringstiden ... !

Det er virkelig svært som kunde at regne den metode ud. Da jeg skriver det retur og beder om stillingtagen til, om de vil have ulejlighed med at sende varen allerede samme dag eller den 14., ophører Designfund med at svare ....

12. Dezember 2022

Kære Marianne

På din ordrebekræftelse står der 3-5 hverdages leveringstid.
Du bestiller tirsdag den 13/12 kl. 14:57. Onsdag skriver du, om vi har mulighed for at sende varen samme dag. Efter nogle time skriver vi tilbage, at vi tror du kan have overset ordrebekræftelsen, hvor der står 3-5 hverdage, så vi kan desværre ikke sende onsdag.

Et minut efter den mail, skriver du "3 dage er da på fredag"
En time efter skriver vi følgende tilbage: "Det er rigtigt. Men der står jo 3-5 hverdage, så det kan også være tirsdag. Men vi gør vores bedste og ellers skal du være velkommen til at annullere, hvis du skal bruge den til weekenden."
Endnu en time senere skriver du: Dejligt I gør jeres bedste. Blev den afsendt i dag? Eller er det først i morgen?
20 minutter senere skriver vi tilbage: "Jeg er ked af, hvis jeg ikke har skrevet det klart nok. Varen, som du har bestilte i dag har 3-5 hverdages leveringstid. Så vi forventer at sende når der er gået mellem 3-5 hverdage. Altså enten fredag i denne uge, eller primo næste uge."

14/12 skriver du så: Mener du at ”leveringstid” hos jer tolkes som ”afsendelsestid” ? Kunne du i bekræftende fald som en service forsøge at sende hylden i dag ?
Dette svarer vi ganske rigtigt ikke på, først og fremmest fordi vi allerede har sendt dig flere mails, og fordi vi har rigtig travlt og dernæst ikke synes detaljerne er så vigtige, bare vi overholder hvad vi har lovet dig, nemlig leveringstid på 3-5 hverdage. Og sender vi fredag eller mandag, vil varen være fremme senest tirsdag, altså de 5 hverdage efter du har bestilt.
15/12 sender du en ny mail uden andet end: Kan varen sendes i dag?”
Den når vi ikke at svare på. Generelt skriver vi at der kan gå op til 24 timer før vi svarer på mails. Men det er bestemt undtagelse, som svartiderne ovenfor også viser. Og så laver du denne anmeldelse.
16/12 (i dag) ville vi have været klar til at sende din ordre, og den ville fint kunne nå frem indenfor den lovede leveringstid

Du skriver i overskriften "Nul service…"
Vores oplevelser er ikke den samme. Givet svartiderne, svarene og det faktum vi havde holdt hvad vi har lovet, synes vi overordnet at have reageret fint. Og det håber vi også andre kan se.

Vi er naturligvis ked af, at dette ikke har været godt nok for dig, men ønsker dig en glædelig jul.

Dårlig kundeservice

Jeg købte et væghængt skrivebord til 2000 kr som havde fejl fra producentens side af da det kom. Hvilket jeg desværre først så efter. Min kæreste så noget inden og undrede sig, men tænkte at det nok skulle være sådan. Desværre faldt det ned på grund af det kun få timer efter det var blevet hængt op og gik i stykker. Selvom der stadig var mærke på og vi havde alt indpakning, så vil designfund ingenting gøre og de har været utroliglangsomme til at svare. Så det var sidste gang jeg nogensinde handler der desværre 😔

25. November 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig, venlig og professionel behandling af reklamation over defekt vare…

I forbindelse med modtagelse/reklamation af/over defekt vare har jeg oplevet den bedst tænkelige service. Venlig, effektiv og meget hurtig.
Onsdag modtog jeg min bestilling og samme dag sendte jeg en reklamation over varen, som var defekt.
Allerede fredag kom en ny vare. Så inden for en uge havde jeg den ønskede vare. God behandling - professionel kundeservice - god opfølgning på sagen.

4. November 2022

God service og sikkerhed

Havde problemer med en mindre skade på varen, hvilken var sket under transport grundet indpakningen af fabrikanten. Designfund leverede en kanon service - bedre end man kan forvente, i mine øjne - og var søde til at hjælpe med at få det ombyttet til et intakt produkt, selv da jeg, af uforudsete årsager, ikke kunne sende varen retur som ellers fremhævet.

8. November 2022

Skuffet

Jeg har bestilt menu androgyne sofabord, modtog den men den var så gået knæk på hele vejen på pladen. Jeg kontakter hurtigst muligt dem på både telefonisk og på deres e-mail men høre ikke fra dem før der var gået en uge. De skriver, at de var ked af det, at varer lever ikke op til mine forventninger. Jeg valgte, at returner bordet men gls har kun taget sofa ben og pladen er returneret tilbage hos mig, da den er for tung siger de. Jeg ringer igen og spørger om hvordan jeg kan sender deres bordet, men de ved slet ikke selv. Nu har jeg skrev igen og vente spændt på, om de ved, hvordan jeg kan sender deres bordet tilbage. Jeg er så frustreret og ked af, at blev kastet rundt. Det er første og sidste gang jeg handler derind.

1. Oktober 2022

Kære Maya

Vi er kede af din oplevelse. Men vi synes ikke det er rigtigt du er blevet kastet rundt. Reklamationer er altid trælse for alle involverede. Derfor har vi i vores mails tydelige links til vores webshop, hvor der står hvordan reklamationer skal behandles for at de trods alt kan behandles så gnidningsfrit som muligt. Her står vi ikke kan behandle reklamationer telefonisk (bla. fordi billeder er nødvendige og fordi alle parter er bedst tjent med tingene er på skrift), og derfor bliver du, da du ringer, henvist til at anmelde reklamationen skriftligt.

I anvisningerne på shoppen er der også et link til hvor reklamationer skal anmeldes for vi har alle informationer samlet. Du skrev i stedet for en mail, og det ved vi godt enkelte gør, så derfor sender vi automatisk et retursvar med henvisning til proceduren for reklamation. Denne mail har du nok ikke læst, og derfor hænger din reklamation, fordi du ikke har anmeldt den rette sted.

Torsdag eftermiddag efter arbejdstid anmelder du reklamationen det rette sted, og da vi lover svar inden for 2 hverdage på reklamationer svarer vi mandag morgen kl. 8:25 som det første. Her har du allerede sendt bordet retur. Så vi synes ærligt talt ikke det har været særlig nemt at hjælpe.

I vores reklamationsvejledning opfordrer vi desuden til at ikke at sende retur før vi har sendt returlabel eller arrangeret afhentning. Vores opfordring skyldes dels fragtprisen, men også hvem der hæfter for returforsendelsen, samt det helt praktiske at for større og tunge ting kan GLS ikke håndtere det. Nøjagtigt, som du desværre nu har oplevet.

Vi skal naturligvis nok forsøge at hjælpe dig videre. Men vi må venligt bede dig om at følge vores anvisninger. Så skal vi nok komme i mål.

Elendigt

Elendigt. Bestilte 12 stk. vinglas, på hjemmesiden, som skrev 3-5 hverdages leveringstid. Ikke modtaget 10 dage senere. Rykkede telefonisk to gange, og modtog mail, som lovede at de nu blev sendt dagen efter. Nu 4 dage senere stadig intet modtaget..
Ordren annulleret.

10. Oktober 2022

Kære Torben

Du har desværre ret. Denne ordre har ulyksageligvis ikke kørt som den skulle. Baggrunden var en ærgerlig menneskelig fejl, hvor der var blevet lavt en forkert registrering. Det blev rettet og glassene var på vej fra importøren da du annullerede. Men ganske rigtigt for sent. Vi håber du har fundet dem et anden sted og undskylder ulejligheden uforbeholdent.

God pris

God pris, god service, hurtig levering og godt indpakning 5 ***** herfra👍👏

30. September 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr