Designfund.dk

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Generelt en god oplevelse. Varen var defekt, alle fire ben på bænken var flækket. Bænken blev byttet og fra bestilling til modtagelse af ny og hel varer gik der højest en uge. Den defekte varer bar d... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vender ikke retur på reklamationer. Har den seneste måned forsøgt at skrive dem til, men får ikke svar retur. Hvorfor har i ikke også et telefon nr man kan kontakte jer på?

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde bestilt nogle marmor bogstøtter hjem fra designfund, som skulle bruges til en fødselsdagsgave! Transporten gik rigtig stærkt, men desværre var en af støtterne knækket under transport. Da der va... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Martin gav den bedste service! Jeg havde bestilt nogen stole helt tilbalge i december fra en anden forhandler, hvor der var 20 ugers ventetid på stolene, men eftersom denne forhandler kun havde... Mehr ansehen

1. Innenarchitekt

Vom Unternehmen geschrieben

Bag Designfund står selskabet Pathos ApS som ejer og driver flere webshops med designvarer til hjem og have. Du er derfor altid sikret en professionel og god håndtering som kunde hos os!

Alle Bewertungen

(1'259)

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vender ikke retur på reklamationer

5. April 2023

Ren svindel

Ren svindel. Hold dere unna.

De sender ut defekte produkter, og når du kontakter kundeservice for bistand så ignorerer de deg.

Du har heller ingen mulighet til å benytte deg av norsk lovverk.

Kort sagt her kaster du bort penger. Har handlet på nett i 20 år og aldri opplevd noe så useriøst.

Ren svindel.

23. Januar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mangler at få penge tilbage?

Mangler at få penge tilbage?

Har skrevet flere mails til designfund omkring jeg har sendt min order retur på den JULEGAVE jeg fik 2 af, har intet svar fået. Dog har jeg fået lov til at betale 49 kr for at sende den retur, men afventer stadig svar for modtagelsen og retur af mine penge.. Fup virksomhed..

1. Januar 2023

Virksomheden er begæret konkurs

Virksomheden er begæret konkurs af Gældsstyrelsen. Jeg har selv penge til gode hos dem for en defekt vare og har i den forbindelse fået automatisk svar om, at de har indstillet behandlinger af alle returvarer og reklamationer.

27. Februar 2023

OBS UNDER KONKURS -KØB IKKE

4/3 2023 NY OPDATERING. Jeg har endnu ikke hørt fra firmaet og heller
ikke modtaget en ny urtepotte.

Fik desværre leveret en defekt By Lassen urtepotte d. 8/2, fra Designfund.dk
Skrev med det samme til kundeservice og de svarede også med det samme, at de vil sende en ny.

Jeg har dog endnu IKKE modtaget en ny urtepotte til en værdi 1289 kr. Der er nu gået 2 1/2 uge.

Har forgæves forsøgt at skrive til kundeservice 2 gange, men uden held.

SÅ useriøst - Kan ikke anbefales

8. Februar 2023

Ingen kundeservice

Sendte min vare retur hvor jeg endda selv har betalt returfragten, har entet hørt fra dem eller set mine penge, og det er over en måned siden nu!
De svarer ikke, og deres kundeservice-chatfunktion virker aldrig:(

17. Januar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har købt og betalt en vare der bare…

Har købt og betalt en vare der bare aldrig ankom eller blev sendt afsted.

Har forgæves forsøgt at kontakte firmaet men uden held.

Kan se der er flere der har problemer her i februar at dømme ud fra de nyeste anmeldelser. Jeg noterer mig også at hjemmesiden er lukket ned.

Banditter!

19. Februar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ikke kontaktbar i forbindelse med defekt vare.

Modtog beskadiget vare, og reklamerer med det samme via deres dertilhørende system.
'Kvitteringsmail' modtaget.

Da der ingen respons modtages, kontaktes deres kundeservice-mail med info omkring ovenstående.
'Kvitteringsmail' modtaget.

Stadig intet hørt, og står nu med en beskadiget vare uden at kunne komme i kontakt, - trods de slår sig på følgende:

Reklamationssag:
'Vi sigter efter at svare indenfor 2 hverdage'

Kundeservice:
'Vi bestræber os på at besvare indenfor 24 timer, men oftest går det meget hurtigere'

8. Februar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vare sendt retur uden at modtage penge retur

Vare sendt retur og da jeg endnu ikke har modtaget penge retur indenfor fristen har jeg sendt 2 mails samt kontaktet dem på Facebook - intet svar og jeg har ikke set mine penge retur.
Ser mig nødsaget til at kontakte Pricerunner købsgaranti eller politianmelde dem.

14. Februar 2023

Afventer fortsat svar…

Afventer, på snart 3. uge, fortsat svar på reklamationssag. Mange ridser i modtaget produkt. Intet telefonnummer, at kontakte dem på. Og, de svarer tilsyneladende ikke på tilsendte mailS!
Dårlig stil!

1. Februar 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Modtog beskadigede varer - kan ikke komme i kontakt med kundeservice

UPDATE: Jeg kontaktede producenten (Mater) direkte og de løste problemet med det samme og sendte reservedele afsted. Jeg opfordrer alle med defekte varer til at gøre det samme - kontakt producenten direkte og fortæl dem at designfund ikke er til at komme i kontakt med.
__________________________________________

D. 2 Februar modtog jeg 2 lamper fra Mater som jeg havde købt igennem Designfund.dk. Desværre var lamperne ikke pakket ret sikkert ind fra Mater's side, så glasset på den ene lampe er i stykker og der er dybe ridser i træværket på den anden lampe. Jeg oprettede en reklamationssag på dagen.

Der er nu gået en uger, og jeg har endnu ikke hørt tilbage fra Designfund.dk trods adskillige emails. Umiddelbart virker det til at de vil løse problemet med Mater internt først, hvilket kan blive en langsommelig affære.

Det er Designfund.dk's pligt som sælger at finde en løsning på problemet indenfor rimelig tid (tommelfingerregelen er max 2 uger), især da varen er helt ny, fejlen er nem at identificere, og det er let at bytte varen til en ny da den er masseproduceret.

Jeg synes det er mega ærgerligt at kunden skal straffes imens de løser deres interne problemer med forhandleren. En langt bedre løsning er at få løst problemet for kunden først, og derefter følge op med forhandleren om hvad der skal ændres på.

Håber virkelig Designfund.dk kommer efter det inden ugens udløb så vi kan få de varer vi har betalt for.

Jeg kan se her på trustpilot at andre kunder som har modtaget defekte varer har modtaget rigtig god service, og nye varer er blevet sendt ud samme dag, så jeg er ikke sikker på hvad det er der foregår i mit tilfælde.

2. Februar 2023

Varm anbefaling

Klart de billigste priser på Ferm Living produkter (two-tier plant box samt orb watering can) og leveringen var på de 1-2 dage som reklameret. Bliver ikke meget bedre.

24. Januar 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Service god og hurtig levering

Service god og hurtig levering. Skete dog en fejl med ordren som betød noget skulle retur igen. Og et tak er da fint, men havde lidt håbet på lidt mere for mit besvær.

4. Januar 2023

Pivringe service

7. Januar 2023
Designfund.dk-Logo

Antwort von Designfund.dk

Kære Allan

Vi må nok for vores del konstatere, at det har været vanskeligt imødekomme dine forventninger og krav, om end vi har gjort vores bedste. Det er vi naturligvis kede af. Når man kigger på dine andre anmeldelse kan vi se, vi ikke er de eneste og det er selvfølgelig en beskeden trøst. Vi håber du finder en leverandør, der er dygtigere og ønsker dig al godt.

Bedste hilsner
Designfund

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr