Man kan jo ikke give nul stjerner men det havde været bedre. Når man ønsker at kontrollere et opkalds nummer så springer siden frem og tilbage og man får ikke noget svar.
Unternehmen hat geantwortet
Holder ikke hva de lover ved inngått avtale vedr. priser. Bruker små skrift som man ikke ser ved første øyekast og med det dobler prisene. Bør tenke seg grundig om før man inngår avtale. Blir det t... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
jeg vil advare alle mod annoncesælgere fra de gule sider. Jeg er i et år blevet pålagt en ene faktura og rykker efter den anden, og det på trods af at telefonsamtalen med annoncesælgeren er blevet opt... Mehr ansehen
Når man kommer til start siden hvor der står acceptere alle eller flere valgmuligheder, og man trykker flere valgmuligheder. Så kan man trykke afvis alle, men ikke køre ned på siden for at gemme ens v... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Find virksomheder, produkter, varemærker, brancheforeninger på dgs.dk. Vi giver dig telefon- og mobilnumre, adresser, kort og meget mere. En smart genvej til det du søger - der hvor du er, eller der hvor du skal hen.
Vesterbrogade 149, 1620 , København V, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Denne side virker altid. Jeg kan altid finde ud af hvem der har ringet hvis nummeret selvfølgelig ikke er hemmeligt.
en god side så men kan se hvem og hvad er. og ved hvor ens venner mor så men kan besøge dem eller send en gave :D
en side som jeg bruger ofte, det fungerer og er nemt
Jeg bruger denne søgeside hver gang. Det virker og den finder alt det de andre ikke kan finde i første hug.
deguldesider.dk her danmarks bedste super søger som bare rocker, bruger altid dgs(de gule sider) for det giver altid resultater. :D
det irritere mig SÅ meget at den altid er ind epå firmaer til at starte med. jeg bruger den altid til at finde privatpersoner og når jeg så søger på dem er de der ALDRIG. Indtil jeg kommer i tanke om at det står på firma og jeg så skal ind og søge igen.
Den kommer hele tiden med en masser alternativer hvis den ikke lige fandt det man søgte... nej tak... jeg skal finde PRÆCIS den her person og ikke 15 der hedder noget lignende...
haft besøg af sød og dygtig mediekonsulent der fik mig overbevist om at købe og derefter absolut ingen reaktion what so ever. Nu halvanden måned efter får jeg så en regning på knap 10.000,00 - har aldrig set korrektur eller godkendt noget - så pas på!!!
Efter at have valgt en status med udeladt nummer hos min teleudbyder, var der i flere omgange, en del problemer omkring det at ikke blive optaget i nogen telefonbog. Teleudbyderen prøvede men det hjalp ikke rigtigt, først da der kom en anmeldelse her hos Trustpilot.dk skete der noget. Det fik dgs.dk som VAR problemet op af stolene, de henvendte sig og der kom skred i sagerne. Stor respekt for insatsen, trods alt.
Der er vist gået sport i at hade de gule sider, sikkert pga. kontant på dr - men helt ærligt, jeg har ALDRIG oplevet det der I snakker om!
Jeg har hvert år en annonce på dgs.dk og i telefonbogen, og man får et specielt telefonnummer så man kan let se hvor mange der har set annoncen og ringet til en. Det er der en del der gør, så jeg tror ikke på hvad de siger, når de siger at telefonbogen er død. I hvert fald ikke for vores branche, eller andre tilsvarende (enterprise).
Hej jeg har tidligere skrevet en anmeldelse er op trustpilot, som åbenbart er belevet fjernet, men jeg vil bare lige sige at når degulesider har en reklamation i forhold til mig som kunde - skulle jeg oprette forespørgslen elektronisk, det har jeg gjort og de gule sider har ikke svaret tilbage - det er nu gået ca. 3 mdr.
Som bruger eller som kunde hos dgs.dk?
Bruger er 4-stjernet, fordi det er nemt og overskueligt.
Som kunde er det 2-stjernet da det virkelig er svært at på overblik hvad det egentligt koster??
Efter utallige henvendelser til de gule sider og en sag der er gået i hårknude - er mit bæger løbet over.
En emsig annonce sælger ringer - hvortil jeg siger jeg ikke længere ønsker annoncere, det ender dog med at jeg køber samme annoncering + webannonsering med 4 søgeord - til halv pris af hvad jeg tidligere har betalt. Jeg modtager så en kontrakt via fax behæftet med mange fejl i bl.a. tlf.nr. og navn. Jeg beder som om en korrektur - men modtager aldrig noget. Efter 14. sender jeg en mail - men hører stadig ikke noget, hvorefter jeg antager at sagen er afsluttet.
4 mdr. senere modtager jeg 1. dag en faktura og næste endnu en. jeg hæfter mig desværre ikke ved at den ene er med forkert tlf.nr - men sender blot en mail til dgs. at jeg overhovedet ikke er interesseret i at annoncere.
NU sidder jeg med 2 regninger - som jeg utallige gange har forsøgt at forklare at jeg ikke vil betale for noget jeg anså som afslutte iflg. bevisende mail og slet ikke da det er helt forkert tlf.nr og navn.
MEN jeg er temmelig rystet over "dgs" måde at tjene penge på - Sælgeren er uden tvivl provisionslønnet og har derfor oprettet os igen med forkert tlf.nr. og kan så hæve dobbelt løn - men gad vide om det holder :o(((
Elsker DGS. man får altid hvad man leder efter - nemt og simpelt!
Hold på med det gode arbejde! for hvis oplysningen fejler, kan man altid selv finde tingene herinde :)
Modtog en faktura for en velgørende forening. Ringede 24. november til (venlig) kundeservice for at høre, hvornår og med hvem der var bestilt optagelse i De Gule Sider. Det kunne hun ikke oplyse, og der var ingen kontrakt. Den venlige dame sagde, at hun ville slette kundeforholdet og den endnu ikke forfaldne faktura. I stedet ville beløbet straks blive krediteret. "Så er den sag ude af verden", som hun sagde.
Efter betalingsfristen 8. december modtog vi alligevel en rykker, der pålagde gebyr og truede med inkasso. Pga. juleferien fik jeg en ven til at ringe til kundeservice 23. december 2008 for at få rettet fejlen, men nu var De Gule Siders (anden) medarbejder direkte ubehagelig og forlangte skarpt, at vi betalte.
Undervejs i hele forløbet mange forgæves forsøg på at komme igennem pr. telefon. Ventetider på op til 21 minutter uden at komme igennem er noteret af mig.
Kom igennem pr. telefon igen 6. januar 2009. En tredje (venlig) medarbejder oplyste, at fakturaen "er slettet herinde. Der er sendt et bekræftelsesbrev."
Det brev ankom først 7. januar, men var dateret 23. december 2008 og poststemplet 5. januar. Det ville "bekræfte vores aftale" (der ikke var som indgået 24. november), men fastholdt kravet om betaling af fakturaen, dog uden rykkergebyr. Pudsigt nok var betalingsfristen nu "sendest 8. januar 2009". Brevet bekræftede, "at jeres optagelse er slettet til næste udgave af Fagbog København 09/10".
Nu venter jeg på endnu en samtale med en - fjerde - medarbejder, der lige må undersøge sagen nærmere først.
Det er da interessant, at der på bagsiden af den oprindelige faktura står en masse gode råd om at passe på "annoncehajer falske fakturaer og fupforlag", men ikke en eneste linje om regler for optagelse, ændring, opsigelse, kontraktvilkår etc. Men der er vist heller ingen kontrakt... Heller ikke hjemmesiden er videre meddelsom.
Så mit billede af De Gule Sider er desværre meget ringe.
Opdateret maj 2009: Det lader til, at løftet om ophævelse af "kontrakten" er blevet fulgt op. Vi har i hvert fald ikke hørt mere fra De Gule Sider.
Find telefonnummer, navn og adresse.
Få det hele op på et kort og finde vej med kort-guiden...
Bruger altid de gule sider til at finde vej, kunne ikke undvære denne side ;-)
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.