Wat een ontzettend slechte ervaring. Onze bank werd al kapot geleverd. Na maar liefst 12 weken wachten kregen we een vervangend onderdeel, maar in die tijd is het oorspronkelijke deel zichtba... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Voor goedkope en luxe bankstellen, boxsprings en meer meubilair bent u bij Decor Wonen aan het juiste adres! Mooie boxspring en bankstellen voor een lage prijs.
Niederlande
- www.decorwonen.nl
Hat 64 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Vreselijke ervaring met Decor wonen
Een waardeloze ervaring met Decor wonen. Inmiddels wacht ik al dik 4 halve maand op een simpele stoel. Die ik heb besteld op de Loosduinseweg. Soms meer dan 40 minuten hang ik aan de wacht bij het hoofdkantoor. Of ze nemen helemaal niet op. De bankstel die ik heb besteld was direct op voorraad maar ontbrak de rugleuning. Waardeloos hoe ze met de klanten omgaan en telkens beloven van het binnen 10 dagen binnen is. Nu weer gebeld en nu krijg ik te horen dat het nog langer dan 3 weken duurt. ECHT NOOIT MEER BESTEL IK HIER IETS!!!! DAT BETEKENT DAT IK 5 EN HALVE MAAND MOET WACHTEN OP EEN STOEL.
Poor communication - Public comments shouldn't be the only way to get a response
I ordered a bed and a sofa from Decorwonen after being assured multiple times that delivery would be smooth. Unfortunately, only the bed was delivered, and the delivery company completely stopped responding to my phone calls.
I was forced to write public comments on their Instagram just to get an update. Miraculously, as soon as I posted publicly, my sofa was delivered that same night. However, instead of apologizing for the silence, the company became defensive and passive-aggressive about my public feedback and then deleted all my comments to hide the issue.
The furniture is fine, but the customer service is unprofessional. You shouldn't have to chase a company on social media just to get the items you already paid for.
Onbetrouwbaar
Ik heb nog nooit eerder een review geschreven, maar deze ervaring is te slecht om stil te blijven. Alle meubels die ik heb besteld kwamen beschadigd of waren simpelweg niet in orde. De klantenservice is enorm traag en onbetrouwbaar maandenlang geen reactie, afspraken worden niet nagekomen. Personeel aan de balie is onbeschoft, denkt niet mee en is enorm brutaal.
Het bedrijf levert geen oplossingen en je zit hierdoor maanden zonder de meubels waarvoor je betaald hebt. Ik raad dit bedrijf sterk af – koop hier niet als je niet maandenlang wilt wachten en risico wilt lopen op kapotte meubels.
fijne ervaring
fijne ervaring! we werden warm verwelkomt en meteen geholpen.
Personeel is erg behulpzaam!
Ik was lang op zoek naar heel wat meubels
Ik was lang op zoek naar heel wat meubels maar ik wist echt niet waar ik moest zijn, tot dat ik uit eindelijk een stap had genomen om te beginnen alvast met kijken, toevallig kwam ik decorwonen voorbij komen op sociale media, en de meubels die ik had voor bij zien komen heb ik de poging gedaan om langs een van de filiaal te gaan die in de buurt is van mijn huis. Decor Wonen. Van afstand zag ik al strakke meubels staan in verschillende modelen waar ik heel wat aan had, alleen er waren zo veel keuze's waar ik op dat moment niet uit kwam. Ik wou eigenlijk geen hulp van een van de medewerkers om dat ik zelf tijd wou nemen, maar op een duur maakt de ik voor mij zelf
moeilijk door dat er veel keuzes was, en toch om hulp en advies gevraagd. Ongetwijfeld hebben de medewerkers goed de tijd genomen en de moeite gedaan om mij te helpen en ben echt goed geholpen door de medewerkers. Eind conclusie mijn hele huis is ingericht. Kwaliteit en prijsverschil vergeleken met andere meubel zaken, ben ik zeer goed koper uit gekomen.! Is een aanrader!!!!
Gewoon doen!!!
Zeer tevreden!
Ik heb reeds een aankoop gedaan bij decor wonen. Ik ben hartstikke tevreden over de kwaliteit van de producten en dienstverlening. Het is zeker een aanrader voor iedereen die kwalitatieve producten en een eerlijke dienstverlening zoekt!
Decor wonen, hartstikke bedankt!🌟🌟🌟
Topp
Ik ben onlangs bij deze meubelzaak langs geweest en ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring. Vanaf het moment dat ik binnenkwam, werd ik vriendelijk geholpen door het personeel. Ze namen echt de tijd om naar mijn wensen te luisteren en gaven eerlijk en deskundig advies zonder opdringerig te zijn.
De winkel zelf is mooi ingericht en overzichtelijk, met een ruim assortiment aan meubels in verschillende stijlen. Of je nu op zoek bent naar iets moderns, klassieks of juist iets unieks, er is voor ieder wat wils. Wat mij vooral opviel, was de kwaliteit van de meubels — alles voelt stevig en goed afgewerkt aan.
Daarnaast verliep de levering soepel en volgens afspraak. Mijn nieuwe meubels werden netjes op tijd bezorgd en zorgvuldig geplaatst. Ook na de aankoop bleef de service uitstekend; eventuele vragen werden snel en vriendelijk beantwoord.
Kortom, een betrouwbare meubelzaak met goede service, kwalitatieve producten en een fijne winkelervaring. Zeker een aanrader!
Je wordt voorgelogen.
In de zaak werd er gezegd dat we een losse afstandbediening kregen bij een verstelbaar bed, deze zit aan een draad. Ook het voetbord is tot op heden niet geleverd, telkens is er wel een smoes. Deze ene keer was het de verkeerde kleur, de andere keer waren ze onderweg maar stond de vrachtwagen in de file, toen was het er weer niet. Na vele malen bellen telkens met smoesjes afgetroggeld worden.. ik zou terug gebeld worden maar ik zit nogsteeds te wachten. Denk dat ik meer kans heb dat de Paus mij belt.
Verschrikkelijke zaak, oplichters, ze maken het mooier dan dat het is. Hier zijn we al ruim een jaar (als het niet langer is) mee bezig. Ondertussen ook de rechtsbijstand ingeschakeld maar daar hebben ze ook geen gehoor aan.

Ronduit slecht
6 maanden voor onze sleuteloverdracht meubels gekocht. Na 2 maanden moesten we opnieuw langskomen om een nieuw vloerkleed uit te kiezen omdat de andere niet meer leverbaar was. 2 weken voor de levering waren de salontafels nog niet eens besteld. Met de levering werd 1 van de 2 salontafels toch geleverd in de verkeerde kleur met beschadiging. Deze namen ze niet mee retour. Een week daarna kregen we bericht dat de salontafels helemaal niet meer leverbaar zijn. Heel vreemd als je het 6 maanden geleden besteld hebt. Ook zat de Protexx spray er niet bij en is dat na 4 weken nog steeds niet nageleverd. Het klantcontact is ronduit slecht geweest. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd en krijgt geen antwoord of er wordt bot gereageerd. “Relax man” werd mij gestuurd via Whatsapp. We kregen per mail de mogelijkheid om de salontafels in een andere kleur te bestellen die niet eens in de buurt kwam van onze gekozen kleur. In mijn reactiemail 2 weken geleden heb ik aangegeven dat ik dat niet wil en mn geld terug wil en daar heb ik nog geen reactie op. Ik heb van de week gebeld naar de klantenservice en die zeiden mij dat dat bij een andere afdeling hoort en ik een terugkoppeling moet afwachten. Het lijkt erop dat ik maar terug moet gaan naar de winkel om mijn geld op te halen… Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Ronduit slecht.
Kapot geleverde bank
Wat een ontzettend slechte ervaring.
Onze bank werd al kapot geleverd. Na maar liefst 12 weken wachten kregen we een vervangend onderdeel, maar in die tijd is het oorspronkelijke deel zichtbaar verkleurd. Resultaat: een duidelijk kleurverschil en een bank die er totaal niet meer uitziet.
Alsof dat nog niet genoeg is, is het hoekgedeelte inmiddels ingezakt en vertoont het flinke plooien. Volgens de klantenservice valt dit allemaal “niet onder garantie”.
Dus: bijna €2000 betaald voor een bank die vanaf dag één gebreken vertoont en nooit in orde is geweest – en nul oplossing vanuit het bedrijf.
Helaas pas na aankoop de reviews gelezen. Dit is absoluut geen aanrader. Wij bestellen hier nooit meer!
Bij aankoop werd een levertijd van 12…
Bij aankoop werd een levertijd van maximaal 12 weken aangegeven.Inmiddels zijn we ruim 4 maanden verder en heb ik mijn meubels nog steeds niet ontvangen. Na het verstrijken van de levertijd heb ik het bedrijf eerst 10 werkdagen extra gegeven en daarna nog 5 werkdagen die hun vroegen. Ook deze termijnen zijn verstreken.
Daarnaast wordt er inmiddels niet meer gereageerd op mijn e-mails, wat ik zeer onprofessioneel vind. Ik zit hierdoor al maanden zonder meubels thuis.
Ik heb het bedrijf meerdere redelijke kansen gegeven om dit op te lossen, maar zonder resultaat. Daarom zie ik mij genoodzaakt verdere stappen te ondernemen.De nep reviews die ze plaatsen moet je echt niet in trappen de meeste die 5 sterren hebben gegeven hebben nooit eerder een review geplaatst.
Zeer teleurstellende service en communicatie. Ik raad aan om goed na te denken voordat je hier bestelt.

NIET BESTELLEN!!!
Ik had een bankstel besteld en op de dag van bestelling werd mij verteld dat het in Duitsland geleverd zou worden. Na twee maanden werd ik echter gebeld met de mededeling dat levering toch niet mogelijk was.
Na meerdere keren bellen en e-mailen kreeg ik vervolgens te horen dat ze alsnog zouden leveren, maar ze konden mij niet vertellen wanneer de levering zou plaatsvinden.
Het personeel van Decorwonen Tilburg biedt zeer slechte service. Ook de algemene klantenservice is ondermaats: ze nemen vaak niet op, en wanneer ze wel opnemen, helpen ze je niet met je probleem. Ik ben maandenlang bezig geweest om via e-mail en telefoon een duidelijk antwoord te krijgen.
Een zeer slechte ervaring, absoluut niet aan te raden!
Mijn Protex-bestelling, die samen met mijn aankoop geleverd zou worden, is bovendien nooit geleverd.
Het bankstel heeft losse draden.

Zeer slechte service en communicatie bij Decor Wonen
Wij hebben bij Decor Wonen in Capelle aan den IJssel een complete set meubels besteld: een bank, eetkamerstoelen, een salontafel en een eettafel. Op papier stond een leverdatum van week 7 van 2026, maar gedurende het hele proces is er vanuit de winkel totaal geen communicatie geweest.
Wij moesten zelf continu bellen om überhaupt informatie te krijgen over onze bestelling. Meerdere keren werd beloofd dat we teruggebeld zouden worden, maar dit gebeurde simpelweg niet. Afspraken worden hier blijkbaar zonder problemen gemaakt en vervolgens niet nagekomen.
Toen de meubels uiteindelijk geleverd werden, kwamen de bezorgers met slechts 3 stoelen in plaats van 4. Dit werd niet eens gemeld. Pas toen wij er zelf naar vroegen, werd verteld dat de vierde stoel in het magazijn kapot was gegaan. Dat soort informatie hoor je vooraf te krijgen en niet pas wanneer de bezorger al bijna weggaat.
We zijn nu 4 weken verder en proberen nog steeds contact te krijgen over de ontbrekende stoel. Er is ons beloofd dat we teruggebeld zouden worden, maar ook dat is nooit gebeurd. Wanneer wij zelf bellen wordt er vaak gewoon niet opgenomen.
De meubels zijn uiteindelijk geleverd, maar de service en communicatie zijn eerlijk gezegd ondermaats. Als klant moet je hier blijkbaar zelf overal achteraan gaan en wordt er weinig moeite gedaan om problemen netjes op te lossen.
Voor ons was dit een zeer frustrerende ervaring en wij zouden hier persoonlijk niet nog een keer bestellen.

Goede kwaliteit spullen
Om eerlijk te zijn was ik huiverig geworden door al de reviews die ik heb gelezen over decor wonen maar ze hebben mij het tegendeel bewezen. 12 weken geleden(misschien beetje lang maar dit zijn beetje de normale levertijden vooral voor een customized bankstel) bij Decor wonen Den Haag een bank, eettafel, salontafel en bijpassende stoelen gekocht. Had aangegeven dat ik het wilde afhalen en alles stond netjes klaar voor mij. Bij het magazijn hebben de mensen geholpen met tillen en samen gekeken of er niks beschadigd was. Alles zat goed verpakt en was in nieuw staat. In t bijzonder wil ik Dogan bedanken bij Decor wonen den haag voor zijn goede service en beloftes die hij is nagekomen. Ik raad je aan om de spullen af te halen, je hebt het dan zelf in de hand wanneer je de spullen wil/kan ophalen.

Fantastische ervaring!
Ik heb in 1 x al mijn meubels gekocht en alles is netjes op tijd geleverd zelfs het bed wat nog binnen moest komen was er binnen 2 weken. Ik heb oa 4 fantastische draaifauteuils in een boucle stof voor 199 pst. De exact zelfde fauteuils stonden bij zit max vanaf 400 ps. Kortom zeer mooie spullen voor een eerlijke prijs

Antwort von Decor Wonen
Prachtige bed gekocht goed en snel geleverd
k heb onlangs een bed gekocht bij Decor Wonen, filiaal Capelle aan den IJssel, en ben over het algemeen erg tevreden. Het bed werd precies zoals afgesproken en zelfs vrij snel geleverd, wat ik als erg prettig heb ervaren.
De service in de winkel was goed en duidelijk, en alles verliep soepel van aankoop tot levering. Het enige minpunt vond ik dat er helaas geen korting mogelijk was, wat toch altijd mooi meegenomen is.
Al met al een positieve ervaring en zeker een aanrader als je op zoek bent naar kwaliteit en snelle levering.

Antwort von Decor Wonen
Ik heb ongeveer 8 jaar geleden meubels…
Ik heb ongeveer 8 jaar geleden meubels bij dit bedrijf gekocht, waaronder een slaapkamer, een bankstel, een eenpersoonsbed, een tafel en stoelen. Helaas was de kwaliteit van alle producten zeer slecht en viel dit enorm tegen.
Daarnaast hadden wij al betaald voor de montage, maar toen de monteurs arriveerden, vroegen zij opnieuw om extra geld voor de montage. Dit vond ik zeer onprofessioneel en niet correct.
Mijn ervaring met dit bedrijf is daarom erg negatief. Ik raad anderen aan om goed na te denken voordat ze hier iets kopen.

goed bedrijf
goed bedrijf, spullen zijn mooi. alleen de stoelen in elkaar zetten was nog een uitdaging. maar verder top.

Antwort von Decor Wonen
Mooie spullen, hele slechte service en nog geen stoelen
In de winkel goed en vriendelijk geholpen op 17-10-2025. Er werd mij een levertermijn toegezegd, welke op papier weken later was. Zelfs in de verwachtte leverweek moest ik zelf bellen, want alle spullen waren al binnen is mij verteld. Tijdens de eerste levering (05-02-2026) zaten de stoelen er niet bij. Dat vond de medewerkster aan de telefoon raar, want alles was binnen.
Vervolgens:
- Zou ik een week later (13-02) gebeld worden voor een nieuwe afspraak. NIET GEBEURD
- Belde ik (17-02) opnieuw en kreeg ik te horen dat de stoelen een week later pas binnen kwamen
- Pas 12-03 kreeg ik het bericht dat de stoelen eind maart binnenkomen. Daarna heb ik meerdere malen gemaild over de status en waarom dit kan. En vanaf dat moment geen reactie.
Het zijn mooie spullen voor een goede prijs, maar wanneer ze iets niet goed doen verschuilen ze zich achter de algemene voorwaarden die niet eens wettelijk zijn.

Antwort von Decor Wonen
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.