Wat een top ervaring bij Haco Roermond! 🤩 We zijn ontzettend goed geholpen door het personeel. Super vriendelijk, denken echt met je mee en nemen de tijd om alles goed uit te leggen. De ser... Mehr ansehen
Op 1-4 hoekbank besteld, omdat deze uit voorraad leverbaar was. Zelf na twee weken achteraan moeten bellen omdat ik na de bestelbevestiging niks meer hoor. Blijkt de bank niet op voorraad en wordt p... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Een ruime keuze meubelen direct uit voorraad te leveren. Of u nu op zoek bent naar een bankstel, relaxfauteuil, Boxspring, ledikant of een kantoormeubel: Wonen en slapen dat doe je gemakkelijk en voordelig bij Haco wonen & slapen! U profiteert van een uitgebreide collectie die snel leverbaar is en bovenal wordt aangeboden voor een scherpe prijs.
Leehove 70, 2678MC, De Lier, Niederlande
- 0174243131
- info@haco-wonen.nl
- haco.nu
Hat 49 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Wat een top ervaring bij Haco Roermond! 🤩
Wat een top ervaring bij Haco Roermond! 🤩
De service was echt uitstekend en daardoor hebben we precies de meubels gevonden die perfect bij ons passen. Het hele aankoopproces voelde ontspannen en prettig.
Zeker een aanrader als je op zoek bent naar mooie meubels én goede service! 🙌
Ik ben samen met mijn dochter daar op…
Ik ben samen met mijn dochter daar op bankentocht gegaan en zijn heel vriendelijk ontvangen. Niks teveel,lekker bakje koffie elke keer dat we daar kwamen (3x in totaal)En ze herkende ons meteen,dus de klik was er ook al. Ik zelf woon in Eindhoven maar door de vriendelijke ontvangst zijn we daar de bank gaan bestellen. Op de bank moet ik nog even wachten maar wilde de review iig wel plaatsen want dat hebben ze zeker verdiend.
Op 1-4 hoekbank besteld
Op 1-4 hoekbank besteld, omdat deze uit voorraad leverbaar was.
Zelf na twee weken achteraan moeten bellen omdat ik na de bestelbevestiging niks meer hoor. Blijkt de bank niet op voorraad en wordt pas verwacht halverwege mei. Erg jammer dat je hiervan niet op de hoogte wordt gesteld en er op geen enkele manier tegemoet wordt gekomen. Boodschap is dat je het maar moet afwachten. Als ik dit had geweten had ik hier niet besteld
We werden vriendelijk ontvangen en de…
We werden vriendelijk ontvangen en de dames in de winkel namen de tijd voor ons. We zijn goed geslaagd. Ook waren de heren die het bestelde kwamen brengen en monteren heel vriendelijk en waren heel nauwkeurig.

Antwort von Haco wonen & slapen
Fout bij plaatsen order door Haco bij hun leverancier.
Wij hadden een bestelling geplaatst en alles betaald toen we de bezorgdatum te horen kregen. Toen de spullen bezorgd en in elkaar gezet waren bleek de matras er niet bij te zitten, de bezorgers hadden daar geen info over dus Haco gebeld. Wat bleek : Haco had de matras niet bij hun leverancier besteld (vergeten, oeps) dus dat hebben ze nu pas gedaan.

Antwort von Haco wonen & slapen
Prachtig assortiment en goede service
Prachtig eethoek bankje gekocht en eetkamer stoelen. We hebben nog: een stoel, tv-meubel, 2 nachtkastjes en een bed in bestelling. Maar we zijn tot zover dik tevreden over Haco. Mooie producten voor een reeële prijs. Word goed mee gedacht in de winkels en top service dat je zoveel mogelijk in 1 rit kan laten bezorgen.

Antwort von Haco wonen & slapen
Haco Utrecht is voor ons DE familie winkel voor…
Haco is voor ons DE familie winkel voor al ons interieur. Wij komen al jaren als trouwe klanten bij Haco. Afgelopen weekend super fijne advies gehad en meteen een bed besteld. Door niet goed opgelet te hebben had ik een losse matras besteld ipv 1 geheel. In paniek na de paasweekend in de winkel geweest om te kijken of ik het nog kon wijzigen en ja hoor dat deed ze met alle liefde 🧡! Ik kon met gerust hart weer mijn dag afmaken. Afgesproken dat ik zeker deze week weer langs kom om samen een bank samen te stellen en bestelen. Heb er helemaal zin in! Bedankt voor de goede service moeders en zoon! En tot snel

Ik heb mijn nieuwe bank van Haco Breda
Ik heb mijn nieuwe bank van Haco Breda. Het was een hele fijne gemakkelijke ervaring. Ik ben goed geholpen door Patrick. De bezorging verliep ook helemaal top.

Antwort von Haco wonen & slapen
Week 13 besteld en week 14 gelijk…
Week 13 besteld en week 14 gelijk geleverd alles netjes binnengezet en we hebben er al heel veel plezier van Haco bedankt voor goede service

Uitstekende service…
De stoelen die we vorig jaar gekocht hebben , kraakten. Contact gezocht en we mochten nieuwe uitzoeken. Prima service

HACO BREDA - bedankt Patrick
HACO BREDA - lange tijd getwijfeld over de aanschaf van een nieuwe kledingkast, meerdere keren langs geweest en hierover gesproken, inmiddels wist de vaste medewerker die mij altijd hielp, Patrick Roovers in detail wat mijn wensen waren. Ze kregen plots een extra kast binnen, die perfect voldeed aan al mijn wensen, waardoor ik persoonlijk gecontacteerd werd met de vraag of dit niks voor mij was. En dit was de perfecte kast voor mij, hij heeft meteen alles in werking gezet voor mij en 1 week later werd mijn kast al bezorgd en gemonteerd. Bedankt Patrick!

Antwort von Haco wonen & slapen
Fijne winkel vriendelijk personeel…
Fijne winkel vriendelijk personeel kortom zeer tevreden

Gewoon goed
Gewoon goed. Waar voor je geld. En ruim eerder geleverd dan de verwachte leveringsdatum.

Antwort von Haco wonen & slapen
De medewerkster was heel behulpzaam en…
De medewerkster was heel behulpzaam en heel erg vriendelijk. En een mooie aankoop gedaan.

Antwort von Haco wonen & slapen
Super goed advies met het kopen van de…
Super goed advies met het kopen van de hoekkast, bij Haco in Uden eenmaal geleverd werd ook dezelfde dag de kast gemonteerd.
Zeer fijne monteur denkt ook met je mee. Al met al zou zeker weer hier naar toe gaan.

Zeer tevreden
Zeer tevreden, en een goede aanvaring
Met haco.

Antwort von Haco wonen & slapen
Beschadigde eettafel, bezorgkosten voor nieuwe!
Men leverde een beschadigde eettafel. Hiervoor bleek geen leenbus beschikbaar, wat eerder wel was aangegeven. Toen er door de 'klantenservice' akkoord werd gegaan met een nieuwe tafel,
moesten wij 80 Euro BEZORGKOSTEN betalen... voor een fout die zij hadden gemaakt!
Schandalig. Waardeloos bedrijf.
Hele vriendelijke medewerker die me goed geholpen heeft bij het kiezen van matrassen, topper en stoelen.

Mooie.meubels , fijne zaak
Mooie meubels en goed advies van de verkoopster , zij was erg behulpzaam , we komen binnen enkele weken terug om de meubels te kopen

Goede kwaliteit
Op een rustige en prettige manier geadviseerd en geholpen.

Antwort von Haco wonen & slapen
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.