Klantenservice reageert nergens op! Al 6 weken bezig om in contact te komen omdat mijn schoenen niet geleverd zijn.. niet hier bestellen!
Het is mijn favoriete brand. En deze site gebruik ik al jaren omdat het merk slecht te verkrijgen is in Nederland. Zijn betrouwbaar en doen wat ze beloven. Daarnaast erg loyaal voor trouwe klanten... Mehr ansehen
Good quality clothing for a reasonable price. While shipping takes a little longer than other Dutch webshops, I don't mind the wait. The items are always packaged well and delivered correctly."
Ik was wat pessimistisch door een aantal slechte recensies. Onze ervaring was goed. De bestelling zou vanaf de 23e komen en was er de 25e. De klantenservice een bericht gestuurd omdat ik geen trac... Mehr ansehen
- Schuhgeschäft
- Bekleidungsgeschäft
- Geschäft für Streetwear
- Schuhfabrik
- Skateboardgeschäft
- Snowboardgeschäft
DC Shoes is een iconisch merk dat in 1994 werd opgericht, in het hart van de skatecultuur en de boardsporten. Het werd opgericht in de Verenigde Staten en vestigde zich snel als een wereldwijde referentie dankzij zijn technische expertise en gedurfde stijl. Oorspronkelijk gespecialiseerd in skateboardingschoenen, biedt DC Shoes nu een breed scala aan producten, waaronder kleding, accessoires en uitrusting voor riders van alle niveaus. Het merk staat bekend om de kwaliteit, duurzaamheid en het ontwerp van zijn producten, werkt samen met gerenommeerde atleten en draagt actief bij aan de ontwikkeling van extreme sporten. DC Shoes belichaamt een geest van vrijheid, prestatie en authenticiteit en inspireert een gepassioneerde gemeenschap over de hele wereld. Of het nu gaat om skaten, snowboarden of het dagelijks leven, het merk richt zich op mensen die zowel stijl als functionaliteit zoeken.
Frankreich
- www.dcshoes-netherlands.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Klantenservice reageert nergens op
3 weken verder en nog steeds geen geld…
3 weken verder en nog steeds geen geld terug van een retour. Dus let op als je niet zeker bent van je maat en afterpay kan hier niet
No exchanges and returns required a…
No exchanges and returns required a printer at home as no label or qr code is provided.
Nooit bestellen op de officele site…
Nooit bestellen op de officele site oplichters! schoenen retour gestuurd 3 maanden geleden bewijs en heel veel keer contact gehad nog geld niet terug!
Geen geld terug geen reactie op meerdere mails
Ik heb de schoenen retour gestuurd. Ze zijn 5 augustus na weken met DPD aangekomen. Al 3 keer contactformulier ingevuld wanneer het geld retour komt. Krijg totaal geen reactie! Geen geld! Telefonisch niet te bereiken. Ik bestel hier noit eer iets
Heel goede assortiment online
Heel goede assortiment online
geen communicatie
Er is nooit een track and trace code gestuurd toen het product verzenden zou moeten zijn. Na 1 week wachten 2x een bericht gestuurd voor opheldering maar geen reactie.
Met pijn en moeite het nummer weten te vinden, maar die ging simpelweg gelijk naar voicemail.
Nu heb ik me geld terug gevraagd en wacht nog een week, als dit niet gebeurt gaan we verdere stappen ondernemen...
NIET AAN BEGINNEN!
Wij zijn heel blij met de schoenen!
Kwalitatief zeer goede schoenen
Kwalitatief zeer goede schoenen. Je gumt ze niet uit op de griptape. Redelijk smalle schoen voor controle op je deck. Ik heb meerdere paren staan.
snelle levering mooie schoenen
Bestelling liep vlot, snel geleverd, perfecte maat, mooie schoenen. zeer tevreden.
Het is een duidelijke eerlijke site.
Het is een duidelijke eerlijke site.
En bestellingen komen netjes aan.
Optijd geleverd.
I highly DO NOT recommend this shop
I highly DO NOT recommend this shop. The customer service is non-existent, they only use useless chatbots and completely ignore all emails. I returned a T-shirt via DHL weeks ago, but they still refuse to refund my money. They have both the item and my money. Terrible company, stay away!
Alles ging super soepel maar tijd tot…
Alles ging super soepel maar tijd tot er verzonden word zou versneld mogen worden.
Meerdere dingen gingen verkeerd, kwaliteit, retour etc
Meerdere dingen gingen verkeerd:
Ik draag al 20 jaar maar L DC shirts, nu is de stof opeens verandert en past maar L niet meer. Bij de stof staat nog steeds katoen en gerecycled katoen.
Daarom alles terug gestuurd
Retour verzonden en bevestigd gekregen dat het is afgeleverd
Na 8 werkdagen contact opgenomen waarbij ik een automatisch antwoord kreeg 10 werkdagen te wachten.
Na 11 werkdagen contact op genomen weer automatisch antwoord hier op gereageerd, geen reactie.
We zijn nu 14 werkdagen verder zonder enige reactie.
Ik gok weg geld en Weg kleding?
Na 20 jaar DC te hebben gedragen zal ik nu verder kijken naar een ander merk.
Good quality clothing for a reasonable price
Prima webshop
Het bestellen ging makkelijk, de bestelling werdt snel geleverd en de schoenen zitten prima
Goede prijs en kwaliteit,goede levering…
Goede prijs en kwaliteit,goede levering goed verpakt zo dat in dit geval de schoenen netjes aan kwamen.
Retourneren is drama
Website was vreselijk langzaam, schoenen geretourneerd, pakketje staat volgens DC nog op onderweg maar is volgens verzender al twee weken geleden geleverd bij DC, mailtje gestuurd, geen antwoord. Geen geld terug gekregen dus nog maar een na een tijdje een mail gestuurd. Ik heb tot op heden nog steeds geen antwoord.
Good discount and right size.