DBET Bewertungen 65

TrustScore 3 von 5

3.1

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Största bluff sidan jag någonsin har använt. Du får inte ta ut vinstpengar. Sätter du in 3000 så är det allt man kan ta ut... strular sönder i supporten o försöker fula sig med allt. Swish går o ta ut... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Inget krångel vid uttag, avvikande odds på ett positivt sätt (de verkar inte använda kambi som oddsleverantör), en generös sportbonus (2000 kr free bet), samt ett stort utbud av casinospel där de st... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Hej, Tack så mycket för att du spelar på DBet. Vi hoppas att du mår bra av detta e-postmeddelande. Vi kontaktar dig angående ditt begärda uttag på 700 SEK till CC ** **som gjordes 2025-09-... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bra och snabbt svar

Bra och snabbt svar. Kopplade vidare till rätt specialister.

14. Dezember 2025

Hej Gustav.

Vi er glade for, at dit spørgsmål er blevet løst. Hvis du har brug for yderligere hjælp, er du velkommen til at kontakte os.

Med venlig hilsen,

Har ett uttag jag inte fått på 5 dagar

Har ett uttag jag inte fått på 5 dagar. Kundtjänsten säger att det kan ta upp till 5 dagar. Har gått 5 dagar och nu så låter kundtjänsten mig sitta i chatten och vänta på att de ska svara mig men istället så låter de mig sitta där ovetandes att de inte tänker svara utan de mejlar mig svar istället där de inte tänker hjälpa mig! Fast det tagit helt orimligt lång tid för att fixa ett uttag där pengarna legat hos de hur länge som helst nu! Jag har också begärt ett kvitto på uttaget vilket de borde kunna ge mig direkt men det får jag inte heller! Om de sköter sin del efter vad licensen och lagen säger..Varför får jag inte kvitto på mitt uttag??

Kommer anmäla DBET till ARN imorgon!

Jag råder INGEN att spela på den här sidan!
De är inte ärliga och håller på med saker de inte får.
Fler personer har varit med om exakt samma sak också. Titta igenom tidigare recensioner så ser ni det själva.

Välj andra sidor om ni inte vill ha problem.
Alla sidor är jättebra så länge du inte hamnar i något problem. Det är när du hamnar i problem som du ser hur en spelsida verkligen är.
DBET är totalt värdelösa på kommunikation, service känsla eller att hjälpa dig om något problem uppstår. De hänvisar enbart till "deras team" som ska undersöka saken. Men inget händer.

HÅLL ER BORTA!

Uppdatering av ärende:
Det DBET svarar mig nedan är INTE den informationen jag fått av de i de kanalerna jag haft kontakt med DBET. De hittar helt på! De svarar inte ens mig i varken chatten eller via mejl längre. Att de hittar på saker här i svar är enbart för att se bra ut mot er som läser. Tyvärr är det såhär DBET gör. Oseriösa och totalt ovilliga att hjälpa dig. Och jag har fortfarande inte fått mitt kvitto på uttaget. Som sagt.. Alla som läser det här. Gör er själva en tjänst och välj andra sidor än DBET. Det är det bästa råd jag kan ge er!

14. Dezember 2025

Hej Magnus.

Efter en granskning av ditt konto kan vi bekräfta att uttaget har behandlats från vår sida. På grund av detta måste vi vänta på att transaktionen behandlas av den tredje part som tillhandahåller tjänsten innan den skickas till din betalningsmetod. Väntetiden är 1-5 bankdagar. Om uttaget inte kommer fram kommer vi att vidta nästa steg för att utreda saken.

Vi kan se att en agent vidarebefordrade din förfrågan till relevant avdelning igår. När granskningen har genomförts och slutförts kommer vi att skicka ett e-postmeddelande med en uppdatering.

Vi vill försäkra dig om att detta kommer att utredas och lösas. Vi ber om ursäkt för besväret.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket snabb och trevlig hantering av…

Mycket snabb och trevlig hantering av ärendet, tack bästa Thai ❤️

13. Dezember 2025

Hej Josefin,

Tack så mycket för din fina feedback! Vi är glada att höra att Thai gav snabb och vänlig hjälp. Vi kommer självklart att föra vidare dina vänliga ord.

Om det är något mer vi kan hjälpa dig med är du alltid välkommen att höra av dig.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ärendet tog tid men löste sig

Jag gjorde ett uttag via Swish, men eftersom min mottagargräns på Swish var nådd studsade uttaget tillbaka men inga pengar krediterades mitt spelkonto. Jag har talat med banken (seb) och de bekräftade. Trots massor med kontakt med kundtjänst får jag bara svävande svar om att jag ska ha tålamod. På andra spelsajter studsar pengarna tillbaka direkt. Pengarna finns ju garanterat hos Dbet och så svårt kan de inte vara att kreditera mitt konto. Jag kan vara beredd att höja omdömet om detta löses men nu har det gått fyra dagar och inget har hänt.

Uppdatering. Problemet är löst och jag justerar därför upp mitt betyg.

7. Dezember 2025

Antwort von DBET

Vi förstår hur frustrerande det är när en Swish-uttag återförs och pengarna inte dyker upp på ditt spelkonto som förväntat.

I det här fallet har ditt problem redan rapporterats av vårt betalningsteam till vårt tekniska team, som för närvarande granskar transaktionen för att säkerställa att pengarna återförs korrekt till ditt konto. Även om denna process ibland kan ta lite längre tid än vi skulle önska, är målet alltid att säkerställa att allt hanteras korrekt och säkert.

Vi uppskattar ditt tålamod hittills och kommer att kontakta dig så snart det finns någon uppdatering. Om du har ytterligare frågor under tiden är du välkommen att kontakta vår kundsupport via livechatt eller e-post.

Bra kundservice.

Erik var hjälpsam och gav mig bra svar, thai var lika hjälpsam och satt med mig under hela processen. Sjukt fin och bra kundservice, fint att se!

27. November 2025

Hej Isac.

Det är roligt att se att både Erik och Thai har hjälpt dig och guidat dig genom din förfrågan.

Om du har några synpunkter eller behöver ytterligare hjälp är du välkommen att kontakta oss igen.

Varning

Varning. Scam.
Du kan göra en insättning på 10- och 15 000kr via Swish men gud förbjude om man vinner för dessa pengar. Då kommer en automatisk spärr om att man inte göra uttag till exakt samma telefonnummer som man gjort insättning ifrån. En massa dokumentation har bifogats men de nekar mig uttag trots detta.
Detta luktar scam. Jag varnar alla för detta. Det finns inget annat spelbolag på marknaden som håller på såhär.
Jag önskar att jag hade läst recensionerna innan jag hade placerat mina hårt fördärvade pengar i detta bolag. Usch.

22. November 2025

Hej Havet,

Vi har full förståelse för den frustration som kan uppstå när uttagsprocesser inte går som förväntat. I detta specifika ärende vill vi dock tydligt klargöra följande punkter.

Historiska uttag: Vi kan bekräfta att ditt konto har en historik av flera godkända uttag, vilket visar att våra system och processer fungerar korrekt när nödvändig dokumentation är på plats.

Kontostatus: Det finns ingen spärr aktiv på ditt konto.

Mottagen dokumentation: Vi har mottagit det dokument du skickade in och vårt team kommer att granska det snarast möjligt.

Korrelation med Swish-uttag: Som vi informerade om i det utgående e-postmeddelandet skickat igår, har det aktuella dokumentet ingen korrelation med de uttag du försöker genomföra via Swish, och förhindrar inte uttag via Swish.

Branschstandard: Vi vill även bekräfta att dessa verifieringskrav är standard för alla licensierade nätkasinon och bygger på lagstadgade krav mot penningtvätt (AML).

Vi uppmanar dig att invänta återkoppling från vårt supportteam, som kommer att guida dig exakt i de kompletteringar som krävs för att ditt uttag ska kunna behandlas. Vår kundtjänst finns tillgänglig 24/7 via e-post och livechatt för ytterligare vägledning.

Hälsningar,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jäkla tur att ja inte gick me i denna…

Jäkla tur att ja inte gick me i denna nu när ja fått läsa omdömen fy faen låter ju som värsta scammers

15. November 2025

Hej Vikotsir,

Vår verksamhet är fullt reglerad och vi följer strikt alla relevanta standarder. Eventuella frågor eller bekymmer kring våra tjänster kan tas upp direkt med vårt supportteam eller via de relevanta tillsynsmyndigheterna.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Problemet löstes enkelt och smärtfritt

Problemet löstes enkelt och smärtfritt. Bra matcher i Supertipset. Blandade matcher ger fler vinster.

Riktigt bra, jag är nöjd

8. Oktober 2025

Hej Anna,

Vi uppskattar verkligen din positiva feedback! Det är roligt att höra att du hade en bra upplevelse.

Om du behöver hjälp står vårt supportteam till din tjänst dygnet runt.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fick ej bonusen på 2000 sek.

Fick ej bonusen på 2000 sek.
Pratat med kundtjänst två ggr och de skulle återkomma via mail det har gått två veckor. Väldigt oseriöst..

25. September 2025

Hej Vincent,

Vi har tittat på detta åt dig och kan se att problemet rapporterades för en vecka sedan. Ärendet har redan skickats vidare till det relevanta teamet och så snart det finns en uppdatering kommer du att bli informerad direkt via e-post.

Vi förstår att väntan kan vara frustrerande och uppskattar verkligen ditt tålamod under tiden.

JAAKKO KING

Missförstånd kring bonusarna, Jaakko förklarade på ett så simpelt sätt som var enkelt o förstå. Väldigt serviceminded och lösningsbenägen

30. September 2025

Hej Christian,

Tack för din recension!

Vi är glada att höra att Jaakko kunde ge tydlig och hjälpsam support. Vi ska se till att din feedback når honom!

Om du behöver ytterligare hjälp är du alltid välkommen att kontakta vår kundsupport - vi hjälper gärna till.

Betalar ej ut

De ska inte ha svensk licens vägrar betala ut pengar sen säger de bara kontakta din bank. Helt otroligt. Anmäl detta bluff företag till spelinspektionen och ARN det måste man göra

29. September 2025

Hej Miran,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar verkligen att ditt ursprungliga uttag inte fungerade smidigt och kan verkligen förstå din frustration.

Vi är glada att se att problemet löste sig och att ditt uttag godkändes efter att du bytte till Swish!

Vi tar din kritik på allvar och arbetar kontinuerligt med våra betalningslösningar för att säkerställa att utbetalningarna går så snabbt och smärtfritt som möjligt för alla våra kunder.

Om du har ytterligare frågor är du välkommen att kontakta vår kundtjänst direkt. Vi skulle uppskatta om du granskade ditt betyg eftersom vi arbetade snabbt tills vi löste situationen inom 24 timmar från den första begäran.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Dbet fixade till slut min utbetalning

Jag skulle ta ut pengar från mitt spelkonto och det blev nekat två gånger men det blev fixat dagen efter. Jag tycker dock att kundtjänsten kunde skött ärendet bättre. Forgive and forget.

29. September 2025

Hej Kent,

Verkligen tråkigt att du upplevt problem med uttag hos oss.

Då ditt specifika banköverföringsuttag tycks stöta på oväntade tekniska hinder hos tredjepartsleverantörer, rekommenderar vi dig att testa en alternativ uttagsmetod, till exempel via en e-plånbok alternativt swish om du har det tillgängligt.

Vi uppmanar dig även starkt att kontakta vår kundtjänst omedelbart via chatt eller e-post så snart ditt inloggningslås har hävts. Vår support kan då vägleda dig genom alternativa uttagsalternativ och hjälpa till med eventuella problem med ditt konto.

UPPDATERING: Ditt uttag behandlades inom några timmar från denna granskning, efter att tredjepartsleverantören åtgärdat sitt problem. Vi skulle uppskatta om du granskade ditt betyg.

Bästa hälsningar,
Team DBet

Skämt

Vi kontaktar dig angående ditt begärda uttag på 700 SEK till CC ** **som gjordes 2025-09-21. Vi vill informera dig om att ditt uttag har annullerats och pengarna har återförts till ditt spelarkonto. Vi ber dig vänligen att begära ett nytt uttag via en alternativ betalningsmetod.

Allvarligt: Insättning ok inte uttag!!

Jag ändrar min betyg då jag fick hjälp med utbetalning. Jag fick ändra betalingsmetod till Swish.

21. September 2025

Hej Ashutosh,

Vi beklagar att du är missnöjd med uttagsprocessen. Även om insättningar och uttag ibland kan ske med olika metoder på grund av leverantörs- eller regleringsrestriktioner, förstår vi hur besvikande det kan kännas när din begäran annulleras.

Observera att i sådana fall återförs pengarna alltid säkert till ditt spelkonto så att du kan begära ett nytt uttag med någon av de tillgängliga alternativa betalningsmetoderna.

Eftersom vi inte kunde hitta ditt konto med den information du angav har vi begärt några ytterligare uppgifter. När vi har fått dem kommer vi gärna att granska din uttagsbegäran ytterligare och guida dig genom nästa steg.

Team DBet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ser bra ut men sidan är såååå långsamt…

Ser bra ut men sidan är såååå långsamt man kan inte göra något. Man väntar på varje tryck och inget händer.
Frustrerande ska ni ordna sidan att den går fortare annars man ska slute
Ninos

20. September 2025

Hej Ninos,

Vi beklagar att du har haft problem med webbplatsens hastighet och förstår hur frustrerande det måste vara. Vårt team arbetar kontinuerligt med att optimera prestandan för att säkerställa smidigare spelupplevelse och snabbare navigering.

Eftersom vi inte kunde hitta ditt konto med den information du angav har vi begärt några ytterligare uppgifter. Så snart vi har fått dem kommer vi gärna att undersöka saken vidare och ge dig bästa möjliga hjälp.

Varning för bluffsida

Varning för bluffsida - nekar uttag. Trots att man följer regler så nekar dem uttagen utan förklaring. Uttag försökt göras på exakt samma sätt som insättning.

19. September 2025

Hej Edin,

Vi beklagar att du har haft denna upplevelse och förstår att det måste kännas oroande. Observera att uttag ibland kan försenas eller nekas på grund av verifieringskrav, regler för betalningsmetoder eller regelbundna kontroller. Du ska dock alltid få en tydlig förklaring, och vi vill se till att ditt ärende granskas ordentligt.

Eftersom vi inte kunde hitta ditt konto med den information du angav har vi begärt några ytterligare uppgifter. När vi har fått dem kommer vi gärna att undersöka dina uttag och ge dig ytterligare information.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Svarar på frågan man ställer

Svarar på frågan man ställer. Berättar vad som ska utföras & hjälper till på ett trevligt sätt. Inget krångel, raka och snabba svar.

(Angele) vart eran anställde

15. September 2025

Hej Dennis,

Vi uppskattar verkligen din feedback och är så glada att du hade en bra upplevelse med vår supportagent Angele! Vårt supportteam finns tillgängligt dygnet runt om du skulle behöva hjälp.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fick bra och tydlig hjälp av…

Fick bra och tydlig hjälp av medarbetaren Thai

14. September 2025

Hej Björn,

Tack för din feedback! Vi är glada att höra att Thai kunde ge tydlig och hjälpsam support. Vi ska se till att dina vänliga ord når honom!

Hej Emson,

Vi uppskattar verkligen din feedback! Jätteroligt att höra att Thai gjorde ett positivt intryck – vi ska se till att han får höra det.

Om det är något mer vi kan hjälpa till med, är du alltid välkommen att kontakta vår kundsupport, som är tillgänglig dygnet runt.

Bluff-sida

Bluff-sida – se upp!
Helt och hållet en bluff. Dom gör allt för att du inte ska få ut dina pengar. När man läser andra dåliga recensioner så skriver de samma sak hela tiden – att man ska lägga till sina uppgifter för att "hjälpa till". Men när man väl gjort det så kommer bara samma standardsvar som i mailet: att det är "handläggningstid på Swish".
2000 kr åt skogen. Aldrig mer.

12. September 2025

Hej Aldo,

Tack för din feedback. Vänligen notera att vi ber om ytterligare information enbart för att kunna hitta ditt konto och hjälpa dig på bästa sätt – utan den informationen kan vi tyvärr inte lösa ärendet.

Vi tar alla synpunkter på allvar och finns här för att hjälpa till. Du är varmt välkommen att kontakta oss direkt så kan vi undersöka detta vidare.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket bra o trevlig support, #GoThai!

Mycket bra o trevlig support! Jag ägnar bra o rika ord till min herre Thai, ge honom något extra, det förtjänar han, han är otroligt trevlig i chatten! Jag har spelat casino i många herrans år, pratat med många olik supportrar, men Thai kan nog va det trevligaste jag har mött, big ups till honom! 😁

10. September 2025

Hej Simon,

Tack så mycket för dina fina ord! Vi är verkligen glada att höra att Thai gav dig så utmärkt support och gjorde ett så positivt intryck. Feedback som din motiverar oss att fortsätta leverera bästa möjliga service, och vi kommer att se till att dela dina vänliga ord med honom.
Vi är tacksamma för din lojalitet och erfarenhet som spelare, och vi finns alltid här om du behöver ytterligare hjälp.

Team DBET

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr