Landal GreenParks - Danmark

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg må erkende vores sidste ophold og efterfølgende service har gjort, at vi nok ser os om efter et andet ferieophold næste gang vi skal afsted. Da vi ankom til feriehuset stod der muggen, som i... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Andre året vi har ferien vår her. Vi er godt fornøyd med service og personell. Akivitetssenteret er fott og allsidig. Det var ganske stor forskjell på hyttene når det gjelder utstyr. Var desverre mind... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flotte leiligheter og flott senter med bra badeland og mye å gjøre for barna,spille minigolf,bordtennis,babnington,bowliing eller biljard i sportsbaren.Det var også 3 spisesteder og det var mu... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi hadde en meget fin 10-dagers tur til Dayz Seawest. Leiligheten vi hadde var ren og godt utstyrt, praktisk innredet og hadde god plass til fem. Vi hadde kort vei til senteret der det var stort bade... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Hotel
  2. Reisebüro
  3. Urlaubsvermietung

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Når du vælger Landal GreenParks er du sikret en ferie på skønne feriecentre – beliggende tæt på strand og hav. En ferie på Landal GreenParks er aktiviteter, oplevelser, velvære og afslapning – året rundt!

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Dejlig

Vi havde en dejlig weekend.
Spiste fredag, Pizza
Lørdag spiste vi ta' selv bord i restauranten
Og begge dele var en dejlig oplevelse.
Vi kommer igen i 2015.

28. Dezember 2014
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Fin til prisen

Huset vi fik tildelt var ikke rent og med mangler, heller ej i særlig god stand.
En skam jeg skulle betale så meget ekstra for at have hund med!
Faciliteterne fejle i det store hele ingen ting.
Som sagt et fint sted til prisen
Man får hvad man betaler for.

28. Dezember 2014

Fint sted ingen mad!

Vi var i Sea West idag d. 3/11-14, badelandet var fint, desværre var alt lukket hvor man ellers kunne få noget at spise, hvilket gjorde vi hurtigt måtte køre igen med sultne børn på bagsædet!! Husk at tage jeres egen mad med hvis I tager til SeaWest..!
Man kunne vel godt have haft mulighed for bare at købe en sandwich eller en fransk hotdog??

3. November 2014
Landal GreenParks - Danmark-Logo

Antwort von Landal GreenParks - Danmark

Hej Jacob,

Tak for din anmeldelse af Dayz Seawest.

Det er selvfølgelig beklageligt at i har besøgt os i en periode og på en dag hvor vi generelt ikke har ret mange gæster og derfor ikke har åbent i vores spisesteder.

Vores center-kiosk havde dog åbent, her havde i haft mulighed for at få stillet sulten. Ikke optimalt nej, men bedre end ingen ting...

Til en anden gang (og andre der måtte læse dette) kan vores åbningstider findes her: http://www.dayz.dk/Feriecenter/SeaWest-Nymindegab/%C3%85bningstider.aspx

Med venlig hilsen,

Kent
Dayz Resorts

Flott familiested

Dayz Søhøjlandet er et flott familiested hvor våre barn og oss opplevde en smilende og imøtekommende stab. Leilighetene var av god standard og det var store åpne områder hvor vi kunne leke og kose oss.

28. August 2014
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Fin plass men med mangler.

Beliggenhet er flott. Men at leilighetene er privat eide var vi ikke innformerte om,og lekeplassene trenger en opppussing. Bildene på nettet er ikke heilt i samsvar med plassen.

10. August 2014

barnevenlig

Badebaseng både ute og inne,spillehall og lekeplass, fin plass og reise med barn. kun ferske brød og få men ingen frokost men daglig vare var bare 200 meter unna og åpen alle dager.

10. August 2014

Superherligvarmsommerskøncentermedmangeaktiviter.

Vi har været 7 personer i et sommerhus,et hus med god plads.
Børnene nød,at kunne bruge badelandet frit.
Vi brugte en aften i bowlingcenter,skøn,skøn.
Rigtig fin betjening i receptionen,altid smilende og behjælpelig.
Vi havde også en skøn tur på skinne cykler i 4 timer.

9. August 2014
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Slitt, dårlig rengjøring og fraflyttet

Vi var på på Dayz Resort Ebeltoft i 8 dager i juli 2014. Dette ble en heller dårlig opplevelse. Leiligheten var slitt og dårlig rengjort. Dette gjaldt begge leilligheten vi hadde i reisefølge. Feriesenteret bar preg av fraflytting. Storpart av leillighetene stod tomme og for salg. Når det gjaldt aktiviteter så bar også lekeplass og sporthall preg av å trenge en oppgradering. Svømmehall var derimot bra og av nyere dato. Gammel svømmelhall som står i midten av "leilighetsbyen" var lagt ned og bar preg av å forfalle, det samme gjaldt flere av byggene på området. Vi har tidligere brukt Dayz Rønbjerg og sammenlignet med dette feriesenteret så er Dayz Ebeltoft langt fra verdt ett besøk i forhold til kvalitet og pris. En postiv opplevelse var feriesenterets restaurant som disket opp med god service og mat, anbefales. Området rundt Ebeltoft er ett flott område med mange muligheter, bare synd at feriesenteret ikke var til forventningene.

Flott feriested for barnefamilier

Attraksjonene som finnes er flotte og barnevennlige. Servicenivået er veldig godt. Grunnen til at jeg ikke kan gi 5 stjerner, er alle tilbud som mangler, dvs. voksenbasseng, badstu også i svømmeparken, få restauranter å velge blant etc.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Rønbjerg super dejlig

Havde en lidt blandet oplevelse. Rønbjerg Feriecenter er rigtig fint og vi har været på rigtig mange feriecentre i DK. Vi var 14 mennesker som havde lejet et 14 pers. hus til en hyggelige weekend. Desværre begyndte vi først at redde senge efter at receptionen havde lukket og opdagede først sent, at der kun var dyner til 13 pers. Så en måtte sove første nat med tæppe fra bil. (Dårligt at sådan noget ikke er tjekket, når de ved antal pers. på bookingen)
Anden nat måtte vi om aftenen (Igen efter reception var lukket) rydde hele den ene del af huset efter kloakproblemer i det ene køkken. Vi prøvede selv at løse problemet med klorin og kogende vand, men uden held! Hentede to liggeunderlag i bil (Heldigvis kom en familie fra en anden tur) og fik derudover redt op på sofaerne.. Det var dog meget trængt med børn sovende over alt. Vi kiggede efter bog/papirer i hytten for et "nødstilfælde telefon nr.), men fandt det ikke.
Da vi skulle tjekke ud næste dag påtalte min veninde, at vi ikke ville betale for vand og strøm, da vi havde brugt elkoger og en del vand til at afhjælpe kloakproblem. Det slap vi for! Men det var meget øv at weekenden ikke blev så god som den burde, da en weekend i sådan en stor hytte ikke er billig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super opplevelse for barn i alle aldre!!!

Fint ,hyggelig sted med masse å finne på. Ligger sentralt til silkeborg,århus og legoland..
Vi var kjempe fornøyde. Eneste minus var at det var lite glutenfri mat i området, men det er generelt dårlig i hele danmark så det er ikke deres feil.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kommer gjerne igjen til Dayz Søhøjlandet!

Vi var 4 familier som reiste sammen til Dayz feriesenter ved Søhøjlandet. Vi leide da 2 store hus. I bestillingen ba vi om å få de ved siden av hverandre, og det gjorde vi! Dette er ingen selvfølge har jeg opplevd på andre ferier. Huset var rent og pent og hadde alt vi trengte! Dayz Søhøjlandet hadde en flott lekeplass med minigolf, og mange kjekke lekeapperater. Det var tilbud om aktiviteter dersom en ønsket å melde seg på det. Badelandet var ikke særlig stort, men ungene storkoste seg uansett! Det gjorde de også på det grønne gresset ("hagen") utenfor hyttene! Her var det stor plass for våre totalt 9 barn å boltre seg på!
Det er heller ikke langt til ulike familieparker fra Søhøjlandet, ca. 1 time til Legoland og til Djurs, og kun ca. 30min til Århus og Tivoli i Århus. Silkeborg som er ca 10min kjøretur unna er også en koselig by.
Det beste med ferieoppholdet på Dayz Søhøjlandet var den gode servicen i resepsjonen! Har man spørsmål så ordner de, og fikser og gjør det de kan for at vi skal ha et bra opphold!! Det samme gjelder telefonkontakt og mailkontakt med Dayz i forkant av ferieoppholdet!
Tusen takk! Vi kommer gjerne tilbake til Dere!

Mangler parasol

Super velegnet sted for børnefamilier. Vi havde en fin solskinsuge, så derfor savnede vi meget en parasol på terrassen. Det burde være standardudstyr.
Der var venlig og hjælpsom betjening.

super børnevenlig sted..

Dejlig sted... dejlig rummelig hytte i fin stand. Skønt vandland både for små og store.. fine aktiveter hvor alle kunne være med...vi kommer helt sikkert tilbage...

Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr