Jeg må erkende vores sidste ophold og efterfølgende service har gjort, at vi nok ser os om efter et andet ferieophold næste gang vi skal afsted. Da vi ankom til feriehuset stod der muggen, som i... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Andre året vi har ferien vår her. Vi er godt fornøyd med service og personell. Akivitetssenteret er fott og allsidig. Det var ganske stor forskjell på hyttene når det gjelder utstyr. Var desverre mind... Mehr ansehen
Flotte leiligheter og flott senter med bra badeland og mye å gjøre for barna,spille minigolf,bordtennis,babnington,bowliing eller biljard i sportsbaren.Det var også 3 spisesteder og det var mu... Mehr ansehen
Vi hadde en meget fin 10-dagers tur til Dayz Seawest. Leiligheten vi hadde var ren og godt utstyrt, praktisk innredet og hadde god plass til fem. Vi hadde kort vei til senteret der det var stort bade... Mehr ansehen
Når du vælger Landal GreenParks er du sikret en ferie på skønne feriecentre – beliggende tæt på strand og hav. En ferie på Landal GreenParks er aktiviteter, oplevelser, velvære og afslapning – året rundt!
Gl. Kærvej 15, 6800, Varde
Snakket med familie og venner og kollegaer om hvor godt det var og at man godt kan anbefale det til andre
Location was good, great beaches a short walk from apartement.
About 20 minutes from Djurs summerland that was our destination.
But the apartement we got was simply awful!
It was a good size, one bedroom and decent sized living room plus large porch. But there it stops, apartement was not redecorated since the 70s, it seemed. Fabric sofa that was orange, gray and pink that was full of stains and scuff marks. This was a couch that was made into a sofa bed so I had a little trouble sleeping, dreaming about all the germs that thrive in old furniture. It was carpet in the entire apartment. Bath with shower curtain. The electrical system was frightening. But that was nothing compared to a terrible smell in the kitchen / living area. The smell did we not get to go away no matter how much we aired out.
Aside from that they had a good size playground and a great barbeque area. 1 'small' pool outside and 1 'small' pool inside. They also had a restaurant, but that was only open certain hours even in high season. We ordered takeaway there one night because it was so stuffy inside, but I think we would have eaten better if we just made som sandwiches at the apartement.
So my conclusion is that this place is in serious need of some TLC, aside from that the people who worked there was super friendly and service-minded. And if they have some apartements that has been renovated we would stay again. I would not order throug a booking service, but contact them personally to be sure to get one of the better apartements.
Jeg synes Dayz Resort har været alle tiders mulighed for at skabe en rigtig børnevenlig familieferie, og det er ikke sidste gang jeg vil vælge denne form for feriecenter ophold.
Meget hyggelig bolig ikke meget plads men der var hvad man havde brug for. Der var ikke rent i krogene men ok.
Nogle af aktiviteterne var for dyre over kr 200 for at spille minigolf selvom man er flere - det er for dyrt.
Ikke imponerende restaurant men ok dog igen til den dyre side.
Ellers et hyggeligt sted.
hej...vi siger tak for en dejlig uge på jeres ferie center, det er et rigtigt dejligt feriested. med go service. dog ska der siges at der er nogen ting som ik virkede i lejligheden, opvaske maskinen og ovnene måtte vi også klage over...:( jeres vaske rum skal også være i orden, og rent. vh Bettina Nielsen
Vi har lige været 5 dage på Dayz Grønhøj og det var en stor fornøjelse. Store og lækre huse. Dejlig sportshal. Fine udendørs arealer. Rigtig god service i informationen. Lækker placering tæt på vandet, blokhus og løkken - tror bestemt vi vender tilbage næste år! Den udendørs pool var måske lige en anelse for kold, men frisk!
Det var dejlig luksuslejlighed og området var skønt. Ok faciliteter. Var utilfreds med, at vores tv ikke virkede og måtte skiftes, således gik halvdelen af vores ophold uden tv, ikke fordi vi skulle se meget, men det hører til i luksuslejlighed. Der lugtede en del af kloak i badeværelse, blev ikke lavet, selv om de sagde, de ville sende mand op. Vi fik ingen kompensation for tv.
Fine, rene og innholdsrike feriehus. Ulempe med barn under 3 år: bratt trapp i huset. Ikke mulig å få tak i trappegrind til å ha nede, og trappegrinden til å ha oppe var av dårlig kvalitet. Bra område med flott utendørs lekeplass. Lite innendørs lekeland, men det hadde vi ikke behov for å bruke i det fine været. Flott badeland som var populært for hele familien, men vi savnet oppvarmet lite babybasseng. Godt utvalg i supermarked. En dag fikk vi ikke det vi hadde bestilt fra bakeren, men den butikkansatte ordnet opp og gav oss det vi manglet. Gode familievennlige restauranter i senteret. Fint med nærhet til legoland billund og fine strender.
Super fin feriecentrer.
med både plads til børn og voksen.
kan varmt anbefaledes.
Husene var fint indrettet og lå flot.
Voksent og serviceminded personale.
Mange aktiviteter for børn. Desværre var flere områder noget slidt bl.a. bruseområdet ved badelandet samt bænke ved husene.
Vi havde to børn med en på 7 år og en lille på 10 mdr. Og der var noget for dem begge, både i legeland og svømmeland. Hvad den lille angår vil vi heller være i Rønbjerg end feks Lalandia.
Der er for lidt plads ved de forskellige faciliteter, og hytten var meget beskidt. Servicen måtte vi vaske ren før vi ville bruge det.
Et supert sted for liten og stor. Stort utvalg av aktiviteter som tilfredstiller den mest kresne. Vi kommer gjerne tilbake.
Vi hadde det bra. Maten i pizza resturanten var ikke spesielt bra. Så var det mye møkkete glass og bestikk i leiligheten. Bortsett fra dette koste vi oss.
Vi var to familier på totalt fire voksne og tre barn som overnattet i fire netter på DayZ. Leiligheten var stor og pen, og det var gode fasiliteter i umiddelbar nærhet (badeland, restaurant, resepsjon, nærbutikk) i tillegg til en sentral plassering generelt. Meget kort avstand til Fårup Sommerland, flott badestrand, Løkken (koselig bysentrum) og et Action-hus.
Dessverre var hagemøblene i vår leilighet ødelagte. Noen var knukket. Alle var skitne og dekket med grønn vekst. Oppholdet ble annonsert med "nedvask inkludert", men dette omtrent bare inkluderte støvsuging av gulvet. Resten av sjekklisten kostet ekstra dersom man ikke gjorde det selv.
Alt i alt et veldig godt opphold, med litt som trekker ned fra toppscore. :)

Antwort von Landal GreenParks - Danmark
Vi var en liten famile på to voksne og et barn på 2 år. Vi hadde leilighet i E-bygget og hadde utgang rett til lekeplassen fra terrassen - dette ble et eldorado for min 2 åring. Han var et stort smil hele uka vi var der! Mange fine leker/aktiviteter for barn og veldig rent og pent område. Leiligheten vi hadde var også OK.
Det som trekker noe ned er at vi hadde bestilt håndklepakke som skulle inneholde 4 håndklær, men vi fikk bare 2. Vi ga beskjed, men de mente det bare skulle være 2 til tross for at jeg hadde med bekreftelsen på at vi skulle ha 4. Vi bestile også en startkit til 30,- som skulle inneholde diverse, men fikk bare et par av tingene uten noe mer besked om hvofor før vi gikk og etterlyste det.
På hjemme siden og i katalogen står det at det er tett på sykkelutleie, noe vi skulle benytte oss av, men det var ikke noe sykkelutleie i nærheten.
Ellers var det et topp opphold! :)
Dejligt badeland som passer perfekt til mine børn der kan bunde mange steder. Dejligt hus selvom vi var 6 personer hele tiden. Føltes ikke trangt. Minus at der skal betales separat for legeland
Blev fint modtaget i receptionen og fik hurtig anvist den pågældende ferielejlighed - lejlighed 301. Meeeen lejligheden viste sig at være ganske slidt og beskidt. Låger og ovn fedtet, linoleums gulv i køkkenet møg beskidt, gulvtæppet slidt og beskidt, flere stole kan der ikke siddes i grundet at benene er løse, havemøbler tilsvarende - nogle mangler endda et ben. Låger mangler håndtag etc.
Vælg f.eks Rønbjerg - der er kvaliteten i top
Dayz Resort Grønhøj Strand har været den perfekte ramme for årets sommerferie. Dejlige store lejligheder, hvor der var plads til at vi sagtens kunne have besøg af et hold venner med 2 børn.
Der var virkelig meget udenoms plads, og man følte at der var plads til alle på både legeplads, minigolfbane, fodboldbaner osv.osv
Ca. 10 min. gang til stranden, det nød vi flere gange om dagen :-)
Vi kommer helt sikkert igen til næste år.
Havde inviteret børn, svigersøn og 3 børnebørn på en 4- dages tur til Rønbjerg på grund af min 60 års fødselsdag ( 27/6-30/6 2014). Vi ankom allerede kl.12.00 og blev meget glade over, at vi allerede der kunne flytte ind i huset. Vi måtte dog lige tørre vindueskarme af for en sort skimmelbelægning, da et af børnene lider af astma. Vi nød omgivelserne og var meget tilfredse med vandland,legepladsen og det nye legeland var et stort hit. Legeland var tilmed gratis de dage, vi var der,da det ikke var helt færdigt. Jeg havde hjemmefra bestilt bord til lørdag aften, hvor vi i sommerhuset læste om det store udvalg i jeres buffet. Da vi ankom til tiden, var der slet ikke klar til spisning. Personalet var i fuld gang, men vi måtte aflede 2 sultne børn på 16 mdr. og en på 3 år indtil vi kunne begynde at tage mad fra en buffet, der var halvtom. Bordet vi skulle sidde ved, skulle efter aftale være pyntet med flag osv, hvilket det ikke var .Der kom rigtig mange gæster inde i restauranten og en stor personalefest i området udenfor restauranten. Buffeens mad tll dem og os, svarede ikke til det udvalg, der var på kortet i sommerhuset og vi kiggede langt efter rabarberdesserten, som kom til at bestå af softice. Vi var mætte, men skuffede da vi gik. Søndag havde jeg bestilt bord til brunch, også her måtte vi vente på mælk til børnene og der var, som brød,, kun en flutes til at starte med, indtil en travl medarbejder fik det hentet i butikken overfor. Så jeres restaurant får kun en stjerne for mæthed til mange penge. Det efterfølgende wellnes og massagen var dog fortræffelig. Vi har efterfølgende snakket om, hvordan restauranten ville fungere ved spidsbelastninger i juli mdr. Jeg kan ikke forståord, at vi kan bestille bord så tidligt, som børnefamilie, hvis I ikke kan have maden klar til den tid der er bestilt. Jeg synes, det lagde en dæmper på min glæde over at have inviteret min familie og ville ikke have brugt penge på restauranten, hvis jeg havde været klar over min ærgrelse.

Antwort von Landal GreenParks - Danmark
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.