Skulle have en intern harddisk bygget ind i min computer og da jeg ikke er ekspert og havde fået dataengros anbefalet var det jo det første jeg tænkte. Så jeg afleverede den onsdag og eftersom de hav... Mehr ansehen
Data Engros
I de sidste 2-3 år er Dataengros blevet min pc-pusher, fordi disse mennesker har forstand på det de sælger og endvidere mener at kunden har ret til fortrinlig service. Jeg har været super tilfreds med... Mehr ansehen
Jeg har benyttet DataEngros de sidste 4 år til indkøb af næsten al slags hardware. Stor knowhow, og fantastisk service. Meget angageret personale, med en enorm paratviden, og en udsøgt service. Anbefa... Mehr ansehen
Falkoner Alle 73b Falkoner Alle 100, 2000, Frederiksberg, Dänemark
- aa@dataengros.dk
- www.dataengros.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Fantastisk butik
Fantastisk butik, har altid varer i butikken, kompetent og venligt personale, giver kunden det indtryk at "hvorfor gå andre steder vi kan nemt løse dit problem" stort udvalg af hardware
Super Service, Bedste på markedet
Får altid flink betjening, hjælp med valg af det rigtige, Altid gode priser.
Ingen problemer
Jeg har handlet der tit, uden problemer.
Evt. reklamationer bliver klaret hurtigt og smertefrit.
Perfekt service og priser!
Damn, det sjældent man oplever så god service. Købte router, usb nøgler og sdkort.
Fik et samlet tilbud og super hyggelige medarbejdere!
Thumb up!
/ GiZzZa ;)
KBHs bedste
Altid gode priser og dejlig behandling.
Har handlet der siden åbningsdagen mange år siden og handler der stadig. Tror ikke der er nogen anden butik der kan følge med på deres service og priser.
Du behøver kun at handle ÉT sted!
De har alt, hvad du skal bruge - og efter åbningen af deres nye butik lige overfor den gamle, så er sortimentet blevet udvidet endnu mere. Priserne er ALTID de bedste.
bedste hardware kiosk i byen
.. prisen er go fin og det er altid bytte med et smil.
megashop i lille format.. kbh bedste butik til dato
Super fed shop og kompetente ansatte
Flot ny hjemmeside, hurtig og præcis kundebetjening og altid i godt humør!
Bedste sted at handle
Ikke nok med at servicen altid er i top, så er udvalget altid stort og oplever at de altid er med på "beatet" med de nyeste varer.
Kundeservice i TOP class
Varen forsendes til tiden, de har overskud til at vejlede kunder der ikke har den store kendskab til EDB. RMA uden spørgsmål og altid et smil på læben :-)
Dette sted kan anbefaldes til både private og virksomheder.
Tillykke med den nye brugervenlige side, blive ved med det gode arbejd...
Kanon service
Kompetente og dygtige folk der forstår lige at "gå det ekstra skridt" for at gøre handlen til en god oplevelse.
Danmarks Bedste ( second to none )
Kære læser
Dataengros leverer top kvalitet og super service til alle kunder.
De er bare super kunde & service mindede, og virkelig høflige.
Varene er bare i top og af virkelig god kvalitet.
Jeg har handlet hos dem i årevis, og tak for det.
De er de eneste jeg kan finde i DK der bare kan deres kram :-)
Jeg kan på det varmeste anbefale at du og dine venner handler hos Dataengros.dk
Tillykke med den nye hjemmeside :-)
De varmeste hilsener
Pede
Flot butik og fantastisk service
Fremragende service, 2 butikker, med masser at vælge imellem, gode priser og klart de to bedste computer butikker på Falkoner allé- har handlet der i flere år, og synes kun det bliver bedre, så ingen tvivl om hvor man skal hen og købe sin pc - eller hardware - det med 100% . Data Engros
service
der er bare service i den butik så er det lige meget om man har handlet på nettet eller kommer der selv de er sgu nogle friske drenge der står der
mvh gert v lindelykke
Københavns bedste servcie!
Har handlet der i flere år og alt kan fremskaffes til konkurrencedygtige priser. Hvis uheldet er ude er deres hjælp i top uden problemer!
Helt perfekt
Det er bare billiget og godt med 3 års reklamationsret. + super levering :D vis du er usikker så bare bestil :D
AB Kokkedal
Altid muligt at komme igennem på tlf., altid søde mennesker i den anden ende, levering til tiden og gode priser
fantastisk
God service, rimelige priser, ingen problemer med reklamation.
Altid smilende betjening.
No title
Fin service ved ting i udu og de snerre ikke når man blir ved med at spørge. Godt sted at handle
No title
Ser ud som et godt sted at handle. Priserne er iorden. De har en fysisk butik, hvor man kan komme. De virker flinke at tale med.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.