Data Engros

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skulle have en intern harddisk bygget ind i min computer og da jeg ikke er ekspert og havde fået dataengros anbefalet var det jo det første jeg tænkte. Så jeg afleverede den onsdag og eftersom de hav... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fremragende service, 2 butikker, med masser at vælge imellem, gode priser og klart de to bedste computer butikker på Falkoner allé- har handlet der i flere år, og synes kun det bliver bedre, så ingen... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har benyttet DataEngros de sidste 4 år til indkøb af næsten al slags hardware. Stor knowhow, og fantastisk service. Meget angageret personale, med en enorm paratviden, og en udsøgt service. Anbefa... Mehr ansehen

Das haben sich andere Leute angesehen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Varmeste anbefalinger til data-engros

Jeg har brugt data-engros de sidste 4-5 år og kan kun anbefale dem.
De er hjælpsomme, har forstand på det de laver og hvis der er problemer med varen, kan man være sikker på at der er IKKE er problemer med at få ombyttet eller fixet den.

Bruger dem både privat og som leverandør til mit job.
De er virkelig gode.

23. April 2010

Enestående!

I de sidste 2-3 år er Dataengros blevet min pc-pusher, fordi disse mennesker har forstand på det de sælger og endvidere mener at kunden har ret til fortrinlig service. Jeg har været super tilfreds med alt jeg har købt de sidste år (for ca. 40.000,-kr ialt), og prist mig lykkelig for deres måde at servicere (selve ideen med service er jo efterhånden gledet helt ud i de seneste år alle andre steder - men hér er jeg aldrig urolig!).

8. April 2010

Fremragende service.

Ringede og hørte om Ram og HD, begge på lager og alt var klar da jeg ankom til butikken. Jeg handler fortsat der og kan kun anbefale dem på det varmeste.
God proff betjening.

6. April 2010

Super fed butik.

Kanon udvalg samt en meget dybdegående og troværdig sewrvice som uden tvivl gør at man altid kommer igen.

2. April 2010

Rigtig god service

Jeg har nu handlet hos DataEngros to gange, og begge gange er det med høj service og gode priser (og ikke mindst en lille rabat denne gang). Michael var utroligt hjælpsom og ikke mindst tålmodig med mine mange spørgsmål.

Kan klart anbefales.. og fedt at man kan bestille online til fordelagtige priser og så hente det i den fysiske butik.

24. Februar 2010

Altid hjælpsom

Jeg handler hos dem da jeg ikke bor langt derfra og de er altid hjælpsomme. Har oplevet min eksterne harddisk brudte sammen, de havde den så ikke mere og gav mig i stedet en ny bedre gratis. Jeg vil klart anbefale andre og handle der.

17. Februar 2010

elsker den butik :P

har kun haft gode oplevelser der og god service i 2 år

lavet gamer com for 10k

og fik næsten tilbud arbejde da jeg var inde i tingene på de forskellige ting ^^

11. Februar 2010

Engagerede medarbejdere

Unge kloge folk - god stemning!

Bestilte Asus ATI HD 5870 - Dataengros ringede op dagen efter og meddelte at varen var klar til afhentning samme dag.

Men husk at skrive adresse og åbningstider - også på jeres mails!

9. Februar 2010

Klar ved ankomst

Bestilte søndag aften etgrafikkort XFX 5770 til afhentning. Dataengros var en af de få der havde det på lager. Ringede mandag formiddag for at høre det var klar. Fik at vide at det var det. Lå klar på disken ved ankomst til butikken på Falkonér Alle 78B

3. Februar 2010
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Levering til forkert adresse..

Jeg bestilte en ekstern Blue-Ray brænder som kom ganske hurtigt efter, men den var sendt til en forkert adresse.
Jeg havde valgt en adresse til fakturering og en anden til levering, men den blev altså leveret på fakturerings adressen.
Ellers intet ondt at sige.. God hjemmeside

30. Januar 2010
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Solgt hardware som ikke virkede sammen fra start!

Købte dele til en pc lidt før jul, her virkede ram'ne ikke til bundkortet - så skulle låne hos en kamerat for at bios opdatere. Efter dette var der fejl i NVram'en på bundkortet og sad med asus support og måtte leje teknikker for at efter 2 dage med dem at få fejlen løst. Så ringer man og siger der brugt så lang tid på det og at man vil have lidt rabat på et blueray drev, her er det så kun chefen som kan tage stilling, og han er i england.

30. Dezember 2009
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mere troværdigt findes ikke...

Har handlet i Dataengros i snart 3år! - har altid været tilfreds med de drenge derinde! - de ved virkelig hvad de har med at gøre!

Mit første indtryk var en gang "unge drenge" med lad holdning, jeg stod i kø, og ventede en del... var nok forud indtaget, og tænkte...'hmm...skal jeg går, for de ved ikke en skid alligevel' men det blev min tur! - og jeg var teknisk nede i detaljer, som jeg måtte høre om! - en mørk fyr deinde, svarede prompte, selvfølgelig.... du gør sådan, sådan og sådan... (Har ellers været med fra C64 tiden, så kender da lidt til det), men han overraskede mig i den grad! - og sådan har det fortsat i tre års tid...

Priserne er iorden, og servicen er som en god krammer butik.... har også fået en del gode rabatter.... (og til jer Datadrenge derinde, bliv ved med det, så holder i sgu' fast på os...)

Jeg var også skeptisk, da de åbnede ny butik, for tænkte....ok! - nu kan de ikke få armene ned! Stor i slaget, og ny butik....højere priser, og konkurs stille og roligt! - MEN DEN ROS SKAL I VIRKELIG HAVE!
Alt er ved det gamle.....

25. Dezember 2009
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er blevet min lokale datapusher

De drenge er altid gode for en snak eller et godt råd,enten man finder dem i butikken,på gaden,eller i den nærmeste Netto.
Og deres lager indeholder alt hvad man ønsker sig,når man skal på indkøb.
Super service,og et behageligt sted at komme

23. November 2009

Super betjening

Altid rart med en fysisk butik. Specielt når ekspedienterne så også ved hvad de taler om. Havde problemer med et bundkort jeg havde købt hos dem flere måneder i forvejen. De fixede det på stedet uden ekstra omkostninger. Der har jeg handlet mange gange siden, og vil gøre det igen!

31. August 2009
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr