Jeg har handlet hos Dans TV mange gange. TV,surroundanlæg(i den tunge ende),højttalere,cd afspillere, super cd afspiller,Blu ray afspiller,sidste skud på stammen er TAC V 88 rørforstærker. He... Mehr ansehen
Opplevet at min XTZ forsterker ikke fungerte lenger. Dan prøvde vemodig å fikse den men den var ikke til å redde. Dan ga så veldig godt innblikk på hva en verdig erstatning ville være og ga et bud p... Mehr ansehen
Hos Danstv har jeg fået den bedste service man overhovedet kan forrestille sig. Produktet jeg bestilte var Vincent PHO 700 som er en fantastisk Phono forstærker som gav nyt liv og nye lydoplevel... Mehr ansehen
En fornøjelse og handle med Dan. - Helt klart 5 stjerner, mindre kunne ikke gøre det. Meget tilfreds med det hele. - Kan KLART anbefales. -----Opdateret Okt '15----- Har endnu en gang... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Dan's Tv & HiFi Center er stolt importør af Vincent, T.A.C. og heco, og vi har været forhandler af HI-FI-udstyr i mere end 30 år. Vores mål er altid at have tilfredse kunder, som ønsker at handle hos os igen. Vi har et stort udvalg og viden indenfor mange produktområder med speciale i HI-FI. God lyd fra rør- og hybridforstærkere er den bedste og reneste lyd man kan få, og vi lægger stor vægt på at vælge produkter der passer til kundens behov.
Amagerbrogade 6, 2300, København, Vereinigte Staaten
- 32572040
- kontakt@danstv.dk
- www.danstv.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Service på topniveau i HiFi-branchen
Er lidt målløs over, at det kan lade sig gøre, at være så top-serviceminded i dagens Danmark.
Bestilte den nye Vincent SA-T7 online, og blev samme dag ringet op og fik fortalt, at de desværre ikke var på lager (sort), og nok først ville være det i start 2017. Blev så overraskende, uden at bede om det, tilbudt al låne deres demoeksemplar til min var på lager, og de ville selvfølgelig afholde alle fragtomkostninger. Blev løbende ringet op/sms´et om leveringstidspunktet på mit eksemplar, blev sendt samme dag som den landede, alt i alt et perfekt forløb.
Stort tak til Dan og hans butik. Det kan simpelthen ikke gøres bedre, og handler med garanti hos ham igen, hvis der er noget i varesortimentet der frister :-)
Brilliant Service
I contacted Danstv to get an offer for two sourround amplifiers.
Dan instantly gave me a very good price and had everything organized for shipment. At the end I decided to go with a second hand offer form a friend.
Despite of the effort he spent, he still gave me the feeling to be a honored customer.
At this shop the word "service" comes alive.
Absolutly recommendable!
Fantastisk service og rådgivning
God service og absolut konkurrencedygtige priser.
Handler gerne ved Dan igen
Vh Henning
Kanon god oplevelse og kunne ikke ønske bedre behandling.
Fremragende hifi produkter og høj høj kundeservice.
Absolut den bedste service jeg har oplevet i en forretning.
Er du til god lyd og hifi, så smut forbi amagerbrogade 8 i kbh. Og oplev produkter og service på et meget højt niveau...tak Dan.
Mvh Ulrik
Flere gode serviceoplevelser
Jeg har nu brugt Dans HIFI til flere køb og reparationer. Og der har kun været gode oplevelser og reel vejledning og råd.
Og forleden hjalp Dan mig med skift af nål på Pick up. Og det gjort med et smil og selv om grammofon er købt et andet sted. Og så justering af nåletryk, klaret på et øjeblik. Og gjort uden beregning og i nuet. Det er stærkt.
Mvh Ken Rasmussen
EXCELLENT
Har tidligere købt et XTZ anlæg hos Dan. Kan du sige at vejledningen er yderst kompetent og efterfølgende service i absolut topklasse. Er du ude efter high end lyd er Dans TV & HiFi Center et besøg værd.
Framragende Service :D
Jeg synes at Dan levere en kanon service. fuldt ud tilfreds kunde med både produkter og ja igen servicen
Fantastisk service
Jeg var, i løbet af sidste uge, på udkig efter nyt musikanlæg og i den forbindelse blev jeg anbefalet "Dans TV og Hi Fi Center" af min bror.
Dans service var i sær-klasse.
Jeg handlede med Dan over tre dage og i den periode nåede jeg at få sat forskellige højtalere, forstærkere og selv min egen medbragte Playstation til test. Undervejs bød Dan på kaffe og masser af viden om Hi Fi specifikationer jeg skulle holde øje med.
Udover den fantastiske service gav han mig en flot pakke-pris og dagen efter ringede han til mig for at høre om lyden var fed eller om jeg skulle have hjælp med noget.
Det er nok den bedste service jeg nogensinde har modtaget i en forretning og jeg vil til enhver tid anbefale Dans TV og Hi Fi Center.
Sådan !!
Har handlet 2 gange hos Dan ,og kan kun anbefale denne radiobutik til andre , der er ikke mange tilbage af "den gamle" måde og sælge HIFI på i dag ,så hos dan slipper man for en sælger som kun er ude på og få solgt denne uges tilbud ..... hos Dan bliver der taget tid til snak og en kop kaffe så man i ro og mag kan kan kigge og spørge ind til det man søger inde for HIFI .
Michael Wilken
Venlig Service
Har Kendt Dan i mange år har fået virkelig god service. Jeg selv har virkelig været en prøvelse for ham ....Men han byttede altid med et smil. Har over årene henvist venner og bekendte uden vrøvl.
Handler med glæde her fremover
Vh Carsten
Nærværende service
Hurtig, venlig og kompetent service. Har haft en længere mailkorrespondance, og sjældent er der gået mere end en halv time, før butikken har svaret.
Efter handlen blev jeg ringet op, blot for at bekræfte at alt var som det skulle være, og i tilfælde af jeg havde nogle spørgsmål til opsætning mv.
Utrolig nærværende service, og det er tydeligt, at butikken interesserer sig for god lyd, og i at man selv får det bedste ud af de produkter man køber.
Som bonus må jeg tilføje, at jeg fik en rigtig god pris på min højttalere, og jeg er yderst tilfreds med handlen!
Jeg havde fået butikken anbefalet af min bror, som også har oplevet exceptionel behandling, og der er ingen tvivl om, at jeg handler her igen.
Altid god for en handel af fine produkter - professionel rådgivning
Har handlet en del med Dan gennem tiden, og har altid fået en super professionel behandling, god vejledning og en fin pris på gode produkter.
Én af de få rigtige hifi-butikker DK råder over, og det siger ikke så lidt!
Anbefales uden tøven!
Super vejledning, service og gode priser
Jeg var på udkig efter receiver og højtalere, som jeg kunne have i mange år. Havde besøgt en række andre HIFI butikker før nogen anbefalet Dans butik på Amager. Efter at have mailet frem og tilbage, besøgte jeg butikken og blev mødt af Dan på en yderst venlig måde.
Jeg fik en hurtig fornemmelse af at han lyttet til ens behov og ville i den grad gerne finde den rigtige sammensætning, der imødekom ønsket og inden for budgettet. Jeg fik mulighed for at aflytte opsætningen før eventuelt køb, hvilket jeg endte med at købe. Jeg er yderst tilfreds med valg af produkter og føler også jeg prismæssigt har gjort en god handel.
Det er mit klare indtryk at Dan satser på langsigtede kunderelationer. Man får på ingen måder fornemmelse af Dan forsøge sælge "katten i sækken".
Næste gang jeg skal købe HIFI, vil jeg helt sikkert starte hos Dan, før jeg fortsætter til en anden forretning. Af samme grund kan jeg stærkt anbefale Dans TV & HIFI-Center for alle der oprigtigt vil have noget godt HIFI.
Perfekt
Dan fandt straks det produkt, jeg havde brug for - ovenikøbet til en god pris - og yder en personlig, venlig og perfekt service.
Aldrig har jeg oplevet så god og fair service
Kan varmt anbefale at handle med Dan, han er ikke tildfreds før kunden er det. Hans motto er, "Vi finder ud af det" og det gjorde vi :-)
Fremragende vejledning og service
Dan lytter til ens behov og er gerne frisk på at tinge lidt om prisen. Jeg bor på Amager og Dan leverede kvit og frit lige til døren - det er bare klasse
Perfekt
Har handlet en del hos Danstv efterhånden og er altid blevet behandlet godt.
Dan er yders kompetent, venlig og er altid hurtig til at besvare spørgsmål hvis man feks. sender en mail.
Udover det prøver Dan ikke at sælge dig "katten i sækken" men lytter til hvad du har brug for og udfra det, kommer han med sit bud på en opsætning eller et produkt som burde passe ind hos dig.
Da jeg bor i Jylland er de fleste af mine ting bestilt via danstv efter en grundig samtale med Dan, de bestilte produkter er altid pakket godt ind og er afsendt asap.
Danstv.dk er virkelig det bedste sted jeg har handlet.
Det er længe siden jeg har oplevet så god service. Jeg ringede ind og forhørte mig på nogle XTZ subwoofere. Jeg fik en rigtig god snak og en god pris på et par XTZ 99W 12.16. Samme dag bestilte jeg dem. Desværre var der lang leveringstid, men der blev ringet når de var fremme i hans butik. To dage efter de var i hans butik, ankom de hjemme hos mig.
Jeg vil anbefale alle til at købe derinde! Ingen problemer overhovedet! Og total i orden service!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.