Jeg har handlet hos Dans TV mange gange. TV,surroundanlæg(i den tunge ende),højttalere,cd afspillere, super cd afspiller,Blu ray afspiller,sidste skud på stammen er TAC V 88 rørforstærker. He... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Opplevet at min XTZ forsterker ikke fungerte lenger. Dan prøvde vemodig å fikse den men den var ikke til å redde. Dan ga så veldig godt innblikk på hva en verdig erstatning ville være og ga et bud p... Mehr ansehen
Hos Danstv har jeg fået den bedste service man overhovedet kan forrestille sig. Produktet jeg bestilte var Vincent PHO 700 som er en fantastisk Phono forstærker som gav nyt liv og nye lydoplevel... Mehr ansehen
En fornøjelse og handle med Dan. - Helt klart 5 stjerner, mindre kunne ikke gøre det. Meget tilfreds med det hele. - Kan KLART anbefales. -----Opdateret Okt '15----- Har endnu en gang... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Dan's Tv & HiFi Center er stolt importør af Vincent, T.A.C. og heco, og vi har været forhandler af HI-FI-udstyr i mere end 30 år. Vores mål er altid at have tilfredse kunder, som ønsker at handle hos os igen. Vi har et stort udvalg og viden indenfor mange produktområder med speciale i HI-FI. God lyd fra rør- og hybridforstærkere er den bedste og reneste lyd man kan få, og vi lægger stor vægt på at vælge produkter der passer til kundens behov.
Kontaktinformationen
Amagerbrogade 6, 2300, København, Vereinigte Staaten
- 32572040
- kontakt@danstv.dk
- www.danstv.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
God service og imødekommende med gode…
God service og imødekommende med gode forslag.
Fantastisk vejledning
Fantastisk vejledning. Fuldstændig ærlig og fair. Og gode lave priser oveni
Jeg henvendte mig via mail med et…
Jeg henvendte mig via mail med et teknisk spørgsmål om et produkt jeg ikke havde købt ved Dan. Alligevel fik jeg rigtig god service.
Mange tak for det.
Helt fantastisk service og Vincent-produkterne er fabelagtige. Respekt
Helt fantastisk service. Og så er det bare skønt at snakke med en forhandler, som virkeligt ved noget om hifi og som brænder for hobbyen! Desuden er Vincent-produkterne uden sidestykke i deres respektive prisklasser. Finish og specielt lyd er fremragende!
Amazing service!!
Amazing service!!
I bought a pair of headphones in december 2018, and the cable broke in januari.
Instead of sending the headphones or repair them, they just gave med a new pair, and said that it shouldn’t have broke that easily.
They also have a good mood when they talk to you and know their s***t :-)
Couldn’t be more satisfied,
Jonathan.
Lækker butik med super service og…
Lækker butik med super service og fantastiske produkter.
Super kunde oplevelse
Ikke så snobbet
Endelig, endelig en hifi forhandler der kalder en spade for en spade. Ikke så meget pjat, og en god tilgang til hvad der virker. Med andre ord knap så fisefornemt og lydsnobbet som mange andre steder, og manden ved tydeligvis hvad han har med at gøre. Alle de bedste anbefalinger herfra til Dan!
Cd-afspiller
Ringer for at høre lidt om Vincent CD-S1,2. Som skal afløse min Vincent S8. Men da vi får snakket lidt og han hører hvilket anlæg jeg har. Siger han at jeg ikke vil blive tilfreds med CD-S1,2, men han vil anbefale en CD-S7. Jeg får en god pris og bestiller en CD-S7. Er rigtig glad for min nye cd afspiller. Tak for god service
Jeg kan tilslutte mig alle de positive…
Jeg kan tilslutte mig alle de positive anmeldelser Danstv har fået.
Min oplevelse er at jeg lige var inde og ose, for at prøve at lytte på en Vincent forstærker, som jeg havde set rosende omtale af. Jeg fik den med hjem på prøve (mod et mindre depositum - Dan selv var på ferie), og det var lige det jeg manglede, så jeg købte dagen efter til en rigtig god pris.
Senere foreslog Dan at jeg lånte en CD afspiller, som jeg bare fik med på mit glatte ansigt. Tillid!
En af de ting jeg sætter størst pris på, er den dejlige no nonsense tale - ingen pres, ingen talen andre mærker ned - bare ærlig snak.
Inden du køber HiFi igen, så tag forbi Dan først!
Dan er altid klar til en god snak og et…
Dan er altid klar til en god snak om HIFI og et godt tilbud. At man kan låne udstyr med hjem for at prøve det uden Dan overhovedet skriver det ned vidner bare om et tillid, man sjældent ser.
Behøver jeg sige, at jeg fik et anlæg (Vincent forstærker og XTZ højtalere) jeg bare er glad for.
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Lånte forstærkere (tilspillede) hjem på prøve og kunne i ro og mag lytte. Prisen var også god, og man havde aldrig fornemmelsen af, at der bare skulle sælges noget, men derimod at det handlede om, at jeg blev tilfreds. Og det blev jeg!
God og seriøs hi-fi butik. Højst anbefalelsesværdig.
Jeg har købt en forstærker der desværre udviklede en fejl efter få dage, og efter nogle forsøg på en reparation fik jeg den byttet til en anden. Denne udviklede samme fejl, og efter et forsøg på reparation blev vi enige om at finde en anden løsning. Jeg fik en anden model forforstærker i samme prisklasse, sammen med en god DAC og nogle gode xlr kabler for en meget beskeden ekstra sum, som plaster på såret.
Det må siges at være en uforventet og meget god gestus af Dan, da jeg er meget bedre stillet nu mht til hvad jeg har fået for pengene, og jeg kun havde forventet at handelen skulle gå tilbage. Vi var ofre for tilfældighedernes spil, og hele vejen igennem har Dan handlet professionelt og med god service.
Jeg har handlet med Dan før, og det vil jeg fortsætte med. Han sætter tydeligvis tilfredse kunder meget højt på prioriteringslisten, og går langt for at yde en god service. Og så fører han absolut topklasse produkter, og ved hvad han snakker om.
Dans TV er absolut højst anbefalelsesværdig som hi-fi leverandør.
Rigtig god service og meget hjælpsomt …
Rigtig god service og meget hjælpsomt personale.
Bedre service fåes ikke ander steder
En dag ville min subwoofer ikke tænde og jeg kontaktede Dan på e-mail. Da jeg skrev problemet og hvad jeg havde forsøgt for at tænde den, så svarede Dan tilbage at jeg skulle give ham et kald. Inden jeg nåede at ringe op, så havde han allerede bestilt et nyt forstærkermodul hos producenten, for han vidste det var eneste løsning. Det blev sendt til mig og jeg skiftede det selv. Mega fed service hos Dan’s TV & HiFo som du ikke får mange andre steder. Ikke sidste gang jeg handler der.
Var på udkig efter nyt anlæg til …
Var på udkig efter nyt anlæg til fornuftig pris og synes fabrikatet Vincent virkede interessant, kiggede forbi Dans TV & HiFi-Center på Amagerbrogade for at se produkterne og blev mødt af flot showroom, og en yderst imødekommende indehaver og personale. Summa summarum, købte sådan ca. det ønskede 20 timer senere, efter god og tålmodig vejledning som førte til godt kompromis.
Ikke sidste besøg!
Hos Danstv er der rart og komme.
For femte gang har jeg været hos Danstv og handle, denne gang en Subwoofer, man bliver mødt af kompetente mennesker og der er rart at komme, det er ikke sidste gang.
Flink mand med integriteten på plads..
Jeg har handlet med Dan og må sige at jeg er yderst tilfreds.
Købte højtalere og pladespiller af ham og da vi oplevede at der var nogle problemer med pladespilleren var der ikke bøvl. Den blev ombyttet uden
at kny.
Kan kun anbefale DansTv. Du kan med garanti gøre en god handel, men mest af alt bliver du ikke ladt i stikken , hvis det brænder på.
Tro mig.
Fantastisk service og priser
Fantastisk service og priser
Jeg besøgte Dans TV for nylig for at kigge på højttalere. Vi fik en god snak, og jeg følte, at jeg fik en fantastisk rådgivning.
Jeg købte lidt senere et par højttalere, som jeg fik en super god pris på.
Jeg følte, at jeg fik en god rådgivning, og at der var en reel interesse for at hjælpe mig med at få den bedste lydoplevelse for mit budget.
Når jeg skal have udvidet anlægget, vil Dans TV helt sikkert være det første sted, jeg kigger.
Dan skaffede et diagram over en …
Dan skaffede et diagram over en rørforstærker jeg havde købt brugt privat.
Super service igen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.