Dansk Varme Service A/S Bewertungen

2'669
TrustScore 2.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg er altid blevet godt behandlet af dansk Service service før det blev overtaget af ok Men efter at have fået lavet oliefyrservice første Gang kan jeg kun advare deres priser er voldsomt F... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Før service fungerede oliefyr perfekt. Service varede 50 min. og kostede DKK 1.638 (eksl. reservedele). Altså tæt på DKK 2.000/timen, hvilket jeg synes er betalt. Fyret gik ud en time efter. Næste for... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vores gasfyr stoppede og DVS sendte en mand ud. Årsagen til stoppet var, at en tagmand havde ramt skorstenen, hvorved der kom falsk luft i systemet. Det kunne servicemanden ikke fixe, da han kun laver... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi kan ikke anbefale Dansk Varme Service pga uduelig tekniker på vores træpillefyr som forårsagede at mange af vores ting blev røg- og sodskadet. Vi bad om erstatning til røg- og sodskader, men hørt... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Gasinstallation
  2. Klimaanlagengeschäft
  3. Energieversorger
  4. Kessel- und Heizungstechnik
  5. Klempner

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Dansk Varme Service A/S er autoriseret VVS-installatør. Vi forhandler og installerer olie- og naturgaskedler, oliefyr, olietanke, fjernvarmeløsninger, jordvarmeanlæg, varmepumper, solenergi, træpillebrændeovne og -anlæg. Vi tilbyder service med vagtordning på olie- og naturgasfyr, samt serviceordninger på de energianlæg, som vi forhandler. Servicen er udført af et af landets bedste korps af lokale energiteknikere.

Kontaktinformationen

(2'669)

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter en lidt uheldig start

Efter en lidt uheldig start, kan jeg udtrykke min tilfredshed med produkt og firma
Den lovede besparing ift mit gaamle oliefyr holdt stik :) ! Jeg har oplevet god service med kompetemte og venlige servicemedarbejdere. Mine spørgsmål bliver altid mødt med tålmodighed. Min samvittighed har det godt efter installeringen af varmepumpe (miljø,klima etc.) Med venlig hilsen, Friherre Kim von Bluhme

1. Februar 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Overdrevet pris

Jeg fik sådan set nogle gode tips til bedre at styre varmen på anlægget, men det er fuldstændig vanvittigt og uanstændigt at tage 2000 kr for mindre end en halv times arbejde.

1. Februar 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hos Dansk Varme Service får man altid…

Hos Dansk Varme Service får man altid en god og venlig behandling, ligeså hos deres servicemontører er altid venlige og behjælpelige og har man spørgsmål vedr. fyret får man altid et godt svar så man kan forstå hvad der foregår. Jeg er yderst tilfreds med Dansk Varme Service

Mvh
Jette Andersen

28. Januar 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Har lige haft besøg

negativt besøg
Har lige haft besøg - det første kvarter gik med at montøren talte i telefon, jeg tillod mig at spørge ind til hvorfor der ikke havde været tjek som det vi tidligere havde aftalt, samt hvorfor DVS opkrævede 700 + moms for at komme og udskifte noget på mit anlæg. Fik et mindre pænt svar og besked om, at jeg jo kunne skifte til et andet skifte firma. Jeg mangler kun nu at få oplyst om jeg har en aftale med DVS, så vil jeg finde et andet sted at få mit eftersyn. Montøren var direkte krigerisk og det kunne have udviklet sig til direkte mundhuggeri, Det er ikke lige det jeg forstår ved service.

Antwort von Dansk Varme Service A/S

Hejsa, mange tak for din anmeldelse.
Et udkald er ikke gratis og vi beklager hvis tekniker har sagt det på en krigerisk måde. Det undersøger vi naturligvis.

Den aftale du har, er et eftersyn årligt, det er det vi har udført nu.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Eftersyn af pillefyr, uden jeg har bedt om det.

Vær lige skarp i hvad du modtaget af mails osv fra dansk varmeservice. Jeg har sagt til dem 3 gange at jeg kontakter dem ved behov, men igen har jeg modtaget en mail med "nu er det tid til det årlige eftersyn med dato bla bla bla"

Få nu styr på jeres ting.

Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Dansk Varme Service A/S

Hejsa, mange tak for din anmeldelse. Vil du skrive din adresse til la@dvsas.dk så jeg kan undersøge det. Vi beklager, at din konto ikke er opdateret med du selv kontakter os og jeg vil gerne undersøge hvorfor!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super gode og dygtige medarbejdere

Super gode og dygtige medarbejdere. Hvis man efterfølgende har et spørgsmål til sin varmepumpe, kan man altid ringe, og få en god vejledning. Speciel tak til servicemand Henrik Donatzky for en fremragende service 👍

Venlig behagelig betjening

Venlig behagelig betjening . Eneste anke er, at det tidsrum, man skal vente på besøg er fire timer, det ville jeg gerne have afkortet lidt

Antwort von Dansk Varme Service A/S

Hejsa, mange tak for din anmeldelse. Der kan ringes på 70109800 og få lavet sin tid om, således den så vidt muligt kan afkortes mht. tidsinterval.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God og tryg oplevelse

Første gang jeg brugte Dansk Varme Service til tjek af oliefyr. En fin oplevelse, god og fin behandling trods jeg måtte skifte aftalen til anden dag. Service på fyret blev også klaret fint af meget behagelig vvs installatør. Det bliver til en fast aftale herfra.

16. Januar 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr