En dag der skulle have været studenternes bedste minde, blev fuldstændig ødelagt på baggrund af en psykisk ustabil chauffør der ikke kunne varetage opgaven om at køre disse studenter rundt, derfor væl... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
God kundeservice :-) Fik altid hurtigt svar på mine spørgsmål og på selve dagen var vores chauffør, Anders, meget venlig og fleksibel med vores ændringer af rute.
Bjørn er en helt igennem dejlig mand med forståelse for os studenters glæde og gejst, hvilket gør oplevelsen til en 5/5 stjerne hvis ikke mere. Virkelig en mega fed dag med kørsel og glæde over hele... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi kørte i to dage, hvor vi begge dage havde den fedeste tur, med en sød chauffør!! Kan virkelig anbefale dansk studenterkørsel, da de er nemme at kommunikere med, fair priser, og god service!!!🥳🥳🥳... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 83 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Kim var en sindsyg hyggelig chauffør, han var ligeså på at feste som resten af os. Kan ikke andet end forslå ham
Kim var den bedste chauffør man kunne ønske sig! Tusind tak til ham hilsen “dj” philip
Vi har kørt med Kenneth og det har virkelig været en vildt skøn tur og oplevelse. God service, godt humør og generelt vild god stemning
Vi kørte med Kenneth og han er skide sød, venlig og klar på en fest!
Stor anmeldelse!!!! 1000 roser til ham
Kenneth er en pisse god chauffør!!!🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
Vognen var i stykker så vi blev 2 timer forsinket. Højtalerne og opladstikkene virkede ikke. Der regnede og tordnede og de gad ikke at sætte regnslag på vognen fordi det var “for besværligt”. Alle tingene blev våde og da vi så endelig fik dem overtalt, så da det stoppede med at regne og vi gad at få dem af, så fik vi samme undskyldning. Vi betalte 43k for så dårlig service.

Antwort von Dansk Studenterkørsel
Var i lørdags ude at køre med Søren banjo. Helt vildt fantastisk oplevelse, der var styr på alt det praktiske gennem firmaet, og Søren var en interageende og behagelig chaffør.
Vi kørte med Søren Banjo. Han var simpelthen genial. Den bedste vognmand man kunne forstille sig. Han hjalp os med at komme ned af vognen og op på vognen. Bedste sf de bedste
Søren var mega fed, bedste tur i verden!
Søren var en utrolig god chauffør og han gav et godt humør til en uforglemmelig god studenterkørsel.
Søren (Banjo), er det bedste studenterkørsel!
SØREN BANJOOOO KÆMPE CHAMP rater turen 10/10 - kæmpe fed oplevelse og bedste chauffør i verden!!!
Banjo er ægte den bedste chauffør på jorden
Søren var en fantastisk chauffør, gjorde dagen fuldstændig fantastisk 10/10
Søren er yderst luksus, godt humør og god forståelse for dødsdruk på vognen
Min klasse og jeg havde to helt fantastiske og sjove dage med Dansk Studenterkørsel!! Vognmanden Kim var verdensklasse, og passede på os, både på vognen og ned fra vognen. Han var så venlig og god til at sørge for at vi havde en fest!!! Kæmpe anbefaling herfra<33
Det hele har været super nemt og overskueligt med dansk studenterkørsel. Hvis vi har haft spørgsmål, var de klar med et svar og da dagen kom gik det hele som det skulle. Kan kun anbefalde dem til andres gode dag som student.
absolut klasse service og kørsel! jeg er stadig møg hamrende stiv, men det ændrer slet ikke på min oplevelse!
et story tak til Casper (Branco) og Michael!!
i gjorde det pisse godt, og det skulle jeg bare bede om igen.
branco, banger musik du kørte da vi skulle køre igen.
michael, tusind tak for gratis smøger og en pisse fed tilgang til alt!
kærligst og fra grindsted gymnasium 🤩🥳🥳
Nok den bedste oplevelse jeg nogensinde har haft. Søren var en kæmpe champ, og vognen rykkede maks. Vi var 31 og vi gjorde dælme hvad vi kunne for at vælte den, men den står lige så flot som da vi fik den, cirka. Hvis ikke vi kunne bnke festen op, så havde Søren et es i ærmet til os.
Mange tusind gange tak for den bedste oplevelse, hilsen hele MI.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.