En dag der skulle have været studenternes bedste minde, blev fuldstændig ødelagt på baggrund af en psykisk ustabil chauffør der ikke kunne varetage opgaven om at køre disse studenter rundt, derfor væl... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
God kundeservice :-) Fik altid hurtigt svar på mine spørgsmål og på selve dagen var vores chauffør, Anders, meget venlig og fleksibel med vores ændringer af rute.
Bjørn er en helt igennem dejlig mand med forståelse for os studenters glæde og gejst, hvilket gør oplevelsen til en 5/5 stjerne hvis ikke mere. Virkelig en mega fed dag med kørsel og glæde over hele... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi kørte i to dage, hvor vi begge dage havde den fedeste tur, med en sød chauffør!! Kan virkelig anbefale dansk studenterkørsel, da de er nemme at kommunikere med, fair priser, og god service!!!🥳🥳🥳... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 83 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Klar anbefaling af Kasper og Casper som chauffør de gjorde en forskel for klassen
Vi havde desværre problemer med betalingen, som gjorde vi begge dage, var forsinket i forhold til kørselsplanen.
Både chauffører og dem vi havde kontakt med gennem problemerne var meget imødekommende og hjælpsomme gennem hele processen, og sørgede for at vi fik lov til at afholde vores studenterkørsel.
Det er vi som klasse meget taknemmelige for.
Tak til vores chauffører og teamet bag, som sørgede for, at vi kunne fuldføre vores studenterkørsel!
Uansvarlig kørsel med unge mennesker.
Bremserne virkede ikke og chaufføren måtte køre på cykelstien.
Den begyndte allerede at larme fra morgenstunden men blev først udskiftet kl 17.
Det tog 2 timer fra Langå til Assentoft og han kørte forkert mange gange.
I alt var de 4 timer forsinket og så skulle de unge mennesker selv gøre vognen rent trods at det ikke var aftalen.
Flere har forsøgt at komme i kontakt med Henrik men han undlader at besvare.
Uforsvarlig kørsel - bremserne virkede ikke !
Chafføren kørte med Studenterne i over 1,5 timer uden at kunne bremse ordentligt. Han kørte ind på cykelstien fordi han ikke kunne styre vognen, og han kørte over for rødt fordi han ikke kunne bremse.
Først da bremserne begyndte at ryge om til Studenterne stoppede han vognen, og vognen blev udskiftet.
Ydermere skulle Studenterne selv rengøre vognen, selvom de havde betalt for dette.
Både elever og Forældregruppen har forsøgt at få ejer Henrik i tale, men han ignorerer alle henvendelser.
Kan IKKE anbefale dette firma til sådan kørsel.!!
Min klasse var ude og køre med Kim og Kenneth, de to mænd var utrolig professionelle og var med til at gøre hele turen 100 gange federe. der var styr på alt og ikke 1 sekund hvor de var negative. de stod klar til at hjælpe os op og ned af vognen hvert stop, og var meget fleksible ifht Rute ændring osv.
Så længe alle overholder de regler de har så er det næsten 100 det bliver en god tur!!!
Hej!
Martin er den bedste chauffør som du nogensinde oplever. Han vil gøre alt for dig lige meget hvor irriterende du kan være. Lige meget om der er 10 km, så henter han din hue hvis du har tabt den. Bestil ALTID Martin<333
Knus Naja
Jeg syntes Kenneth var Mega festlig og sød og god til at køre bilen♥️☺️🫶🏼🥰☀️
Tusinde tak for en uforglemmelig tur. Søren Banjo, du er en chauffør i verdens klasse og var med til at trække festen op. Helt klart anbefaling herfra!
Den sejeste chauffør. Søren er en mand i verdens klasse. Han er pisse grineren
Mega fed oplevelse, med en mega fed chauffør Søren(Banjo)🫶🏻
Kenneth var den bedste chauffør man kunne ønske sig, og det mener hele klassen også! På trods af de ændringer i ruten vi foretog os, var han stadig energisk og smilende under hele turen. Han deltog også i de forskellige stop, og var frisk på det hele!
Kenneth!!!! BEDSTE CHAUFFØR EVER. Fedeste oplevelse og tur uden nogen problemer. Chaufføren var fuld af energi og gjorde vores dag uforglemmelig. 2.q elsker dig Kenneth:)))
Det var en fantastisk tur, med den bedste chauffør(Søren Kramer)
Vi havde fornøjelsen af at kører med Benjamin og man kan ikke andet end at rose ham for den fantastiske tur!
Vi havde ingen problemer og oplevede kun at Benjamin var i godt humør og sørgede for at vi havde en fed fest🤩 Kæmpe ros herfra og tak til Benjamin!
Vi - HF Flow - kørte med Urlund som var en fantastisk oplevelse. Rart og højt humør, god hjælp når der var noget, og en god person at snakke med. 5 stjerner herfra det var super!
Mvh FM21 Hf Flow
Vi havde en mega god tur!!! Chaufføren Kim var mega sød og sørgede for at vi kom sikkert ned af trappen hver gang. Vognen var også virkelig fed og vi havde masser af plads.
Kim er en chauffør i verdens klasse. Tog hånd om os og sørgede for en genial tur.
Verdens bedste studenterkørsel. Kenneth er den bedste i hele verden!!! Glæder jer!!! 🪩🪩😎😎🍾🍾🍾❤️❤️
Kenneth er den bedste! Alle var trygge og glade. Kenneth kunne holde en fed fest, og han sørgede for at alle var glade
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.