Danhost ApS Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har problemer med udbyderen siden mere end 2 år - nu skal jeg selv holde øje med om der kommer en faktura fra dem af ... Man bliver hverken informeret om firmaændringer, prisstigninger eller yderli... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Da vi skal skift udbyder, troede vi Danhost var et spændende bud, set ud fra deres hjemmeside. Men det virkede desværre ikke, flytning af eksisterende domain, var ikke flytte eller aktivt eller... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I får en stjerne for at smide hele skidtet til UnoEuro og løbe, Ingen besked om prisforhøjelser, ingen besked om funktioner der eksisterede hos jer men ikke kunne tages med over. Folk der er efter... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Havde købt domæn på Danhost´s meget ikke brugervenlige homepage. Ringede op, fordi, der er ikke er nok information om setup. Jeg taler med en support medarbejder, der ikke aner, hvad han skal sige til... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Web-Hosting-Unternehmen
  2. DNS-Anbieter
  3. E-Commerce-Lösungsanbieter

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Vi leverer alt i webhoteller, domænenavne og serverløsninger - Både til private og erhverv. Hos Danhost får du adgang til fri support på både e-mail og telefon - Husk vi er her for at hjælp dig. Til iværksættere og eksperter, tilbyder vi en mobiloptimeret webshop løsning. Vi hjælper dig og din webshop hele vejen til succes, hvor vi giver gode råd om opsætning, design og markedsføring. I webshoppen er ALT indbygget fra start af. Vi udvikler løbende webshoppen for at give dig og din forretning en fleksibel og fremtidssikret platform! Har din virksomhed brug for IT Outsourcing, tilbyder Danhost bl.a. Hosted Desktop løsninger til optimering af virksomhedens ressourcer. Arbejd direkte på vores sikrede terminal servere fra dit kontor, eller arbejd hjemmefra. Uanset, hvor du befinder dig, har du adgang til dine programmer og dokumenter.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

God og konkurencedygtig leverandør, men driftsinformation kan halte indimellem

Vi er utroligt glade for Danhost, og benytter dem på alle vores domæner (4 stk). Der er en fornuftig oppetid. Supporten er også ogd, og selvom vi henvender os udenfor alm. åbningstid, får vi alligevel svar næsten med det samme. Eneste rigtige men (som trækker ned på min bedømmelse) har været at der indimellem ikke har været udsendt driftsinformations e-mail, og vi har derfor ikke vist hvor længe en evt. driftsforstyrrelse vil vare. Hvis Danhost får styr på denne del, vil jeg gerne give 5 stjerner.
David Clement
Hotel Krogen, Aalborg

24. Mai 2012
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nu trækker jeg snart stikket

Jeg har været kunde hos Danhost et par år. Og har egnetlig været meget glad for deres services.

Jeg har oplevet venlighed og hurtig support - og jeg har oplevet gode oppetider og hurtige systemer.

Men der begyndte at komme lidt ridser i lakken. Og nu er det opstået en totalskade.

Det hele startede med at jeg i Plesk ikke længere kunne slette domæner. Et problemet de aldrig fik løst - istedet lod de mig oprette et uendeligt antal domæner. En plat løsning - men det hjalp mig da på vej.

Men så en dag, var et af mine domæner pludselig sat som suspenderet inde i Plesk - jeg havde ingen ændringer foretaget. Og det er komplet umuligt at aktivtere domænet igen inde i Plesk, på trods af at domænet havde 6 måneder til det skulle fornys.

Efter skriverier med supporten, fik de aktiveret domænet igen. Siden er bare aldrig kommet op at køre. Man mødes stadig blot af en fejlside. Og intet ønsker de at foretage sig.

Jeg får nok og kontater supporten og stiller dem et ultimatum. Løs problemerne - ellers skifter jeg udbyder.

Nu ville de så flyttet mig fra en løsning med Plesk over på cPanel. Så vidt så godt. Efter at have aftalt dato/tid for flytning, skete der intet. Hørte ikke fra dem. Da jeg så kontakter dem, får jeg at vide at de havde besluttet sig for at vente til ugen efter - tak for info! Jeg havde nemlig planlagt hele min dag efter netop DET!

Da de så endelig vil flytte tingene, og giver grønt lys, får jeg en forkert IP adresse af dem.

Efter at have fået den korrekte IP adresse, og fået tid til at rette IP hos GratisDNS, så går vores forretningsmail ned. Nu kan vi ikke få varer afsted, vi får ikke supporthenvendelser og alt går i stå (på dette tidspunkt har vi flyttet vores webbutik til anden udbyder - mail forblev dog hos Danhost).

Lidt senere går min private mail også ned.

Jeg forsøger nu at tilgå det nye kontolpanel, jeg har har fået fortalt har samme kode som jeg brugte på Plesk. 50 forsøg senere, giver jeg næsten op, men prøver så at finde det 2 år gamle kodebrev frem, for at se om den oprindlige kode mon virker - det gør den.

Inde i cPanel kan jeg så se at INGEN mailadresser er oprettet, på trods af at de havde lovet dette (de havde også fået adresser og koder). Løftet om at alle mails var flyttet med over osv, var altså også en stor løgn.

Nu sidder jeg her en søndag. Der er stadig intet der virker. Mandag er jeg ude hele dagen.

Status: Privat mail virker ikke. Forretningsmail virker ikke. Et par af vores annoncesider er nede (mister vi 500 pr dagligt). Alt sammen takket være en pludselig opstået inkompetence, der har stået på igennem et par måneder. Takket være fejlinformation og aftaler som ikke er overholdt.

Danhost er helt ufatteligt heldige, hvis jeg stadig er kunde hos dem, inden næste uge er omme.

Der foreligger komplet dokumentation i form af mailkorrespondance, som gladeligt deles med enhver der er i tvivl om rigtigheden af dette indlæg.

20. Mai 2012
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig forretningsmoral - god teknisk service.

Har været kunde i flere år, dog kun pga deres gode tekniske service. Deres forretningsmoral kan der intet godt siges om, da selv skriftlige tilbud ikke stemmer overens med hvad der faktureres og der endda faktureres ydelser, der aldrig er leveret. Deres eneste forklaring er: "Ups, det var”bare” en automatisk udsendelse". Og så skal man slås for at få krediteret, hvis de overhovedet svarer på henvendelserne. Er det nødvendigt at sige vi ikke er kunde mere?

4. Mai 2012

Super Godt

Danhost er et super godt hosting service, der gør altid fungerer og har god support.

21. März 2012
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Mangelfuldt og uprofessionelt

Som udbyder af online-værktøjer er det bare ikke godt nok, at man i tide og utide ikke kan tilgå sit kontrolpanel (herunder phpMyAdmin), idet man stort set er hjælpeløs uden - hvilket nu har varet snart en hel weekend, hvor man ingen mulighed har for at kontakte dem.

Kontrolpanelet er desuden mangelfuldt i sig selv uden mulighed for at bruge ret mange direkte links i det, da det er det forkerte kontrolpanel ifht det produkt jeg har (har valgt ASP-løsning, men ligger på en UNIX-maskine med elendig afvikling og mangelfuldt kontrolpanel som følge af det).

Har bedt dem rette fejlene, men først da jeg nægtede dem betaling ved sidste opkrævning fik de styr på de mest basale ting i vores aftale (statistikker, subdomains og webmail virker, men er nødt til at huske ekstern adresse til statistikkerne, fordi der ikke er noget direkte link og webmail-klienten giver fejl når man vil tilgå den direkte).

Det er bare helt enkelt ikke godt nok, at man ikke kan få udbedret de fejl der er og jeg kan efter 6 års samarbejde IKKE anbefale DanHost.

4. März 2012
Danhost ApS-Logo

Antwort von Danhost ApS

Hej Philip

Jeg vil gerne takke dig fordi du holdt ved os i mere end 6 år på trods af de lidt kedelige oplevelser som du beskriver.

Det lyder som om din hjemmeside ligger på et at vores ældre delte unix/windows miljøer, som kan være lidt kompliceret at arbejde med for vores brugere, hvilket også er årsagen til vi ikke tilbyder denne løsning længere. Har du ikke brug for Unix funktionaliteten kan vi flytte dig til et rent Windows miljø. Har det interesse vil jeg bede dig kontakte vores support som vil være dig behjælpelig med flytningen, naturligvis uden beregning.

Med venlig hilsen
Jesper Dalgaard,
Danhost

Kvalitet til fair priser

Bruger kun en mailhotelløsning med egne domæner. Jeg har været kunde i en årrække, og jeg valgte Danhost, dels fordi jeg fik den anbefalet, dels fordi jeg ville have en professionel serviceudbyder, der var rimelig i både priser, servicesudbud, omtale og som ikke var for billig (jeg gider ikke slås med, at butikken er lukket i morgen, fordi de gør det gratis, og alle mine mails ville være tabt). Jeg har aldrig haft nogen problemer, opgraderinger er foregået uden, at jeg har været ramt af bøvl, og de (få) gange jeg har kontaktet dem, har jeg fået svar. Jeg er en tilfreds kunde og kan på den baggrund godt anbefale Danhost. Jeg kan selvfølgelig ikke udtale mig om, hvordan de services, jeg ikke bruger, kører :-)

1. März 2012
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Rod i bogholderiet

Eneste - men meget irriterende og tidskrævende - er Danhost håndtering af eletroniske faktura ). Har siden 2008 "bokset" med bogholderiet i forbindelse den årlige opkrævning, der burde være ganske simpel, hvis man tilmeldte sig elektronisk fakturering, der samtidig automatiserede processen.
Ellers er Danhost support - bla. de tekniske medarbejdere - glimrende.

28. Februar 2012
Danhost ApS-Logo

Antwort von Danhost ApS

Tak for de rosende ord til vores tekniske support.

Hvad angår bogholderiet, har du ret. Vi arbejder faktisk allerede på sagen, da det netop er noget vi ønsker skal køre automatisk. Som det fungerer i dag, skal du blot logge ind på dit kundecentret når du modtager en mail om din faktura.

Her ligger fakturaen på forsiden, hvor du klikker på faktura-nummeret. Fakturaen åbner sig i et nyt faneblad og øverst i højre hjørne kan du vælge betalingsmetode i en dropdown menu: Vælg elektronisk fakturering. Lige p.t. skal dette gøres ved hver faktura, men som sagt: Det er på vej til at blive automatisk.

Hvis ellers du har nogle spørgsmål, må du meget gerne kontakte os.

Med venlig hilsen
Kathrine K. Svendsen,
Danhost

Genneført service og pålidelighed

Jeg har brugt Danhost gennem en lang årrække efter flere tvivlsomme firmaer og har endelig fundet nogen som kan levere det jeg ønsker og endda selv gør opmærksom på besparelser og udvidelser uden at dette koster extra. Og så bombarderer de ikke en med endeløse nyhedsbreve der forsøger at sælge dig alt muligt du ikke ønsker alligevel. Mine uforbeholdne anbefalinger!

26. Februar 2012
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fine oppetider

Jeg har været kunde hos Danhost siden 2007, hvor jeg har et home webhotel + et ubegrænset antal mailkonti. Jeg synes man får meget for pengene- bla. nogle oppetider det er tæt på 100%. Dog savner jeg muligheden for at få vist statistik for websiden. Jeg kan anbefale Danhost

25. Februar 2012

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr