Danhost ApS Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har problemer med udbyderen siden mere end 2 år - nu skal jeg selv holde øje med om der kommer en faktura fra dem af ... Man bliver hverken informeret om firmaændringer, prisstigninger eller yderli... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Da vi skal skift udbyder, troede vi Danhost var et spændende bud, set ud fra deres hjemmeside. Men det virkede desværre ikke, flytning af eksisterende domain, var ikke flytte eller aktivt eller... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I får en stjerne for at smide hele skidtet til UnoEuro og løbe, Ingen besked om prisforhøjelser, ingen besked om funktioner der eksisterede hos jer men ikke kunne tages med over. Folk der er efter... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Havde købt domæn på Danhost´s meget ikke brugervenlige homepage. Ringede op, fordi, der er ikke er nok information om setup. Jeg taler med en support medarbejder, der ikke aner, hvad han skal sige til... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Web-Hosting-Unternehmen
  2. DNS-Anbieter
  3. E-Commerce-Lösungsanbieter

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Vi leverer alt i webhoteller, domænenavne og serverløsninger - Både til private og erhverv. Hos Danhost får du adgang til fri support på både e-mail og telefon - Husk vi er her for at hjælp dig. Til iværksættere og eksperter, tilbyder vi en mobiloptimeret webshop løsning. Vi hjælper dig og din webshop hele vejen til succes, hvor vi giver gode råd om opsætning, design og markedsføring. I webshoppen er ALT indbygget fra start af. Vi udvikler løbende webshoppen for at give dig og din forretning en fleksibel og fremtidssikret platform! Har din virksomhed brug for IT Outsourcing, tilbyder Danhost bl.a. Hosted Desktop løsninger til optimering af virksomhedens ressourcer. Arbejd direkte på vores sikrede terminal servere fra dit kontor, eller arbejd hjemmefra. Uanset, hvor du befinder dig, har du adgang til dine programmer og dokumenter.

Ungenügend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Alt for uprofessionelt!

Vores webshop har nu været suspenderet i over 24 timer.

Der er intet svar via deres "helpdesk", når man kontakter dem, har ventet og ventet. Har endda sendt dem email - men den svare de heller ikke på. Dette er ikke første gang at vores webshop bliver suspenderet ved danhost. Det er under al kritik. Vi har ikke engang modtaget nogle former for informationer eller lignede angående denne suspendering eller de andre suspenderinger, vi har heller ikke haft nogen ubetalte regninger før.

Så vil _ALDRIG_ nogensinde anbefale dig at bestille et webhotel hos danhost, hvis det skal være online 24/7/365 dage om året, fordi det kan de bestemt ikke overholde. Du kan heller ikke komme i kontakt med dem i weekenderne, de er fuldstændige ligeglade..

Nu er der gået tre dage, og de har endnu ikke givet noget som helst svar. Vi er desværre blevet nød til at flytte vores webshop eftersom at dette er langt fra acceptabelt.

Mit sidste ord, "vælg en anden udbyder, du fortryder Danhost"!!!

12. Januar 2013
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Alt for mange nededage på servere

Jeg sendte nedenstående for en lille måned siden. Vil egentlig bare meddele at nu er den gal igen.

Hold jer fra Danhost hvis I vil have noget der fungerer stabilt.

Danhost er billige - MEN...............de har et stort problem med servere der går ned. Vi har en webshop er er afhængige af at have 0 (skriver nul) nededage på vores webshop. Gentagne gange har vores website været nede inden fordet sidste halve år, hvor voi således mister omsætning. Utilfredsstillende !
Overvejer at gå tilbage til Dandomain, de er dyrere, men havde dem før og oplevede ingen nededage på de 3 år vi var der.

med venlig hilsen

Dan Hejlsberg

12. Dezember 2012

Hej Dan

Jeg er utrolig ked af at høre om dine oplevelser, det er absolut ikke meningen. Jeg vil undersøge med vores driftsafdeling om der er et specifikt problem omkring din hjemmeside. Jeg vender tilbage til dig direkte.

Kathrine, Danhost

Det skam fint nok

Det et godt host firma men kunne godt bruge at der var mulighed for man kunne lave om på sin php så man kunne sætte den op som man vil. Uden man skal ind og kontakte host'en

2. November 2012

Hej Dennis
Der er rig mulighed for at ændre sine PHP indstillinger uden at skulle forbi vores support.

Har du f.eks. brug for at ændre timeouts eller safemode, kan du gøre dette ved at oprette en lokal php.ini fil i mappen, hvor du ønsker at lave ændringen. Derefter indtaster du den konfiguration du gerne vil have og så vil ændringerne træde i kraft med det samme.

Har du spørgsmål hertil er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg synes der mangler support for os over 60 år

I taler for hurtigt, bruger computersprog, er sindsyg dyre, der laves ikke ordentlige prisaftaler, der går for lang tid, der sker misforståelser og meget mere. jeg har ondt i maven hvergang jeg er nødt til at bruge jer, og jeg overvejer at finde et billigere sted.

1. November 2012

Hej Susanne
Du skal have tak for din udtalelse.

Den kan vi bruge til meget og det er allerede blevet drøftet, hvorledes vores service skal forbedres. Du har helt ret i at vores support og de tekniske informationer skal tilpasses til hvilken kunde, der ringer ind til os. Jeg vil sørge for at følge op på din sag og skulle du opleve eventuelle misforståelser, vil jeg meget gerne høre nærmere fra dig.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Sender for mange regninger

Jeg synes det er underlige at I udsender flere regninger lige efter hinanden. Slå dog tingene sammen, så jeg som kunde ikke skal sidde og overføre penge til jer konstant!

Hej Michaell
Vi vil meget gerne samle dine fakturaer under én, så du kun skal høre fra os en gang om året. Det er dog ikke noget vi kan gøre uden din henvendelse. Hvis du vil sende en mail med dit ønske om en samlet faktura til bogholderi@danhost.dk så har vi dokumentation for ændringen og så sørger jeg for at du får alt samlet.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dårlig oplevelse med manglede vejledning i opsætning og kundeservice.

Da jeg bestilte Backup fulgte der ingen vejledning med vedr. opsætning. Da jeg skulle flytte Backup til en ny pc måtte jeg skrive til kundeservice og måtte nærmest trække en vejledning ud af dem ad flere gange. Føltes som om de ikke gad hjælpe.

Hej Henrik
Jeg har undersøgt din sag og jeg kan ganske rigtig se du ikke har fået vejledning sendt med dit kodebrev. Jeg sørger for fejlen bliver rettet og vores support-afdeling bliver informeret. Skulle du yderligere have brug for vejledning, er du altid velkommen til at ringe til os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Danhost, så kører det smertefrit !!!!

Jeg har flere gange ringet til support hos Danhost, for hjælp til indstilling af PC og Mobiltelefon, og er hver gang blevet hjulpet igennem til min store tilfredshed.
Jeg kan kun give firmaet min varmeste anbefaling.

Flemming Thyboe

Tilfredsstillende

Danhost leverer en tilfredsstillende ydelse med få undtagelser hvor servicen synes at have været nede.
Forsøg på adgang til min hjemmeside - som pt. er tom - resulterer i at min firewall siger at den har blokeret en threat - "Exploit Blackhole Exploit Kit"

Antwort von Danhost ApS

Det lyder umiddelbart som om din side er blevet hacket. Dette opstår typisk hvis hackeren har fundet en svaghed i det system som ligger på din hjemmeside.

Vi vil meget gerne hjælpe dig - kontakt blot vores support-afdeling.

Såfremt din side er blevet hacket i løbet af de sidste 2 uger, har vi en en backup af din side, som vi kan lægge ind for dig. Alternativt kan vi hjælpe med at lægge din side op igen hvis du selv ligger inde med en backup.

Kathrine, Danhost

Kan kun anbefales

Jeg har nu i mere end 3 år hostet min firmahjemmeside hos Danhost, og kan kun give dem mine bedste anbefalinger. Der har stort set ikke været nedetid i perioden, og de gange jeg har haft problemer af den ene eller anden art, har deres supportafdeling altid været hurtige og effektive og fået løst problemet hurtigt.

Top Service og Opfølgning

Vi har vores hjemmeside hos Danhost, og er meget tilfreds med den servicen de viser os som kunde.

Vi hadde i sommer en ubuden gæst på besøg på vores hjemmeside, og Danhost hjalp os med det samme med at rydde op efter denne hacker!

Alle spørgsmål bliver besvaret hurtigt, slik at vi som kunde kan kommer videre.

Mange tak for god service!!

Infravarme Scandinavia ApS
Cathrine Johansen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvorfor er det så svært at forstå mit navn.

Hvorfor skriver i Mette når jeg flere gange har fortalt jer jeg hedder Marianne Jensen.

25. Mai 2012

Hej Marianne
Hvis du har modtaget mails fra os, hvor vi skriver dit navn som Mette bunder det i at jeres virksomheds kontaktperson er blevet oprettet med navnet Mette.

Via jeres kundecenter kan i altid opdatere jeres kontaktoplysninger.

Kathrine Svendsen,
Danhost

Det virker - uden problemer

Har ikke haft brug for at tale ret meget med Danhost. Det er vel positivt! Kun i forbindelse med etablering af hjemmeside og da var de meget hjælpsomme/flinke/hurtige.

24. Mai 2012
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr