Man bliver tvunget til at betale for afmontering selvom man aldrig har fået af vide det ville komme når man opsagde eller at det står i kontrakten. Hvis man stiller spørgsmål til regningen bliver man... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Alt var super nemt! montering, afmontering og alt andet, kan klart anbefales. Helt sikkert ikke sidste gang, jeg leaser dæk fra dækleasing.
Unternehmen hat geantwortet
Sikke en fornøjelse det har været! Ærlig kommunikation fra starten, ingen skjulte gebyrer, fleksibel montør med drop in! Nem abonnements aftale der bare køre fra dag 1, fantastisk produkt når du ha... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Lease vinterdæk til den leasede bil, der kom med sommersko på i november. God ide. Betaler kun for de måneder jeg har vinterdækkene på. Når jeg skifter til bilens sommerdæk stopper aftalen. Rigtig fi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Danmarks største dæk-og fælge abonnement. Kom i gang med Dækleasing nu - lease dine dæk eller fælge på under to minutter
Herstedvang 7A, 2620, Albertslund, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Very good customer service and such a benificial concept for car owners who doesn't want to spend lot of many to buy tires for 1 or 2 seasons
God kundeservice med højt humør! Jeg har en leasing bil så denne ydelse var perfekt for mig da jeg jo ikke skal beholde bilen. Det krævede dog lige en ekstra mail og et opkald til deres kundeservice, da jeg har 2 forskellige dækstørrelser på min bil. Dette kunne deres hjemmeside ikke håndtere. Her er plads til optimering. Jeg fik en tid til dækskifte en lørdag aften, hvilke måske ikke var det mest optimale, men accepterede dog tidspunktet. Ved ankomst var de 1 time efter tidsplanen, så det blev et meget sent dækskifte.... Dette var ikke den fedeste oplevelse, men servicen var fin og jeg fik skiftet dæk som aftalt, samt fik mine egne dæk med hjem i dækposer.
Lynhurtig ordrebehandling, super servicemindede medarbejdere, god og hurtig ekspedition - også selv om det var sent lørdag aften.

Antwort von Dækleasing A/S
Super godt dæk super service 100% anbefale herfra!

Antwort von Dækleasing A/S
Super service og meget venlig betjening, nemme at komme i kontakt med og meget hjælpsomme, vil helt klart anbefale dem👍

Hej
Jeg er meget glad for den gode service, og jeg vil stærkt anbefale dækleasing.
De er hurtigt og nemt:)))

Fantastisk service.. super professionelt
Kan klart anbefales…

Antwort von Dækleasing A/S
Det spiller, god service og pris. Vil til en hver tid anbefale dem😊

Antwort von Dækleasing A/S
Det fedeste service ever ,hurtig behandling meget venlig kundeservice så Yahia du skal have en 10’ er der er ikke noget der , så tak for Dæk leasing fed koncept ..👍👍👍
Mvh Kenan

Antwort von Dækleasing A/S
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.