Man bliver tvunget til at betale for afmontering selvom man aldrig har fået af vide det ville komme når man opsagde eller at det står i kontrakten. Hvis man stiller spørgsmål til regningen bliver man... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Alt var super nemt! montering, afmontering og alt andet, kan klart anbefales. Helt sikkert ikke sidste gang, jeg leaser dæk fra dækleasing.
Unternehmen hat geantwortet
Sikke en fornøjelse det har været! Ærlig kommunikation fra starten, ingen skjulte gebyrer, fleksibel montør med drop in! Nem abonnements aftale der bare køre fra dag 1, fantastisk produkt når du ha... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Lease vinterdæk til den leasede bil, der kom med sommersko på i november. God ide. Betaler kun for de måneder jeg har vinterdækkene på. Når jeg skifter til bilens sommerdæk stopper aftalen. Rigtig fi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Danmarks største dæk-og fælge abonnement. Kom i gang med Dækleasing nu - lease dine dæk eller fælge på under to minutter
Herstedvang 7A, 2620, Albertslund, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Fantastisk nemt og god hurtig service! Top kvalitetsdæk og hurtig skift!

Antwort von Dækleasing A/S
Nu har jeg leaset dæk og fælge hos Dækleasing en del år efterhånden, ja faktisk lige siden firmaet startet op og har været tilfreds alle de år. Ingen bøvl, kommer til med det samme og altid nye dæk på vinter/sommer. De får helt sikkert min anbefaling herfra. Fuld ud tilfreds.

Antwort von Dækleasing A/S
God, meget venlig og rigtig effektiv service.
Dækleasing A/S er meget fleksibel så kan passes ind i et travlt program.

Antwort von Dækleasing A/S
Det er super nemt og billigt. De ruller en effektiv betjening. Kommer til at køre et abonnement næste vinter igen.
5 ud af 5 vil anbefale.

Antwort von Dækleasing A/S
Har leaset dæk hos Dækleasing i snart tre år. Der har aldrig været problemer og god kundeservice. Kan anbefales.

Antwort von Dækleasing A/S
Bedste service. Fantastisk personale, som er glade og smilene :)
Kæmpe anbefaling herfra

Antwort von Dækleasing A/S
God og hurtig service. Altid smilende og venlig betjening.

Antwort von Dækleasing A/S
Dæk leasing hvis du flad gøre de dig glad og kommer i godt humør igen

Til Dækleasing.
Vi har nu leaset vores vinterdæk via Dækleasing og har i princippet været tilfreds, dog indtil jeg opdage aftalen. Jeg bliver bedt om at jeg selv skal betale for at få skiftet tilbage til sommerdæk hvilket også er ok men hvis jeg kan få andre til at skifte dem og jeg aflevere vinterdækkene tilbage til jer så kan jeg ikke se problematikken og i opsigelsen er anført at jeg skal aflevere vinterdækkene og jeg kan ikke finde nogen steder i aftalen at jeg er forpligtiget til at skal bruge jer men kan hvis jeg ønsker det. Det virker noget firkantet

Antwort von Dækleasing A/S
Jeg kan helt sikkert anbefale dækleasing.dk vi vender helt sikkert tilbage til næste vinter

Antwort von Dækleasing A/S
Hurtigt, god og effektiv hjælp!
Var punkteret på et bagdæk, det viste sig at mit dæk var ødelagt - og blev anbefalet og skifte begge bagdæk. De havde dækkende på lageret og jeg fik en rigtig god pris. Jeg er meget tilfreds og vil klart anbefale dem til andre! 5 stjerner.

Antwort von Dækleasing A/S
Super koncept med dæk leasing. Skal helt klart benytte med af dem igen.

Antwort von Dækleasing A/S
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.