Jeg bestilte 3 forskellige varer med leveringstid op til 5 dage. Efter utallige mails og efterladte telefonbeskeder, har jeg annulleret ordren. Det er fint nok, at de ikke hæver pengene før afsend... Mehr ansehen
Cyclingpower
Danke, dass Sie Trustpilot besuchen. Leider können auf dieser Seite vorübergehend keine neuen Bewertungen abgegeben werden. Bitte kontaktieren Sie uns, wenn Sie Fragen haben.
Das sagen Bewerter
Et ønske om nye hjul til min Trek 5.9 fik mig til at kikke på cyclingpowers hjemmeside. Valget faldt på Mavic Cosmic SL - til en rigtig pris. Ordreafgivelse kl 22 onsdag aften - opringning fra Cycling... Mehr ansehen
Bestilte 2 varer 6. juni og først 10. juni blev varerne afsendt. Det er ikke godt nok set gennem min optik, når jeg er vant til at andre netbutikker afsender bestillinger samme dag eller dagen eft... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Cyclingpower er grundlagt i 2003 som en Dansk internetbutik. Cyclingpower vision er at leverer high-end produkter til den kræsne cykelrytter af god kvalitet og til en konkurrencedygtig pris. Cyclingpower tilstræber at leverer alle ordre indenfor 1-3 arbejdsdage fra eget lager og danske grossister.
Kontaktinformationen
Kirkestien 56, 7100, Vejle
- +45 53 54 55 90
- salg@cyclingpower.dk
- www.cyclingpower.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
super hurtig levering
ekstrem hurtig levering og god betjening.
Fuldstændig utilgængelig
Har modtaget en defekt cykelpumpe og har nu i 1½ uge forgæves at kontakte Cyclingpower. De svarer hverken tilbage på televonsvarebeskeder eller mail:-(
Lynhurtig levering, gode produkter og god betjening.
Leveringen var super hurtig, havde det dagen efter jeg bestilte. Spørgsmål blev straks besvaret og produkter var som forventet. Alt i alt en rigtig god oplevelse som jeg vil gentage..;-)
Har ikke den lovede vare
Leverer bare ikke varen. Svarer konsekvent IKKE på mail, og svarer sjældent telefonen. Har ventet næsten 14 dage, med mange undskyldninger, men ingen varer. Handl her IKKE
Bare nemt
Nemt, overskueligt og hurtig levering, hvad mere kan man ønske sig
alt fungerede perfekt
Billig men har ikke helt styr på tingene
Jeg havde bestilt nogle energi produkter som skulle bruges i Harzen en uge før jeg skulle afsted. Jeg fik et opkald at ikke alle ting var på lager, men blev forsikret om at de nok skulle nå frem inden jeg skulle af sted.
Ordren blev så først afsendt samme dag de skulle bruges og samtidig var nogle af produkterne forkerte smagsvarianter.
Kludder i informationen
Bestilte styrfitting, fik mail om at de først fik den på lager tidligst 31 maj. Bad dem annullere ordren da jeg ikke kunne vente. Købte styrfittingen et andet sted, men modtog så min styrfitting 2 dage senere. De havde åbenbart ikke annulleret ordren.
Man kan sige det var hurtig service, men ved ikke rigtig hvad jeg skal bruge den til nu. Gider ikke bøvlet med fragten, så nu har jeg vel bare en ekstra.
Elendig service!! Handel der aldrig!
Forkert levering, cyclingpower overlader det til kunden at videresende fejlforsendelsen til en anden kunde!! - burde straks ha' fremsendt rigtige varer, så kunden hurtigt modtager Betalte varer
God service og proff vejledning
Bestilte noget cykeltøj til min mand, måtte ringe og spørge om str, og de vejledte mig godt og gik en str ned...og det passede. Vindvesten var der ikke i det mærke jeg havde bestilt så fik en dyere vest ( faktisk 200 kr dyere ) til samme pris. Vil klart anbefale cyclingpower :-)
Dårlig service...
Bestilte nogler cykelkabler d. 23.04.2013.. Har d.d. ikke modtaget noget eller hørt fra dem..
Har både skrevet mail og ringet, men ingen svar.
Ellers fin og overskuelig hjemmeside, men syntes ikke de lever op til dette.. De har sågar online chat, men er de online?? NEJ..
De har fornuftige priser, men skal man bruge tingene hurtigt, som i mit tilfælde, så vil jeg ikke anbefale dem...
Alt som aftalt og hurtigere end stillet i udsigt.
Brug dem endeligt - det kan ikke gøres meget bedre.
Dårlig service ved retur vare!
Jeg har oplevet hurtig service omkring ekspedition i forhold til en bestilling på 2 varer, som bliver fremsendt den første gang for et par uger siden. I den forbindelse lod jeg en af varerne gå retur, men kan ikke overhovedet få kontakt til Cycling Power for at få bekræftet om de har modtaget varen retur. Har heller ikke fået mine penge endnu. Dette efter 8 dage.... Jeg venter stadig. Har desværre i mellemtiden været så modig at bestille igen. Igen hurtigt ekspedition - troede jeg - men selvom varen er anmeldt med et track og trace nummer i onsdags og vi nu skriver mandag, så er der intet at finde på det nummer på Post Danmarks hjemmeside.... bluff?? Men pengene er trukket på min konto. Og firmaet hverken tager tlf. eller svarer deres mails..... Så måske er jeg blevet snydt. Vogt jer for det :-(
Super service
Kan klart anbefales. God hurtig service :)
Ingen problemer
Jeg bestilte varerene og de kom... bum. Alt var ok, jeg kunne måske ønske, at man fik en mail når varen var afsendt, men det kunne jeg jo så se i min netbank,. Der står, på hjemmesiden, at de hæver pengene når varen er afsendt.
Gode priser, nemt at bestille, god information.
Jeg fandt tilfældigvis hjemmesiden ifm. behovet for en Thule cykelholder til bilen. Da prisen var yderst attraktiv var sagen klar. At der så også vare gode priser på andet cykeludstyr, herunder cykeltøj gjorde det til et endnu lettere valg. Jeg endte med at købe mere end en cykelholder. Vil helt sikkert handle der igen :-)
fremragende
God hjemmeside
Effektiv ordrebehandling
Havde varen under 48 timer efter bestilling
Hurtig og præcis betjening
Nemt at bestille og hurtig, præcis leverance
Hurtig levering
Har ikke snakket med deres kundeservice, men jeg fik min vare 2 dage efter jeg bestilte
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.