Cure4you Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Cure4you er nu skyld i at jeg ikke kan få en skadeserstatning, da forsikringen ikke finder årsagssammenhæng med skaden og traumen, ved det at jeg ikke kort tid efter har kontaktet lægen. Men jeg ha... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er super glad for Cure4you! Det er en særdeles god måde at skabe kontakt og samarbejde mellem lægen og patienten. Kan kun anbefale at man bruger cure4you - og at man virkelig stærkt skal overvej... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Irriterende at man skal have smidt reklamer for alle mulige ting man kan købe i Cure4You hvergang man er inde på sin læges tidsbestilling, som i øvrigt også er mega dårligt lavet. Irriterende a... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget tilfreds med Cure4you kun stoppet pgr af læge skifte. Overvejede ikke at sige Cure4you op da jeg skiftede. Opdager det ikke, før jeg betaler for ny 2 årig periode via netbank, henvender mig sønd... Mehr ansehen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Cure4you er Danmarks største sundhedsportal med 1,6 millioner brugere og 500.000 logins om måneden. Ved at kombinere sikker digital sundhedskommunikation med telemedicin gør Cure4you det muligt for patienten at blive delagtiggjort i sit eget helbred. Cure4you er i dag det mest udbredte system til patientkommunikationen iblandt praktiserende læger i Danmark, med en markedsandel på over 35%. I 2011 blev mere end 50% af alle e-konsultationer gennemført via Cure4you. Cure4you online benyttes af over 2.500 læger/behandlere i primærsektoren, samt ambulatorier på 10 hospitaler i region H og Sjælland til patienternes online booking og e-kommunikation.

Akzeptabel

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Das haben sich andere Leute angesehen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Irriterende at man skal have smidt …

Irriterende at man skal logge ind på siden for at læse beskeder fra sin læge.

Man burde kunne sætte op at man vil have beskederne på sin email.

Bare generelt træls ...

7. August 2017

Kære Martin

Vi beklager at du har haft disse dårlige oplevelser med os. Reklamerne kommer en gang imellem, da vi er et privat firma har vi lov til at reklamere for vores ekstra produkter. Vi beklager dog at de er til gene.
Du skal logge ind på cure4you for at se dine beskeder, på grund af at det er personfølsom data og din almindelige mail er ifølge retningslinjer fra staten ikke sikker nok.

Hvis du har andre spørgsmål eller ønsker mere hjælp. Bedes du kontakte os i supporten på 70 77 00 17 alle hverdagen mellem 9-14.

Mathias
Cure4you kundeservice

Meget dårlig udviklet UX

Meget dårlig udviklet UX, ikke brugervenlig. Det er svært at bestiller tid hos lægen. Platform er fuld med unødvendige funktioner. Det er hurtigere at ringe op til klinikken for en tidsbestilling, end navigere ind i den besværlige UI. Spild af tid og den cure4you løsning hjælper ingen. Deres sikkerheds politik er uklar, derfor virker utroværdig.

19. Juli 2017

Kære Vaat

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med Cure4you. Vi er meget interesserede i feedback og vil således gerne høre, hvilke elementer på siden du synes udgør en mangelfuld brugervenlighed.

Mht. vores sikkerhedspolitik, så kan vi forsikre om at alle data behandles strengt fortroligt og opbevares på en teknisk og organisatorisk sikker måde, der forhindrer data i at blive tilintetgjort, fortabt, forringet, misbrugt eller at komme uvedkommende til kendskab. Du kan læse mere om vores sikkerhedspolitik under supportsiderne på vores hjemmeside.

Hvis du har lyst til at uddybe din kritik eller har brug for assistance til at bruge Cure4you er du meget velkommen til at kontakte os på support@cure4you.dk eller på 70 77 00 17

Cure4you Support

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

skulle bruge cure4you til at bestille …

skulle bruge cure4you til at bestille tid virkeligt besværligt , skal skrive personnummer to gange hver gang man logger ind , hvor for skal jeg logge ind igen for at få bekræftet en tid, du har fået svar log ind igen står der bare i mail skriv dog en bekræftelse direkte i mail nem id sikken noget møg

10. Juli 2017

Elendig brugervenlighed

Elendig brugervenlighed. Afskaf dog den uduelige tjeneste. Det er synd for syge brugere at de skal gennem adskillige log-ind-procedurer som ikke lykkes. Alene af den grund at det i tidernes morgen blev lavet for at få betalende brugere.

4. Juli 2017

Kære Marian

Endvidere må jeg beklage, at du har haft problemer med at logge ind på Cure4you. Vi er underlagt nogle strenge krav fra Datatilsynet, da vi håndterer personfølsomme oplysninger, men at logge på med Nem-ID burde være ganske problemfrit - og i øvrigt gratis.

Mvh Rasmus
Cure4you Support

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Hvorfor bør vi betale for at få adgang?

25. Juni 2017

Hej Brett,

Tak for din anmeldelse og dit spørgsmål. Først og fremmest er det vigtigt for mig at slå fast, at man ikke skal betale for en lang række funktioner i den online kommunikation. Det er nemlig ganske gratis at bestille tid, se/aflyse tid, forny medicin og skrive beskeder til lægen.

Dog tilbyder vi også, at man kan oprette en premium-bruger, hvor man kan betale for at få nogle ekstra fordele. Denne brugertype kan købes for ned til 15 kr. om måneden, og blandt fordelene er, at man får gemt AL sin korrespondance med lægen, i al den tid man er premium-bruger. Ligeledes har man som premium-bruger mulighed for at have sin helt egen helbredsjournal, som gør det let at holde styr på sit helbred. Det kan være blodprøver, kolesteroltal, blodtryk, vaccinationer og lignende.

Det ovenstående er blot nogle af fordele, man som premium-bruger har. Hvis du vil vide mere, er du mere end velkommen til at kontakte og pr. mail til support@cure4you.dk eller på tlf. 70 77 00 17.

Jeg håber, dette kastede lys over sagen, men ellers må du endelig kontakte os for en uddybning.

Amatøragtigt.

Amatøragtigt.
Igangsætter nyt system uden at være testet. FØJ. Rul tilbage til det gamle system. Det virkede trods alt.

20. Juni 2017

Hej Benny,

Først og fremmest er jeg ked af at høre, at du finder systemet besværligt. Det er bestemt i vores interesse, at systemet er så nemt og overskueligt for brugerne som overhovedet muligt, så derfor er det også dejligt, at du giver os feedback.

Det system, som vi udbyder, er et stort system, som skal tilgodese både patienter og klinikker, samtidig med at loven overholdes i forhold til datasikkerheden. Vi tester bestemt altid vores systemer, inden vi igangsætter disse.

Du er mere end velkommen til at kontakte os på tlf 70 77 00 17 eller på mail til support@cure4you.dk, så du kan uddybe, hvor du mener, systemet ikke virker optimalt. Selvom vi som sagt tester vores systemer, inden de igangsættes, er vi altid interesserede i at gøre tingene endnu bedre, og der er brugernes feedback uvurderlig, så du må rigtig gerne uddybe din besked.

Elendig hjemmeside

Prøver at komme til at bestille tid til blodprøvetagning på det lokale sygehus (som sygehuset skriver på deres hjemmeside at man skal), men blodbanken findes ikke på listen over klinikker og der er ikke mulighed for at vælge hospitaler.
I det hele taget svær gennemskuelig hjemmeside og virkelig uheldig sammenblanding af offentlige tilbud og kommercielle interesser.

15. Juni 2017

Hej Michala,

Vi vil hellere end gerne hjælpe dig, så du kan komme til at bestille tid til blodprøvetagning. Hvis du ringer til os på 70 77 00 17, sidder vi klar til at guide dig igennem processen hver mandag-fredag fra 9-14. Det er kun i vores interesse, at du kommer så nemt igennem processen som overhovedet muligt, så derfor skal du endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte os.

Hvis du hellere vil sende en mail eller chatte med os, kan du sende en mail til os på support@cure4you.dk eller finde vores chatfunktion på cure4you.eu

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg noterer mig Cure4you's svar på min bedømmelse.....

Jeg noterer mig Cure4you's svar på min bedømmelse - ret så lang bortforklaring.

Når ens lægehus har skiftet Cure4you ud med anden serviceudbyder, har Cure4you's services ikke længere værdi for én - længere er den ikke.

Min kone har i øvrigt nu modtaget henvendelse fra Cure4you med opfordring til at forlænge udløbet medlemskab af Cure4you, selv om vor lægehus har stoppet brugen af Cure4you !

12. Juni 2017

Hej igen, Knud

For at beskytte dine og din kones data, som ligger hos lægen, sletter vi ikke automatisk profiler, når et lægehus opsiger samarbejdet med Cure4you. Vi udbyder værktøjet til, at lægen kan kommunikere med patienterne, og derfor kan vi ikke blot slette data, uden patienten har bedt os om det, da det er dine personlige data. Det er for at beskytte patienterne. Men som jeg også skriver i min første besked, så vil vi meget gerne hjælpe jer med at slette jeres profiler, hvis I måtte ønske det. Du skal blot sende os en mail med dit ønske til support@cure4you.dk.

Grunden til, at I har modtaget påmindelser om at forny abonnementer, er, hvis I ikke aktivt har bedt os om, at I ikke ønsker at forny jeres abonnementer. Det skyldes, at man kan bruge sit Cure4you abonnement til andet end blot kommunikation med sin læge, blandt andet sit eget personlige helbredskort, ligesom man også kan bruge Cure4you hos andre lægehuse og hospitaler, som jeg også skrev i den sidste besked.

Vi opfordrer altid lægehusene til at informere patienterne om, at de stopper samarbejdet med os, så patienterne er klar over dette og kan reagere på det. Vi styrer dog ikke lægens kommunikation med patienterne, så vi kan ikke gøre andet end at opfordre lægen til at informere patienterne, når de opsiger samarbejdet.

Jeg håber, dette gav et bedre svar på dine spørgsmål, men ellers må du meget gerne kontakte os enten på telefon eller mail, og så skal vi nok finde en løsning. Tlf. 70 77 00 17, mail: support@cure4you.dk

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg vil have min profil slettet

Jeg er ikke kommet længere end at prøve at oprette mig i systemet, alene af den grund at jeg vil bestille tid hos en speciallæge, men min dom er klar: Dette er et pengepugerforetagende, som prøver at kile sig ind mellem patient og læge, uden at have noget reelt at tilbyde. jeg kan jo se af de øvrige anmeldelser, at jeg langt fra er alene om oplevelsen.
Jeg har i mellemtiden selvfølgelig fundet en anden speciallæge, som går ind for en reel kontakt mellem patient og læge, og har også skrevet til jer om at jeg vil have min profil slettet. Fordi det er der, interessant nok, ikke nogen option for på hjemmesiden. Fordi det er vigtigt for jeres forretning at I kan reklamere med mange brugere, ikke sandt? Jeg afventer nu jeres reaktion, og hvis sletningen ikke sker, så melder jeg jer til Forbrugerklagenævnet.

7. Juni 2017

Hej Catarina,

Grunden til, at du skal oprette dig i systemet, er, at din læge skal bruge dine oplysninger for at finde dig i systemet. Det er dog en fuldt ud gratis service, vi udbyder, hvis du ønsker at benytte Cure4you som kontakt mellem din læge og dig, dette gælder både tidsbestilling, kommunikation med lægen samt fornyelse af medicin. Det er dog rigtigt, at man kan vælge at købe et premium abonnement, hvor man får forskellige fordele, hvis man ønsker at bruge Cure4you til mere, end det basisprofilen giver mulighed for.

Vi er kede af at høre, at du har fundet en anden læge, men vi vil selvfølgelig altid hjælpe dig, hvis du ombestemmer dig og vælger din tidligere læge igen. Hvis man skal have slettet sin profil, er det korrekt, at man skal kontakte os pr. mail. Det skyldes, at vi skal have på skrift, at du ikke ønsker at have en profil hos os længere, da vi skal være helt sikre på, at der ikke slettes oplysninger, som ikke skulle have været slettet. Derfor beder vi dig også oplyse dit Cure4you-nummer samt svaret på dit sikkerhedsspørgsmål, når du ønsker at slette din profil for at være på den sikre side.

Hvis du har sendt os en mail med, at du ønsker at få din profil slettet, kan jeg love dig, at vi nok skal gøre det.

Kan stemme i

Kan stemme i, som de andre, at jeg også har fået besked fra en læge jeg ikke kender. Denne ligger i en anden by, end jeg bor og har læge i. Denne mail om, at jeg har modtaget en besked fra førnævnte læge kommer først kl 19.17 og derefter 21.15 - læger arbejder tilsyneladende meget sent og sender beskeder ud til ukendte patienter....
Jeg kan heller ikke logge ind i første omgang, men da jeg så logger ind med "Nem-Id" (uden jeg skal taste andet end mit cpr-nr.) skal jeg oprette en konto, så jeg kan se beskeder. Jeg kommer endelig ind og kan se, at min beskedbakke er tom - altså ingen beskeder fra en læge i Roskilde. Er det en "fælde" kunne man være fristet til at tænke. Øv.

1. Juni 2017

Hej Johanne

Nej det er ikke en fælde:)

Som jeg har svaret på andre henvendelser så havde vi et par klinikker som sendte en nyhedsmail ud i går med generel information omkring ændringer i klinikken. Desværre blev der klikket flere gange på send knappen således at der blev sendt den samme besked flere gange.

En af klinikkerne er en ny ejer dvs. at det er en ny læge som sender en mail ud. Det kan være årsagen til at du ikke kender lægen.

Du skriver at det er fra en anden by du bor i .. har du tidligere haft læge i Roskilde? Kan det tænkes din email er oprettet på et familiemedlems profil som har lægen i Roskilde. Vi vil meget gerne opklare sagen for dig, så hvis du har mulighed for at kontakte os direkte på 7077 0017 eller support@cure4you.dk så skal vi dykke ned i sagen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fik i adskillige mails besked om at der …

Fik i adskillige mails besked om at der skulle være kommet post til mig fra en læge jeg ikke kender, og aldrig har kendt. Mailboksen var 100% tom. Jeg har aldrig fået post via dette firma fra min læge. Kan man mon i øvrigt slette den profil man har der?

31. Mai 2017

Hej Ib

Vi have et par klinikker som sendte en nyhedsmail ud i går med generel information omkring ændringer i klinikken. Desværre blev der klikket flere gange på knappen således at der blev sendt den samme besked flere gange.

På grund af alle de emails der blev sendt havde lægens system problemer med at levere beskeden i jeres Cure4you indbakke. Den fejl blev rettet i gå, og hvis du logger ind i dag vil du kunne se beskeden fra lægen hvis du stadig er tilknyttet klinikken.

Nyhedsmailen blev sendt til alle profiler i deres database, og derfor har du også modtaget en besked fra dem. Du kan enten kontakte klinikken og bede dem inaktivere din profil i deres database eller vi kan gøre det for dig.

Vi beklager meget ulejligheden og hvis du har lyst til yderligere uddybning så er du meget velkommen til at kontakte os direkte på 7077 0017.

Latterligt foretagende!

Latterligt foretagende!
Har lige modtaget en mail om at der ligger en besked fra min læge.
Har ikke nogen læge med det navn de skriver og min læge kan ikke kontaktes gennem Jer.
Skam Jer!!!

30. Mai 2017

Hej Bjarne

Nu kender jeg ikke din konkrete sag, og håber at du har lyst til at skrive til os på support@cure4you.eu eller ringe på 7077 0017 så vi kan hjælpe dig.

Dog kan jeg fortælle at der er en læge som har sendt en nyhedsmail ud i går til alle i sin database i går. Den læge er en ny læge som har overtaget fra en anden. Muligvis du kender den tidligere ejer af klinikken og derfor ikke umiddelbart kan genkende det nye navn?

Da der er sendt til alle i deres database, så har nye som tidligere patienter modtaget nyhedsmailen.

Kunne det være årsagen? Vi vil gerne tjekke for dig, men har brug for at du kontakter os direkte.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Uacceptabelt at skulle betale for …

Uacceptabelt at skulle betale for ydelser fra det offentlige. Sløvt system, hvor man ikke kan slette klinikker man tidligere har brugt og hvor help desk er uforstående.
Har henvendt mig 3 (!) gange for at undgå reklamemails.

De leverede ekstra tjenester er dybest set et regneark...

18. Mai 2017

Hej Marianne

Jeg skal beklage, at der er sket en misforståelse. Du skal selvfølgelig ikke betale for ydelser fra det offentlige, og det er muligt at bestille tid, skrive til din læge og forny recepter uden at du skal betale herfor. Endvidere er det gratis at benytte Nem-ID på vores hjemmeside, og du skal derfor heller ikke betale herfor.

Derudover yder vi som en privat virksomhed en række service som man skal betale for. Disse ydes ikke af det offentlige, og er fuldstændige valgfrie.

Vi sender ikke reklamemails til vores abonnenter, men vi har selvfølgelig et nyhedsbrev som er frivilligt, og hvis man ikke ønsker at modtage disse, kan man framelde sig nederst i mailen, ringe eller skrive til os på support@cure4you.dk.

Utænkelig langsom hjemmeside

Altså.... Det er ikke fordi resten af siden er specielt fantastisk, men 30 sekunders loading tider på en god internethastighed, hvad i al verden er det? Det er virkeligt ret fantastisk at man kan tjene penge på at have så lav kvalitet af en hjemmeside for en organisation der går ud på at give en tjeneste via en hjemmeside. Så meget forskning lige nu på at hver 100ms loading tid på hjemmesider gør forskel på flere procent af salg for f.eks. Amazon osv. og de snakker jo om 0.5 sekunders loading tid osv. så 30 sekunder, ja, jeg kan slet ikke fatte det findes i et produkt der bliver aktivt brugt i 2017

9. Mai 2017

Kære Emil

Jeg skal beklage, at du har oplevet, at vores hjemmeside er langsom. Det du rapporterer er ikke noget vi oplever når vi tester vores hjemmeside, og vi har ikke fået andre anmeldelser på det. Når vi tester får vi max. loadningtider på 1,05 sekunder.

En gang imellem kan det dog ske at vores hjemmeside er lidt langsommere end normalt, særligt i dagene efter ferier hvor der er mange som vil på samtidigt.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Man kan ikke selv slette profilen

Jeg ville aflyse en tid, men tiden var ikke engang registreret på Cure4you.
Har efterfølgende ville slette Cure4you-profilen, men det kan man åbenbart ikke selv gøre, hvilket er for dårligt!

2. Mai 2017

Kære MH379

Hvis tiden som du ønsker at afbestille er bestilt hos klinikken eller over telefonen, er det ikke altid at de bliver registeret hos os, og du vil derfor ikke kunne aflyse den gennem os. Dette er selvfølgelig noget vi er i gang med at løse.
Det kan også være fordi klinikken har valgt, at man ikke kan aflyse en tid indenfor et givet antal timer før konsultationen.

Da vi arbejder med personfølsomme data, kan du ikke selv slette din profil via din brugerside. Hvis du ønsker at få slettet din profil, skal du skrive til support@cure4you.dk, og så sørger vi for at slette din profil.

Cure4you support

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr