Cure4you er nu skyld i at jeg ikke kan få en skadeserstatning, da forsikringen ikke finder årsagssammenhæng med skaden og traumen, ved det at jeg ikke kort tid efter har kontaktet lægen. Men jeg ha... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Er super glad for Cure4you! Det er en særdeles god måde at skabe kontakt og samarbejde mellem lægen og patienten. Kan kun anbefale at man bruger cure4you - og at man virkelig stærkt skal overvej... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Irriterende at man skal have smidt reklamer for alle mulige ting man kan købe i Cure4You hvergang man er inde på sin læges tidsbestilling, som i øvrigt også er mega dårligt lavet. Irriterende a... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Meget tilfreds med Cure4you kun stoppet pgr af læge skifte. Overvejede ikke at sige Cure4you op da jeg skiftede. Opdager det ikke, før jeg betaler for ny 2 årig periode via netbank, henvender mig sønd... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Cure4you er Danmarks største sundhedsportal med 1,6 millioner brugere og 500.000 logins om måneden. Ved at kombinere sikker digital sundhedskommunikation med telemedicin gør Cure4you det muligt for patienten at blive delagtiggjort i sit eget helbred. Cure4you er i dag det mest udbredte system til patientkommunikationen iblandt praktiserende læger i Danmark, med en markedsandel på over 35%. I 2011 blev mere end 50% af alle e-konsultationer gennemført via Cure4you. Cure4you online benyttes af over 2.500 læger/behandlere i primærsektoren, samt ambulatorier på 10 hospitaler i region H og Sjælland til patienternes online booking og e-kommunikation.
Kontaktinformationen
Gammeltorv 6, 3., 1457, København K, Dänemark
- +45 4976 7000
- info@cure4you.dk
- www.cure4you.eu
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Irriterende at man skal have smidt …
Irriterende at man skal logge ind på siden for at læse beskeder fra sin læge.
Man burde kunne sætte op at man vil have beskederne på sin email.
Bare generelt træls ...

Meget dårlig udviklet UX
Meget dårlig udviklet UX, ikke brugervenlig. Det er svært at bestiller tid hos lægen. Platform er fuld med unødvendige funktioner. Det er hurtigere at ringe op til klinikken for en tidsbestilling, end navigere ind i den besværlige UI. Spild af tid og den cure4you løsning hjælper ingen. Deres sikkerheds politik er uklar, derfor virker utroværdig.

Antwort von Cure4you
skulle bruge cure4you til at bestille …
skulle bruge cure4you til at bestille tid virkeligt besværligt , skal skrive personnummer to gange hver gang man logger ind , hvor for skal jeg logge ind igen for at få bekræftet en tid, du har fået svar log ind igen står der bare i mail skriv dog en bekræftelse direkte i mail nem id sikken noget møg
Elendig brugervenlighed
Elendig brugervenlighed. Afskaf dog den uduelige tjeneste. Det er synd for syge brugere at de skal gennem adskillige log-ind-procedurer som ikke lykkes. Alene af den grund at det i tidernes morgen blev lavet for at få betalende brugere.

Antwort von Cure4you
Hvorfor bør vi betale for at få adgang?

Amatøragtigt.
Amatøragtigt.
Igangsætter nyt system uden at være testet. FØJ. Rul tilbage til det gamle system. Det virkede trods alt.

Elendig hjemmeside
Prøver at komme til at bestille tid til blodprøvetagning på det lokale sygehus (som sygehuset skriver på deres hjemmeside at man skal), men blodbanken findes ikke på listen over klinikker og der er ikke mulighed for at vælge hospitaler.
I det hele taget svær gennemskuelig hjemmeside og virkelig uheldig sammenblanding af offentlige tilbud og kommercielle interesser.

Antwort von Cure4you
Jeg noterer mig Cure4you's svar på min bedømmelse.....
Jeg noterer mig Cure4you's svar på min bedømmelse - ret så lang bortforklaring.
Når ens lægehus har skiftet Cure4you ud med anden serviceudbyder, har Cure4you's services ikke længere værdi for én - længere er den ikke.
Min kone har i øvrigt nu modtaget henvendelse fra Cure4you med opfordring til at forlænge udløbet medlemskab af Cure4you, selv om vor lægehus har stoppet brugen af Cure4you !

Antwort von Cure4you
Jeg vil have min profil slettet
Jeg er ikke kommet længere end at prøve at oprette mig i systemet, alene af den grund at jeg vil bestille tid hos en speciallæge, men min dom er klar: Dette er et pengepugerforetagende, som prøver at kile sig ind mellem patient og læge, uden at have noget reelt at tilbyde. jeg kan jo se af de øvrige anmeldelser, at jeg langt fra er alene om oplevelsen.
Jeg har i mellemtiden selvfølgelig fundet en anden speciallæge, som går ind for en reel kontakt mellem patient og læge, og har også skrevet til jer om at jeg vil have min profil slettet. Fordi det er der, interessant nok, ikke nogen option for på hjemmesiden. Fordi det er vigtigt for jeres forretning at I kan reklamere med mange brugere, ikke sandt? Jeg afventer nu jeres reaktion, og hvis sletningen ikke sker, så melder jeg jer til Forbrugerklagenævnet.

Kan stemme i
Kan stemme i, som de andre, at jeg også har fået besked fra en læge jeg ikke kender. Denne ligger i en anden by, end jeg bor og har læge i. Denne mail om, at jeg har modtaget en besked fra førnævnte læge kommer først kl 19.17 og derefter 21.15 - læger arbejder tilsyneladende meget sent og sender beskeder ud til ukendte patienter....
Jeg kan heller ikke logge ind i første omgang, men da jeg så logger ind med "Nem-Id" (uden jeg skal taste andet end mit cpr-nr.) skal jeg oprette en konto, så jeg kan se beskeder. Jeg kommer endelig ind og kan se, at min beskedbakke er tom - altså ingen beskeder fra en læge i Roskilde. Er det en "fælde" kunne man være fristet til at tænke. Øv.

Antwort von Cure4you
kunne ikke på nogen måde komme til at …Uprofessionelt
kunne ikke på nogen måde komme til at bestille en blodprøve tagning på Hillerød sygehus.

Antwort von Cure4you
Fik i adskillige mails besked om at der …
Fik i adskillige mails besked om at der skulle være kommet post til mig fra en læge jeg ikke kender, og aldrig har kendt. Mailboksen var 100% tom. Jeg har aldrig fået post via dette firma fra min læge. Kan man mon i øvrigt slette den profil man har der?

Latterligt foretagende!
Latterligt foretagende!
Har lige modtaget en mail om at der ligger en besked fra min læge.
Har ikke nogen læge med det navn de skriver og min læge kan ikke kontaktes gennem Jer.
Skam Jer!!!

Antwort von Cure4you
Uacceptabelt at skulle betale for …
Uacceptabelt at skulle betale for ydelser fra det offentlige. Sløvt system, hvor man ikke kan slette klinikker man tidligere har brugt og hvor help desk er uforstående.
Har henvendt mig 3 (!) gange for at undgå reklamemails.
De leverede ekstra tjenester er dybest set et regneark...

Utænkelig langsom hjemmeside
Altså.... Det er ikke fordi resten af siden er specielt fantastisk, men 30 sekunders loading tider på en god internethastighed, hvad i al verden er det? Det er virkeligt ret fantastisk at man kan tjene penge på at have så lav kvalitet af en hjemmeside for en organisation der går ud på at give en tjeneste via en hjemmeside. Så meget forskning lige nu på at hver 100ms loading tid på hjemmesider gør forskel på flere procent af salg for f.eks. Amazon osv. og de snakker jo om 0.5 sekunders loading tid osv. så 30 sekunder, ja, jeg kan slet ikke fatte det findes i et produkt der bliver aktivt brugt i 2017

Antwort von Cure4you
Jeg syntes det er nemt at bruge …
Jeg syntes det er nemt at bruge Cure4you. Let at finde rundt og finde den læge eller lægehus man skulle bruge, ment at sende besked til den korrekte læge og alt er samlet på siden.
Efter at have talt med support hos …
Efter at have talt med support hos Cure4you, kan jeg ikke andet end gi supporten top karakterer da alt var og er perfekt.
Tak for perfekt support.
Kan sagtens anvendes med instruktion
Virker rimeligt, men ikke helt forståelikgt
Man kan ikke selv slette profilen
Jeg ville aflyse en tid, men tiden var ikke engang registreret på Cure4you.
Har efterfølgende ville slette Cure4you-profilen, men det kan man åbenbart ikke selv gøre, hvilket er for dårligt!

Antwort von Cure4you
Meget fin service ved henvendelser pr …
Meget fin service ved henvendelser pr mail. Tak for det
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.