Jeg er meget tilfreds med mine køb af tøj, overtøj og heldragter som både er flot og i en god og lækker kvalitet.😊 Jeg glæder mig forsat til at købe tøj hos Crystal Rainbow.😊 Handle hos Crystal... Mehr ansehen
Jeg har netop bestilt en frakke til min kone i fødselsdagsgave en lille måned før hendes fødselsdag. Da jeg modtager ordrebekræftelsen, ser jeg, at der kun er 14 dages retur/ombytningsret. Da jeg... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Elsker jeres overtøj og ejer både regnjakke/trenchcoat, snowsuit og arctic jacket, som er en kvalitet udover det sædvanlige. Endelig kan man få overtøj som holder! Varmt, vandtæt og stadig utrolig ånd... Mehr ansehen
Hurtig levering og kanon god service fik leveret en forkert str. ingen problemer med returneringen og med at få leveret den rigtige str…… Jeg får så mange kommentarer for min flotte jakke og termob... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Crystal Rainbow prioriterer vi designet af vores overtøj med fokus på miljøbevidste materialer og en grøn og bæredygtig produktion. Vi er et slow fashion brand, hvilket betyder, at vi værner om en mere bæredygtig tilgang. Vores overtøj er designet med vægt på kvalitet, komfort, funktionalitet og et tidløst design. Vi ønsker at skabe beklædningsgenstande, som kan bruges i mange sæsoner fremover.
Nordre Strandvej 119A, 3150, Hellebæk, Dänemark
- +45 60650472
- info@crystalrainbow.com
- www.crystalrainbow.com
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 71 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Kvalitetsbevidst & stilsikker
Crystal Rainbow har stilsikkert klædt mig på til alt slags vejr gennem 6 år. Ejer det meste af kollektionen.
Kvaliteten og detaljeorinteringen er altd i top, ligesom miljø og bæredygtighed er en integreret del af Chrystal Rainbows dna . Varmeste anbefalinger her fra!
Crystal Rainbow’s snowsuit is a unique…
Crystal Rainbow’s snowsuit is a unique and cosy everyday wear.
Especially in the cold winter in Denmark.
So if you want to look hot and feel hot. Wear Crystal Rainbow’s snowsuit😎❄️
Super lækker flyverdragt
Har haft min snowsuit i fire år nu, og den holder både form og farve flot. Jeg bruger den rigtig meget, og er mega glad for den bløde krave, der kan slåes op og lukke helt tæt om det nederste af ansigtet på en blæsende dag. Kan kun anbefale at købe den.

Antwort von Crystal Rainbow
Et firma, hvor både kvalitet og service er i top.
Har lige hængt mit Crysalrainbow overtøj væk for vinteren og glæder mig til at forny min garderobe til efteråret med et produkt yderligere. Det er overtøj af bedste kvalitet. Dejligt at have på, let at vaske og selv om jeg har "boet" i det i flere sæsoner, virker det på ingen måde brugt. Kan varmt anbefale at anskaffe sig overtøj fra Crystalrainbow. Et firma, hvor både kvalitet og service er i top.

Super kvalitet
Super kvalitet, funktionalitet og designs. Har både snowsuit, arctic jacket og andre modeller. Fuldtræffer hver gang, så jeg vil ikke gå med andet.

Kan ikke anbefale Crystalrainbow nok
Kan ikke anbefale Crystalrainbow nok! Super kvalitet, flot design og rigtig god service.

Absolutely 💯
Absolutely 💯 ! I would highly recommend Crystal Rainbow Clothing to anyone looking for unique, high-quality fashion items. The products are beautiful, and the customer service is outstanding. I will definitely be a returning customer.

Antwort von Crystal Rainbow
Kvalitet og æstetik til udelivet
Jeg er virkelig glad for både mit tracksuit min New Snowsuit og min arctic jacket.
Vandtæt, vindtæt og samtidig pænt. Jeg bruger alle tre styles flittigt og jeg anbefaler Crystal Rainbow til alle der ønsker kvalitet og æstetik til udelivet!
Jeg har 4 jakker og en heldragt fra…
Jeg har 4 jakker og en heldragt fra Crystalrainbow. Kvaliteten er ikke til diskussion, da den er i top. Jeg har brugt mine jakker og flyverdragten, til gåture med hunden, overnatning i naturen og derfor har de skulle klarer en del, også vask. Ingen bemærkninger her.
Derudover så er designet virkeligt flot og har en super god plasform; Jeg er ikke særlig høj og kan hurtigt forsvinde i vinterfrakker, men det gør jeg ikke med Crystalrainbow.
Trench Coaten er suuuper let og meget behagelig at have på og det fede ved de fleste produkter er at de er regntæt.
Jeg kan varmt anbefale; New snowsuit, new artic jacket, Teddy fleece jacket, Tench coat, Holographic coat.
Fantastiske produkter af højeste kvalitet
Fantastisk service! Jeg har købt både en frakke og en fleecetrøje hos dem og begge har været af højeste kvalitet.
Jeg har aldrig haft så let og luftig en jakke, der samtidig er super varm og vindtæt! <3 Fik leveret pakken hurtigt og i smukkeste indpakning. Jeg vil personligt anbefale dette brand til alle jeg kender.
Har købt en flyverdragt
Har købt en flyverdragt, som udover at være pæn også har en perfekt pasform. Har haft den 3-4 år og brugt den meget,og den er stadig som ny. Super kvalitet.
Birthe Sørensen
New Snowsuit til skiferie
Bestilte en New Snowsuit til skiferien, og det er bare det bedste køb 🤩 Føles let og med bevægelsesrum, men sidder samtidig meget pænt. Gode lommer og elsker detaljen med lynlås nederst ved buksebenet. Det bedste køb
Jeg er kæmpe fan!
Hele vinteren har jeg brugt min New Arctic-vinterjakke, og jeg ELSKER den! Den holder mig varm - også på skiferien til Norge. Jeg elsker hætten, som tager den værste vind og regn. Og så er jeg så glad for, jeg valgte modellen i light grey/blue. Den er så smuk i farven og kan holdes ren med en vask engang imellem. Jeg glæder mig til at tilføje flere Crystal Rainbow-produkter til min garderobe!
Lækker kvalitet og design
Fantastiske farver, design og kvalitet.
Jeg har købt flere produkter derfra og anbefaler crystalrainbow.com til alle. Kundeservice er i tip top <3
God kvalitet ✨
God kvalitet ✨
Jeg har købt en vinterjakke hos CR. Den bedste kvalitet, virkelig pæn, og kan bruges i alle slags vejr og holder mig altid varm og tør. 5 stjerner !
Meget hurtig levering og har været så…
Meget hurtig levering og har været så glad for min lange vinter-jakke. Dejlig varm og mange fine detaljer
Min kæreste har lige købt Trench Coat
Min kæreste har lige købt Trench Coat, Aniique gold,og er meget glad for den, idet den er let og meget behagelig at have på, og så klæder den hende super godt.Hun købte også i vinter New Snowsuit Lavendel og New artic Jacket i light grey/blue. Begge har været vasket flere gange, og er stadig som nye.Vi oplevede rigtig god service og overtøj af super kvalitet. Kim
Unikt design
Unikt design, super kvalitet og fantastisk service. Jeg hat købt både artic jacket, aviator snowsuit, new snowsuit. Disse har været vasket afskillige gange og er stadig som nye.
Købte sidste år Trench coaten, som er meget smart og skøn og let at have på.
Best jacket ever!
Best jacket ever!!
According to my wife.
And the fastest delivery ever.
Ikke vandtæt og dårlig kundeservice
Har købt en flyverdragt og en trenchcoat. De er begge ikke vandtætte.
Begge lever ikke op til vandsøjletrykket. Jeg blev våd/gennemblødt efter en 15 min gåtur i let regn.
Klagede over flyverdragten til kundeservice, som kun kan informere om vandsøjletryk og ellers ikke vil påtage sig noget som helst ansvar.
Det var en meget ubehagelig korrespondance jeg havde med kundeservice. Spild af penge og tid.

Antwort von Crystal Rainbow
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.