Meget fin og hurtig betjening... modtog allerede den ene forsendelse dagen efterbestilling. Dog vil jeg sige, målskemaet og varen ikke helt passer overens! Købte en Tyrolerkjole, men den størr... Mehr ansehen
Corsagen.dk
Jeg købte en kjole til tyroler fest, modtog varen dagen efter bestilling. Kjolen svarede dog ikke til mine forventninger og retunerede den igen. Fik hurtigt bekræftelse på modtagelse af returvare samt... Mehr ansehen
Pakken kom hurtigt og selve corsagen var super smuk. Dog var pasformen elendig og corsagen gabte meget foroven og syntes ikke de mål der står derinde er korrekte (Selvom jeg grundigt målte mig selv fo... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Hos os finder du et stort udvalg i Corsager fra str. Small-6XL samt modetøj til kvinder str. 42-62. 1-2 dages leveringstid og mulighed for at komme og prøve alle vores varer!
Svinget 1, 2300, Kbh s
- kundeservice@corsagen.dk
- www.corsagen.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
God , men men.
De har en masse skønne ting .. jeg har også købt derinde på corsagen.dk.
Jeg savner bare at de har flere af deres modeller i større størelser.... jeg synes ikke at de storer pige har det sammen udvalg som de alm str. piger
Men ellers er det godt nok en go side at se på .. også deres kjoler.

Middel
Kvaliteten af jeres corsager lever ikke op til mine forventninger... De er meget tynde, nærmest "kostume-agtige"... Samme kvalitet som alle de der kostumer man køber over nettet. Godt jeg købte dem på tilbud, ellers havde jeg været meget utilfreds.. Ellers fin leveringstid.

nem e-handel
At handle hos corsagen.dk er en nem og overskuelig hjemmeside. Varerne kommer hurtigt, og er af god kvalitet.
Hurtig levering og god service.
Hurtig levering og god service.
Jeg måtte returnere mit corsage fordi det var for småt ved barmen, jeg fik lov til at tage ud til deres lager og fik på stedet lov til at finde et andet corsage, det er god service!
Rigtig god
Rigtig hurtig levering, og kvaliteten ser også fin ud.
Bare surt det var for småt det jeg bestilte, men det er min fejl,
så må ind og prøve, så det bliver den rigtige størrelse
Ekspres levering flot...
Fik min vare efter fire dage i julen, det er flot kundepleje... Og varen var til ugkryds og slange... Det ikke sidste gang jeg handler der...
Altid god og positiv respons
Selvom pengene blev trukket med det samme bestillingen blev afleveret og alle varene var i restordre, var der hele tiden positiv og hurtig feedback fra Corsagen.dk, når man spurgte til forventede leveringstider, der dog blev udskudt et par gange, men man fik så også valget at annulere handlen. Handler gerne igen en anden gang.
GODT, men bøvl med leveringen
Varen passer rigtig godt, var bange for jeg ikke kunne passe corsagen omkring brystet da jeg skulle op i en L el. XL og en small ellers, men det endte så med en M og den passer PERFEKT over det hele!
Der var nogen fejl de meddelelser jeg fik i starten, så leveringstiden blev lidt længere end forventet, men ellers kørte det.
Alt i alt er jeg rigtig godt tilfreds
Rigtig flot Brudekjole
Må sige at det billede der er vist af den kjole jeg bestilte slet ikke gør kjolen den fulde ret :D
Blev så overrasket- på den gode måde over min kjole. Den sidder perfekt, og stoffet er lækkert og alle broderier og lign. er super flot lavet.
Der har været super gode tilbagemeldinger når man har haft spørgsmål vedr. kjolen/bestilling/mål/levering o.s.v.
Kan bestemt anbefale alle andre at bestille hos Corsagen.dk
Utrolig dårlig service og næsvis ejer/sælger
Jeg har købt et par sko fra corsagen.dk gennem Trendsales. Jeg modtager et par sko af UTROLIG dårlig kvalitet og efter aftale med [navn fjernet] fra firmaet går jeg på posthuset og køber en bobbelkuvert putter skoene i med en seddel om at jeg ønsker pengene tilbage og sender pakken retur som forsikret pakke.
Der går så nogle dage hvorefter jeg modtager en mail hvori hun skriver at hun har fået pakken, men at der ikke var nogle oplysninger i pakken om det videre forløb. Jeg skriver til hende at jeg er 100% sikker på at jeg har lagt en seddel i pakken og skriver til hende at jeg ønsker pengene retur og mine kontooplysninger.
Herefter kommer den ene ubehagelige mail efter den anden hvori hun bla. skriver at jeg selv skulle have vidst at hun ikke ville betale for at jeg havde købt en ny bobbelkuvert, men skulle have brugt den gamle (det står ingen steder) og hun antyder samtidigt at jeg lyver om den seddel.
Efter nogle mails frem og tilbage så får jeg mine penge og giver en dårlig anmeldese af handlen på Trendsales hvor jeg skriver at det var dårlig kvalitet og ubehagelig service.
Hun svarer tilbage med "Lad nu være med at lyve mere Sarah. Til andre sælger, pas på denne køber. Desværre meget uærlig :-( "
Hej,
Under beskrivelsen på brugeren på Trendsales kan du læse købsbetingelserne, som er tydeligt markeret.
Det ved du til en anden gang nu.
God dag.
2011/12/15
Hej.
Eftersom jeg har købt igennem Trendsales og IKKE via jeres hjemmeside, så syntes jeg nok at det ville være på sin plads at I oplyser mig om eventuelle krav til forsendelse.
Og jeg har selvfølgelig kvittering på hvad jeg har købt til forsendelsen, men igen ingen oplysninger om hvad I forventer at man sender til Jer.
Og nu efter du har fortalt mig at det er min fejl og jeg ikke har kunnet læse tingene ordenligt, så har jeg været inde på corsagen.dk for at lede efter de krav I mener jeg ikke har opfyldt, og kan virkelig ikke finde noget sted hvor der står at man skal bruge den bobbelkuvert som pakker er modtaget i...
Men nu har jeg fået mine penge og det er så det sidste vi kommer til at have at gøre med hinanden - der bliver ingen fremtidige handler fra min side af.
Sarah.
Sendt: 14. december 2011 13:08
Hej Sarah,
Vi pakker skam vores forsendelser fint op. Og der var ingen seddel i, hverken i pakke eller i emballage.
Der står under købsbetingelser tydeligt hvordan der skal sendes retur, og hvad der bliver erstattet. Det er du velkommen til at læse igennem en anden gang.
Udover det, hvis du har betalt for noget emballage via postdanmark, som du skriver du har oveni forsendelsen, så skal der selvfølgelig lægges en kvittering med, så man kan se hvad du har betalt.
Men nu ved du det til en anden gang.
2011/12/14
Til en anden gang vil jeg foreslå at krav til refundering bliver oplyst når man kontakter jer vedr. refundering........
Det er ret svært at gætte sig til sådanne ting...
Hvis du/I ikke har kunnet finde sedlen så vil jeg foreslå en blidere oppakning, da der ikke er nogen tvivl om at der var lagt en seddel ned til skoene.......
Mvh.
Sendt fra min iPhone
Den 13/12/2011 kl. 19.39
Hej,
En anden gang skal du venligst bruge den pakke du har modtaget varen i, da det kun er porto vi skal refundere ved en reklamation, ikke det du bruger til evt. emballage, for vi kan jo ikke se hvor meget du har brugt af penge der...
Vi gør det denne gang, husk det en anden gang.
Vi refunderer dig dine penge i imorgen. der var ingen seddel med i skoæsken eller i selve indpakningen.
2011/12/13
Hej.
I kassen ligger en seddel med information, men vi kan da godt lige tage den igen.
Jeg skal have pengene tilbage xxxkr + xxkr (til retur-forsendelse)
Mine kontooplysninger er:
reg:xxxx
kontonr.:xxxxxxxxxxx
Mvh. Sarah Christoffersen
Sendt: 13. december 2011 17:26
Hej Sarah,
Vi har nu modtaget din vare retur, men der er ingen information med i pakken.
Vi skal have at vide om du vil have refunderet varen eller en anden vare, hvis du vil have den refunderet skal vi have kontooplysninger fra dig.
2011/12/7
Hej.
Det er bare i orden... det var bare lidt lettere da jeg stort set kører forbi hver dag :-)
Men jeg sørger for at sende den ind til dig :-)
Sendt: 7. december 2011 11:35
Hej igen,
Nej beklager, når det er reklamation så skal de sendes så vi kan have en form for registrering på den :-)
Men er din reklamation godkendt så skal du ikke betale portoen selv, det gør vi.
2011/12/7
Hej. Heidi.
Der skulle vel ikke væremulighed for at aflevere den i stedet for at sende den?
Hilsen Sarah
Sendt: 6. december 2011 22:10
Hej,
Det er der ikke meget at gøre ved, du må sende dem retur og få dine penge igen.
Ja postdanmark er ikke lige alt for gode til deres såkaldte service, det oplever vi desværre tit.
2011/12/6
Hej!
Nu har jeg modtaget mine sko - det viste sig at de havde ligget nogle dage nede hos den lokale postafdeling, jeg havde bare ikke fået sedlen.. :-)
Det er nogle vildt fede støvler!!!
- men jeg er desværre ikke helt tilfreds med kvaliteten.
Jeg har vedhæftet et par billeder hvor du på det ene kan se at den ene ring ved snørrebåndet er hoppet af og på det andet kan du se ringen som jeg har pillet af - den er helt smadret og der er ingen takker på den :-S og man kan se at der er ihvertflad en til som ikke har det godt :-( (beklager de lidt dårlige billeder)
Der var også en løs ring på den anden sko, men den var ikke skadet og lige til at sætte på plads igen.
Håber vi kan finde ud af noget, giver ikke karakter før jeg hører fra dig :-)
Sendt: 30. november 2011 12:54
Hej Sarah,
Den er afsendt for 5 dage siden, men der er lidt længere leveringstid til Sverige end til Danmark, så du skal nok først regne med du har den imorgen eller overmorgen :-)
2011/11/30
Hej.
Jeg købte d. 24-11 et par kilehæls sko.
Jeg ville høre om du har fået afsendt dem :-)
Mvh Sarah

hurtigt levering
det gik hurtigt med de vare som var på lagert
Sikker 5 stjerner værd.!
Super duper, både kvalitet pris og levering. Ska da handle her igen til næste gang, det helt sikkert.:-):-)
Bestilte varer kommer hurtig og er god kvalitet
Flot kostume men meget skrøbeligt!
Kostumet var virkelig flot og forsendelsen var hurtig! :D
Men første gang jeg havde corsaget på til kjolen, flækkede det rundt omkring! D: Det er virkelig ærgerligt, da jeg synes det var så flot! Så hvis I har planer om at købe det kostume der hedder 'Deluxe nisse kostume', så skal I regne med at corsaget flækker hurtigt! :(

Antwort von Corsagen.dk
super nemt sted at handle.
det er bare utrolig nemt at finde rundt på siden , og hurtig
ekspedition. god oplevelse
Store størrelser og hurtig levering
Hjemmesiden var let at finde rundt på. Produkterne er i den billige ende skalaen og jeg havde produkterne i hånden efter 2 dage.
Jeg vil dog sige at corsagerne er store i størrelserne i forhold til andre corsger på nette i samme prisklasse, hvilket jeg ikke lige var klar over da jeg købte. Hvilke gjorde at jeg skulle bestille over et par gange.
Men alt i alt en rigtigt god oplevelse at handle på Corsage.dk
God og hurtig service
Intet at udsætte på firmaet og varene.
Kan anbefale Corsagen.dk
Jeg har haft bestilt en kjole, og jeg frygtede lidt at jeg ikke ville kunne passe.
Men så fik jeg den hjem en uge efter, og prøvede den. den passer perfekt :)
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.