Meget fin og hurtig betjening... modtog allerede den ene forsendelse dagen efterbestilling. Dog vil jeg sige, målskemaet og varen ikke helt passer overens! Købte en Tyrolerkjole, men den størr... Mehr ansehen
Corsagen.dk
Jeg købte en kjole til tyroler fest, modtog varen dagen efter bestilling. Kjolen svarede dog ikke til mine forventninger og retunerede den igen. Fik hurtigt bekræftelse på modtagelse af returvare samt... Mehr ansehen
Pakken kom hurtigt og selve corsagen var super smuk. Dog var pasformen elendig og corsagen gabte meget foroven og syntes ikke de mål der står derinde er korrekte (Selvom jeg grundigt målte mig selv fo... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kvaliteten af jeres corsager lever ikke op til mine forventninger... De er meget tynde, nærmest "kostume-agtige"... Samme kvalitet som alle de der kostumer man køber over nettet. Godt jeg købte dem på... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Hos os finder du et stort udvalg i Corsager fra str. Small-6XL samt modetøj til kvinder str. 42-62. 1-2 dages leveringstid og mulighed for at komme og prøve alle vores varer!
Svinget 1, 2300, Kbh s
- kundeservice@corsagen.dk
- www.corsagen.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Ombytning virkede besværlig, men var yderst effektivt!
Vi bestilte 2 korsetter hvor af det ene ikke passede som det skulle og vi ville gerne bytte til et andet. Vi kontaktede pr. mail og fik at vide vi kunne bytte kvit og frit, også selvom det korset vi ville bytte til var en anelse dyrere, det kalder vi service!! Den eneste hage var dog at det gjorde det en smule besværligt ikke at kunne kontakte pr. tlf.

Antwort von Corsagen.dk
perfekt
Alt er godt jeg er glad for at jeg fandt jer på internettet
Hurtig service
Fin og hurtig handel.
Vare som beskrevet.
En perfekt handel
Nem bestilling, rimelig pris, og lynhurtig levering.
Perfekt sted at handle.
Jeg bestilte og varene kom hurtigt.
Jeg havde desværre bestilt for småt, selvom de på deres side havde fortalt det var små størrelser.
Jeg sendte varen retur mandag og dagen efter (tirsdag)fik jeg besked om at de havde modtaget varen og at der blev sendt en ny med det samme.
Ja dagen efter (onsdag)havde jeg en fået den byttede vare retur.
Det er det første sted jeg har oplevet at få byttet en vare så hurtigt.
Klart 5 stjerner
Rigtig god service, kan anbefale det
Havde varerne dagen efter jeg bestilte... Meget tilfreds!
Mit første køb ved corsagen. Ikke sidste.
Jeg opdagede at de havde overknee støvler på deres hjemmeside en dag jeg var inde og kigge lidt på deres tøj, og de var tilmed billige, så dem måtte jeg bare eje.. Det er jo ikke altid lige nemt at købe sko og støvler på nettet, men jeg syntes deres beskrivelse omkring størrelserne var meget passende.
Flot men skrøbelig
Corsagen en masse fantastiske ting, og jeg kunne helt sikkert finde på at købe noget der en anden gang, dog var det corsage jeg købte en anelse skrøbeligt i lynlåsen og det må ikke stramme det mindste når jeg lyner det, for så går lynlåsen op efter man har lynet den. Lidt sjusket, men ellers lever det fuldt ud op til alle forventninger :)

Antwort von Corsagen.dk
Fin service
Lynhurtig levering -havde tøjet dagen efter efter jeg bestilte.
En vare passede dog ikke og sendte retur og fik pengene igen uden problemer.
Hurtig og god respons på mails
Handler gerne med jer igen :-)
Hjemmesiden fungerer fint
Siden virker rigtig godt, med meget hurtig levering.
super
De Bedste anbefalinger for god service og hurtig levering
ganske udemærket
det var rigtig godt og gik hurtigt, jeg har flere gange været glad for at handle der og særligt når de har tilbud! =)
Super!
Gode produkter og hurtig betjening! Mine varmeste anbefalinger!
Fantastisk service!
Jeg har sjældent oplevet så god service, de er til at snakke med, de har rimelige priser. Jeg havde problemer med min ordre og var meget vred, indtil de fik ordnet det. Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg køber her :-)
Nemt, hurtigt og effiktivt.
Jeg bestilte min vare kl ca. 14:30 og næste formiddag var den fremme. Hurtig og god service. :-)
HURTIG FORSENDELSE
NÅR MAND BESTILLE VARE HOS CORSAGEN , SENDER DE VAREN SOM DE HAR SKRIVET OG I GOD STAND.
DE SENDER VAREN RIGTIG MEGET HURTIG.
hurtigste levering jeg har oplevet!
Bestilte ved 15.30 tiden torsdag, og fredag var posten her med pakken.. fin vare som levede op til mine forventninger.. jeg handler meget meget gerne her igen..
God betjening
God kvalitet og også hurtig levering. Du kan trygt handle med Corsagen. Jeg kan varmt anbefale dem.
perfekt
god service, hurtig levering. I betalte ekstra for at jeg kunne få min pakke til tiden
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.