Corsagen.dk

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Meget fin og hurtig betjening... modtog allerede den ene forsendelse dagen efterbestilling. Dog vil jeg sige, målskemaet og varen ikke helt passer overens! Købte en Tyrolerkjole, men den størr... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Pakken kom hurtigt og selve corsagen var super smuk. Dog var pasformen elendig og corsagen gabte meget foroven og syntes ikke de mål der står derinde er korrekte (Selvom jeg grundigt målte mig selv fo... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Kvaliteten af jeres corsager lever ikke op til mine forventninger... De er meget tynde, nærmest "kostume-agtige"... Samme kvalitet som alle de der kostumer man køber over nettet. Godt jeg købte dem på... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Damenmodengeschäft
  2. Kostümgeschäft
  3. Dessousgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Hos os finder du et stort udvalg i Corsager fra str. Small-6XL samt modetøj til kvinder str. 42-62. 1-2 dages leveringstid og mulighed for at komme og prøve alle vores varer!

Kontaktinformationen

Das haben sich andere Leute angesehen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Super behandling :o)

Jeg købte en kjole til tyroler fest, modtog varen dagen efter bestilling. Kjolen svarede dog ikke til mine forventninger og retunerede den igen. Fik hurtigt bekræftelse på modtagelse af returvare samt penge retur. Den hurtige behandling gør, at jeg vil føle mig tryg ved at handle her en anden gang.

11. Oktober 2012

Effektivt

God hurtig kommunikation pr mail.
Hurtig levering.
Stemte overens med det der var skrevet i annoncen, og anbefaling på mail.
Fint kostume.
Ingen prob. ift betaling.

4. Oktober 2012

hurtig ordrebehandling/hurtig levering

Vil helt sikkert anbefale corsagen, dert var nemt at bestille og der var hurtig levering.

Dog vil jeg tilføje at kvaliteten af det bestildte ikke helt levede op til billedkvaliteten, men det var et tyrolerkostume til kun 199,-, så hvad kan man egentlig forvente. er helt sikker på at man betaler efter kvalitet, men det kommer vel an på en prøve. Det er nok ikke sidste gang jeg bestiller fra corsagen

3. Oktober 2012

Lyn hurtig levering!

Dog vil jeg sige, målskemaet og varen ikke helt passer overens!
Købte en Tyrolerkjole, men den størrelse jeg ud fra skemaet skulle ha var alt alt for stor - selv nummeret mindre svømmede jeg i! Men desværre var kjolen der ikke i nummeret mindre, så måtte igang med symaskinen.

11. September 2012

Rigtig god service

Kan varmt anbefale Corsagen.dk. Ved en fejl havde Corsagen. dk ikke mit corsage i den rette størrelse, selvom det så sådan ud på hjemmesiden, men de gav mig med det samme efter bestillingen besked om dette og sendte mig et andet corsage kvit og frit samr gav mig gratis fragt på resten af mine varer.

4. September 2012
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Levering og produkt som lovet

Eneste minus ved siden er, at de havde glemt et c/o i min adresse, så den blev sendt et helt andet sted hen og måtte hentes af min far, hvis navn er min c/o adresse. Udover det, er kjolen som lovet, størrelsen er fin og det gik ret stærkt med betaling og levring.

31. Juli 2012

Super service!

Fantastisk service - havde bestilt en kjole, som viste sig at være udsolgt, men så fik jeg tilsendt en tilsvarende kvit og frit! :-) Tøjet var i en fin kvalitet og leveringstiden var kort. Jeg vil bestemt bestille min brudekjole derfra til næste år :-)

29. Juli 2012

Super

Helt i top utrolige hjælpsom.... kan klart anbefaldes....

23. Juli 2012

Smukke varer go service

Jeg har modtaget endnu en pakke fra dig:) smukke ting som altid - da der var en defekt rettede jeg henvendelse - og beskeden var at varen bare kunne sendes retur og ombyttes til en anden - så ud over jeg er vild m dine varer er det da en super service som jeg er glad for - så nu venter jeg på returpakken så jeg kan tage mit burqule sæt i brug :)

10. Juli 2012
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig betjening og god service

Corsage meldte hurtigt tilbage, da jeg var lidt i tidsnød. De pakkede kjolerne og sendte dem, så jeg havde dem kort efter bestiling. Super service. Kan varmt anbefales.
Kjolerne var tilmed meget billigere end andre steder.

6. Juli 2012

SUPER

kan ikke gøres bedre eller hurtigere - varene overstiger i dén grad mine forventninger ;-)

28. Juni 2012

Helt perfet

er fuldt ud tilfreds, de er super hurtige til at sende ens pakke og tøjet har en super lække kvalitet.. handler med glæde der igen

20. Juni 2012
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Utrolig godt at handle med

Køre Corsagen
Det har været en kæmpe fornøjelse at handle med jer og vi fortryder ikke det mindste at vi havde valgt at handle i Corsagen.
Håber at mange flere vil handle hos jer og håber det bedste i fremtiden for jer
Nu er vores næste skridt bare at gifte os og det er meget snart

8. Juni 2012

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr