Corsagen.dk

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Meget fin og hurtig betjening... modtog allerede den ene forsendelse dagen efterbestilling. Dog vil jeg sige, målskemaet og varen ikke helt passer overens! Købte en Tyrolerkjole, men den størr... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg købte en kjole til tyroler fest, modtog varen dagen efter bestilling. Kjolen svarede dog ikke til mine forventninger og retunerede den igen. Fik hurtigt bekræftelse på modtagelse af returvare samt... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Pakken kom hurtigt og selve corsagen var super smuk. Dog var pasformen elendig og corsagen gabte meget foroven og syntes ikke de mål der står derinde er korrekte (Selvom jeg grundigt målte mig selv fo... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Kvaliteten af jeres corsager lever ikke op til mine forventninger... De er meget tynde, nærmest "kostume-agtige"... Samme kvalitet som alle de der kostumer man køber over nettet. Godt jeg købte dem på... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Damenmodengeschäft
  2. Kostümgeschäft
  3. Dessousgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Hos os finder du et stort udvalg i Corsager fra str. Small-6XL samt modetøj til kvinder str. 42-62. 1-2 dages leveringstid og mulighed for at komme og prøve alle vores varer!

Das haben sich andere Leute angesehen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Perfekt!

I sender varene med det samme og allerede efter 1 dag modtager man dem. PERFEKT!

26. Dezember 2012
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God service, hurtig levering og lækkert tøj :)

Hvis jeg har brug for noget flot tøj til et event hurtigt, så går jeg altid lige og kigger på corsagen.dk .. Kvaliteten af tøjet er ikke "super god", men god til prisen. Savner at se noget mere avslappende også, som nogle lækre sæt a la Juicy Couture, i velour eller lignende, meget populert i Hollywood og mellem de kendte :) Ellers kun positivt herfra :)

21. Dezember 2012
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kjolen var gået op i en syning og nissehuen var slet ikke hvad jeg havde forventet.

Da jeg modtog kjolen, var syningen foran gået op, så jeg selv blev nød til at sy den sammen for sku bruge den dagen efter ... Og nissehuen var meget tynd og kort, hvilket det slet ik ligner på billederne på corsagen.dk .. Hurtig levering, rigtig dårlig kvalitet, men man får vel hvad man betaler for

18. Dezember 2012
Corsagen.dk-Logo

Antwort von Corsagen.dk

Hej Sofie,

Tak for din anmeldelse :-)

Vi har prøvet at kontakte dig flere gange, men uden held.
Det er meget uheldigt syningen var gået op, det beklager vi! Især da du jo bor i omegnen af os, for så havde det ikke været meget svært lige at levere en ny vare til dig, uden ekstra omkostninger. Husk at tage kontakt en anden gang, så er det nemmere at hjælpe dig.

Din vare blev refunderet igen d. 18/12, da vi fik denne anmeldelse, og du behøver selvfølgelig ikke sende varen retur. Bare du lige vil tage kontakt en anden gang, eller svare os på vores henvendelser, så undgår vi disse uheldige situationer.

Godt Nytår.

Mvh
Corsagen.dk
Heidi

Godt

Jeg syntes det er godt, fik min pakke med det samme og nemt at bruge.

18. Dezember 2012

Fin handel

Har for nylig (og for første gang) bestilt nogle varer fra Corsagen.
Hurtig levering og fine varer. Desværre passede to af modellerne ikke godt til mig, men den sidste var lige i øjet :0)
Nemt at returnere.

11. Dezember 2012
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Den ene vare jeg købte viste sig at være udsolgt, selvom dette ikke fremgik på hjemmesiden. Jeg fik uden problemer pengene retur og en lignende vare uden beregning.

10. Dezember 2012

Problemfri og hurtig levering

Mine strømper blev hurtigt ekspederet fra Corsagen og ikke mindre end fire mails holdt mig underrettet om alle detaljer (ordrebekræftelse, varen pakket, varen sendt og til sidst fakturaen som pdf).
Desværre lever strømperne ikke op til det de lover i beskrivelsen (de kan ikke passes af alle), så derfor kun fire stjerner.

28. November 2012
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og sikker pasform

Det er for det første nogle helt fantastisk flotte corsager der findes derinde! Min kæreste og jeg havde planlagt en rigtig hyggelig aften med god mad, og jeg faldt over denne side da jeg ville finde noget flot og sexet at overraske ham med! Jeg fik dog bestilt lidt sent og ærgede mig over at det nok ikke ville nå frem i tide - men allerede nogle dage efter ankom pakken fra corsagen.dk! Størrelsen var lige i øjet, så deres størrelsesguide har været meget nem at gå efter (hvilket nogen gange er det værste ved online shopping!). Derudover var corsagen utrolig flot og nem at have med at gøre.

28. November 2012
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt fantastisk og suveræn Kundeservice !!

Jeg bestilte en corsage via corsagen.dk, jeg var i tvivl om størrelsen og sendte en mail til dem ang hvilken størrelse de ville anbefale, der gik max 10 minutter så fik jeg svar og kunne bestille, da jeg fik min flotte corsage blev jeg igen i tvivl om den var lidt for lille, så jeg mailede igen og fik svar med det samme ! Jeg blev anbefalet at beholde corsagen, og det er jeg virkelig glad for! Da den først blev spændt ordentligt sad den perfekt !

Jeg kan absolut kun anbefale at bestille fra corsagen.dk !!
Det er ihvertfald ikke sidste gang jeg selv bestiller !!

1000 tak !!

Mvh
Mai

27. November 2012
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

jeg har fået en fantastisk oplevelse

Jeg har ikke noget dårligt at sige om Corsage, jeg bestilte mine vare og to dage efter lå de på mit trappe trin :) så der er intet jeg kan brokke mig over :) kun at det er en god hjemmeside og det er billigt nem at finde rundt på... husk at læse instruktionerne til størrelsen på tøjet størrelsen passer ikke helt med det man plejer at bruge, når det handler om Corsage :)

23. November 2012
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skulle have fat i en vest-corsage til julefrokost og var i tvivl om str - jeg sendte en mail til corsagen og fik super service med hjælp til at hitte rette str. ligeledes skal det nævnes at det var virkelig venlig service - so keep on the good work

15. November 2012

Alletiders service

Bestilte mine vare en fredag eftermiddag og allerede samme dag var det afsendt. modtog mine vare Mandag. så super service.

19. Oktober 2012
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr