Meget fin og hurtig betjening... modtog allerede den ene forsendelse dagen efterbestilling. Dog vil jeg sige, målskemaet og varen ikke helt passer overens! Købte en Tyrolerkjole, men den størr... Mehr ansehen
Corsagen.dk
Jeg købte en kjole til tyroler fest, modtog varen dagen efter bestilling. Kjolen svarede dog ikke til mine forventninger og retunerede den igen. Fik hurtigt bekræftelse på modtagelse af returvare samt... Mehr ansehen
Pakken kom hurtigt og selve corsagen var super smuk. Dog var pasformen elendig og corsagen gabte meget foroven og syntes ikke de mål der står derinde er korrekte (Selvom jeg grundigt målte mig selv fo... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kvaliteten af jeres corsager lever ikke op til mine forventninger... De er meget tynde, nærmest "kostume-agtige"... Samme kvalitet som alle de der kostumer man køber over nettet. Godt jeg købte dem på... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Hos os finder du et stort udvalg i Corsager fra str. Small-6XL samt modetøj til kvinder str. 42-62. 1-2 dages leveringstid og mulighed for at komme og prøve alle vores varer!
Svinget 1, 2300, Kbh s
- kundeservice@corsagen.dk
- www.corsagen.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Fede corsager og hurtig levering
Fine varer til lave priser
Bliver gang på gang imponeret over at corsagen.dk kan holde udsalg på i forvejen lave priser.
Rigtig tilfreds men en smule snydt af billede
Jeg bestilte to corsager og modtog dem hurtigt derefter, de var i god kvalitet på trods af den overraskende lave pris, til gengæld kan ma ikke bruge den g-streng der følger med. Så jeg er meget tilfreds! men dog blev jeg lidt overrasket da jeg åbnede det ene corsage da jeg så det var rødt og sort istedet for brunt og sort som det så ud på billedet, jeg gik ind på siden igen og så så at de rigtige farver faktisk stod under informationen så heldigvis var jeg ikke blevet snydt en havde bare ikke læst ordentligt efter, men det gjorde ikke noget for jeg går mere med rød en brun. Alt i alt synes jeg at Corsagen er super godt, man skal bare være lidt opmærksom og finde ud af hvilken størrelse man bruger i corsager!!!!! for det er ikke nødvedigvis den sae størrelse som du bruger i trøje, og derfor skal du måske ikke bestille en størrelse større på trods af at der tit står at corsagerne er små i størrelserne.
God vare. Hurtig levering.
Fantastisk
Kan kun anbefale Corsagen.dk man bliver aldrig skuffet.
God service. Jeg kan ikke klage over noget.
Alt var som det skulle være, modtog min pakke hurtigt. Fik løbende mails fra Corsagen.dk ang. leveringen.
Der udover har de en rimlig overskuelige hjemmeside.
Jeg valgte endda at få pakken sendt uden omdeling til døren, som kostede 35 kr. som kun blev sendt til min postkasse (som er på eget ansvar).
Helt Ubeskadiget lå der en pakke i postkassen til mig ;-) en tilfreds kunde her fra.
God servis , billig , ingen problemer ved retur .
Hold op en servis , har købt flotte og billige ting ved Corsage , og da jeg havde købt en der ikke passede sendte jeg den retur , og der gik ikke lang tid så havde jeg mine penge på kontoen , de er gode til at sende ud med tilbud og det er priser så alle har råd til at købe .
hurtig levering.
Jeg må sige aldrig har jeg oplevet så hurtig betjening bestilte varen onsdag og torsdag morgen lå den i postkassen.
Hurtig levering.
Altid hurtig levering.
Kvaliteten på vareren er ikke 100% perfekt, men i forhold til brisen er det helt okay. Jeg har købt flere gange og ender nok med at købe der fra igen.
Som skræddersyet!...
Et super produkt til prisen, og hvis ellers man kan smide et målebånd om sig selv tre steder, kan du ved hjælp af corsagens egen målbeskrivelse, få et næsten skræddersyet produkt. Hurtig levering godt produkt til overkommelige penge, det er ikke sidste gang jeg handler der. Og jeg kan sagtens anbefale andre at handle her...
En god førstegangsgoplevelse
Min pakke var flået flere steder og hang kun sammen i bobleplasten, men varen var heldigvis i god stand. Derudover skal jeg nævne, at pris og kvalitet helt klart hænger sammen, men jeg vidste det på forhånd, så det er helt okay med mig.
Nu er jeg personligt ikke sart, men jeg tænker, at det måske kan være en idé med en lidt mere diskret/anonym label, hvor der ikke står Corsagen på. Som sagt er jeg selv ligeglad, men jeg kender andre, som ikke vil være det :-)
Jeg har haft en supergod oplevelse af min første handel. Under 1 time efter jeg havde afgivet min ordre, var pakken ekspederet afsted og jeg fik mine varer dagen efter. Supergodt!
Jeg har allerede anbefalet corsagen.dk til flere og jeg vender HELT sikkert selv tilbage, hvis der kommer varer, som matcher min smag :-)
God kvalitet til en fornuftig pris og sikker levering.
Jeg har flere gange handlet hos Corsagen. Det er flotte varer, et begrænset udvalg, men altid til fornuftige priser. Fleksibilitet og service ud over det forventede.
Super Cool
Super flotte Corsager i god kvalitet, god betjening og bytteservice. Nem og hurtig levering, overskuelig hjemmeside, alt i alt et godt sted at handle. Jeg kommer igen
Det er billigt på Corsagen og du får leveret hurtigt. Det er ikke sidste gang jeg handler der.
hurtig og nemt
corsagen.dk er god for dig hvis man har lyst til at forkæle sig selv eller manden i sit liv,til billige penge og det tager ikke andet end et par dage og så har du det
godt sortiment og god vejledning
Super lækre vare til lækre priser og hurtig levering!
Hurtig levering. Emballagen var åben, men varen var ok.
Hurtig levering. Emballagen var åben, men varen var ok

Antwort von Corsagen.dk
God kvalitet
Billige kvalitets varer og super hurtig levering. Ikke sidste gang jeg handler der
Super service trods Post Danmark
Da jeg bestilte mine varer første gang hos Corsagen.dk, havde jeg en dårlig oplevelse. For det første var halvdelen af de bestilte varer ikke på lager, (dette gjorde corsagen.dk op for, ved at sende mig en varer, der lignede den ene bestilte varer, gratis med i købet), og for det andet, lavede Post Danmark ged i det, og sendte min pakke 30 km væk, til et museeum som kun har åbent i weekenden, hvilket jeg først fandt ud af da jeg troppede op på adressen. Det var en skuffende oplevelse, som corsagen.dk heldigvis ændrede på. Da de fik at vide hvordan min oplevelse havde været, rådede de mig til ikke at hente pakken på museet, således at den blev sendt tilbage til dem. Jeg vil derefter få mine penge sendt tilbage til kontoen. Da de så havde modtaget den ene af de varer, jeg havde bestilt, som ikke havde været på lager, tilbød de at sende den direkte til mig uden omkostninger, som et plaster på såret. Jeg har i dag modtaget varen, og jeg helt lykkelig over hvor fantastisk kvalitet den er, og hvor godt den lever op til mine forventninger. Til alle fremtidige kunder, vil jeg blot fortælle: corsagen.dk kan leve op til dine forventninger!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.