Köpte en Zenkuru Back Massager från Coolstuff i Malmö som inte kontrollerats innan sändning. Trasig stick-kontakt. Trots försök att komma i kontakt med företaget för att slippa skicka tillbaka varan,... Mehr ansehen
+ 1 kr för frakt + billigt + bra produkter - lagerstatus är ej korrekt - frakten tar oftast en månad, vid beställningsvara - frakten tar flera dagar, när varan är i lager - få saker i... Mehr ansehen
Trevligt bemötande och relativt kort svarstid på frågor, trots att dessa ställdes i mellandagarna. Tyvärr kunde informationen angående leveranstid pga ett restat gpu-block varit bättre, på gott och... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Cooling Stuff
Tunnbygatan 27, 29531, Bromölla
- info@coolingstuff.se
- www.coolingstuff.se
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Alla borde skaffa vattenkylning
Passade på att uppgradera datorn med lite vattenkylningen, hittade då coolingstuffs underbara webb-butik. Fyndade loss på rean så gjorde en bra affär, sakerna kom hem med posten bra inslagna och var av god kvalitet. Leveransen just då var ju inget vidare snabb tack vare det var juletid och så men jag är super nöjd skulle lätt kunna handla där igen!
Suverän service
Snabb att svara på mail och en suvuränt bra service utan krångel
Kanonservice
Beställde ett vattenblock som skulle ta 2-5 veckor att levereras. Blev kontaktad innan denna tid löpt ut och blev erbjuden en dyrare version som fanns i lager istället, pga leveransbekymmer. Fick den nästa dag!
Snabbt och säkert
Alla beställda varor var väl packade och skickades som REK. Toppen!
Bra upplevelse
Allt fungerade bra, snabb leverans och bra pris.
riktigt bra service!
Väldigt bra priser och otroligt bra service med snabba svar när man har frågor eller bara vill prata lite om idéer!
Utmärkt!!!!!!!
Har bara gott att säga om Coolingstuff och dess service, inget att klaga på, utmärkt!
Excellent service, blev informerad om att min tänkta beställning inte var kompatibel
Bästa servicen jag har mött, skickade in en beställning som jag trodde skulle fungera. Blev direkt upplyst om att delarna inte passade i hop och fick i samma mail förslag på en ny konfiguration. Fick även hjälp att dela upp leveranserna i den ordning som passade mig bäst!
Har som sagt aldrig fått bättre service än på Coolingstuff!
Det finns absolut inget att klaga på!
Cooling Stuff har alltid varit snabba med leveranser, de har konkurrenskraftiga priser och med ett riktigt bra sortiment.
Snabb leverans och bra kommunikation.
Inga problem öht med min beställning.
Kanon!
omkring 1 arbetsdag att levereras hem!
Tack!
Mycket positiv
Jag har handlat flera gånger utan några som helst problem.
mycket snabb och bra leverans
Beställde en eftermiddag och kunde hämta ut paketet dagen efter hos mitt postombud.
Bra info om när paketet lämnar och möjlighet att spåra dess väg.
Handlat här tidigare och alltid utan problem.
Coolingstuff är stället att handla på !
Att handla på detta ställe är en självklarhet för mig!
servicen att kunna nå artur på kvällar ibland nätter & få han att fixa så en order är på väg nästa dag värdesätter ja högt!
jag bor uppe i norrland & de tar en dag från de att han skickat paketet så brukar ja ha dom.
Bra produkt, snabb och billig leverans!
Beställde Xerapol Acryl vilket var en enastående produkt.
Snabb leverans och billigast på nätet, speciellt då dom skickade produkten med brev istället för paket. Jag rekomenderar både produkten och Coolingstuff som seriös leverantör.
Inget att klaga på
Roliga saker till bra priser och snabb leverans.
Perfekt
Inget att klaga på, bra pris och snabb leverans.
Grymt som fan!!
Snabbaste leverans jag har aldrig fått, väldigt hjälpsamt och trevligt. Min beställning kom till mig om en och halv dag och väl paketerat. Jag rekomendera 100% Cooling Stuff till hela Sverige och absolut kommer jag att handla mer i framtiden. Dessutom hemsidan ligger på min bokmärkesfältet!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.