Köpte en Zenkuru Back Massager från Coolstuff i Malmö som inte kontrollerats innan sändning. Trasig stick-kontakt. Trots försök att komma i kontakt med företaget för att slippa skicka tillbaka varan,... Mehr ansehen
+ 1 kr för frakt + billigt + bra produkter - lagerstatus är ej korrekt - frakten tar oftast en månad, vid beställningsvara - frakten tar flera dagar, när varan är i lager - få saker i... Mehr ansehen
Trevligt bemötande och relativt kort svarstid på frågor, trots att dessa ställdes i mellandagarna. Tyvärr kunde informationen angående leveranstid pga ett restat gpu-block varit bättre, på gott och... Mehr ansehen
Bästa servicen jag har mött, skickade in en beställning som jag trodde skulle fungera. Blev direkt upplyst om att delarna inte passade i hop och fick i samma mail förslag på en ny konfiguration. Fic... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Cooling Stuff
Tunnbygatan 27, 29531, Bromölla
- info@coolingstuff.se
- www.coolingstuff.se
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Aldrig några problem
Har aldrig haft några problem när jag beställt härifrån. Produkterna skulle dock gärna få vara sorterade lite mer.
Kanon!
Snabb leverans, snabb och smidig kommunikation via mail.
Väldigt bra mottagande samt väldigt snabb leverans.
Att handla på coolingstuff har varit ett nöje, snabb leverans och suverän service.
Kan inte göra annat än att varmt rekommendera coolingstuff.
Väl mottagen. Leverans snabbt och kvalitetsmässigt.
Tycker mycket bra om cooling stuff och Artur som skötte min lev.
av vattenkylningen till mitt datorbygge innehållande 3st grafikkort.
Komplett vattenkylning därifrån.
Fungerar perfekt. Vill gärna o tänker varmt rekommendera honom
till mina datorkollegor.
Coolingstuff är att rekommendera!
+ Beställde hem varor som inte fanns i lager direkt vid beställning
+ Snabb leverans (När varorna fanns i lager)
+ Bra bemötande, med svar nästan dygnet runt
+ Trevliga priser
+ Enda riktiga svenska leverantör av vattenkylning
(-) Lager status
Perfekt
Inget problem alls, fick svar på det jag undrade över och min beställning kom snabbt.
Bra!
Fick det jag beställde, snabbt, bra packat. Nöjd.
Snabb leverans och bra bemötande
En bra leverantör med trevligt bemötande i supporten. Min beställning verkar vara väldigt bra. Kommer att köpa härifrån igen
Bra och trevliga att ha att göra med.
Snabb leverans och bra priser.
Blev en miss med min beställning så att det blev för få saker men Arthur fixade det nästkommande vardag utan problem.
Det enda minuset jag kan komma på är orderstatus på sidan som verkar vara lite seg att uppdateras ibland och avsaknaden av kollinummer på försändelserna där.
En petitess dock!
Bra och snabb service
Fick bra och snabb hjälp med beställningen, faktura. frakt 1kr.
Bara kalas.
Beställde helt kit med extern ställning 3x360 Radiator Phobya, kopplingar, pump D5, slang, Reservoar. CPU block.
Handlade Juni 2014
Konkurrenskraftiga priser och suverän support!
Ett företag som erbjuder individuell hjälp och konkurrenskraftiga priser, detta gör coolingstuff.se till en given leverantör av vattenkylning för den breda massan!
Sjukt snabb leverans!
Jag har handlat på coolingstuff några gånger och blir förvånad av den sjukt snabba leveransen. Har bokstavligen aldrig varit med om något liknande. Artur som har coolingstuff är trevlig och svarar snabbt på mail. Rekommenderar coolingstuff. 5 stjärnor av mig!
Bra service, trevligt bemötande och väldigt bra priser!
Artur på Coolingstuff är verkligen en eldsjäl som säljer vattenkylningsdelar för att det är roligt! Mycket bra bemötande och extremt flexibel när det kommer till beställningar! Enda stället jag handlar på om det är möjligt att köpa produkterna jag vill ha! 10/5!
Underbart!
Va lite skeptisk i början, men snabb leverans och inget krångel! Hel nöjd!
Snabba
Snabb leverans.
Lägst pris.
Mycket bra sortiment.
Mycket nöjd..
Coolingstuff
Grym sida med allt du behöver. Artur hjälper dig med allt :)
Bra priser , Snabba leveranser
Mycket nöjd. bra pris, och snabba leveranser
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.