Dårlig og ustabil net, nu gennem 5 år. Jævnligt udfald, ligeledes med vores telefonsystem til dørklokken, som ikke virker mere end det virker. Det eneste positive er at de er gode til at informere... Mehr ansehen
ComX
Jeg betaler for en 80/80 forbindelse, dette er ALDRIG hvad jeg får udbudt i min lejlighed, hverken via kabel eller via router. Denne weekend, kunne jeg ikke engang se netflix og gå på faceboo... Mehr ansehen
Aldrig har jeg oplevet så stabilt internet som jeg har haft de sidste 6 år! Min forbindelse har altid været hvad jeg betaler for +lidt xtra. De gange der har været arbejde på min forbindelse har d... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi har nu gennem en årrække haft ComX som bredbåndsleverandør i den boligblok, hvor vi bor og har intet at klage over. Kan kun huske meget få udfald gennem årene og kun i meget kort tid. For det meste... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Teglholmsgade 1, 0900, København C
- 70 22 22 29
- kundeservice@comx.dk
- www.comx.dk
ComX er klart en meget anbefalelsesværdig "Medie"virksomhed.
ComX er en stabilt Medievirksomhed indenfor TV, Internet og telefoni.
De udfører god hurtig og dygtig kundeservice, som er yderst professionel, og hvor kommunikationen til kunderne, samtidig er lun og venlig, der gør samtalen endnu bedre. Derudover, er telefonisk support on lørdagen, og en Selvbetjeningsprofil 24/7, som er ligeså bruger-, og kundevenlig.
ComX har et bredt udvalg af TV kanaler, der gør det muligt, at sammensætte sin engen helt unikke TV-pakke, og til en meget konkurrencedygtig pris.
ComX betyder også, et maget stabilt og prisbevidst internet.
De tilbyder et varieret og stabilt udvalg af hastigheder, og da ComX benytter sig af fibernet, betyder det ydermere at up- og download hastighederne er ens (60/60) En super god og meget stabil opkobling, der selvfølgelig også gør sig gældende på de høje hastigheder (60/60 - 80/80 og 100/100 mb/s)
ComX er yderst konkurrence dygtig, og er det Medie-firma, jeg har og er mest samt bedst tilfreds med, og med tilhørende service og stabilitet, kan og vil jeg varmt, anbefale ComX, da mine kriterier om service vedr., både det materielle, tekniske og personale/ kommunikations forhold, fuldtud er opfyldt til punkt og prikke.

Fuld fart
Meget fair pris, nem og gennemskuelige hastighed, nem hjemmeside og nemt og vælge. Meget stabil hastighed, både op og ned. Ja alt i alt Nemt, Godt og Hurtigt produkt ;)

Antwort von ComX
Dejligt, det virker hele tiden.
Hej min ven, jeg synes du skal have Comx som udbyder, det er billigt og det virker bare, og fik jeg sagt at det er billigt 👍

Stabilt net
Jeg synes hurtigt der kommer information hvis der er noget galt med nettet. Derudover oplever jeg det som er stabilt net.

:-) god
det virker godt, og med god information om forstyrrelser.

Antwort von ComX
God service, fornuftig pris og ingen problemer.
Jeg er rigtig glad for at have valgt ComX, da det er en god forbindelse til en fornuftig pris, og de få gange jeg har været i kontakt med kundeservice har det været en god betjening fra medarbejdernes side.

Ikke super stabilt
Forbindelsen er, NÅR den fungerer hurtig og og lækker. Desværre er det alt for tit udfald og ustabilitet. Det hjælper ikke at der ikke er opdateringer om driftssituationen på hjemmesiden. Nogen gange tror jeg heller ikke at der er overvågning af infrastrukturen. Support er også meget lang tid om at vende tilbage.

Antwort von ComX
Bedst bredbånd i Danmark.
Stabil, hurtig, hvad kan man ellers forvente? Hele klar anbefale til alle

99.9% stabil internet/tv
De gange der har været arbejde på min forbindelse har det været lagt i alm arbejdstid eller midt om natten (så det generer færrest muligt).
Derudover bliver forbindelsen/prisen ofte opdateret til at følge markedet (jeg er opgraderet 5 gange i de 6 år jeg har været kunde).
Ville være en lækker detalje at få en nyhedsmail om at min hastighed bliver opdateret inden det rent faktisk sker.

Jeg er fuld ud tilfreds med Internet fra ComX
Jeg har faktisk ikke haft problemer i alt den tid jeg har haft internet fra ComX.
Forståelig kundeservice aldrig nogle problemer når man søger hjælp

Serviced minded
Har haft ComX igennem flere år, via boligforeningen. Internettet som jeg primært bruger, har fungeret 99.8 af tiden. Og skulle der være problemer, så sender de emails ud for at opdatere status på problemet hvilken er super kunde service

En god forbindelse
Jeg er meget tilfreds med vores forbindelse med comx. Har ikke oplevet problemer og har været kunde i ca 4 år, så fortsæt endelig med med den gode service

dejlig stabilt forbindelse
Jeg er fuld tilfreds med min forbindelse, godt at få en meddelelse før der skal opdateres på serveren!!

Antwort von ComX
Super stabile løsninger, der tilgodeser alle typer brugere
Super stabilt Internet, TV og telefoni og løsninger, der kan tilfredsstille alle typer kunder, selv de mest krævende.
Jeg har været meget tilfreds med ComX siden jeg begyndte at anvende ComX i Juli 2011.

Antwort von ComX
Superhurtig og stabilt internet til billig penge
De 10 år jeg har kørt med comxnet har jeg kun haft 2 ned brud på mit net det er super hortig og så til den raktig pris og servicen er 110% i orden

Antwort von ComX
Glimrende service og priser konkurrencedygtige.
Gode til at informere, såfremt de forventer kommende problemer.
Altid fin kommunikation.

Meget driftssikkert!
Mit internet har i løbet af 3,5 år kun været nede én gang (få minutter) i forbindelse lyn.

Antwort von ComX
fin forbindelse, god pris, fremragende stabilitet
Og mere behøvedes man vel at skrive

Top kvalitet og service.
Har haft ComX i flere år, og har indtil videre kun været uden internet 3 gange. Første gang det gik ned, fik jeg en sms inden jeg selv opdagede at mit internet nede, på at de var opmærksomme på problemet og havde sendt en service vogn ud. De to andre gange, har det været varslet på forhånd, og de havde lagt det midt om natten, for at mindske forstyrrelsen for kunderne.
De ligger også i den gode ende, af hvad man kan forvente af sin udbyder for hvad man betaler for, og hvor meget man kan bruge.

Antwort von ComX
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.