Dårlig og ustabil net, nu gennem 5 år. Jævnligt udfald, ligeledes med vores telefonsystem til dørklokken, som ikke virker mere end det virker. Det eneste positive er at de er gode til at informere... Mehr ansehen
ComX
Jeg betaler for en 80/80 forbindelse, dette er ALDRIG hvad jeg får udbudt i min lejlighed, hverken via kabel eller via router. Denne weekend, kunne jeg ikke engang se netflix og gå på faceboo... Mehr ansehen
Aldrig har jeg oplevet så stabilt internet som jeg har haft de sidste 6 år! Min forbindelse har altid været hvad jeg betaler for +lidt xtra. De gange der har været arbejde på min forbindelse har d... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi har nu gennem en årrække haft ComX som bredbåndsleverandør i den boligblok, hvor vi bor og har intet at klage over. Kan kun huske meget få udfald gennem årene og kun i meget kort tid. For det meste... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Teglholmsgade 1, 0900, København C
- 70 22 22 29
- kundeservice@comx.dk
- www.comx.dk
Comx Rocks :)
Efter at vi for et par år siden fik fibernet via Comx i vores boligforening har internettet bare fungeret. At være på en 60/60 mb forbindelse er bare noget der fungere.

godt og hurtigt
Jeg syntes ComX er godt og hurtigt i forhold til at det er så billigt.

Antwort von ComX
Tilfreds kunde gennem de seneste 7+ år.
Har alt den tid jeg har været kunde hos ComX været fuldt ud tilfreds med både kvaliteten af deres produkter og information i forbindelse med de enkelte nedbrud der har været.
Mht. Internet får man hvad man betaler for (og lidt til), TV udbudet er vist ok (Ikke den store bruger)

Antwort von ComX
Der leveres det der loves.
Har du ikke altid drømt om at have en leverandør som leverer de det lover? Som ikke giver dig søvnløse nætter og nedbidte negle af dårlige pingresultater og skrabede hastigheder?
Har du ikke altid sagt at med børnene i hjemmet, så er der brug for en stabil netadgang, specielt når de er begyndt med Netflix og online spil?
Har du overvejet ComX?

Antwort von ComX
A l d r i g haft et problem ....
hverken med levering eller service. De få 'fejl', der naturligt nok har været, er alle blevet meldt ud og rettet hurtigt. Jeg kan kun anbefale ComX varmt.

Antwort von ComX
Billigt, stabilt, og lyn hurtigt men......
Da vi opholder os et halvt år i vores lejlighed og resten i vores kolonihave mangler jeg stikket i vægen i vores kolonihave, det resultere i at jeg ikke kan tage min forbindelse med
I 6 måneder om året fra vores
Lejlighed.... Dog koster det 400kr pr gang at fra og tilmelde sig via vores
Boligslevskab, så de 126kr jeg gir om måned er årligt sneget sig op på 1512kr hvilket jeg stærk overvejer at finde en anden udbyder som evt kan tilbyde en transportabel stik i væggen som i kalder det ;) øv af man ikke har mulighed for at få sat sit abonnement i bero.... Ellers er jeg godt tilfreds med produktet

Internet med garanteret hastighed
Super hurtig og stabilt internet samt kundeservice helt i top.

Perfekt
Stabil , hurtig , fejlfri og god service !

Antwort von ComX
Lav pris, super service og godt, stabilt internet !
Har haft ComX i snart 10 år og er MEGET tilfreds med både pris, hastighed, deres altid hurtige og venlige service og support og generelt bare super tilfreds med det produkt jeg køber - slår TDC og andre med flere længde ............

meget tilfredse
jeg forslå at det kan god betaler sig at abonnerer hos comx, som stabil og hurtige service og hurtige internet.

no problemos
hi
Jeg har aldrig haft nogle problemer med min internet forbindelse, som er 20/20, og hvis jeg downloader, går det rimeligt stærkt. Har aldrig haft brug for at ringe til Jer ang. fejl eller hvis den kom og gik, så jeg er en helt tilfreds kunde og vil ikke skifte, hvis jeg fik mulighed for det. Jeres kører ret stabilt, og upåklageligt! håber I kan bruge dette til noget!
Med venlig Hilsen
Poul Gausbo

God kunde service
God service når man ringer ind, men har desværre oplevet at comx vil gerne ændre aftalen til nået bedre, men når man så vil ændre den tilbage da man ikke har brug den service mere kan man ikke det. Det er ikke god service over for faste kunde gemmen lang tid. Jeg ved godt det er firma politik, men hvis man søge andre selvskaberne er det muligt hos dem.
Ex. Ændring af tv pakke fra stor til mindre er ikke muligt hos jer desværre.
Hvis i vil have udybbet det er i velkommen til og kontakte mig via telefon 26803414..
Rene Rønne

Hurtig og stabil forbindelse
Jeg kører med 80/80 fibernet og er godt tilfreds
Får info via SMS når der er problemer (sjældent)
Kører med router og har telefoner, iPads, smarttv og computere på. Oplevede nedsat hastighed på en bærbar, men fandt frem til at det skyldtes dårligt netkort, da andre enheder kørte med fin hastighed.
Så er godt tilfreds og kan anbefale andre det samme - baseret på mine erfaringer.

Næsten Perfekt
Hurtigt og godt bredbånd til billige penge men kan gå ned en sjælden gang eller to dog meget kort tid.

Virker perfekt.
Jeg har haft min net forbindelse og telefoni i flere år gennem Comxnet
og jeg har aldrig haft problemer med et.

Antwort von ComX
Hvorfor 5 stjerner ? fordi det virker altid.
jeg kan anbefale Comx, lige siden jeg bliv koblet på har det virket, jeg har ikke endnu oplevet det er "gået" ned dvs, når jeg er på computeren. Jeg har været på Comx lidt over 1 år.

ComX er super
Kære ven,
Jeg anbefaler du skifter til comX. Der er en super god service. Stort aldrig problemer. Hvis der endelig er, er comX hurtig til at informere dig via mail. økonomisk ligger comX også i den bedre ende. Du kan også få TV pakke.
Jeg har selv både super hurtigt bredbånd og den store Tv pakke.
Ring til mig, hvis du er interesseret.

Indtil videre - I.A.B.
Efter ComX overtog forpligtelserne her i vores bolig forening for nogle måneder siden, har der for mit vedkommende ikke været problemer. Nemt og overskueligt at sætte tv og valg af pakke op - og ligeledes at ændre abonnement.

Antwort von ComX
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.