Dårlig og ustabil net, nu gennem 5 år. Jævnligt udfald, ligeledes med vores telefonsystem til dørklokken, som ikke virker mere end det virker. Det eneste positive er at de er gode til at informere... Mehr ansehen
ComX
Jeg betaler for en 80/80 forbindelse, dette er ALDRIG hvad jeg får udbudt i min lejlighed, hverken via kabel eller via router. Denne weekend, kunne jeg ikke engang se netflix og gå på faceboo... Mehr ansehen
Aldrig har jeg oplevet så stabilt internet som jeg har haft de sidste 6 år! Min forbindelse har altid været hvad jeg betaler for +lidt xtra. De gange der har været arbejde på min forbindelse har d... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi har nu gennem en årrække haft ComX som bredbåndsleverandør i den boligblok, hvor vi bor og har intet at klage over. Kan kun huske meget få udfald gennem årene og kun i meget kort tid. For det meste... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Teglholmsgade 1, 0900, København C
- 70 22 22 29
- kundeservice@comx.dk
- www.comx.dk
Billigt og godt
Nettet er udemærket når man sidder ved roteren, dog meeeget langsomt net på telefonen når vi er inde i det andet rum. Det eneste store minus for os, ellers godt på pcen.

Stabilt billig bredbånd.
Er så glad for at jeg Comx i min leje lejlighed det har jeg været glad for mvh.

Antwort von ComX
Trist YouSee har overtaget det.
Jeg har været meget glad for comx før i tiden. De var altid hurtige til at hjælpe hvis jeg havde spørgsmål, og nettet var meget stabilt.
Efter YouSee har overtaget det er nettet blevet ustabilt, og det har været flere perioder hvor nettet har været helt nede uden jeg har kunne få at vide hvornår det vil komme op at køre igen. Det har desuden været svært at få ordentlig support da jeg nu både skal have fat i YouSee og comx alt efter hvad mit spørgsmål er.

Generel god service
Servicen fra ComX er generel god. Det er ikke altid lige let at finde rundt på deres sider, men når man ringer får man dedikeret service.

Top klasse service
Jeg fik en top klasse service af en af jeres medarbejdere, jeg mener hed Sami. Vi fandt samme ud af at det var vores router der var død og i sendte en ny router torsdag og jeg fik den fredag. Så super top klasse service herfra til jer. Router en var også meget nem at opsætte. Tak for hjælpen☺

Tyveri?
Jeg har i den tid jeg har været kunde hos ComX faktisk været tilfreds med de produkter de tilbyder. Jeg sidder dog nu i den situation, at jeg har nogle penge til gode, som ComX ved en fejl har trukket på min konto. Det har vist sig umuligt at få mine penge tilbage. Jeg er nu blevet lovet mine penge udbetalt 4 gange på 1,5 måned, men har stadig ikke set skyggen af dem. Det er simpelthen under al kritik ikke at udbetale mig mine penge på trods af gentagende henvendelser. Fra at have et rigtig godt indtryk af ComX, må jeg nu indrømme at, jeg aldrig kommer til at blive kunde hos det firma igen.

Antwort von ComX
Værste opsætning af internet jeg har prøvet
Hvis du ikke er skarp til IT skal du ikke få internet hos ComX. Normalt når man kobler en enhed til internettet, bør man jo bare hurtig kunne koble på uden problemer. Sådan foregår det ikke hos ComX. Her skal man registrere hver enhed før man overhovedet får adgang til nettet. Det vil sige at du skal finde enhedens MAC-adresse og tilmelde den på ComX's hjemmeside – med det internet som du ikke har adgang til endnu.
Og hvis det så bare var det. Efter at have forsøgt at få først min ene router til at fungere uden held, ringer jeg op og får at vide at det må være routeren der er noget galt med. Jeg går ud og køber en ny og forsøger igen, men med samme resultat, for selvfølgelig med 2 ud af 2 routere være defekte, der kan jo umuligt være noget galt med ComX's opsætningen.
Jeg har nu fået koblet mig på, ved at manuelt skulle indstille routeren, som ifølge ComX support ikke burde være muligt.
Det er den dårligste oplevelse jeg nogensinde har haft med en internetudbyder. Og det er uden at kigge på deres prisniveau. Jeg ved ikke hvorfor det skal være så dyrt, for det er i hvert fald ikke god support man betaler for.

Bedste kundeservice nogensinde
Jeg er positivt overrasket over den høje service jeg har fået af comx medarbejder ved navn Saman Mohamed, god råd og vejledning som jeg mener at det har en virksomhed som Comx brug for. Jeg er en meget tilfreds kunde. Held og lykke til Comx og Saman Mohamed fremover. I er de bedste👍🏻

Overraskende godt!
Jeg var bestemt meget mopset, da mit boligselskab havde tilmeldt sig ComX. Selvom jeg havde sagt ja til ny stik og forbindelse i mit hjem, så var jeg noget skeptisk for tilmelding. Men NU efter snart 2 mdr er jeg bestemt lykkelig for abonnementet. God og effektiv forbindelse til rimelig pris.
Tak for det!

Antwort von ComX
Bredbånd hastighed lever ikke op til den lovede hastighed
Jeg har endnu ikke mødt et selskab som har leveret internethastigheder som de lover, og det gør ComX heller ikke. En 80 Mbit forbindelse som levere 20-30 Mbit er vel ikke godkendt. TDC lovede en 20 Mbit forbindelse og leverede på gode dage 10 Mbit.

Mister forbindelsen
Desværre, så oplever jeg tit, at pludselig slå det man ser på viaplay ud, da forbindelsen ryger, så går der lige 10-15 min inden der er net igen, dette synes jeg er ret så irriterende - dog er ComX gode til når man ringer, og sige på voice-mail at der er problemer der og der, der bliver arbejdet på sagen - og så kommer der så en sms hvis det er i ens område, at alt er i orden igen - deres personlige betjening er "kloge-Aager" der ved hvad de taler om, og gode til at spørge ind så man får den rette fejl, fejlmeldt....

Ok Udbyder
Har ikke haft dem så længe men deres udbud af diverse pakker kan sagtens følge med de andre udbyder og så er det billigt alt efter hvad man vælger.

stabilt røverkøb
Jeg har opgivet alle kombipakkerne med Yousee TV og deres internet. Istedet har jeg modtaget det tilbud som min ejerforening har på internet.
Min anmeldelse er en del af en konkurrence, men jeg syntes at jeg har allerede har vundet lidt med ComX internet. Det er billigt og har indtil videre vist stor stabilitet (bedre end mit tidligere Yousee produkt), og så er prisen meget god

Antwort von ComX
Firma med kunden i første række .
Jeg kan varmt anbefale Comx .
Dækning og servicen er i top .

Udfald i internetforbindelse
Har købt ekstra hastighed på netværk for at undgå afbrydelser,når der ses film påNetflix,men alligevel oplever jeg mange afbrydelser i løbet af en film.
Skuffet over Comx netværkforbindelse.
mvh.
Kim Knudsen

Ikke imponeret
forkerte fakturaer, saldo der ikke stemmer, forkert adresse (så fakturaer/udstyr ikke kommer frem) og lang ventetid på en medarbejder, der ikke altid er særligt kompetent eller imødekommende

Antwort von ComX
God service men lidt dyrt
Internettet fungerer fint, service niveauet er godt, men jeg synes det er en smule dyrt

Antwort von ComX
Fremragende alternativ til "de store" internetudbydere.
Vi har haft stor glæde af vores lynhurtige 100/100 Mbit internetforbindelse fra ComX, siden vi blev kunder for ca. 1 måned siden.
Prisen er fornuftig i forhold til de store internetudbydere, og man får meget mere download- og upload-hastighed for de samme penge.
Kundeservice i forbindelse med oprettelsen var superb, og der gik ikke mange sekunder fra vi var oprettet til vi havde lynhurtig internetforbindelse!
Vi har ikke oplevet nogle udfald på forbindelsen eller andet. Kan varmt anbefale andre at skifte til ComX!

Antwort von ComX
et abonnement man ikke lægger mærke til
Jeg lægger ikke mærke til mit abonoment, i den forstand at det virker og jeg ikke har problemer med det, og det kører også rigtig fint med netflix på tv'et 😊 det eneste minus er at man skal købe deres egen ruter for at nettet virker til 299,-

Antwort von ComX
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.