Kære ComputerGrej. Jeg har nu forsøgt at maile og ringe til jer vedr en reklamation på en KOBO e-reader. købt 7/7 2016. Jeg får intet svar og ser nu her på Trustpilot, at I af og til svarer. Derf... Mehr ansehen
Computergrej.dk
Selve leveringen var helt i top, jeg fik hurtigt det jeg havde bestilt. Så fortryder jeg dog købet og vil returnere varen. Har forsøgt mail korrespondance, online returformular og telefon - og det e... Mehr ansehen
Fandt en E-bogs læser på deres hjemmeside til rigtig god pris om mandagen. Købte den og kontaktede dem, at jeg skulle bruge den senest fredag som gave. De sendte den omgående og fulgte op dagligt - o... Mehr ansehen
Jeg bestilte en computer, og havde brug for ekstra ram til denne. Fik svar med det samme på deres chat, med link til bestillings nummer og det hele. Varene kom hurtigt efter 2 arbejdsdage (jeg bes... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Online computer-butik med alt i Hardware og Software til nogle af markedets bedste priser. Vi sender leverer til hele EU, altid fragtfrit og gebyrfrit. Vi er en del af C.R Cyrus Technologies LTD. vores internationale site hedder https://eucomtech.eu.
Pavlou Liasidi 16B, 4529, Limassol, Zypern
- +45 36965936
- kundeservice@computergrej.dk
- www.computergrej.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
+++ FANTASTISK +++
Deres motto "lille butik - Kæmpe Service" kunne ikke passe mere perfekt. Både ejeren Cyrus og hans medhjælper Bjørn er virkeligt dygtige og giver sig tid til at hjælpe uanset hvor travlt der end måtte være.Jeg har aldrig oplevet en computerforretning hvor de gør så meget for deres kunder og de kan KUN ANBEFALES. Selvom jeg ikke længere bor i nærheden af selve forreningen, så vil jeg fremover KUN handle hos dem og kører gerne de ekstra kilometer på min cykel :-)
Mange hilsner
Micka - en super glad kunde :-)
Super service!
Jeg er lige komme hjem med min nye bærebare computer, og er slet ikke i tvivl om at det er et godt køb. Jeg har aldrig før oplevet så god service fra start til slut.
Super kompetent og seriøs rådgivning, hvor selv jeg kunne følge med og hele tiden med udgangspunkt i mine ønsker og behov.
Løbende information fra butikken, specielt da der viste sig at være problemer med leverancen. Jeg straks blev foreslået en anden god løsning.
Virkelig en god oplevelse!
5 store stjerner til computergrej.dk :)
Ditte
kanon
hurtigt service, velfungerende og til meget fornuftige priser.
Perfekt
Et firma der holder hvad de lover, og lidt mere til, hvis alt handel på nettet var som at handle med Computergrej, ville ens dagligdag se anderledes ud. Har kun rosende ord til min oplevelse med firmaet. TAK
Service over hvad man kan forvente.
Jeg købte for en måneds tid siden en android tablet. Sammen med den købte jeg et bluetooth tastatur. Da jeg en uge senere endelig får tid til at lege lidt med det hele kan jeg ikke få tastaturet til at virke.
Jeg tager ind og spørger om han ikke vil hjælpe, og selvfølgelig vil han det. Det viser sig at det så ikke er helt så nemt som forventet. Så han beholder tablet og tastatur natten over. Jeg henter dagen efter og vi får en snak om hvordan og hvorledes, sådan at jeg selv kan installere på andre maskiner hvis jeg finder det nødvendigt.
jeg spørger ved samme lejlighed om han har et cover til maskinen, da jeg godt kunne bruge sådan et. Det har han ikke, men der kommer nogle næste uge. Jeg siger bare ok, og at jeg vil kigge ind senere så.
Omkring en uge efter ringer telefonen, det er fra computergrej.dk. Han har fået covers hjem, og vil gerne give mig et. Jeg siger mange tak, og jeg vil komme ind og hente det snarest.
Da jeg kommer ind i butikken genkender han mig med det samme, og jeg får coveret.
Vi snakker derefter et par minutter om hvad jeg synes om tabletten, og han viser mig nyeste produkter.
Det er en mand der ved hvad han laver, og han brænder for det. Jeg vil ikke tøve med at handle der igen, ville faktisk nok også handle der selv hvis (og det har jeg ikke undersøgt) prisen var højere end andre steder.
Fin behandling
Jeg har lige købt en ny I5 (processor) udstyret computer.Som sædvanlig fin betjening,og computeren er meget god og hurtig.Tak Computergrej.
Andres Bjerregaard
Det er et firma man kan stole på ringede Fredag og meddelte dem at der var fejl på strøm forsyning næste dag var der en ny i min postkasse super gået +++++ her fra
God betjening
God betjening, kan absolut anbefales, man kan få hjælp og gode råd.
Super Betjening
Har lige købt en stationær computer til en rigtig god pris. Betjeningen var helt i orden specielt da den ikke ville som jeg ville da jeg kom hjem den lille ny, greb straks telefonen og fik en super forklaring og problemet blev løst.
Super super super
har køby comp og skærm, super betjening og god pris :-) kan kun anbefales
freddy
Andmeldelse af butikken+service
Jeg har været i butiken 2 gange for at formatere mine pc'er og har fået en kanon sevice begge gange. Har tænkt mig fremover at bruge dem når jeg har problemer med mine pc'er. Har kun gode ting at sige om dem!
Super betjening
Jeg har købt en Asus pc, super betjening, overholder hvad der loves, god vejledning. Der lyttes til dine behov og ønsker til dit "grej" og der oversælges ikke. Føler mig meget tryg ved rådgivningen.
Min computershop!
Jeg får vejledning og service i topklasse, jeg får mere for pengene, og jeg er mere tilfreds med det jeg køber hos computergrej.dk
Hvorfor skulle jeg så handle hos konkurrenterne? Nnenna har ret, Ali ved hvad han taler om, og han deler gerne sin viden. Jeg har aldrig været så tilfreds hos nogen anden "PC-pusher". Thumbs up, Ali min ven :)
Mvh Keld
Når kun det bedste er godt nok
Jeg har nu købt flere produkter i COMPUTERGREJ.DK og kan kun sige hvor tilfreds jeg er som kunde. Der er den service som skal være og det er også selv om man ikke køber noget. Altid et smil og god vejledning til brugen af de ting man nu køber. Kan kun anbefales til alle, som nogle gange føler sig lidt hægtet af i de store kæder. Sidst men ik mindst, så ved Fyren her hvad han taler om, vigtig lille detalje at ha´ med.
Meget fin service
Har lige købt en bærbar til min kone, hun var ikke helt sikker på at hun ville have den jeg havde fundet på hjemmesiden, men Computergrej tog den alligevel hjem uden købetvang, det er service, men hun kunne godt lide den, så den blev købt, og Ali som ejer Computergrej satte den op samme dag, også med ekstra software og han yder fjernsupport.
Fremover vil jeg kun bruge ham, jeg kan kraftigt anbefale forretningen.
Victor Christensen
klart super kæmpe service i verdens mindste butik
helt klart en butik der kan noget særligt, synes hver gang jeg får den rigtige dims eller maskine med hjem, og når jeg er i tvivl om noget, er der altid support, online eller over telefonen eller i den minimale butik... hvor jeg heldigvis ikke har væltet noget på gulvet endnu. Super begejstret firma. Cool.
Super kundeservice og lave priser
Bestilte en pc til min mor, og den blev hurtigt leveret, samt fantastisk service over telefonen, da jeg havde brug for hjælp.
I min optik:
Drop de store firmaer, som kun er ude efter jeres penge, og brug Computergrej.dk
fin service, hurtig reparation,
min trådløs kort virkede ikke, så jeg købte en netwear USB som heller ikke virkede, computergrej ordnede min computer på kort tid, god service, alt virker som det skal og billig.
Fin betjening
Computergrej er en fin butik der giver god betjening,til en rigtig rimelig pris.Jeg har lige fået en solid state harddisk i min computer,og det kører virkligt godt.
Service er altid i top hos Computergrej.Takker..
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.