ComputerCity Danmark Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har aldrig fået så dårligt service. Har bestilt et højbed, efter levering er lavet om 7 gange ringer jeg ind og får mail på at varen ikke længer er på lager og ordren er annulleret.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De borde inte gå förrän det finns i lager. Betala först sedan dröjer de länge-länge.. Väntar fortfarande! Därav aldrig mer handlar från nämnda företag! Andra levererar på 1-3 dagar samt frakt... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Efter 1 veckas bruk uppstår en minimal spricka i skärmen utan förklarlig anledning. Måste ha varit fabrikationsfel, men Computer City menar att det har kommit så hårt tryck på att den spruckit. Och de... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg var i formiddags nede for at få gendannet min ipad til fabriksindstillinger. Mens det blev ordnet betjente den unge mand i serviceafdelingen 4 andre kunder. Vidt forskellige personer, vidt forskel... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Geld & Versicherung

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

ComputerCity i Danmark lukker! Den 21. april 2017 kl.12.00 er sidste dag, du har mulighed for at købe varer på ComputerCity’s hjemmeside, og den 11. maj 2017 er sidste dag, varehuset i Glostrup har åbent.

Mangelhaft

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og billige priser !

Fandt hurtigt hvad jeg skulle bruge, og leveringen var gratis, hvad den ikke er i de andre el-butikker! Deres prudukter, var ligeså billige som de andre steder, så med fri fragt, var de faktisk de billigste jeg overhoved kunne finde ! Fik varen hurtigt med Bring, hvad jeg foretrækker, frem for post.dk ! Altialt en god oplevelse :)

Hej Rikke,

Tak for din anmeldelse af ComputerCity.

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at give os denne feedback.

Samtidigt er vi glade for at høre, du har haft en god oplevelse med at handle hos os.

God jul, når den tid kommer.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Leveringen svigtede, men god løsning til sidst.

Jeg bestilte den 8/12-15 en fladskærm fra ComputerCity, via deres webshop og som skulle sendes til mig.

Den 10/12-15 fik jeg en mail om at min ordre var afsendt og I mailen var der et link til tracking af pakken hos Post Danmark. Efter gentagende forsøg med at sporer pakken uden held, kontaktede jeg ComputerCity pr. mail og de skrev til mig, at pakken var for stor til at blive sendt med almindelig post og derfor var forsendelsen nu overgivet til Bring og jeg fik et nyt trackingnummer.

Den 11/12-15 prøver jeg så at sporer pakken igen, via det nye trackinglink. Nu fik jeg den besked at "forsendelsen er hentet ind", men ingen yderelige info omkring hvornår jeg kunne forvente at få pakken. Jeg kontaktede derfor Bring for at høre om de kunne oplyse mig mere om forsendelsen. Desværre lykkes det aldrig for dem at give mig et svar, om hvornår jeg kunne få pakken, selvom jeg var I kontakt med dem 3 gange.

Dags dato d. 15/12-15 har jeg endnu ikke modtaget min pakke og hverken ComputerCity eller Bring (Kurer) ved hvor pakken er henne og de kan ikke give mig nogle oplysninger, om hvornår jeg kan forvente at få min pakke.

I løbet af de dage jeg har ventet har jeg været I kontakt med både Bring og ComputerCity, men ingen af disse har haft interesse I at løse situationen.

Jeg har selv tilbudt at hente min ordre I deres butik I Aalborg, hvor de har fladskærmen på lager, men det kunne de på nuværende tidspunkt ikke tilbyde mig.

Så status er at pengene er trukket fra min konto, jeg har ikke modtaget min fladskræm og jeg ved ikke hvornår jeg kan forvente mere information eller hvad der skal ske. Har blot spildt en uge, på ingen ting.

Har til sidst fået en fremragende service og en fair kompentasion fra ComputerCity.

Hej Rasmus,

Tak for din anmeldelse af ComputerCity på TrustPilot.

Vi beklager, at du haft en mindre tilfredsstillende oplevelse i forbindelse med din bestilling.

Som tidligere aftalt i dag på telefon er vi ved at undersøge sagen med Bring for at få klarhed over hvor dit TV er blevet af.

Herefter vil vi kontakte dig for at se om vi kan finde en fair løsning.

Tak for din forståelse.

Fantastisk betjening

Perfekt kundebetjening i telefon. Hurtig levering and after-sales-service.
Alt i alt var det et fornøjelse at handler hos ComputerCity!

Hej Yuliya,

Tak for din anmeldelse af ComputerCity.

Det betyder meget for os, at du tager dig tid til give os feedback og
vi er glade for at høre, at du er tilfreds med din oplevelse med at handle hos os.

Meget tilfreds

Har ikke handlet hos dem før.
Ingen problemer med bestillingen, prisen kan jeg heller ikke klage over, og leveringen af varen havde jeg efter 2 dage.
Meget tilfreds og handler der gerne igen.

11. Dezember 2015

Hej Newal

Tak for din anmeldelse af ComputerCity på Trustpilot.

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at give os feedback.
Herligt, at alt er gået, som det skulle og du er tilfreds med prisen og forløbet.

Alt for lansommelig reparation

I lighed med tidligere har vi desværre igen haft en rigtig dårlig oplevelse med Computercitys håndtering af reparationer. Sidst gik der mere end 3 måneder før vi fik computeren retur. Nu har vi en tast, der er faldet af, som vi har venter på i 3 uger blot for at få besked om, at vi kan forvente at der går mindst 21 arbejdsdage dvs mere end 4 uger, før vi kan forvente at få computeren retur. Baseret på de dårlige erfaringer fra sidst kan det formentlig nemt bliver længere. Hvor lang tid burde det tage at skifte en tast?

30. November 2015

Hej Gitte

Tak for din anmeldelse af ComputerCity på TrustPilot.

Det er meget beklageligt, at du haft en negativ oplevelse i forbindelse med din tidligere reparation.

Vi vil selvfølgelig gerne følge op på din sag, og for at sikre din sag er blevet behandlet korrekt og efter de retningslinjer vi har.

Du kan kontakte os på computercity@computercity.dk. Venligst skriv dit navn + TrustPilot i emnefeltet, og gerne dit servicenummer og evt. telefonnummer i mailen, så prioriterer vi din henvendelse højt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fin pris og meget hurtig levering

Bestilte en PC'er fredag formiddag og hentede den på posthuset mindre end 24 timer efter, dvs. lørdag formiddag. Det kan ikke gøres hurtigere. Tak for det!

29. November 2015

Hej Peter,

Det betyder meget for os, at du tager dig tid til give os feedback og

Fantastisk hurtig!

Bestille en IPad Air 2, og fik den allerede 2 dage efter. Kan kun sige jeg er tilfreds!

26. November 2015

Hej Cecilie

Vi siger tak for den fine anmeldelse og er glade for at høre din bestilling overgik dine forventninger.

Herfra ønsker vi dig god fornøjelse med din nye iPad og ser frem til at handle med dig igen en anden gang.

Du må have en god weekend.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Utrolig hurtig ekspedition og levering

Ville have klaret levering på under 24 timer hvis ikke Post Danmark i 6 timer kørte rundt med pakken, før den blev afleveret til udleveringsstedet!

25. November 2015

Hej Henning,

Tak for din anmeldelse af ComputerCity på TrustPilot.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med din oplevelse med at handle hos os.

Det betyder meget for os, at du tager dig tid til give os feedback.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig billig gratis levering..

Ja er overnævte er ikke nok, ingen er vel så naive at selve varen er der forskel på..... på om det er købt i computercity eller megastore eller et hel tredje forhandler leveres produkterne nok direkte fra fabrikken uden at produkterne er asorteret,,,,nok kun en lave indtægt man beregne i computercity, har efter 25 år med computerteknik aldrig oplevet nogen fejl på nogen produkter, men set mange der ved fejl betjening køre tingene dødt...
Ingen kør

25. November 2015

Hej Jørgen

Tak for din anmeldelse af ComputerCity på Trustpilot.

Det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at give os feedback.

Vi er samtidig glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse i forbindelse med dit køb.

Alt var lige i øjet

Alt var lige i øjet - sådan !

24. November 2015

Hej Allan,

Tak for din anmeldelse af ComputerCity på TrustPilot.

Det glæder os at vi har ramt plet og du havde en god oplevelse hos os.

Dårlig service!...

Det startede med, jeg skulle i computercity med min Asus computer efter en måned, da den allerede der tit gik i stå. Internetforbindelsen var langsom lige meget hvor det var, og jeg kunne sidde ved siden af en, som havde ganske udmærket forbindelse. Her blev jeg mødt af en medarbejder, som på en arrogant måde fortalte mig, jeg havde nogle forkerte programmer på min computer, og jeg ikke behandlede min computer ordentligt, og det skal lige siges jeg havde microsoft-pakken og et skoleprogram. Jeg tog så hjem for at se tiden an.
Sidste år, som var 11 måneder efter købs datoen, var den helt gal. Jeg tog i computercity, hvor de sagde, jeg selv skulle sende den til reparation hos Asus, fordi det var "lettest". Her fik af vide, at hele indmaden i computeren var blevet skiftet. Da jeg så fik den tilbage, var den egentlig fin nok i nogle måneder, men den var stadigvæk meget langsom. Jeg ville give det en chance for, at jeg ikke skulle klage over alt, også var det også svært at undvære sin computer, da jeg på daværende tidspunkt gik i 2.g på gymnasiet.
Nu er den gal igen 2 år og 1 måned efter købs datoen. Min computer kunne ikke tænde i 4 timer en dag i skolen, og internetforbindelsen er i den grad lige så dårlig som den altid har været, hvilket bestemt ikke er optimalt, når man går i 3.g og skal til at skrive en eksamensopgave. Jeg ringede til Asus, da jeg sidst blev henvist til dem,da det er deres produkt. Han mente så, at reparationen gjaldt 3 måneder, og han kunne ikke gøre noget. Jeg har så ved denne lejlighed undersøgt sagen på blandt andet forbrugerrådet.dk, og her står der, man har 3 års reklamationsret ved samme fejl. Jeg har nu skrevet til computercity, som ikke har svaret endnu, og jeg står her med en computer, som er 2 år og 1 måned gammel, og den har aldrig rigtig virket ordentligt, da ingen er firmaerne vil tage ansvar.
Alt i alt, kan jeg må ingen måde anbefale hverken en Asus computer eller handel hos Computercity, og nu håber jeg via denne anmeldelse, jeg kunne få en tilbagemelding fra computercity, for svar får man ikke, når man sender en mail via deres hjemmeside.

20. November 2015

Hej Simone

Tak for din anmeldelse af ComputerCity på TrustPilot.

Det er meget beklageligt, at du haft en negativ oplevelse med din PC og samtidig fornemmet, at
vores medarbejder ikke været imødekommende, da du henvendte dig hos os første gang.

Vi sætter stor pris på vores kunders feedback og på deres oplevelser hos os og anvender
dem til hele tiden at blive bedre. Vi følger op på alle henvendelser til os internt for at undgå lignende sager fremadrettet.

Med hensyn til, at du igen oplever problemer med din PC og den e-mail du sendt til os onsdag
den 18/11 er den modtaget og vi har også besvaret den inden for ½ time.

Vi er lidt uforstående, når du skriver du ikke fået svar på din henvendelse.
Nogen gange sker der desværre det, at en e-mail ender i ”uønsket e-mail”.

Såfremt du stadig ikke kan finde vores svar er du velkommen til at rette henvendelse på telefon 70 15 80 00
eller direkte på e-mail computercity@computercity.dk så vil vi kunne hjælpe med at svare på hvad der er af
afhjælpningsmuligheder.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Uprofessionelt at varen ikke er hjemme

Var i dag søndag i Computercity i Roskilde for at købe en stationær computer.
Det eneste positive var at sælgeren anbefalede en billigere HP maskine, da jeg ikke spiller. Han lød til at vide hvad han talte om.
Den maskine jeg så ville købe var ikke på lager. Jeg skal bruge den tirsdag da jeg har en aftale om hjælp til opsætning. De muligheder han kunne anvise mig var at køre til Glostrup eller bestille med ekspress fragt. Ingen af delene er noget jeg vil. Det var ikke muligt for butikken selv at skaffe hjem til tirsdag sidst på dagen!!
Jeg køber et andet sted og vil da tage min hidtidige trofasthed mod Computercity op til revision.
Det er dybt uprofessionelt ikke at have en vare hjemme, når man skilter med den og så ikke kunne skaffe den hjem på 2 hverdage.

Hvorfor skal jeg have ekstra besvær for at få lov at købe en vare ?

8. November 2015
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Intet at sætte en finger på!!

Jeg nåede at bestille før jeg læse om alle disse dårlige anmeldelser her på siden, fik nærmest ondt i maven. Jeg bestilte et lækkert trådløst Samsung headset onsdag aften og fredag formiddag, var det i hus og så helt til Bornholm! Fik den korrekte vare, forsvarligt pakket ind og forseglet!! Intet at sætte en finger på.......;0) Så skal den gode service bare holdes ved lige, så er Computercity på vej op!!

1. November 2015

Hej L. Nielsen,

Tak for din anmeldelse af ComputerCity på TrustPilot.

Vi håber mavepinen er gået helt over og er kede af, at du måtte denne fornemmelsen igennem. Vi er glade for at høre hele forløbet gik, som det skulle og du fik dit headset uden problemer.

Du ønskes god fornøjelse med det og vi ser frem til at handle med dig igen.

Fin Service

Jeg købt en bærbar (sony) for ca. 1 år siden. Men fik et problem med den hvor at den på tilfældige tidspunkter gik ud. tog den ned til Computer city på Østerbro for at sende den til reparation, en time efter rigenet de til mig og sagde at de havde løst problemet, og computeren virkede også fin op til 1 time efter jeg fik den igen. så jeg til den til reparation igen, nogen dage efter ringer de til mig, og sagde at sony ikke kunne løse problemet og et de ville prøve at få den krediteret fra sony. nogen dage efter det ringet de til mig igen og jeg fik mine penge tilbage.
Så alt i alt er Service hvad man burde forventet
det er jo ikke deres skylde at pc´en gik død
og jeg fik pegen til at købe en ny og beder Pc end før

31. Oktober 2015

Hej Anders,

Tak for din anmeldelse af ComputerCity på TrustPilot.

Det var da også en uheldig situation du har været igennem, men det glæder os at høre vores afdeling på Østerbro var til hjælp og at i sammen fandt en løsning.

En ny og bedre maskine er aldrig helt af vejen, god fornøjelse med den.

Rammer du nogle nye udfordringer skal du naturligvis ikke tøve med at kontakte os.

Super Service!

Bestiller en stationær kl. 13:30 onsdag. Vælger express levering. Den bliver afsendt samme dag fra Glostrup og skal til Vejle. Jeg modtager pakken fra Post Danmark kl. 9:20 torsdag. Helt fantastisk. Hurtig levering og super service!

29. Oktober 2015

Hej Jeppe.

Herfra ønsker vi dig god fornøjelse med din nye stationære maskine og ser frem til at handle med dig igen en anden gang.

Headset i stykker

Jeg havde købt et headset i computercity esbjerg i februar i år som lige pludselig ikke virkede og så ville jeg køre ud med det men kunne ikke finde kvittering.
Ringede så til kundesupport og fik mail hvor jeg kunne skrive oplysninger med tid og dato for køb gik 30 min så havde jeg min kvittering kørte i computercity esbjerg og sagde hvad der var galt så skrev hun lidt og jeg fik nyt headset.
Så super service...... :)

21. Oktober 2015

Hej Johnny,

Tak for din anmeldelse af ComputerCity på TrustPilot.

Vi er naturligvis kede af at høre der har været et problem med dit produkt, men glade for at høre din oplevelse med at få din kvittering og efterfølgende ombyttet dit headset er gået godt.

Det betyder meget for os, at du tager dig tid til at give os feedback og vi er samtidig rigtig glade for at du har valgt at handle hos ComputerCity.

Ny IPhone 6

Købte en IPhone 6 til mit barnebarn i konfirmationsgave. Købte den i Computercity Glostrup. Efter en måned gik lyden sådan at man ikke kan høre dem der ringer til en kun med medhør. Computercity fik den tilbage. Reparation 3 uger. Fik den tilbage med besked om at der IKKE var noget i vejen. Da jeg fik afleveret den til barnebarnet virkede den stadig IKKE. Nu er den til reparation igen i 3 uger. Meeeeget lang tid for en 14 årige at skulle undvære sin mobil. Da vi spurgte om vi dog ikke kunne få en ny var svaret NEJ. Det er Apple der skal afgøre om det kan betale sig at lave den. Vi har givet 6700 kr for telefonen som sammenlagt har virket optimalt een måned. Der ud over var de ret uforskammet ved skranken. Til sammenligning har vi køb et tv hvor der også var problemer. Vi købte det i Fona som straks sagde " har i mulighed for selv at komme over med det i forretningen så får i et nyt selvfølgelig ". Tv var købt over Fona. Dk men den lokale Fona byttede uden sure miner. Det kalder jeg service. Tak. Birgit Mogensen

15. Oktober 2015

Hej Birgit

Tak for din anmeldelse af ComputerCity på TrustPilot.

Det er meget beklagelig, at I haft en negativ oplevelse i forbindelse med din servicesag og samtidig ærgerligt at læse, at dit barnebarns mobil fortsat ikke fungerer, som den skal.

Vi vil selvfølgelig gerne følge op på din sag, og for at sikre din sag er blevet behandlet korrekt og efter de retningslinjer vi har, og du er derfor velkommen til at sende os dit service nr. Du kan kontakte os på computercity@computercity.dk.

Venligst skriv dit navn + TrustPilot i emnefeltet, så prioriterer vi din henvendelse højt og vender hurtigst muligt tilbage.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Rodebutikken i Lyngby

Havde spottet computercitys tilbud på Samsung højttalere og henvendte mig i starten af oktober i butikken i Kgs. Lyngby, da det på hjemmesiden fremgik at de var på lager her. Da der imidlertid også skulle bruges en Hub til at styre højttalerne med, og denne ikke var på lager i Lyngby, valgte jeg at få lagt højttalerne til side for senere samlet afhentning. Det skulle jeg imidlertid ikke have gjort, skulle det vise sig, for jeg blev trods aftale m. Souschefen aldrig kontaktet. Derfor mødte jeg atter op, og nu viste det sig, at ingen af de tilstedeværende ansatte anede noget om ordren. Ydermere var den ene af de højttalere, jeg havde reserveret, nu solgt til anden side og tilsyneladende nu helt udsolgt på hjemmesiden. Jeg blev tilbudt at købe en demomodel og blev præsenteret for en Hub i en gl. åbnet kasse, hvilket jeg naturligvis takkede pænt nej til. Med så dårligt uddannet personale og med så ringe intern organisering, må det være rimeligt at forvente, at Computercity får det mere end almindeligt svært i den skærpede konkurrencesituation der venter i nærmeste fremtid. Men held og lykke- nu har I da end kunde mindre til at forstyrre Jer. Ja- og nu er der så endelig lukket og slukket R.I.P. !

11. Oktober 2015

Hej Jesper,

Tak for din anmeldelse af ComputerCity på TrustPilot.

Vi beklager du haft en mindre tilfredsstillende oplevelse i forbindelse med din bestilling i vores varehus i Lyngby.

Normalt foreligger der en aftale om, hvor længe et produkt skal ligge reserveret før det sælges til anden side, hvilket vi ikke har været dygtige nok til her.

Vi kan forstå at du og varehuschefen i Lyngby er i dialog om løsning, og han er i gang med at fremskaffe dine ønskede varer.

Din oplevelse giver anledning til opfølgning på vores interne procedurer, således andre kunder ikke oplever det samme.

Endnu engang med stor beklagelse, og tak fordi du tog dig tid til at fortælle din historie.

Ha’ en fortsat god dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og lave priser

Bestilte en ny mus på en onsdag og fik varen hjem fredag middag. Så hurtig levering og til en god pris.

11. Oktober 2015

Hej Benjamin,

Tak for din anmeldelse af ComputerCity på TrustPilot.

Det betyder meget for os, at du tager dig tid til give os feedback.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God servicei CC Århus

Købte en Samsung Laserprinter - sagde den skulle anvendes med HP CROMEBOOK. dette var ikke så let som det lød. De anvendte ca. 3 timer på at vise hvordan det gøres. Det viste sig at være meget let efter at jeg fik yderligere hjælp fra HP. Jeg har et link til at web-site. CC tak for jeres hjælp.

7. Oktober 2015
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr