Har aldrig fået så dårligt service. Har bestilt et højbed, efter levering er lavet om 7 gange ringer jeg ind og får mail på at varen ikke længer er på lager og ordren er annulleret.
De borde inte gå förrän det finns i lager. Betala först sedan dröjer de länge-länge.. Väntar fortfarande! Därav aldrig mer handlar från nämnda företag! Andra levererar på 1-3 dagar samt frakt... Mehr ansehen
Efter 1 veckas bruk uppstår en minimal spricka i skärmen utan förklarlig anledning. Måste ha varit fabrikationsfel, men Computer City menar att det har kommit så hårt tryck på att den spruckit. Och de... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
ComputerCity i Danmark lukker! Den 21. april 2017 kl.12.00 er sidste dag, du har mulighed for at købe varer på ComputerCity’s hjemmeside, og den 11. maj 2017 er sidste dag, varehuset i Glostrup har åbent.
Hovedvejen 11, 2600, Glostrup, Dänemark
- computercity@computercity.dk
- www.computercity.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Fungerede upåklageligt
Hurtig forsendelse - Hurtigere end lovet, og der er intet at klage over.
Handler der gerne igen.

dårlig kundeservice
Købte et højtalersæt og et grafikkort.
Forhørte os på et højtalersæt, fik af vide det var billigt fordi det var en ældre model, kommer ned til kassen og pludselig er prisen en helt andet - fair nok der var sat forkert pris på skiltet.
Spørger så hvorfor det er så dyrt når tilsvarende model er samme pris, hvis denne model var ældre, pludselig er den model vi står med bedre da den er mere strømbesparende, end samme model i en anden farve, men prisen er den samme.
Nå men vi bestemmer os for vi tager modellen i den anden farve og den viser sig så at være 100kr. billigere.
Grafikkort får vi af vide der er spil med til, men da vi kommer hjem kan vi ikke finde spilkoden som skulle følge med, vi ringer til kundeservice og får af vide der skal være spil med, nu bare er andet spil end vi fik af vide i butikken.
Vi undersøger pakningen endnu engang for spilkoden men intet og ringer igen, nu får vi af vide de ikke er med i kampagnen og der ikke følger spil med.
Desuden viser grafikkortet sig at være defekt.

Antwort von ComputerCity Danmark
bedste service man kunne ønske sig
Min søns strømforsyning til pc virker ikke finder computercity i Næstved ud af og sender den til reparation og tilbyder at jeg kan låne en anden i 30 dage imens det er sgu da god service (har lige fået en sms at jeg nu kan hente den gamle efter rep.) tomle op

Rigtig god service.
Jeg købte nyt tv og alt gik som forventet, på trods af at jeg havde klodset i det med min mailadresse, hvorefter jeg måtte kontakte en support service medarbejder hvor jeg fik en fin snak og en uovertruffen hjælp. Jeg kan kun anbefale at handle med dette firma, hvad jeg også selv vil gøre, hvis og når der er gode tilbud. Leveringen gik hurtigt og smertefrit, er 100% tilfreds og en stor ros til personalet, det fortjener de.

super!
Jeg bestilte min vare søndag aften og fik den tirsdag morgen. Er meget tiilfreds med servicen, og den generelle behandling. Kan klart anbefales! :)

Antwort von ComputerCity Danmark
Ros til ComputerCity - Stor pil NED til Apple...
Efter at have købt en Macbook Pro for en uge siden i butikken i Aalborg SV som desværre allerede ved første opstart viser fejl følger vi anvisningerne på ComputerCitys hjemmeside og indleverer computeren til ombytning.
Som presset specialeskrivende studerende er jeg selvfølgelig interesseret i at få en ny computer snarest og får lovning på udlevering af en ny med det samme, når jeg returnerer computeren den efterfølgende dag.
Dette kan imidlertid ikke lade sig gøre da jeg idag som aftalt afleverer min computer i butikken. Computeren skal sendes til Apple og undersøges, de forsikrer at de hastemærker forsendelsen og jeg får lovning på at jeg kan hente en ny computer imorgen. Dette kan jeg efterfølgende forstå er Apples politik og IKKE ComputerCitys ansvar hvilket man selvfølgelig ikke kan klandre ComputerCity for.
Efterfølgende undersøger jeg trustpilot og bliver bekymret over andres anmeldelser og lignende sager der trækker i langdrag, aftaler som ikke overholdes, mv. Jeg bliver derfor ikke så lidt mere nervøs og kontakter kundeservice for at dobbelttjekke at den aftale jeg har i butikken er gældende.
OG!!!
Medarbejderen i kundeservice tjekker og forsikrer at sagen er hastemærket samt gentager at jeg har en ny computer imorgen. Han medgiver iøvrigt at ComputerCitys hjemmeside er mangelfuld i forhold til oplysning om reklamation og ombytning ved køb af Apples produkter og vil sikre at det bliver rettet. Det synes jeg faktisk er god service - både at vedkende og rette fejl.
Selvom jeg først har min nye computer i hænde imorgen vil jeg faktisk allerede nu gerne rose ComputerCitys medarbejdere og kundeservice både pr. telefon og i butik Aalborg for at behandle sagen så hurtigt - hvilket står i kontrast til en del af de øvrige anmeldelser herinde.
Fejl kan ske, - men det er forretningens måde at behandle det på der tæller for mig. Apples politik må derfor få en dårlig anmeldelse herfra, men ComputerCity hvor jeg har handlet for første gang, kan bestemt regne med mig som kunde fremadrettet.
Mvh. Christoffer

Antwort von ComputerCity Danmark
Ualmindelig dårlig respons og kundeservice
Jeg bestilte ved en fejl den samme varer 2 gange. Jeg kontakter support på live chat 5 minutter efter jeg modtager mine pakker. Bliver fortalt at jeg skal skrive til en e-mail, da jeg skal have kvitteringen for at få sendt den ene pakke retur - får ingen respons på mailen.
Kontakter igen support et par dage efter. Får at vide at min besked om anmodning på kvittering bliver sendt videre, men har intet svar fået endnu.
Har ventet 3 uger nu siden modtagelsen af vareren, så ved snart ikke hvad jeg skal gøre...
Ufattelig dårlig kundeservice.

Antwort von ComputerCity Danmark
Urimelig ventetid på reperation af macbook
Det tager 2-3 uger at få sin PC repareret fra butikken i Aarhus. Da jeg fik den tilbage, var problemet ikke løst, og den skulle sendes tilbage til værkstedet. Butikken sagde den ville komme forrest i køen, men leveringstiden var stadig 2-3 uger. Til sammenligning tilbyder andre PC værksteder i Aarhus at gøre det på mindre end en uge. De tilbød en låne PC, men den var både utilsvarende og møgbeskridt. Jeg fraråder andre at bruge Computercity.

Kom som lovet
Havde bestilt en computer fra computer city, og fik den som lovet inden for 5 hverdage , giver dog kun 4 stjerner fordi min bestilling indgik onsdag aften, men computeren blev først send mandag fra computer city og det er efter min mening lidt langsommere end jeg er vant til, så der er plads til forbedring. men ellers gik alt fint

Problemfrit og nemt
Bestilte et par høretelefoner omkring jul og både bestilling, samt levering var som forventet. Ingen problemer overhovedet.

super kundeservice
Købte via net, en computer skærm, til vores søn, i julegave.Den skulle leveres til vores bopæl. Blev ringet op, af en utrolig flink dame,som beklagede at, pakken var forsvundet.Det var d.21/12. Dog havde hun fået stillet en anden og meget bedre til side i Aalborg afdelingen og om vi havde mulighed for at hente den selv? Min mand kørte ud og stor var vores overraskelse,at den var meget dyre og bedre, end den vi havde bestilt. Flot at ringe og et super "plaster" ved at få en meget dyre og bedre produkt. Så flot. Jeg vil også tilføje, at når vi handler i butikken ved city syd, Aalborg, så er det en super betjening man får.
Tusinde tak fra Mary-Ann Jespersen, Aalborg

Antwort von ComputerCity Danmark
Super hurtig levering ;O)
Jeg bestilte en printer lørdag d. 2. januar, og allerede mandag d. 4. januar fik jeg en sms om, at jeg kunne afhente den i mit lokale supermarked.
Ydermere sparede jeg flere hundrede kroner i forhold til andre udbydere af netop denne printer, plus at der var fragtfri levering - så kan man vist ikke forlange mere ;O)

Vælg dem
Vælg computercity.dk når du bestiller elektronik, du får en god service og det er nemt at bestille. Jeg har bestilt der et par gange, og har aldrig oplevet problemer.

Antwort von ComputerCity Danmark
Super nemt at bestille og hurtig levering og alt fungerede bare :)
Købte en ny Samsung Galaxy S4 mini mobil telefon, og den blev leveret super hurtigt, og alt virker som det skal :)
Eneste minus var at adressen var skrevet nærmest ulæseligt så posthuset havde svært ved at finde pakken til mig

Ros til serviceafdelingen
Jeg var i formiddags nede for at få gendannet min ipad til fabriksindstillinger. Mens det blev ordnet betjente den unge mand i serviceafdelingen 4 andre kunder. Vidt forskellige personer, vidt forskellige problemer. Alle gik derfra med et smil på læben. Taknemmelige og glade for at deres problemer blev løst og for den venlige og professionelle betjening. Selv var jeg også ovenud glad for at få løst mit problem. Jeg må sige det er et stort plus for Computercity med sådan et personale i serviceafdelingen. Med venlig hilsen. Dorte Worm

Super hurtig service!
Jeg bestilte 2 varer til min nye computer. Alt gik smurt inde på hjemmesiden, jeg modtog kvitteringen på E-mail.
5 minutter efter modtog jeg leveringsbeskeden, hvor i der stod at mine ting vil blive sendt i dag. 30/12-2015 super hurtigt.

Antwort von ComputerCity Danmark
Kan man give lavere end 1 stjerne - så fik de det!
Jeg vil anbefale alle der overvejer at købe igennem dem - spar jer selv for en dårlig kundeoplevelse. Jeg har kun tidligere givet 4-5 stjerner for de virksomheder jeg har vurderet - hvilket de havde fortjent, men Computercity burde slet ikke have nogen. Julen er gavernes tid, men så snart gaven er købt hos dem, så skal de nok sikre sig for, at pengene bliver fastlåst i deres biks. Det at være imødekommende og forstående er ganske vist fremmedord for dem, men de burde forstå hvad det betyder, hvis de ikke ønsker at skræmme alle kunder væk.

Antwort von ComputerCity Danmark
God service og hurtig levering
Bestilte min vare onsdag eftermiddag, og kunne hente det på posthuset fredag formiddag. Rigtig hurtig levering!

Antwort von ComputerCity Danmark
Bestilte min printer i går, fik den med posten i dag.
SUPER tilfreds .

Antwort von ComputerCity Danmark
Fin betjening, mangel på produkter..
Hvordan kan det være at I tilbyder PCIe til USB 3.0, når I ikke engang har en normal 2.5" harddisk?
Heller ingen PCIe SSD (M.2).
For dyrt! Netpriser hos konkurrenter er langt bedre!

Antwort von ComputerCity Danmark
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.