Har aldrig fået så dårligt service. Har bestilt et højbed, efter levering er lavet om 7 gange ringer jeg ind og får mail på at varen ikke længer er på lager og ordren er annulleret.
De borde inte gå förrän det finns i lager. Betala först sedan dröjer de länge-länge.. Väntar fortfarande! Därav aldrig mer handlar från nämnda företag! Andra levererar på 1-3 dagar samt frakt... Mehr ansehen
Efter 1 veckas bruk uppstår en minimal spricka i skärmen utan förklarlig anledning. Måste ha varit fabrikationsfel, men Computer City menar att det har kommit så hårt tryck på att den spruckit. Och de... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg var i formiddags nede for at få gendannet min ipad til fabriksindstillinger. Mens det blev ordnet betjente den unge mand i serviceafdelingen 4 andre kunder. Vidt forskellige personer, vidt forskel... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
ComputerCity i Danmark lukker! Den 21. april 2017 kl.12.00 er sidste dag, du har mulighed for at købe varer på ComputerCity’s hjemmeside, og den 11. maj 2017 er sidste dag, varehuset i Glostrup har åbent.
Hovedvejen 11, 2600, Glostrup, Dänemark
- computercity@computercity.dk
- www.computercity.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Sådan en dårlig service har jeg længe ikke set
Jeg købte en MacBook Pro i deres fysiske butik. Da den kommer hjem kan jeg hurtigt se at der er et eller andet galt med den. Hver gang jeg trykker på tastaturet slukker den ned helt af sig selv. Jeg havde betalt 2279 ekstra for at have garanti på den. Den bliver dagen efter at jeg har købt den, sendt ind til reparation, og venter 5 uger uden lånecomputer, på den. Da den kommer tilbage skulle jeg betale for reparationen og at computeren blev sendt til deres værksted. Kom af med 800 kr. mere. Da jeg så tager den med hjem igen kan jeg slet ikke komme på internettet.... Jeg kom ialt af med 15369 kr. for en computer jeg kunne købe for 11299 i Elgiganten.
Derfor råder jeg alle til aldrig at købe fra ComputerCity.

Elendigt førstehåndsindtryk
Jeg har aldrig skrevet sådan en anmeldelse før, men jeres hjemmeside provokerede mig til at gøre en undtagelse. For det første er jeres priser for høje i forhold til fx Føniks, El Giganten og Billig Teknik. Jeg kunne give eksempler, men jeg er sikker på, at I er klar over det.
For det andet virker selve hjemmesiden meget dårligt, og det er virkelig grotesk, når I forhandler computere. Hvis I ikke orker eller har lyst til at betale for en velfungerende hjemmeside, hvem skulle så? Det er et spørgsmål om tillid. Hvis I ikke kan finde ud af noget så åbenlyst vigtigt, hvorfor skulle jeg så tro på, at I kan finde ud af fx kundeservice, forsendelse, teknik ect?
En anden bruger skriver, at han føler sig afskrækket af de mange dårlige anmeldelser. Han får et lettere nedladende svar - I synes, det er mærkeligt, at han kan være utilfreds, FØR han har handlet. Det er en besynderlig indstilling, idet anmeldelserne netop er til for, at man undgå dårlige oplevelser hos en virksomhed - og de mange ærgelser og frustrationer, der følger med. Sådan noget kan virkelig forpeste ens hverdag i en grad, I ikke synes at være klar over.
Igen tror jeg, at I godt er klar over de mange fejl ved jeres hjemmeside, men jeg vil dog give et par eksempler. 1. Klikker man på et produkt på oversigten for at læse mere, kan man ikke komme tilbage. Klikker man på tilbage-pilen i browseren, kommer man til en blank side med overskriften: Ingen produkter. 2. Indstiller man et filter og scroller ned til bunden og forsøger at komme videre til næste side med visninger, siger den igen: Ingen produkter, selvom den tydeligt viser, at der er flere sider med produkter.
Jeres side er ikke kun meget lidt brugervenlig og produkterne dyre, men den er næsten umulig at bruge. Det er ærgerligt, idet jeg som forbruger gerne vil have så meget konkurrence på markedet som muligt. Det ville være fint, hvis I investerede tid og penge på at gøre det ordentligt. Den investering vil tjene sig ind meget hurtigt - det lyder oplagt, men er det åbenbart ikke.
vh Tom

Penge tilbage
Jeg fik alle penge tilbage fra dengang jeg ødelagde mine beats by dr. dre HD solo
Tak for god Kundeservice

Antwort von ComputerCity Danmark
Venter stadig på min Laptop.....
Sendte Laptop til rep den 3 Mar fra afdeling i Esbjerg.Ringer for status efter 5 uger,svar den er færdig,efter 7 uger er den ikke leveret til Esbjerg,og nu kan de pludselig ikke give en status på min Laptop.Ingen har svar på mine spørgsmål,alle sender "bolden"videre.

Dårlige oplevelse med reklamation
For første gang i min tid som kunde hos ComputerCity har jeg haft brug for deres reklamations service og jeg må desværre konstatere at den stinker ud over alle grænser.
Det startede sådan set godt nok, men afslutningen på sagen stå meget tilbage af ønske. Jeg købet en printer i December 2014. I Marts 2015 konstaterer jeg en fejl på printeren og indlevere den til reparation med en fuldstændig beskrivelse af fejlen og de tiltag jeg har gjort for at konstaterer det faktisk er en fejl og spørger i den forbindelse om der er andet jeg kan teste. Det får jeg at vide der ikke er. Da den kommer tilbage har værkstedet skiftet nogle dele men efter test konstaterer jeg den stadig har den samme fejl og jeg indlevere den selvfølgelig igen.
Nu kommer den så tilbage med besked fra værkstedet at der ingen fejl er og jeg skal betale for test af systemet. Jeg rejser problemstillingen overfor medarbejderen om at det er den samme fejl og da han ikke kan tage beslutning på området tilkalder han den ass. butikschef (stå der på hans navneskilt) og hans først ord til mig er stor set at jeg jo har skrevet under på at jeg vil betale.
Jeg prøver nu at forlægge ham at der må være en fejl i den måde værkstedet har opfatte fejlen på i den anden omgang, men han vil overhoved ikke hører på noget og fortsætter med at jeg har underskrevet o.s.v. krydret nu med anklage om at jeg ikke taler ordenligt til medarbejderne og så kører vi ud af den tangent.
Lad os bare konstaterer at han efter min opfattelse ikke på nogen måde var løsningsorienteret, men kun fokuseret på de penge han mente jeg skulle betale og i øvrigt ikke ønskede at tale om sagen.
Da det stod ham klart at jeg ikke under nogen omstændigheder ville betale udleveret han i sidste ende printeren med besked om at så måtte jeg tage den gennem forbrugerklagenævnet.
Enden på det hele er at jeg stadig står med en printer der fejler og en grim smag i munden for den behandling jeg har fået hos ComputerCity Roskilde.
I sidste ende tror jeg at jeg vælger at tage tabet og smide printeren ud, for jeg magter ikke at starte hele klageapparatet med det tilhørende tab af tid.
Det er sikkert sidste gang jeg handler hos ComputerCity efter denne behandling, føj for en stinker. :-(

dårlig behandling
en lidt længere historie.men fakta er viser ikke mine ben på computercity ørbækvej od. jo når jeg skal hente de penge for en pc der er krediteret men forretningen ville ikke udbetale ville hellere ringe til mig i morgen ja ok så kan jeg så tag derud igen det var en aftale med producenten pc skulle krediteret og forretningen fik en mail på dette mens jeg var der, men nej ingen udbetaling af en noget ikke kundevenlig ansat ([navn fjernet]) hvis han mener han skulle mere med producenten kan han gøre det uden min medvirken stod jo klart i mailen hvad der skulle ske (så hvad er problemet) jo ihvertfald ikke en kunde der kommer igen.. medarbejderen ( [navn fjernet]) troede han både ejede mig og hele butikken og producenten lille overlegen type..så kan jeg når der bliver ringet tag derud igen ..endnu være siger jeg handler ikke her mere ,svaret var det for du heller ikke lov til..fin forretningsgang ..og så er der lige det, har et tv som stadig har garanti men går ud når det passer det .gider ikke engang og nævne det med den ringe service som man for ,som om man ikke er rigtig klog jeg er kunde og han er servicearbejder ja det skulle man ikke tro ..men mit tv må jeg få ordnet et andet sted købte faktisk 2tv ..kan jo så næsten heller ikke komme med mit tv når jeg ikke må komme der ..

Web-shop for beginners....
Tilbyder ikke forsendelse til døren (kun til drop-point), heller ej mod betaling. Faktura forkert mht. leverings adresse (det må man så selv slå op og også selv huske at det IKKE kommer til døren, selv om det står på faktura). Gratis tillægsvare stod fejagtigt til fuld pris - dvs faktura forkert - kundeservice kunne oplyse at de bestemt kun havde trukket netto beløb.
Skal siges at kundeservice (per telefon) var hjælpsom - og Chat support inden køb fungerede rigtigt fint. Håber bare jeg får min vare (nemlig ingen information om hvornår den er fremme - enddnu)....
Fik svar fra ComputeCity som det fremgår forneden. Der er point for at svare (godt arbejde), men jeg mener bestemt ikke det er god latin at 'belære' kunderne. Når jeg beder om option for at få det sendt til hjemme adressen, så er det mit ønske. Jeg ønsker ikke at få en forsvarstale (og det er sådan jeg læser svaret). ComputerCity.dk - LYT til kunderne og få en bedre bedømmelse - det er det feedback jeg kan give.

5 🌟 med pil op
Fremragende, det er en fornøjelse at kunne anbefale firmaet NEMT- BILLIGT- HURTIG

verdens bedste side
jeg har lige købt en mus 5min... efter er den sendt hurtig og sikker service og prikken over i'et er at det er mega biligt

Elendig service i Glostrup d.24/3-15
Først og fremmest vil jeg pointere at jeg normalt ikke benytter af disse ”bedømmelses sites” men efter have været vidne til en episode hos jer har jeg følt det vigtigt, at tydeliggøre den elendige og nedgørende service jeg har oplevet hos jer. Jeg havde udset en Macbook pro som min næste computer og eftersom at i kunne tilbyde den billigere end mit lokale varehus valgte jeg at køre hele vejen fra Hillerød til jeres butik i Glostrup. Da jeg så efterfølgende dukker op i butikken og få udpeget computeren spørger jeg bare tilfældigt ekspedienten om det er muligt med en smule rabat. Det viser sig for ikke at være muligt, hvilket jeg også efterfølgende er indforstået omkring, men af ren nysgerrighed spørger jeg hvorfor det ikke er muligt. Derefter begynder ekspedienten, at vise en latterliggørende attitude overfor mig, hvor han b.la. siger at jeg intet rabat får da jeg bare skal have en computer og hermed indirekte prøver på at pointere at købet intet gavn for dem og jeg bare kan handle et andet sted. Jeg vælger ikke at kommentere på ekspedientens kommentar, men da han så gang på gang viser en kold og provokerende attitude overfor mig, får jeg simpelthen nok. Jeg vælger derefter ikke, at købe varen hos jer da sådan en service på ingen måder er acceptabelt en kunde er en kunde uanset hvad man køber. Udfaldet blev så at jeg valgte at køre til elgiganten og betale 800 kr mere, men i det mindste blev jeg ikke latterliggjort af nogle uprofessionelle ekspedienter!!

Antwort von ComputerCity Danmark
Reklamation ved Computer city har egne regler.
Var inde for at aflever tablet ( Samsung Tab S ) for 3 gang men ville / måtte ikke tage stilling til noget som helst.Tablet er købt 10-12-2014 og har Været sendt ind 2 gange hvor de siger der ingen er konstateret, men skærmen blinker når den har Været i brug Ca 1/2 time .......
Det er Computer city i Esbjerg.
God service ved reklamation
Havde et defekt Logitech K750, købt i Computercity i Lyngby. Fejlen var omfattet af garantien. Oplevede venlig og god service da jeg henvendte mig i butikken i Lyngby. Fik ombyttet mit tastatur helt uden problemer.

rigtig god betjening
kundekonsulenten- var oplagt og gav mig en god faglig betjening..
jeg fandt hvad jeg søgte og til en god pris.. handler bestemt her igen..

Resurs Bank
Forstår ikke hvordan i kan stå indenfor at bruge Resurs Bank som lånegiver, når de har så dårligt omdømme, og der er mange andre i kan få som lånegiver.

Antwort von ComputerCity Danmark
Ekstrem dårlig service i forbindlse med rep.
Min laptop blev indleveret og skulle have skiftet MB. Der gik 2 mdr, hvor de flere gange fortalte at deres værksted ikke kunne få fat i et nyt MB. Gang på gang udskød de afslutningen og kunne samtidig fortælle at det 'normalt' var tegn på at man kom til at vente i flere måneder UDEN at den blev lavet. Jeg gik selv på nettet under fabrikatet og på deres danske hjemmeside kunne jeg indtaste serienr og få leveret MB 1-2 hverdage efter. Jeg henvendte mig derfor til CC og fik min laptop tilbage - den var stadig ikke lavet efter de 2 mdr. :-( at man beholder sådan et værksted er dårlig service overfor kunderne.

Antwort von ComputerCity Danmark
Bryder købeloven og nægter omlevering.
Jeg købte en HP bærbar i 2013, som siden køb har været ind og ud af reparation hos dem. Nu efter 3-4 ganges reparation vil jeg ikke vente og tillade endnu en reparation, men Computercity nægter at omlevere. De svarer nu heller ikke på mine henvendelser, hvilket betyder at jeg nu må melde butikken for brud på købeloven. Hold jer langt væk fra Computercity!!!

Antwort von ComputerCity Danmark
Dårlig information og virkelig dårlig service
Jeg havde set på et produkt på computercitys hjemmeside og var taget i butik for at købe den (så kunne jeg få den med det samme). Jeg kommer derned og kikker lige på hylderne for at se. Der ser jeg jo så en nyere model med endnu bedre ting i for kun 500 kr mere (skal lige siges at jeg er oppe i den dyre klasse ca. 8000-9000 kr). Det var jo vældig fint og jeg købte den istedet. Jeg kommer hjem og sætter den op men opdager at den kører langsomt på nettet men tænker at Stofa bare har lidt nedetid på nettet. Problemet fortsætter den næste dag hvor jeg så tænder min 3 år gamle computer og mærkeligt nok kører den hurtigere på nettet (tror jeg købte den for 5000 kr). Jeg tager en hastighed test hvor de står ved siden af hinanden og den gamle får det 20/10 bredbånd som er det jeg har, men den nye får kun 3/3 bredbånd. Det får mig så til at ringe til Stofa der sætter min frekvens på routeren om da der ikke er nogen problemer ellers. Prøver så igen næste dag men der er ingen forskel og den nye er stadig langsom. Jeg tager screenshot af hastighedstestene og tager ned til computercity for at få det ordnet fordi der nok er noget galt med mit netværkskort. Når jeg så kommer derned og snakker med en ekspedient der tester det dernede men ikke kan finde en fejl (formentlig fordi han næsten står op af routeren da han tager testen). Han siger at han kan sende den ind til reparation men det vil koste et undersøgelses gebyr eller at jeg kan returnere den mod betaling af 5% af hvad varen kostede fordi den er åbnet (Virkelig dårlig service eftersom jeg kommer ned med den 2 dage efter jeg har købt den). Jeg siger så at jeg vil snakke med en overordnet men der er ingen i butikken og jeg kan vende tilbage på mandag (dagen i dag var en tirsdag men der var vist sygdom så det kan i jo ikke beskyldes). Jeg går igen og undersøger nærmere og opdager at det er en MODELFEJL (altså ikke bare en serie men alle netværkskort af den type) i netværkskort og at den tidligste rapportering af fejlen på Acers forum var omkring 5. december så det synes jeg godt lige jeg kunne blive informeret omkring da computercity burde vide at der er en fejl i deres computermodel når den er rapporteret for 2 MÅNEDER siden. Jeg kommer så derned igen næste mandag med et udskrevet ark med hastighedstesten (med underskrift fra ekspedienten fra i tirsdags), et med skriften fra acer forumet og et med købelovens paragraf om mangler. Jeg starter med at sætte den overordnede ind i sagerne og viser arket med hastighedstesten. Der kommer så det ind med det der undersøgelses gebyr og procent af varens pris igen og så viser jeg arket med acer forumet. Der begynder den overordnede så at bløde lidt op i det men for at få det afsluttet bliver jeg da nødt til at indbringe købeloven for at undgå de gebyrer på min returnering. Det lykkes så efter en diskussion at få returneret min computer uden gebyrer eller noget og uden indragelse af andre parter. Sandelig ikke en god service man får når man er nødt at tale med en overordnet og derefter skulle til at trække købeloven frem for at returnere ens vare. Jeg ved det er lovligt at tage undersøgelses gebyr (hvis manglen/fejlen ikke er dækket af købeloven) men man kan da ikke kræve at jeg skal betale for at få min nye computer til at virke når fejlen oven i købet er dækket af købeloven.

Fup.
Var på hjemmesiden for at se ang. tablet bl.a.
Finder en samsung tablet, og yes der er USB tilslutning på denne. Køber den og kommer hjem og skal til at pakke den op. På kassen står intet om USB. Ringer til dem..
Ups en fejl på hjemmesiden.
Er det umuligt at få en ordentlig service i dette land.
Købte for over 3000,- i deres butik, og nu kører jeg op med det igen.
Så handler jeg ikke ser mere..

Antwort von ComputerCity Danmark
Dårlig retunerings muligheder, men herefter RIGTIG GOD SERVICE!
Havde købt en Andersson Smoothie blender med to flasker og dertilhørende låg for 149 kr. Jeg ved godt at det er billigt og at kvaliteten nok er derefter. Men lågene til smoothieflaskerne knækkede så efter første gang jeg brugte dem. Ringede til kundeservice for at hører om mulighederne for, at købe/få nye låg til flaskerne der fik jeg svaret, at jeg skulle returnere den defekte vare i en af computercitys butikker, jeg spurgte om det var muligt, at sende varen til en af butikkerne i stedet for, at jeg skulle helt til Århus for at aflevere blenderen. Dette var ikke muligt. Fordi man skal aflevere sin defekte vare i en fysisk butik får i kun 1 stjerne, derudover var medarbejderen jeg snakkede med ikke særlig forstående overfor mit problem. Så derfor får computercity kun 1 stjerne.
Ny Besked: Super service.
Blev i dag ringet op af en medarbejde som, havde set min anmeldelse her, han beklagede at jeg havde fået den information at man ikke kunne sende varen til butikken, for det kan man godt. Han sagde tilmed at de ville sende en ny smoothie blender, fordi jeg havde skrevet og ringet og fået forkerte informationer fra kundeservice.. SE DET ER GOD SERVICE! Så derfor giver jeg fem stjerne.!

Antwort von ComputerCity Danmark
Stærk service i Computer City ved Nordhan St.
Den 19-02-2015.
Jeg var inde i Computer City ved Nordhavn St. med en Acer, knap et halvt år gammel, der ikke kunne oprette forbindelse til nettet. Det viste sig, at jeg havde aktiveret to antivirusprogrammer, og de skabte indbyrdes konflikter, så internettet ikke fungerede - kort fortalt.
Det tog servicemedarbejderne 5 minutter, så virkede PC'en perfekt igen.
Tusind tak for hurtig god service, Lasse og Paul !!!
Til alle der skulle læse denne anmeldelse - køb jeres PC hos Computer City ved Nordhavn Station!!!!

Antwort von ComputerCity Danmark
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.