I forbindelse med køb hos Citystoffer laver leveringsfirmaet en fejl. Tak for jeres kundevenlige måde at løse problemet på. 5 Stjerner til jer Handler meget gerne os jer næste gang også
Tusind tak til Citystoffer for endnu en god garnstafet oplevelse. Mit garn blev fundet frem uden problemer af en dygtig butiks assistent og ved kassen fik jeg fin, venlig og imødekommende betjeni... Mehr ansehen
Altid god service både ved online køb og spørgsmål på mail. Super inspirerede.
Hurtig ekspedition - dejligt Men lidt for hurtigt, da de sendte det forkerte garn. Hurtig behandling af min reklamation - dejligt Men træls at skulle to gange ekstra til pakkeshoppen - hente d... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Hos City Stoffer og Garn finder du alt i spændende stoffer, snitmønstre og sytilbehør. Det er bla. Liberty stof, Kokke stof og stof fra de helt store Italienske modehuse. Derudover finder du alt det bedste inden for garn, nye strikkeopskrifter og strikketilbehør. Vi forhandler garn fra bl.a. Sandnes, CaMaRose, Lana Grossa, Gepard garn, Rauma garn Rowan og Permin. Derudover har vi strikkekits som indeholder garn og strikkeopskrifter fra PetiteKnit, AegyoKnit, Permin og mange flere. Vi har altid tilbudspriser i webshoppen og meget af vores garn er 10% billige online end i vores fysiske butik. Hus City Stoffer & Garn har vi mere end 40 års erfaring og vi sætter stor pris på service og kvalitet. Vi er din lokale garnbutik både i Aarhus C og online. Vi leverer inden for 1-3 dage og der er altid fri fragt over 299 kr. Rigtig god strikkelyst.
Park Allé 9, 8000, Århus C, Dänemark
- +45 86 19 03 93
- mt@citystoffer.dk
- www.citystoffer.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Super fin betjening og levering ( fra…
Super fin betjening og levering ( fra dag til dag).

Slet førstegangskøb :-(
Havde sådan glædet mig til at åbne op for pakken fra Citystoffer, med stof i fra et italiensk modehus. Men endte som et skuffet barn juleaften. Stoffet levede slet ikke op til mine forventninger. Det lignede ikke det på fotoet i hverken nuance eller kvalitet(tjekkede endda en ekstra gang på Iphone, da den ofte er ret præcise i farvegengivelsen, men heller ikke dér var fotoet retvisende i forhold til det reelle produkt). Øv. Ærgerligt. Og øv igen...

Garn i restordre
Jeg bestilte i uge 21 garn, som var i restordre indtil uge 23. I slutningen af uge 24 kontakter jeg citystoffer for at høre hvornår de forventer at få garnet på lager, hvilket de gør i uge 25. I uge 26 kontakter jeg dem så igen for at høre hvornår jeg kan forvente at modtage mit garn, hvortil jeg får at vide at det vil blive sendt den næste dag. Det blev sendt den næste dag, og jeg har netop modtaget det.
Citystoffer har selvfølgelig ikke kontrol over hvornår de får varer på lager, men jeg ville meget gerne have modtaget information om at ventetiden var blevet forlænget.
Derudover skal det siges at begge gange jeg har ringet har tonen været god, og garnet jeg modtog har levet op til forventningerne.

Gode priser
Gode priser, venlig betjening og hurtig modtagelse
MVH
Eva Nørsgaard

Antwort von Citystoffer
Supergodt udvalg og hurtig ekspedition…
Supergodt udvalg og hurtig ekspedition ;o)

Professionel
Professionel, hurtig betjening. Tak.
Kommer igen og handler.
J. Arp

Inspirerende og pålidelig butik
Inspirerende og pålidelig butik. Hurtig og effektiv.

Kun ros til citystoffer.
Kun ros til citystoffer.. Super hurtig levering... ☺️

Antwort von Citystoffer
Jeg har handlet hos City stoffer flere…
Jeg har handlet hos City stoffer flere gange og faktisk været meget tilfreds. Da jeg afhenter en vare bestilt på nettet, spørg jeg, om jeg kan returnere garnnøgler, hvis jeg ikke får brugt alle, hvortil jeg får svaret, at det kan jeg indenfor en måned. Det er første gang, at jeg strikker noget, hvor jeg har været så usikker på størrelse og mængde af garn, så har ikke haft behov for at bytte tidligere. Da jeg kommer ind og vil bytte to nøgler, kan jeg ikke returnere dem, da jeg har købt på nettet, og det kun var hvis jeg havde købt varen fysisk i butik, at jeg kunne få dem returneret indenfor en måned. Den information fik jeg ikke oplyst, da jeg spurgte ind til returnering og undre mig også over, at de gør forskel på de to ting. Trods at jeg har handlet der meget, ville hun ikke bytte det - det synes jeg er dårlig service, når de ikke informere korrekt omkring betingelserne herom.

Altid pålidelig og hurtig
Altid pålidelig og hurtig. Tak!

Superfint udvalg af metervarer
Meget velassorteret webshop med fin information om hvert enkelt stof. Fik også hurtigt svar på spørgsmål om farvevalg.

Antwort von Citystoffer
God service, gode priser og altid hurtig levering ;o)

Rigtig hurtig levering
Rigtig hurtig levering. Meget lækkert garn. Kan kun anbefale Citystoffer.

Antwort von Citystoffer
Min favorit leverandør af garn!
Det er nu 2. gang jeg har bestilt på citystoffer, og håbede at det kunne komme hurtigt hjem til mig i påske, så jeg havde addresseret det til mit sommerhus. Desværre var dette ikke tilfældet og det var forsinket fra leverandøren, Citystoffer har været så behjælpelige med at få leveret min ordre til min hjemmeadresse istedet, svarer hurtigt på mails og ringer en op hvis de er i tvivl om det mindste, det er dælme god service, og så har de super skarpe priser på Sandnes garn, samt de har alt hvad man har brug for af extra tilbehør :-)

Antwort von Citystoffer
God service og hurtig levering

Meget fin opskrift
Meget fin opskrift, lækkert garn, jeg måtte dog bestille 2ekstra nøgler til lange ærmer, hvor der i opskriften står at der kun skal bruges 1ekstra nøgle til lange ærmer.mvhAnne Marie

Antwort von Citystoffer
Hvis du skal handle her skal du have virkelig god tålmodighed
Bestilte garn fredag, hvor der stod, at de havde det på lager. Lagde godt mærke til, at der stod, at der kunne gå op til 6 dage, men tænkte, at det nok ikke var tilfældet, for hvorfor skulle det tage så lang tid at få pakket det. Mandag efter (altså over 1 uge efter) har jeg fortsat ikke hørt fra dem. Jeg skriver og spørger, hvad der sker. De svarer tilbage, at de har glemt at skrive til mig, at de faktisk ikke har det bestilte på lager. Og at de tror, at det måske kommer i næste uge. Det er simpelthen dårlig stil at lade sine kunder vente så lang tid uden at fortælle dem, at man ikke har styr på sin lagerstyring.

Antwort von Citystoffer
5 stjerner til citystof...jeg har godt…
5 stjerner til citystof...jeg har godt nok ikke modtaget varerne endnu...men da de skulle pakke mine varer havde de ikk den farve jeg havde bestilt hvad gør de så. De ringer til.mig og spørger om jeg ville ha en anden farve....kanon service

Antwort von Citystoffer
Jeg har altid fået en suveræn service
Jeg har altid fået en suveræn service - både når jeg har skulle bytte garn, men i særdeleshed når jeg har bestilt garn. Bestilt den ene dag og leveret næste dag - det er topklasse service :-) Tak for jer Citystoffer :-)

Antwort von Citystoffer
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.